Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Τσαρκα Πεμπτη κατα της 2.
Και παλι πολυ νεκρα.Στη γιαννιτσων η Βικη με ασημι CLK, μετα το Σολ η Σοφια με το κοκκινο smart(εγχειρισμενη).
Στη γωνια Κωλλετη με Γιαννιτσων ενα καλο μωρο με μαυρα μαλλια.(γυναικα)
Στο στενο του οπαπ η Αλεκα με μαυρη SLK.
Στη γωνια της 26ης ενα καλο τρανς ξανθο γυρω στο 1.60 κατι με μπεζ καπαρντινα 100 ευρω στο σπιτι και ειπε οτι την λενε Σουζη η καπωσ ετσι δεν θυμαμαι καλα.Ειχε φοβερο στηθος τελικα δεν την φορτωσα γιατι απο πισω ερχοταν πολυ αμαξι.Πολυ κολοσημειο εκεινο ρε παιδια.
Εκεινες που στηνονται σε εκεινο το σημειο δεν τις ξερω κσι πολυ καλα γιαυτο δεν μπορω να σας πω ποια ειναι.Ισως καποιος αλλος ξερει περισσοτερα.

David

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
καλά τελικά πόσα ονόματα έχει???
Σούζη??
Βίκυ, Μαριλένα, Σούζυ...

Όπως και να την λένε στη Θεσσαλονίκη είναι η καλύτερη.

Λίγο πιο κάτω υπήρχε καμία άλλα ψηλή ξανθιά? Την Ηλέκτρα ή αλλιώς Νεφέλη εννοώ?
Τι κάνει αυτη η ψυχή ρε παιδιά? Ξέρει κανείς? Σταμάτησε την πιάτσα ή έφυγε από Ελλάδα?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Να κανονίσουμε για Τρίτη Ric Και όποιος έχει ευχαρίστηση;;; Είναι η μόνη μέρα off από αγώνα και γυναίκα!

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
454
Πόντοι
21
H Hλεκτρα συνεχιζει κανονικα...οπως παλια,τις ιδιες ωρες.Την φιλη της εχω να δω καιρο, την αλλη ξανθια!!Αλλα η καλυτερη πιστευω πως ειναι η κελλυ!!!!

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εγω συμφωνο φιλαρακι μου .οσεσ φορεσ τιμησα το κελλακι εμεινα πολυ ευχαριστημενοσ.40-50 αμαξι 100 σπιτι τησ.

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
Να σημειώσω οτι την Τρίτη έχει αγώνα η Αλκμααρ οποιος χασει τετοια τσοντα επι του γαβρου θαναι αξιος της μοιρας του!  :fuck1: :rockon:

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Ρε παιδια ποια ειναι αυτη η Κελλυ δεν μπορω ακομα να καταλαβω.Δωστε σας παρακαλω μια καλη περιγραφη και τι ωρες βγαινει για να μπορεσω να τη βρω.
Καλα εκει σε εκεινο το σημειο ειπαμε χανει η μανα το παιδι και το παιδι τη μανα.(Εγω προσωπικα)
Ενημερωση και για Σαββατο που δεν προλαβα να γραψω το μεσημερι.
Η απολυτη νεκρα. 2.45 με 3.15 ειδα μονο αυτη με το κιτρινο το FOX και ενα μπαζο στην 26ης με ενα ασημι κατι σαν μικρο βαν απο αυτα τα πολυμορφικα.
Η τις ειχαν φορτωσει ολες ή δεν ειχαν βγει πολλες δεν ξερω.
Αυτα παιδες.....

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
αλλη ειναι η κελλυ,αλλη ειναι η νανσυ(η μαριλενα,η βικυ),αλλη ειναι η ηλεκτρα (η νεφελλη),αλλη ειναι η φιονα,τωρα για σουζη πρωτη φορα  ακουω(μαλλον κολαει σαν αλλο ονομα της κελλυ).

David

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
της πουτάνας το κάγκελο έγινε...Η Μαριλένα ή αλλιώς Βίκυ αυτομετονομάστηκε σε Νάνσυ, γιαυτό την λένε τώρα κάποιοι Νάνσυ. Τώρα ποια είναι η Κέλλυ που λένε πιο πάνω...Μάλλον η ίδια πάλι είναι.
Πάντως 100% η Μαριλένα-Νάνσυ-Βίκυ είναι η ίδια, η ξανθιά που βγαίνει στην αρχή της 26ης Οκτωβρίου με προφίλ στο fatsa.gr kai ts-dating.com. Τώρα μάλλον θα την λένε και κάποιοι Κέλλυ.
Δεν γαμιέται όπως και να την λένε στη μάνα μου και στον πατέρα μου δεν θα την γνωρίσω... :dancing:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
ας τα παρουμε με τη σειρα...πρωτη στηνεται η Φιονα,ακριβως διπλα η Νανσυ-Μαριλενα-Βικυ και τριτη στη σειρα αυτη με την μπεζ καμπαρντινα(Σουζη????).ειναι ομορφη ξανθια αλλα εχει ασχημο στομα με στραβα δοντια και βλαχικη προφορα.την εχω ρωτησει παλιοτερα και μου ειπε οτι το σπιτι της ειναι παραλιακο προς την Καλαμαρια.οποιος καταλαβε ας μας λυσει την απορια....Κελλυ εγω δεν εχω δει ακομα εκτος αν ειναι αυτη που λεμε

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
κοιταξτε συναγωνιστεσ την κελλυ την εχω παρει πολλεσ φορεσ,αυτην με το προφιλ στο φατσα δεν ειναι σιγουρα.μαλλον ποιω κοντα ειναι η τριτη εκδοχη που γραφει ο φιλοσ μασ ποιω πανω,αλλα με μπερδευεται λιγο με τα δοντια τησ,εγω δεν προσεξα κατι τετοιο στα δοντια τησ.ειναι οντωσ μια ξανθια πολυ ομορφη και με πολυ καλεσ υπυρεσιεσ αυτο σασ το δηλωνο ειναι λυρα 100.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
κοιταξτε συναγωνιστεσ την κελλυ την εχω παρει πολλεσ φορεσ,αυτην με το προφιλ στο φατσα δεν ειναι σιγουρα.μαλλον ποιω κοντα ειναι η τριτη εκδοχη που γραφει ο φιλοσ μασ ποιω πανω,αλλα με μπερδευεται λιγο με τα δοντια τησ,εγω δεν προσεξα κατι τετοιο στα δοντια τησ.ειναι οντωσ μια ξανθια πολυ ομορφη και με πολυ καλεσ υπυρεσιεσ αυτο σασ το δηλωνο ειναι λυρα 100.
που ειναι το σπιτι της??δε μιλαει καπως περιεργα?

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ξερω οτι μενει καλαμαρια μου ειπε αλλα δεν εχω παει ποτε σπιτι τησ για να ειμαι ειλεικρινεισ,πολλεσ φορεσ τον χειμωνα φοραει μια λευκη γουνα.τωρα για την κουβεντα τησ δεν καταλαβαινω κατι το περιεργω.εμενα πρωσοπικα μου λεει πωσ καταγεται απο την καλαματα.

David

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
ξερω οτι μενει καλαμαρια μου ειπε αλλα δεν εχω παει ποτε σπιτι τησ για να ειμαι ειλεικρινεισ,πολλεσ φορεσ τον χειμωνα φοραει μια λευκη γουνα.τωρα για την κουβεντα τησ δεν καταλαβαινω κατι το περιεργω.εμενα πρωσοπικα μου λεει πωσ καταγεται απο την καλαματα.

Εγώ προσωπικά καταμπερδεύτηκα, αν και νομίζω φίλε ρολάχο έχεις αναφέρει ξανά για την συγκεκριμένη.
Δηλαδή την έχεις πάρει μόνο στο αμάξι
Πότε κάνει πιάτσα ξέρεις? Βγαίνει μετά την Φιόνα και την Νάνσυ-Μαριλένα-Βίκυ?Εμφανισιακά πως είναι? Κάνε μια περιγραφή, για να μην σε ρωτάω τώρα, βυζί μικρό ή μεγάλο, μαλλί κοντό ή μακρύ, ύψος  κ.λ.π. κ.λ.π.

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
454
Πόντοι
21
λοιπον τσακαλια η κελλυ ειναι ξανθια, 1,70(πιο κοντη απο την μαρινελλα), μακρυ μαλλι,λεπτη.βγαινει καθημερινες γυρω στις 2

David

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Που ακριβώς βγαίνει τσάκαλε, βυζί μεγάλο μικρό?
Την έχεις πάρει καλή ήταν?
Αυτό με τα δόντια και την προφορά ισχύει?

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
ας τα παρουμε με τη σειρα...πρωτη στηνεται η Φιονα,ακριβως διπλα η Νανσυ-Μαριλενα-Βικυ και τριτη στη σειρα αυτη με την μπεζ καμπαρντινα(Σουζη????).ειναι ομορφη ξανθια αλλα εχει ασχημο στομα με στραβα δοντια και βλαχικη προφορα.την εχω ρωτησει παλιοτερα και μου ειπε οτι το σπιτι της ειναι παραλιακο προς την Καλαμαρια.οποιος καταλαβε ας μας λυσει την απορια....Κελλυ εγω δεν εχω δει ακομα εκτος αν ειναι αυτη που λεμε

Η ξανθια που ειδα εγω (Σουζη) φερνει πολυ σε αυτην την περιγραφη του al με το ασχημα στομα.Αυτη πρεπει να ειναι.
Συμφωνω με τον David και εγω εχω καταμπερδευτει σε εκεινο το σημειο δεν μπορεσα νε βγαλω ακρη ποτε.Και αυτο γινεται ρε παιδια επειδη βγαινουν με τα ποδια.Αν ειχαν αμαξι θα ξεραμε οπως με τη Σονια με το μπλε Polo.
Και επεισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι βγαινουν εκει που εχει τοση κινηση.
Εγω προσωπικα δυσκολευομαι πολυ να φορτωσω απο κει.
Και αν με ακουει καμια τρανς χαθηκαν ρε σεις οι αγγελιες,υπαρχει και το ιντερνετ, δηλαδη ελεος γυρναμε 2 και 3 η ωρα τα ξυμερωματα σε σημεια που βγαινει για να διασκεδαση η μιση Θεσσαλονικη.Μπορει να γινουν πολυ πιο απλα τα πραγματα σκεφτητε το λιγο.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Η ξανθια που ειδα εγω (Σουζη) φερνει πολυ σε αυτην την περιγραφη του al με το ασχημα στομα.Αυτη πρεπει να ειναι.
Συμφωνω με τον David και εγω εχω καταμπερδευτει σε εκεινο το σημειο δεν μπορεσα νε βγαλω ακρη ποτε.Και αυτο γινεται ρε παιδια επειδη βγαινουν με τα ποδια.Αν ειχαν αμαξι θα ξεραμε οπως με τη Σονια με το μπλε Polo.
Και επεισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι βγαινουν εκει που εχει τοση κινηση.
Εγω προσωπικα δυσκολευομαι πολυ να φορτωσω απο κει.
Και αν με ακουει καμια τρανς χαθηκαν ρε σεις οι αγγελιες,υπαρχει και το ιντερνετ, δηλαδη ελεος γυρναμε 2 και 3 η ωρα τα ξυμερωματα σε σημεια που βγαινει για να διασκεδαση η μιση Θεσσαλονικη.Μπορει να γινουν πολυ πιο απλα τα πραγματα σκεφτητε το λιγο.
αρα πρεπει να ειναι 4 αυτες που βγαινουν χωρις αμαξι σε εκεινο το σημειο,απλα εγω δεν ξερω την Κελλυ

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Επίσκεψη δύο συνεχόμενα βράδια στην Γιαννιτσών... Τετάρτη περίπου στις 2 με 3... Και Πέμπτη περίπου 10 με 11...

Τετάρτη... Απλά ανάξια λόγου... Δυο εντελώς χάλια κοπέλες πρίν το Sol και 2-3 σκόρπια τρ... Απο τα μάπα κιόλας... Αν και προσωπικά γενικά δεν το κατέχω καθόλου το άθλημα τρ... Δεν είμαι ρατσιστής αλλά δεν είναι καθόλου του γούστου μου, οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω στην ενημέρωση γιατί είμαι άσχετος...  :think:

Πέμπτη... Έιχα υποψίες αλλά σήμερα επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά... Η Γιαννιτσών, ειδικά τέτοια εποχή που έχει και κρυουλάκι, είναι για 10-12... Μετά γίνεται κρανίου τόπος...
Κατα τις 10.30 λοιπόν, στην αρχή της Γιαννιτσών μετά το κτελ αλβανίας και το eshop ένα μελαχροινό καλούτσικο, ξένο, μετρίου αναστήματος, με μια φουστίτσα, μερικές φορές άλλαζε πόστο και καθόταν στην Εγνατία ακριβώς απέναντι απο τον σταθμό του ΟΣΕ... Λίγο μετά, απέναντι απο τη shell τρία αρκετά νεαρά τσιγγανογυφτάκια, εκ των οποίων το ένα καλό... Βγαίνουν 10 με 10.30 και δεν κάθονται ως αργά... Όμως δεν ξέρω κατα πόσο είναι ασφαλές να τα "συναντήσεις" (απο άποψη υγειονομικού αλλά και κλεφτοκοτάδικου ενδιαφέροντος)... Λίγο μετά, στην κλασσική τους θέση, το ωραίο μελαχροινό (που όμως είναι μάπα απο συμμετοχή και αδιάφορο) και η χοντρή φίλη της (που δεν έχω δει ποτέ να την πέρνει κανένας, μάλλον τσίλιες πρέπει να φυλάει)... Απέναντι, ένα νεαρούτσικο ξανθό με πλατινοειδές μαλλί (πιο πολύ και απο δίσκο του Σφακιανάκη την εποχή της ακμής του) και κατακκόκινες φόρμες (σαν παίκτης του ολυμπιακού έμοιαζε - να ένας λόγος να την σκίσεις)...!! Λίγο πιό κάτω, στο ύψος του club αλλά στο δεξί χέρι, μια χοντρή, άσχημη και μάλλον χαζούλα (πλην όμως συμπαθητική)τσιγγανούλα και μια φίλη της, πιο νορμάλ εμφανισιακά, αλλά και αυτή μπάζο... Λίγο πριν το Sol, δεξιά, μια milf (μόνο όμως όσον αφορά την ηλικία μιας και milf σημαίνει "mother i'd like to fuck" και σίγουρα δεν θέλω να fuck αυτήν), μάλλον πρεζαμόντε μιάς και την έχω δει επανελλειμμένα να "σέρνεται"... Λίγο παραπέρα μια καστανόξανθη τροφαντούλα με σχετικά κοντό μαλλί, ψιλορωσσοποντιόφατσα, μπαζάκι... Ακριβώς στον απο πάνω δρόμο, περίπου απέναντι απο την πυροσβεστική, ένα νεαρότατο ξανθούλικο σγουρομάλικο κορίτσι που (εκ πρωτης όψεως τουλάχιστον) με έκανε να αμφιβάλλω αρκετά για την ηλικία του, οπότε μετά απο δυό γύρες αποφάσισα να μην της μιλήσω και την έκανα με αλαφρά (μην βρεθούμε και στη στενή για ένα 10λεπτο πήδηματακι)... :police:
Ειχε και λίγα τρ αλλά όπως ξαναείπα δεν τα ξέρω και δεν ασχολήθηκα, όπως επίσης είχε και 2-3 στράκια (ύπαγε οπίσω μου σατανά)...  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom