Να κανονίσουμε από βδομάδα για μπυρίτσες κλπ κλπ;;; Με alfi, Ric Flair (αν μπορεί) και simera???
εξαιρετικη ιδεα ! βεβαια , το κλπ κλπ με προβληματιζει λιγο ...
Να κανονίσουμε από βδομάδα για μπυρίτσες κλπ κλπ;;; Με alfi, Ric Flair (αν μπορεί) και simera???
που ειναι το σπιτι της??δε μιλαει καπως περιεργα?κοιταξτε συναγωνιστεσ την κελλυ την εχω παρει πολλεσ φορεσ,αυτην με το προφιλ στο φατσα δεν ειναι σιγουρα.μαλλον ποιω κοντα ειναι η τριτη εκδοχη που γραφει ο φιλοσ μασ ποιω πανω,αλλα με μπερδευεται λιγο με τα δοντια τησ,εγω δεν προσεξα κατι τετοιο στα δοντια τησ.ειναι οντωσ μια ξανθια πολυ ομορφη και με πολυ καλεσ υπυρεσιεσ αυτο σασ το δηλωνο ειναι λυρα 100.
ξερω οτι μενει καλαμαρια μου ειπε αλλα δεν εχω παει ποτε σπιτι τησ για να ειμαι ειλεικρινεισ,πολλεσ φορεσ τον χειμωνα φοραει μια λευκη γουνα.τωρα για την κουβεντα τησ δεν καταλαβαινω κατι το περιεργω.εμενα πρωσοπικα μου λεει πωσ καταγεται απο την καλαματα.
ας τα παρουμε με τη σειρα...πρωτη στηνεται η Φιονα,ακριβως διπλα η Νανσυ-Μαριλενα-Βικυ και τριτη στη σειρα αυτη με την μπεζ καμπαρντινα(Σουζη????).ειναι ομορφη ξανθια αλλα εχει ασχημο στομα με στραβα δοντια και βλαχικη προφορα.την εχω ρωτησει παλιοτερα και μου ειπε οτι το σπιτι της ειναι παραλιακο προς την Καλαμαρια.οποιος καταλαβε ας μας λυσει την απορια....Κελλυ εγω δεν εχω δει ακομα εκτος αν ειναι αυτη που λεμε
αρα πρεπει να ειναι 4 αυτες που βγαινουν χωρις αμαξι σε εκεινο το σημειο,απλα εγω δεν ξερω την ΚελλυΗ ξανθια που ειδα εγω (Σουζη) φερνει πολυ σε αυτην την περιγραφη του al με το ασχημα στομα.Αυτη πρεπει να ειναι.
Συμφωνω με τον David και εγω εχω καταμπερδευτει σε εκεινο το σημειο δεν μπορεσα νε βγαλω ακρη ποτε.Και αυτο γινεται ρε παιδια επειδη βγαινουν με τα ποδια.Αν ειχαν αμαξι θα ξεραμε οπως με τη Σονια με το μπλε Polo.
Και επεισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι βγαινουν εκει που εχει τοση κινηση.
Εγω προσωπικα δυσκολευομαι πολυ να φορτωσω απο κει.
Και αν με ακουει καμια τρανς χαθηκαν ρε σεις οι αγγελιες,υπαρχει και το ιντερνετ, δηλαδη ελεος γυρναμε 2 και 3 η ωρα τα ξυμερωματα σε σημεια που βγαινει για να διασκεδαση η μιση Θεσσαλονικη.Μπορει να γινουν πολυ πιο απλα τα πραγματα σκεφτητε το λιγο.