Μετά από μακροχρόνια αποχή από το θρεντ και την σκηνή του πληρωμένου έρωτα γενικότερα λόγω οικονομικών δυσκολιών (πουτάνα κρίση!!!) ξαναμπήκα και το μάτι μου έπεσε σε νέες συζητήσεις.
Προσφέρομαι να ξεκαθαρίσω λίγο τα πράγματα, αν και το έκαναν ήδη οι συναγωνιστές David και Tsomidis. Όχι ότι είμαι και ειδικός στις πιάτσες αλλά αυτά που ξέρω είναι:
-Η Ηλέκτρα είναι ξανθιά και τρομερό μωρό εμφανησιακά. Εγώ παλιότερα την πετύχαινα πεζή, δεν θυμάμαι να είχε αμάξι αλλά δεν αποκλείεται. Πιθανόν να είναι η ωραιότερη τρανς που έχω δει στις πιάτσες αλλά δεν μου άρεσε καθόλου η συμπεριφορά της. Συμμετοχή μηδέν και ψάχνει τρόπους να σε μαδήσει ζητώντας έξτρα λεφτά. Τώρα αν ήταν θέμα χημείας πάω πάσο.
-Για την Νίνα δεν έχω άμεση εμπειρία αλλά έχω διαβάσει/ακούσει και παλιότερα ότι είναι πολύ καλή περίπτωση και το ίδιο ισχύει και για την δεσποινίδα με το λευκό Πεζώ κάμπριο που αναφέρατε κάπου.
-Για την δεσποινίδα με το μπλε VW πόλο (Σοφία ή Τάσμπυ λέει ο Tsomidis) θυμάμαι που την είχε πάρει το μάτι μου σε αρκετές βόλτες παλαιότερα αλλά ποτέ δεν την "γνώρισα καλύτερα". Κάποιοι συνάδελφοι μου είχαν πει ότι είναι καλή και έχει μια τάση να είναι ιδιαίτερα ενεργητική οπότε εκεί κάτι δεν μου κόλλησε καλά σ' αυτό και δεν το έψαξα παραπάνω.
-Η Κάτια είναι μία κάποτε κοκκινομάλλα που χρησιμοποιούσε τον ίδιο χώρο με την Ηλέκτρα και έβγαινε πεζή κοντά στην Φιόνα; Αν λέμε για την ίδια την είχα δοκιμάσει μία φορά παλιότερα και θυμάμαι πως είχα μείνει ευχαριστημένος και από εμφάνιση και από απόδοση.
Παρεμπιπτόντως αν κάποιος συναγωνιστής και καλοθελητής θέλει να μου δώσει το τηλέφωνό της, και εμένα με βολεύουν πολύ περισσότερο οι μεσημεριανές ώρες για τέτοιου είδους δουλειές και εκεί είναι το κυρίως πρόβλημά μου με τις πιάτσες: δεν με βολεύει / εξυπηρετεί να κάνω κύκλους μέσα στην άγρια νύχτα ακούγοντας Ραπτόπουλο και καταστρέφοντας τις αναρτήσεις μου στις ράγες του τραίνου.
Επίσης, αν κάποιος συναγωνιστής έχει την διάθεση και τις γνώσεις για να συμπληρώσει τις δικές μου προτείνω να κάνουμε μια λίστα με τις γνωστότερες και πιο συχνά εμφανιζόμενες τρανς που να περιλαμβάνει περιγραφή, σημείο και ώρες που στήνονται, αυτοκίνητο, γνώμες για την απόδοση, κόστος κλπ. και να την αναρτήσουμε εδώ (ή σε διαφορετικό θρεντ στο οποίο να παραπέμπουμε) ώστε να μην χρειάζονται διαρκείς ερωτήσεις πάνω στο θέμα.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς μετά την μακροχρόνια απουσία μου,
ο ένας και μοναδικός Πρόεδρος!!! ;)