Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.850
Πόντοι
11.585
Αλλα μην πας τωρα στα κοντα...εχουμε αποχη.!  :headbang: :headbang: :headbang:
Μετα της 15............ :knockinb: :2funny: :2funny: :2funny:

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Kαλησπερα παιδες.. Την Αλεκα με το μαυρο το slk την εχει δοκιμασει κανεις?

Ειναι καλη σε γενικες γραμμες.
Ειναι πολυ ευγενικη δεν λεει οχι σχεδον σε τιποτα, καυλωνει πολυ και ειναι ενεργητικη.
Στα μειον ειναι οτι ειναι μεγαλη σε ηλικια εγω την κοβω 50+ και εχει αρρενωπα χαρακτηριστικα (μικρο στηθος).
Απο εμφανιση μην περιμενεις πολλα μραγματα.

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Σίγουρα είναι γύρω στα 40-45, αλλά κρατιέται καλά.
Από μακριά φαίνεται εντυπωσιακή , από κοντά δεν είναι τόσο καλή, δηλάδη έχει και κάτι γυμνασμένα σφιχτά πόδια εντελώς αντρικά.
Στα συν ότι είναι πολύ άνετη και χωρίς κόμπλεξ.
Υπάρχουν σίγουρα καλύτερα τραβέλια αλλά αυτή είναι κλασσική και σταθερή επιλογή για πολλούς. :)

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Παιδια μια μελαχρινη που φοραει παντα μποτεσ,απεναντι απο το μεταξυ μας στη γιαννιτσων την εχετε παρει?λεει τιποτε??

george_thess

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φιλος που πηρε τα 2 ξανθα τρβ στα δικαστηρια (σε διαστημα 2 βδομαδων) μου ειπε οτι κανουν ακαποτα. ειναι δυνατον???

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου εγο τηνκελλυ την πηρα πολλεσ φορεσ παντα με προφυλαξι,δεν ξερω κατι για ακαποτω.

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
μήπως εννοείτε μόνο στοματικό?                                        γιατί αν πρόκειται για απο πίσω                                        τότε όντως είναι δημόσιος κίνδυνος!!

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Πέτυχα τις προάλλες μια 35άρα συμπαθητική με τζινάκι και γενικά περιποιημένη να περπατάει πάνω κάτω Γιαννιτσών και Μοναστηρίου, μέχρι που τις μίλησα και αποδείχτηκε βλαμμένη...Ακολουθεί ο διαλογος

teris3: Καλησπέρα, πόσο πάει;
Αυτή: Δεν πάει...
teris3: και τί κάνεις εδώ;
Αυτή: κάνω γκάλοπ...
teris3: τί γκάλοπ δηλαδή;
Αυτή: σχετικά με το τί θέλουν οι άντρες σήμερα...
teris3:δεν ξέρω τί θέλουν οι άντρες γενικά σήμερα, αλλά οι συγκεκριμένοι σήμερα εδώ θέλουν να γαμήσουν
Αυτή: παράτα με , όλοι οι άντρες αυτό σκέφτονται...
teris3:εδώ που έκατσες τί περιμένεις;
Αυτή: να κάνω γνωριμία αν γνωρίσω κάποιο αξιόλογο παιδί...
teris3: βρήκες κανέναν;
Αυτή: όχι...
teris3: λοιπόν, εχω κάυλες...θα έρθεις;

1η και έφυγα....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Μεγάλε Teri δεν παίζεσαι

χαχαχχα

george_thess

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ναι φιλος στοματικο.. και παλι δημοσιος κινδυνος ειναι ομως

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Πέτυχα τις προάλλες μια 35άρα συμπαθητική με τζινάκι και γενικά περιποιημένη να περπατάει πάνω κάτω Γιαννιτσών και Μοναστηρίου, μέχρι που τις μίλησα και αποδείχτηκε βλαμμένη...Ακολουθεί ο διαλογος

teris3: Καλησπέρα, πόσο πάει;
Αυτή: Δεν πάει...
teris3: και τί κάνεις εδώ;
Αυτή: κάνω γκάλοπ...
teris3: τί γκάλοπ δηλαδή;
Αυτή: σχετικά με το τί θέλουν οι άντρες σήμερα...
teris3:δεν ξέρω τί θέλουν οι άντρες γενικά σήμερα, αλλά οι συγκεκριμένοι σήμερα εδώ θέλουν να γαμήσουν
Αυτή: παράτα με , όλοι οι άντρες αυτό σκέφτονται...
teris3:εδώ που έκατσες τί περιμένεις;
Αυτή: να κάνω γνωριμία αν γνωρίσω κάποιο αξιόλογο παιδί...
teris3: βρήκες κανέναν;
teris3: λοιπόν, εχω κάυλες...θα έρθεις;

1η και έφυγα....

Μηπως εχει και συγκεκριμενα γουστα η γκομενα και δν γουσταρει τα λεφτα μας?

spithoyras

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπων συμπαιχτες ειμαι νεος στον χωρο των ρεπορταζ αλλα παλιος στην αναγνωση των πληροφοριων,απο boyrdela.com.Φυσικα μετα απο τις δικες σας πληροφοριες και στα 39 μου αποφασιασα να κανω αυτο που μου λεει η παρορμηση μου.Οι δικες μου εμπειριες εδω και ενα μηνα περιπου εινα οι εξης.Ενεκα παντρεμενος και κρατωντας του τυπους προς το ετερον ημισυ βγαινω κατα τις 7 30 μμ εως το πολυ μεχρι 9.Επι Γιαννιτσων και περιξ παιζουν καθε λογης μπαζα που προσωπικα δεν με συγκινουν αλλα υπηρχε η μελισσα εκ βουλγαριας η οποια επερνε  50 αλλα τα αξιζε και απο υπηρεσιες και απο εμφανιση αξιοπρεπους θυληκου.Εμαθα οτι εφυγε βουλγαρια και δεν εχει σκοπο να γυρισει "αμα δει αφραγκιες να δεις πως γυριζει"Ενω δοκιμασα αρκετες απο ελενα 30 καλουτσικη οταν εχεις πολλες ορεξεις κατι αλλες που δεν θυμαμαι το ονομα τους και ηταν ολες μετριες,επαισα στην Ραγκοστινα ενα μικροκαμωμενο πλασμα, καλοφττιαγμενο με ωραιο προσωπακι αλλα μουφα και πονηρο.Το παιζει οτι εχει προβλημα με το πραμα της και ενω παιρνει 50 προσπαθει να σε πεισει οτι δεν μπορει και τελειωνε με θυλασμο γιατι αργεις κα πρεπει να συνεχισω μεροκαμματο.Αμα την δειτε συνιστω μακρια.Τελος ενα που αξιζει ισως τα λευτα που ζηταει 50Ε ειναι η Diana πολυ ωραιο σωμα,κοπελα που ισως ψιλοεντυπωσιαζεσαι οταν την πρωτοβλεπεις.Συχναζει περιπου 800μ μετα την εισοδο της γιαννιτσων δεξια με ενα χοντρο μπαζο οπου καταλαβα πως την εβγαλε προσφατα στην πιατσα.Επισης πρεπει να ειναι και η τσατσα της Μελισσας που προαναφερα.Σημερα σκοπευω να δοκιμασω την Dianna και θα σας πω εντυπωσεις.Τα λεμε,.

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Θελεισ να κανεις λιγο περιγραφη την ντιανα και την αλλη την καλη που λες για να καταλαβουμε ποιες λες?παντοσ καλο το σχολιο!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.850
Πόντοι
11.585
Λοιπων συμπαιχτες ειμαι νεος στον χωρο των ρεπορταζ αλλα παλιος στην αναγνωση των πληροφοριων,απο boyrdela.com.Φυσικα μετα απο τις δικες σας πληροφοριες και στα 39 μου αποφασιασα να κανω αυτο που μου λεει η παρορμηση μου.Οι δικες μου εμπειριες εδω και ενα μηνα περιπου εινα οι εξης.Ενεκα παντρεμενος και κρατωντας του τυπους προς το ετερον ημισυ βγαινω κατα τις 7 30 μμ εως το πολυ μεχρι 9.Επι Γιαννιτσων και περιξ παιζουν καθε λογης μπαζα που προσωπικα δεν με συγκινουν αλλα υπηρχε η μελισσα εκ βουλγαριας η οποια επερνε  50 αλλα τα αξιζε και απο υπηρεσιες και απο εμφανιση αξιοπρεπους θυληκου.Εμαθα οτι εφυγε βουλγαρια και δεν εχει σκοπο να γυρισει "αμα δει αφραγκιες να δεις πως γυριζει"Ενω δοκιμασα αρκετες απο ελενα 30 καλουτσικη οταν εχεις πολλες ορεξεις κατι αλλες που δεν θυμαμαι το ονομα τους και ηταν ολες μετριες,επαισα στην Ραγκοστινα ενα μικροκαμωμενο πλασμα, καλοφττιαγμενο με ωραιο προσωπακι αλλα μουφα και πονηρο.Το παιζει οτι εχει προβλημα με το πραμα της και ενω παιρνει 50 προσπαθει να σε πεισει οτι δεν μπορει και τελειωνε με θυλασμο γιατι αργεις κα πρεπει να συνεχισω μεροκαμματο.Αμα την δειτε συνιστω μακρια.Τελος ενα που αξιζει ισως τα λευτα που ζηταει 50Ε ειναι η Diana πολυ ωραιο σωμα,κοπελα που ισως ψιλοεντυπωσιαζεσαι οταν την πρωτοβλεπεις.Συχναζει περιπου 800μ μετα την εισοδο της γιαννιτσων δεξια με ενα χοντρο μπαζο οπου καταλαβα πως την εβγαλε προσφατα στην πιατσα.Επισης πρεπει να ειναι και η τσατσα της Μελισσας που προαναφερα.Σημερα σκοπευω να δοκιμασω την Dianna και θα σας πω εντυπωσεις.Τα λεμε,.

Οντως ωραιο κοματι πρωτη φορα που την ειχα πετυχει βγενοντας απο το μπουρδελο στη ρουλια και κωττα και αυτη κατηφοριζε προς το παρκιν δεν αντεξα και την πειραξα λεγοντας την "που πας μωρο μου μονη βραδυατικα?" και αυτη απαντησε "που παω για δουλεια" κατευθειαν γυρησα με το αμαξι και τη ρωτησα ποσο και πως την λενε αλλα τον ειχα χωσει πριν αλλιως θα την φορτωνα.
Αναμενουμε αναφορα αν την φορτωσεις.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.850
Πόντοι
11.585
Θελεισ να κανεις λιγο περιγραφη την ντιανα και την αλλη την καλη που λες για να καταλαβουμε ποιες λες?παντοσ καλο το σχολιο!

Εγω οταν την πετυχα φορουσε ενα μινι τερμα ρετιρε μπουζακι που φενοταν ο αφαλος με το σκουλαρικι που εχει εκει, ξανθια κοτσο πιασμενα, κοντουλα δεν την λες, γεματουλα προς το αδυνατο ομως. Προσωπακι ομορφο και αν θυμαμαι καλα ειχε και σκουλαρικι στη μυτη.

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Παιδια μην παραπληροφορειτε τον κοσμο.
Απο ακαποτο στοματικο δεν διατρεχεται κανεναν κινδυνο.
Δεν νομιζω να πηγαινει κανεις με ματωμενο πουλι αν οχι δεν υπαρχει φοβος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom