Προς το παρόν κανένα από τα τρία δεν έγινε... λες;;;
[/quot
Τι να σε πω... στη δική μου ηλικία (31) τα ιδανικά των ελεεινίδων είναι το τζιπ,το χιονοδρομικό και ο λάκης.Όποιος δε γουστάρει (όπως ο γράφων) την τελευταία του πνοή θα την αφήσει στο πεδίο της μάχης Γιαννιτσών με Κωλλέτη ή ακόμα καλύτερα στην πιάτσα της Ομόνοιας.Διαλέγεις στάση και πορεύεσαι.Εγώ προτιμώ να πληρώνω και να έχω ήσυχο το κεφάλι μου.Όπως είπε κι ένας φιλόσοφος "δεν πληρώνεις το σεξ.Πληρώνεις που ξεκουμπίζεται μετά"
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 773
- Πόντοι
- 4.535
Όπως είπε κι ένας φιλόσοφος "δεν πληρώνεις το σεξ.Πληρώνεις που ξεκουμπίζεται μετά"
Να δεις που και αυτός ο φιλόσοφος καμένος από χέρι... εντάξει δεν είμαι και πολύ μικρότερος. Στα 29 παίζω... αλλά σου λέω ακόμα δεν... κανένα από τα τρία... άντε να δούμε.
Πάντως στα του θέματος. Χθες από βολτίτσα που έτυχε να κάνω. Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α... εκτός από ένα ξανθό επί της Γιαννιτσών λίγο μετά την Κωλέττη. Δεν σταμάτησα γιατί μιλούσε και στο κινητό και δεν μου φαινόταν και της δουλειάς!
Maximilianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 6
Γεια σου ρε Προεδράρα!!
Που χάθηκες εσύ ρε φιλαράκο..
Θα μου πεις κι εγώ μια από τα ίδια, μπαίνω και δεν μπαίνω.
Όπως τα λες είναι για τις παραπάνω κούκλες.
Απλά το παζλ συμπληρώνουν
- Η Νάνσυ-Βίκυ (δεν την έχω πάρει ποτέ και είναι σίγουρα αυτή τη στιγμή η καλύτερη, είναι πολυ καύλα πρόσωπο και κορμί, απλά είναι αυστηρά παθητική και αυτό με ξενερώνει τρελλά, γιατί τρανς και όχι ενεργοπαθητική ή εστω παιχνιδιάρα δεν είναι τρανς, αλλά απομίμηση γυναίκας με ανδρικό μόριο)
- και η γνωστή σε όλους Φιόνα(την οποία την έχει πάρει όλος ο Θερμαϊκός).
- Τη Νίνα δεν την έχω πετύχει ποτέ, κι εγώ όμως έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια.
- Αυτήν μέσα στο μπλε πόλο όποτε την έχω δει την προσπερνάω γιατί δεν ξέρω κάτι δεν μου κάθεται, σε μπλε πόλο είναι και μια άλλη παρεμπιπτόντως της οποίας το όνομα μου διαφεύγει, έχει σπίτι Αμπελόκηπους και κοντά στην περιοχή η δεύτερη γαμιστρόνα της, την έχω πάρει και δεν αξίζει.
- Την Στέλλα την έχω πάρει πολύ πολύ παλιότερα, τουλάχιστον πριν 6 χρόνια και πριν αλλάξει το ορμονούχο σε σιλικονάτο ολέ ολέ. Προφανώς λοιπόν έχει ανέβει αρκετά σκαλοπατάκια και έχει εξελιχθεί σε πολυδιαφημισμένη ύπαρξη τα τελευταία χρόνια. Άλλωστε έχω διαβάσει κατά καιρούς πολύ καλές κριτικές, αλλά 5 φορές το χρόνο που περνάω από τα κολασμένα μέρη δεν την πετυχαίνω.Σιγά να μην κάνω γύρους για να την πετύχω...
- Την Ηλέκτρα την έχω πάρει 1 φορά και είχα μείνει επιεικώς πολύ ικανοποιημένος από την συγκεκριμένη. Ήταν γαμήσι κανονικά GFE. Γιατί δεν ξαναπήγα τότε μαζί της? Για να μην κολλήσω, γιατί με τέτοια πλάσματα κολλάς και γιατί έχω την δική μου άποψη και στάση απέναντι στις τρανς, μετά από τόσα χρόνια εμεπειριών.
- Η Κάτια τέλος είναι το απωθημένο μου. 2 φορές ήταν να την πάρω και κόλλησα ο παπάρας και γιοκ... Έχω να την δω πολύ καιρό, είναι η κολλητή της Ηλέκτρας, βγαίνει δίπλα σε αυτήν, στην 26ης, έχει ένα μεγάλο tatoo στον ώμο, έχω στείλει και μήνυμα στον φίλο geo6 για να μου πει τις εμπειρίες του με την συγκεκριμένη και συμφωνώ και επαυξάνω με το να βρίσκεσαι με τρανς μεσημεριάτικα και όχι σαν το μαλάκα να κόβεις βόλτες με το αμάξι και να νιώθεις ότι είσαι το κέντρο του κόσμου και ότι όλοι σε κοιτάνε, ασχολούνται μαζί σου και λένε, δες το μαλάκα κόβει βόλτες για να γαμήσει.. Γενικώς τις βόλτες στις πιάτσες τις μισώ.
Σε είδα προεδράρα και χάρηκα γιαυτό και έγραψα αρκετά, προσωπικά δεν με κουράζει να διαβάζω πολλά από οποιονδήποτε φίλο, ίσα ίσα μου δίνει χαρά, γιατί μαθαίνω περισσότερα. Συνεπώς έχει δίκιο ο πρόεδρος που ζητά από όλους μας αντιπαραβολή απόψεων, εμπειριών και κριτικών για τις καύλες μας...
- Η Νάνσυ-Βίκυ (δεν την έχω πάρει ποτέ και είναι σίγουρα αυτή τη στιγμή η καλύτερη, είναι πολυ καύλα πρόσωπο και κορμί, απλά είναι αυστηρά παθητική και αυτό με ξενερώνει τρελλά, γιατί τρανς και όχι ενεργοπαθητική ή εστω παιχνιδιάρα δεν είναι τρανς, αλλά απομίμηση γυναίκας με ανδρικό μόριο)
- Αυτήν μέσα στο μπλε πόλο όποτε την έχω δει την προσπερνάω γιατί δεν ξέρω κάτι δεν μου κάθεται, σε μπλε πόλο είναι και μια άλλη παρεμπιπτόντως της οποίας το όνομα μου διαφεύγει, έχει σπίτι Αμπελόκηπους και κοντά στην περιοχή η δεύτερη γαμιστρόνα της, την έχω πάρει και δεν αξίζει.
- Την Στέλλα την έχω πάρει πολύ πολύ παλιότερα, τουλάχιστον πριν 6 χρόνια και πριν αλλάξει το ορμονούχο σε σιλικονάτο ολέ ολέ. Προφανώς λοιπόν έχει ανέβει αρκετά σκαλοπατάκια και έχει εξελιχθεί σε πολυδιαφημισμένη ύπαρξη τα τελευταία χρόνια. Άλλωστε έχω διαβάσει κατά καιρούς πολύ καλές κριτικές, αλλά 5 φορές το χρόνο που περνάω από τα κολασμένα μέρη δεν την πετυχαίνω.Σιγά να μην κάνω γύρους για να την πετύχω...
- Την Ηλέκτρα την έχω πάρει 1 φορά και είχα μείνει επιεικώς πολύ ικανοποιημένος από την συγκεκριμένη. Ήταν γαμήσι κανονικά GFE. Γιατί δεν ξαναπήγα τότε μαζί της? Για να μην κολλήσω, γιατί με τέτοια πλάσματα κολλάς και γιατί έχω την δική μου άποψη και στάση απέναντι στις τρανς, μετά από τόσα χρόνια εμεπειριών.
- Η Κάτια τέλος είναι το απωθημένο μου. 2 φορές ήταν να την πάρω και κόλλησα ο παπάρας και γιοκ... Έχω να την δω πολύ καιρό, είναι η κολλητή της Ηλέκτρας, βγαίνει δίπλα σε αυτήν, στην 26ης, έχει ένα μεγάλο tatoo στον ώμο, έχω στείλει και μήνυμα στον φίλο geo6 για να μου πει τις εμπειρίες του με την συγκεκριμένη και συμφωνώ και επαυξάνω με το να βρίσκεσαι με τρανς μεσημεριάτικα και όχι σαν το μαλάκα να κόβεις βόλτες με το αμάξι και να νιώθεις ότι είσαι το κέντρο του κόσμου και ότι όλοι σε κοιτάνε, ασχολούνται μαζί σου και λένε, δες το μαλάκα κόβει βόλτες για να γαμήσει.. Γενικώς τις βόλτες στις πιάτσες τις μισώ.
Σε είδα προεδράρα και χάρηκα γιαυτό και έγραψα αρκετά, προσωπικά δεν με κουράζει να διαβάζω πολλά από οποιονδήποτε φίλο, ίσα ίσα μου δίνει χαρά, γιατί μαθαίνω περισσότερα. Συνεπώς έχει δίκιο ο πρόεδρος που ζητά από όλους μας αντιπαραβολή απόψεων, εμπειριών και κριτικών για τις καύλες μας...
spithoyras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για να αφησω και εγω το ραπορτο μου στην σημαδιακη σελιδα του site 69 αναφερω τα εξης.
Απο ωρες 7΄30 μεχρι 11 παιζουν επι της Γιαννιτσων ενα χοντρο εκτρωμα που δεν ξερω και εγω ποιος την εγ@μ@ει μαζι μ'ενα αδυνατο αλλα ασχημοφατσα μπαζο καπου λιγο πριν την στροφη Κωλλετη.Μια ξανθη βουλγαρα καλουτσικη που τις λειπει η οδοντοστοιχια της αριστερας πλευρας,μια μερα που την φορτωσα το διαπιστωσα και της ειπα κατεβα γιατι μετανοιωσα,η λεγαμενη κανει συνηθως πιατσα εξω απο το κεντρο "μεταξυ μας" καμοια φορα μπαινει και μεσα μπορει να θελει να ζεσταθει λιγο η να κοψει κινηση για ψαρεμα γιατι μεταξυ μας στο "μεταξυ μας" καθημερινες μονο χαβαλε κανεις οποτε και το εκοψα.Στην πορεια της μετα την στροφη κωλετη δεξια της οδου ειναι τα κλασσικα γεροπουτ@ν@ και μια ψυλη αχαρη που ειναι εντελως αδιαφορα και ομως εχω δει παππουδες να τις φορτωνουν.ΗΜΑΡΤΟΝ.Στο τελος της οδου λιγο πριν παρεις την στροφη για κτελ παντα δεξια της οδου παιζουν κατι καλουτσικα οχι καθε μερα,ειναι η Αγγελικη μια αλλη βουλγαρα που δεν θυμαμαι ονομα και καποτε η Ραγκοστινα ενα συμπαθητικο μωρο "για μενα" στην οποια οι τρεις δοκιμες που εκανα μου βγηκαν σε καλο μονο η μια.Το κοριτσι δεν ειναι επαγγελματιας γ'αυτο αλλωστε και να αραιωσε.Στριβωντας για Μοναστηριου καπου εκει σε μια σταση bus παιζουν κατι καλουτσικα μικρουλια,παντα δεξια της οδου μιλαμε,μια απ'αυτες που ισως δοκιμαζα ειναι η Αλεξανδρα ενα 20χρονο "ετσι λεει αλλα δεν το πιστευω μπορει μικροτερο".Επισης εκει πετυχα περιστασιακα κατι μαυρες μετριου ανδιαφεροντος.Κανοντας τον γυρο απο Δωδεκανησου Μοναστηριου και μετα δρομο παλιου σταθμου αργα μπορει να πετυχεις τις Ρουμανες οπου ειναι αρκετα ομορφες και μερικες απ'αυτες super επαγγελματιες με το αναλογο τσουχτερο ποσο που χαλαει την πιατσα.Μετα την στροφη κολετη και αμμεσως αριστερα αν καταλαβα καλα ειναι η πλατεια καβαλας?,εκει παιζουν μονο τραβελια ενα εκ των οποιον με συγκινει αλλα δεν παυει να ειναι τραβελι οποτε και με χαλαει.Απο την εισοδο τωρα τις 26ης παντα δεξια παιζουν τραβελια τα οποια μερικες μερες ειναι τοσο εξαλα ντυμενα που λες οπισω μου σ'εχω σατανα.Αν δεν μιλουσανε δεν θα καταλαβαινα οτι καποτε ηταν αντρες.Αυτα ελπιζω να βοηθησα και sorry για το μεγαλο post.Τα λεμε.
Απο ωρες 7΄30 μεχρι 11 παιζουν επι της Γιαννιτσων ενα χοντρο εκτρωμα που δεν ξερω και εγω ποιος την εγ@μ@ει μαζι μ'ενα αδυνατο αλλα ασχημοφατσα μπαζο καπου λιγο πριν την στροφη Κωλλετη.Μια ξανθη βουλγαρα καλουτσικη που τις λειπει η οδοντοστοιχια της αριστερας πλευρας,μια μερα που την φορτωσα το διαπιστωσα και της ειπα κατεβα γιατι μετανοιωσα,η λεγαμενη κανει συνηθως πιατσα εξω απο το κεντρο "μεταξυ μας" καμοια φορα μπαινει και μεσα μπορει να θελει να ζεσταθει λιγο η να κοψει κινηση για ψαρεμα γιατι μεταξυ μας στο "μεταξυ μας" καθημερινες μονο χαβαλε κανεις οποτε και το εκοψα.Στην πορεια της μετα την στροφη κωλετη δεξια της οδου ειναι τα κλασσικα γεροπουτ@ν@ και μια ψυλη αχαρη που ειναι εντελως αδιαφορα και ομως εχω δει παππουδες να τις φορτωνουν.ΗΜΑΡΤΟΝ.Στο τελος της οδου λιγο πριν παρεις την στροφη για κτελ παντα δεξια της οδου παιζουν κατι καλουτσικα οχι καθε μερα,ειναι η Αγγελικη μια αλλη βουλγαρα που δεν θυμαμαι ονομα και καποτε η Ραγκοστινα ενα συμπαθητικο μωρο "για μενα" στην οποια οι τρεις δοκιμες που εκανα μου βγηκαν σε καλο μονο η μια.Το κοριτσι δεν ειναι επαγγελματιας γ'αυτο αλλωστε και να αραιωσε.Στριβωντας για Μοναστηριου καπου εκει σε μια σταση bus παιζουν κατι καλουτσικα μικρουλια,παντα δεξια της οδου μιλαμε,μια απ'αυτες που ισως δοκιμαζα ειναι η Αλεξανδρα ενα 20χρονο "ετσι λεει αλλα δεν το πιστευω μπορει μικροτερο".Επισης εκει πετυχα περιστασιακα κατι μαυρες μετριου ανδιαφεροντος.Κανοντας τον γυρο απο Δωδεκανησου Μοναστηριου και μετα δρομο παλιου σταθμου αργα μπορει να πετυχεις τις Ρουμανες οπου ειναι αρκετα ομορφες και μερικες απ'αυτες super επαγγελματιες με το αναλογο τσουχτερο ποσο που χαλαει την πιατσα.Μετα την στροφη κολετη και αμμεσως αριστερα αν καταλαβα καλα ειναι η πλατεια καβαλας?,εκει παιζουν μονο τραβελια ενα εκ των οποιον με συγκινει αλλα δεν παυει να ειναι τραβελι οποτε και με χαλαει.Απο την εισοδο τωρα τις 26ης παντα δεξια παιζουν τραβελια τα οποια μερικες μερες ειναι τοσο εξαλα ντυμενα που λες οπισω μου σ'εχω σατανα.Αν δεν μιλουσανε δεν θα καταλαβαινα οτι καποτε ηταν αντρες.Αυτα ελπιζω να βοηθησα και sorry για το μεγαλο post.Τα λεμε.
spithoyras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μπορει καποιος απο του παλιοτερους και εμπειροτερους να εξηγησει με λεπτομερια τον ορο milf γιατι εχω μπερδευτει λιγο.Ευχαριστω προκαταβολικα.
ειναι η μανα που θα ηθελες να γαμησεις.....Μπορει καποιος απο του παλιοτερους και εμπειροτερους να εξηγησει με λεπτομερια τον ορο milf γιατι εχω μπερδευτει λιγο.Ευχαριστω προκαταβολικα.
μεταφρασμενο απο τα αγγλικα φιλε.ωραιος με την αναφορα σου
george_thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εχουμε τηλ απο κελλυ?
Travestoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γεια σου ρε Προεδράρα!!
Σε είδα προεδράρα και χάρηκα γιαυτό και έγραψα αρκετά, προσωπικά δεν με κουράζει να διαβάζω πολλά από οποιονδήποτε φίλο, ίσα ίσα μου δίνει χαρά, γιατί μαθαίνω περισσότερα. Συνεπώς έχει δίκιο ο πρόεδρος που ζητά από όλους μας αντιπαραβολή απόψεων, εμπειριών και κριτικών για τις καύλες μας... David σε βλέπω πολύ καλά ενημερωμένο ε? Θα σε διορθώσω όμως η Στέλλα δεν έχει βάλει σιλικόνι είναι τα ορμονούχα ακόμα βυζιά της και θα συμφωνίσω με την Φιόνα που την έχει πάρει όλος ο θερμαικός.
Πάντως παιδιά θα σας ενημερώσω πως τον τελευταίο καιρό που δεν έχει και πολύ δουλειά κρίση βλέπετε στις πιάτσες δουλεύουν μόνο αυτές που είναι ενεργοπαθητικες...γιατί άραγε???
Travestoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Λοιπόν θα σας γράψω αν όχη όλες τις περισσότερες τρανς που βγαίνουν στην Θεσσαλονίκη.
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ> Ζωζώ με ένα τζιπ, Στέλλα με πεζο κάμπριο, Σίσσυ με πόδια, Ντέπυ με πόδια
26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ> Φιόνα με πόδια, Σόνια μπλέ πόλο, Ηλέκτρα με σμάρτ μαύρο, Κέλλυ με πόδια,
Ευριδίκη με μπλέ πεζο, Λουίζα με αυτοκινητο , Μιμή με αυτοκίνητο, Σοφία με ένα μπλέ μίκρα, Κάτια με τα πόδια, Βαλέρια με τα πόδια Ναταλία με τα πόδια.
ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΒΑΡΔΑΡΗ> Ζωζώ με οπελ μαυρο, Φιλιππία με κοκκινο τζιπ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ Κ ΔΥΤ ΕΙΣΟΔΟ> Στεφανία με τα πόδια Ρούλα με μερσεντεσ (Εγχειρησμένη), Νινα με κίτρινο φιατι, Γιαννούλα με τα πόδια, Λιντα με μερσεντες
ΟΠΑΠ ΓΙΑΝΙΤΣΩΝ> Αλεκα μαυρη μερσεντες, Νικη με ασημι (μαρκα με διαφευγη), Χριστινα με τα πόδια, Στέλλα με ματιζ (ενχειρησμενη), Λολα ή Λουιζα με σμαρτ, Ελεάνα με μπορντό σιντροεν, Σοφία με σμάρτ (ενχειρησμενη), Γιώτα με αυτοκίνητο, Νανα με αυτοκινητο, Ανδριάννα με σεατ ασιμη, Ρεα με ασημι αυτοκινητο
Αυτες είμαστε (οι περισσότερες μπορεί κΑΙ ΝΑ ξέχασα καμία)
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ> Ζωζώ με ένα τζιπ, Στέλλα με πεζο κάμπριο, Σίσσυ με πόδια, Ντέπυ με πόδια
26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ> Φιόνα με πόδια, Σόνια μπλέ πόλο, Ηλέκτρα με σμάρτ μαύρο, Κέλλυ με πόδια,
Ευριδίκη με μπλέ πεζο, Λουίζα με αυτοκινητο , Μιμή με αυτοκίνητο, Σοφία με ένα μπλέ μίκρα, Κάτια με τα πόδια, Βαλέρια με τα πόδια Ναταλία με τα πόδια.
ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΒΑΡΔΑΡΗ> Ζωζώ με οπελ μαυρο, Φιλιππία με κοκκινο τζιπ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ Κ ΔΥΤ ΕΙΣΟΔΟ> Στεφανία με τα πόδια Ρούλα με μερσεντεσ (Εγχειρησμένη), Νινα με κίτρινο φιατι, Γιαννούλα με τα πόδια, Λιντα με μερσεντες
ΟΠΑΠ ΓΙΑΝΙΤΣΩΝ> Αλεκα μαυρη μερσεντες, Νικη με ασημι (μαρκα με διαφευγη), Χριστινα με τα πόδια, Στέλλα με ματιζ (ενχειρησμενη), Λολα ή Λουιζα με σμαρτ, Ελεάνα με μπορντό σιντροεν, Σοφία με σμάρτ (ενχειρησμενη), Γιώτα με αυτοκίνητο, Νανα με αυτοκινητο, Ανδριάννα με σεατ ασιμη, Ρεα με ασημι αυτοκινητο
Αυτες είμαστε (οι περισσότερες μπορεί κΑΙ ΝΑ ξέχασα καμία)
Travestoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πεσ μου εσυ ποιοσ εισαι πρωτα να σου πω κι εγω... εσυ γιατι κρυβεσε πισω απο ρο ψευδωνυμο σου και εγω οχιΕσύ ποιά από όλες αυτές είσαι;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ρε φιλεναδα μπορει εσυ να θες να προβλήθεις διαφημιστικα....δεν ειναι κακο...τοσες του χωρου το κανουν εδω μεσα ....γιαυτο σε ρωταει ο ανθρωπος...αν γινεις επικοινωνιακη μπορει να χεις απωτερο κερδος....μην υποτιμας την δυναμη του ιντερνετ και την διαφημιση που προσφερει...και μην τα παιρνεις ολα στραβα....στην τελικη δεν βγαινει ο τερι στην πιατσα....πεσ μου εσυ ποιοσ εισαι πρωτα να σου πω κι εγω... εσυ γιατι κρυβεσε πισω απο ρο ψευδωνυμο σου και εγω οχι
εγω δεν ειμαι αυτων των γουστων αλλα δεν τα καταδικαζω κιολας για οποιον του αρεσουν....αλλα αν ησουν κοπελα σε στουντιο πχ και εγραφες στο φορουμ που ασχολουμουν πιο πολυ θα ηθελα να ξερω με ποια μιλαω και ισως με μια φιλικη προσεγγιση απο δω να με κερδιζες ως πελατη...ενα παραδειγμα σου φερνω....
ετσι κι αλλιως σου το χα ξαναπει και στην πιατσα εισαι καθημερινα εκτεθιμενη σε κινδυνους και μαλιστα πραγματικους οχι εικονικους/ιντερνετικους...τι περισσοτερο να φοβηθεις αν πεις οτι ειμαι η ταδε;ουτε εβρισες ουτε εθιξες καμια...
Travestoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κοιτα να δεις αγα[ημενε φίλε, δεν το πέρνω στραβα αλλα πως να το κανουμε προς το παρον θέλω να καρτησω την ανωνυμία μου νομιζω δρν είναι κακό και δεν είμαι ούτε η μόνη. Ξέρεις ΄πόσες είναι εδω μέσα οχι απλώς ανώνυμες αλλά και με ψευδώνυμα ουδετερα η αντρικα και το παίζουν πελατες? Τουλαχιστον εγω λεω πως είμαι τραβεστι τις πιατσας.ρε φιλεναδα μπορει εσυ να θες να προβλήθεις διαφημιστικα....δεν ειναι κακο...τοσες του χωρου το κανουν εδω μεσα ....γιαυτο σε ρωταει ο ανθρωπος...αν γινεις επικοινωνιακη μπορει να χεις απωτερο κερδος....μην υποτιμας την δυναμη του ιντερνετ και την διαφημιση που προσφερει...και μην τα παιρνεις ολα στραβα....στην τελικη δεν βγαινει ο τερι στην πιατσα....
εγω δεν ειμαι αυτων των γουστων αλλα δεν τα καταδικαζω κιολας για οποιον του αρεσουν....αλλα αν ησουν κοπελα σε στουντιο πχ και εγραφες στο φορουμ που ασχολουμουν πιο πολυ θα ηθελα να ξερω με ποια μιλαω και ισως με μια φιλικη προσεγγιση απο δω να με κερδιζες ως πελατη...ενα παραδειγμα σου φερνω....
ετσι κι αλλιως σου το χα ξαναπει και στην πιατσα εισαι καθημερινα εκτεθιμενη σε κινδυνους και μαλιστα πραγματικους οχι εικονικους/ιντερνετικους...τι περισσοτερο να φοβηθεις αν πεις οτι ειμαι η ταδε;ουτε εβρισες ουτε εθιξες καμια...
Και φυσικα δεν μπηκα εδω μεσα ουτε για να κραξω ουτε για να κατηγορησω.
Είναι απλά τα πραγματα μην τα κανετε δύσκολα...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
δεν φαινοταν....και το φτιαξα λιγο οκ;κοιτα να δεις αγαπημενε φίλε, δεν το πέρνω στραβα αλλα πως να το κανουμε προς το παρον θέλω να καρτησω την ανωνυμία μου νομιζω δρν είναι κακό και δεν είμαι ούτε η μόνη. Ξέρεις ΄πόσες είναι εδω μέσα οχι απλώς ανώνυμες αλλά και με ψευδώνυμα ουδετερα η αντρικα και το παίζουν πελατες? Τουλαχιστον εγω λεω πως είμαι τραβεστι τις πιατσας.
Travestoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κοιτα να δεις φίλε gl δεν το πέρνω στραβα αλλα πως να το κανουμε προς το παρον θέλω να καρτησω την ανωνυμία μου νομιζω δρν είναι κακό και δεν είμαι ούτε η μόνη. Ξέρεις ΄πόσες είναι εδω μέσα οχι απλώς ανώνυμες αλλά και με ψευδώνυμα ουδετερα η αντρικα και το παίζουν πελατες? Τουλαχιστον εγω λεω πως είμαι τραβεστι τις πιατσας.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
η ειλικρινεια σου σε τιμα....Ξέρεις ΄πόσες είναι εδω μέσα οχι απλώς ανώνυμες αλλά και με ψευδώνυμα ουδετερα η αντρικα και το παίζουν πελατες? Τουλαχιστον εγω λεω πως είμαι τραβεστι τις πιατσας.
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Πολυ καλα κανεις,σε τιμα οπως ειπε και ο φιλος glΞέρεις ΄πόσες είναι εδω μέσα οχι απλώς ανώνυμες αλλά και με ψευδώνυμα ουδετερα η αντρικα και το παίζουν πελατες? Τουλαχιστον εγω λεω πως είμαι τραβεστι τις πιατσας.
με το βρισιμο και το κραξιμο κανενας δεν κερδιζη
Travestoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ευχαριτωη ειλικρινεια σου σε τιμα....
spithoyras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καταλαβα Mother I'd like to fuck.Μηπως παιζει κανα μαγαζι που ισχυει κατι τετοιο, δηλαδη "ομορφα",μεσης ηληκιας "κοριτσακια".?Μ'αρεσει πολυ η ιδεα να καμακωσεις σχετικα εμπειρες και ψιλοψαγμενες,χωρις την νοοτροπια της παρθενας.Μηπως το milf ειναι μονο θεωρια.?Παντως ευχαριστω για την αμμεση απαντηση deker.Σημερα εχω εξοδο αν δεν καταληξω σε κανα κολομπαρο ισως να εχω νεα αναφορα,τα λεμε.
Stories
Νέο!DanaeEscortmagicgirls: Διαθεσιμη απόψε