η παλαμη του....τι κονε ειν τουτο;βιζιτου ερασιτεχνης;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
που ειναι ρε συ αυτη η τραβεστουλα;παρεξηγηθηκε και δεν βγηκε παλι;η παλαμη του....
εγω της ζηταω συγγνωμη παντως....ας μας πει τι ηθελε τελικα....δεν την πειραζω παλι.....
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 101
- Like
- 12.565
- Πόντοι
- 25.165
Και απο ποτε οι παλαμες γινανε τρελο κονε??
αααααα,δεν ξερω.εσυ θα μας πειςΚαι απο ποτε οι παλαμες γινανε τρελο κονε??
Travestoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εδώ ειμαι gl παρακολουθώ...που ειναι ρε συ αυτη η τραβεστουλα;παρεξηγηθηκε και δεν βγηκε παλι;
εγω της ζηταω συγγνωμη παντως....ας μας πει τι ηθελε τελικα....δεν την πειραζω παλι.....
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 101
- Like
- 12.565
- Πόντοι
- 25.165
αααααα,δεν ξερω.εσυ θα μας πεις
Εσυ αποχη
ισα ισα μπορει και εγω να μην ειμαι φαν των τρανς αλλα ειναι τιμη μας να μπαινουν τραβεστι και να συμμετεχουν στο σαιτ.μακαρι να περναν το ιδιο παραδειγμα και οι πουτανες.μου την λες κατα ενα τροπο και αυτο δεν θα σου το χαρισω. δεν καταλαβα δεν μπορω να μπω εδω μεσα και να συμμετεχω??? δεν το καταλαβα και τι ηθελες δηλαδη να μην αναφερω πωσ ειμαι τρανσ και να το παιζω σαν μερικους εδω μεσα γαμιας η πελατης. Τρανσ ειμαι και προκαλω να με ρωτησεις αν δεν πιστευεις πραγματα που μπορει να ξερει μονο μια τρανσ.
Φυσικα δεν ειμαι και υποχρεωμενη να το αποδειξω ...
Οσο για να κάνω δικο μου θεντ ποσ το λεσ δεν θελω.
Καιγιατι ρε φιλε να σου πω πια ειμαι ακριβως εσυ λες ποιοσ εισαι? δεν λες κρυβεσε πίσω απο τι ψευδώνυμο σου. Εγω γιατι να πω. Μην ξεχνας πως ετιθομαι κι ολας στον δρομο και πολλοι μαλακες μπορουν αν με καταλαβουν και δεν τους αρεσουν αυτα που γραφω να με κανουν πολλα...
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 101
- Like
- 12.565
- Πόντοι
- 25.165
Και αυτες μπενουν απλα δν γραφουν.ισα ισα μπορει και εγω να μην ειμαι φαν των τρανς αλλα ειναι τιμη μας να μπαινουν τραβεστι και να συμμετεχουν στο σαιτ.μακαρι να περναν το ιδιο παραδειγμα και οι πουτανες.
το θεμα ηταν να συμμετεχουν και λιγο οπως γινεται στην αθηναΚαι αυτες μπενουν απλα δν γραφουν.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
θα ηταν οντως πρωτοποριακο...να ειχαμε νικ σαρα,εφη,αφρουλα κλπτο θεμα ηταν να συμμετεχουν και λιγο οπως γινεται στην αθηνα
αλλα ειναι μικροτερος ο κυκλος μωρε στην σαλονικη,λιγα τα κοριτσια και ισως δεν θελουν και να μπουν στην διαδικασια....παντως η αφρο παρακολουθει.....πιθανως και η δαναη παλιοτερα....και σιγουρα η ντιανα...
ναι...οι δικες μας ειναι πιο ντιβες τι να κανουμε....θα ηταν οντως πρωτοποριακο...να ειχαμε νικ σαρα,εφη,αφρουλα κλπ
αλλα ειναι μικροτερος ο κυκλος μωρε στην σαλονικη,λιγα τα κοριτσια και ισως δεν θελουν και να μπουν στην διαδικασια....παντως η αφρο παρακολουθει.....πιθανως και η δαναη παλιοτερα....και σιγουρα η ντιανα...
μαλιστα αφεντικοΕσυ αποχη
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 101
- Like
- 12.565
- Πόντοι
- 25.165
μαλιστα αφεντικο
spithoyras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Tι εγινε ρε παιδια πολυ ησυχια επεσε.Τα νεοτερα απο το μετωπο ειναι πως η Ντιανα εκεινο το ωραιο μωρακι που επαιζε απεναντι απο το κεντρο μεταξυ μας επι της Γιαννιτσων την εκανε με ελαφρα στην Βουλγαρια,που ρε γ@μωτο και δεν προλαβα να παρω τζουρα.Τεσπα τα μονα καλα κομματια που παιζουν αυτην την εποχη νωρις το βραδυ ειναι μονο τα ρουμανακια και κατι ξεσαλωμενα απο εμφανιση τραβελια στην μπουκα της 26ης.(ελκυστικα μεν τραβελια δε).Οι υπολοιπες για τα μπαζα και ακομα παραπερα,ισως να φταιει το κρυο ισως το πολυ κυνηγι θα δειξει.Αυτα απο μενα τα λεμε.
φιλε μου αυτος μαλλον που πετυχες πρεπει να ειναι ο ιδιος που ειχε παλια μια ξανθουλα πολυ χαζη γκομενα και ψαρεβαν πελατες κατω απ την δωδεκανησου,15 ευρω το γαμιση ηταν απο οτι θυμαμαι αλλα εχω να τους δω πανω απο χρονο,τους εχει πετυχει κανεις?Ωραιο ρεπορταζ arisk.Nεοτερα απο Συκιες δεν υπαρχουν,ειχα προαναφερει οτι 3 μερες εβλεπα ενα τρ... να ειναι με ενα καλουτσικο θηλυκο και αλλες δυο απουσια,ε λοιπον εδω και καμμια βδομαδα ολο απουσια,μετακομισε τουλαχιστον το τρ.. στην Γιαννιτσων το θηλυκο φιλαρακι της εξαφανιζολ.Εγω βολευτηκα με την Ντανα ειτε στο αυτο ειτε σε hotel.Οσοι ρωτησανε για την Ντανα αν διαβασουν προηγουμενα post θα μαθουνε μην επαναλαμβανομαστε.Αν καταλαβα καλα arisk το ωραιο μελαχροινο με την χοντρη φιλη της ειναι λιγο μετα το shell με κατευθυνση τα κτελ στο δεξι μας χερι εξω απο ενα κινεζικο μαγαζι σωστα ? και ταριφα 50.Αν τελικα λεμε την ιδια ειναι πολυ αδιαφορη και αμετοχη ?.Απο σωμα ειναι καλο οσο δειχνει και με τα ρουχα?.Ρωταω γιατι την εχω βαλει στο ματι εδω και καιρο.Thanks for the info.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
εκανα μια βολτα στις πιατσες αποψε...εκτος απο τα γνωστα μονιμα ατομα στις πιατσες,μου εκανε φοβερη εντυπωση η τρανς Νινα που στηνεται λιγο μετα την ταβερνα Παλιος Σταθμος σε κιτρινο WV.Δε την ειχα ξαναδει εγω.μιλαμε για πολυ ομορφο και θυληκο προσωπο και καθαρα γυναικεια φωνη.αν τη δεις εξω δηλαδη δε προκειται να καταλαβεις οτι ειναι τρανς.ποια Φιονα και ποια Νανσυ δηλαδη....σε προσωπο τουλαχιστον.απο κορμι ειναι πολυ αδυνατη δε μου πολυαρεσε.Τελοσπαντων,φαινεται πολυ φιλικη και μου ειπε οτι παιρνει 50ε αμαξι και 100ε σπιτι και οτι βγαινει καθημερινα απο τις 23.00 εως τις 6.00 το πρωι
spithoyras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Λοιπον ακουστε στη Γιαννιτσων παιζει ενα καυλιαρικο μωρο με πολυ ωραιο σωμα μελαχροινο ελληνιδα με το ονομα Αγγελικη κανει πιατσα προς το τελος της οδου και 40 ταριφα στο αυτο... ξενοδ..λεει 60 με 70 .Επισης μια βουλγαρα με επισης σωματακι λαμπαδα μελαχροινο κι αυτο με φατσα που παραβλεπεις τις ατελειες γιατι εχεις γκαυλωσει με το σωμα,κανει πιατσα κοντα στην Αγγελικη αλλα δεν παει ξενοδ.....ουτε με σφαιρες,βρε χρυση την εκανα τιποτα αυτη το μονο που κανει ειναι να επαναλμβανει"parking αντε παμε".Αλλο νεο τωρα.Στην επιμμαχη οδο μας λοιπον και περιξ τριγυρναει ενα πουστρ@κι γυρω στα 28-29 και κανει σιννιαλο στα αυτο....με το stop του,ειναι με ενα toyota τζιποειδες,σταματαω μια μερα και του λεω
τι ζητας ?.
Εχεις μεγαλο γκαβλι μου λεει ?.
Ρε πες μας τι ορεξεις εχεις,πληρωνεις ¨η πληρωνεσαι ?.
Τιποτα μου λεει ουτε πληρωνω ουτε πληρονωμαι.
Καλα του λεω και φευγω.
Μια αλλη μερα που τον πετυχα πανω στην Γιαννιτσων εκει προς το τελος της, μου λεει,
"τι βρηκες κανενα μουν@κι να πηδηξουμε ?
"Καλα του λεω περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.
Αυτος και τον παιρνει και τον δινει,βρε κατι ορεξεις που εχει ο κοσμος!.
Παντως πολλυ περιπολια και ελεγχος πευτει απο τα οργανα της ταξεως,βαλθηκαν να τις διωξουν ολες .
τι ζητας ?.
Εχεις μεγαλο γκαβλι μου λεει ?.
Ρε πες μας τι ορεξεις εχεις,πληρωνεις ¨η πληρωνεσαι ?.
Τιποτα μου λεει ουτε πληρωνω ουτε πληρονωμαι.
Καλα του λεω και φευγω.
Μια αλλη μερα που τον πετυχα πανω στην Γιαννιτσων εκει προς το τελος της, μου λεει,
"τι βρηκες κανενα μουν@κι να πηδηξουμε ?
"Καλα του λεω περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.
Αυτος και τον παιρνει και τον δινει,βρε κατι ορεξεις που εχει ο κοσμος!.
Παντως πολλυ περιπολια και ελεγχος πευτει απο τα οργανα της ταξεως,βαλθηκαν να τις διωξουν ολες .
spithoyras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Υ.Γ. Η Ντιανα που ειπα οτι εφυγε Βουλγαρια ξαναγυρισε,φαινεται ηταν ολιγοημερο ταξιδι.