Ήρα νομίζω; Κι εγώ την έχω πατήσει, με σταμάτημα γεια σου μαρια κλπ.Άντε ρε τόσο ίδια?... περπατάει και στραβά κάπως, εκεί με τον κρος με τη στραβή περούκα στέκεται και μιλάνε.
Πρέπει να κάνω πολύ λάθος να μην ήταν αυτή
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
Καλησπέρα. Η μάνα της Σόνιας είναι μία ξανθιά, σπασμένο πρόσωπο, ψηλή, που κάθεται και μεσημέρια Κυριακής απέναντι από το ερείπιο ;
Την είδα μέρα ή τέλος πάντων είδα μια με τη περιγραφή που έδωσα. Τα δόντια της είναι τόσο σάπια που φοβάσαι να τις δώσεις πίπα ακόμα και με προφυλακτικό...
Την είδα μέρα ή τέλος πάντων είδα μια με τη περιγραφή που έδωσα. Τα δόντια της είναι τόσο σάπια που φοβάσαι να τις δώσεις πίπα ακόμα και με προφυλακτικό...
maver fucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 740
- Πόντοι
- 81
Nαι αυτο το λεσσι ειναι μανα της σονιας ψηλη ξανθια σαν δρακουλας..Τα δοντια της οντως ειναι σαπια εγω μια φορα την μιλησα και εφυγα αναγουλιασα..Τρελη ειναι μην ασχολεισαι βριζει φωναζει και λοιπες μλκιες..Απορω πως την φορτωνουν αυτην την σαβουρα..Καλησπέρα. Η μάνα της Σόνιας είναι μία ξανθιά, σπασμένο πρόσωπο, ψηλή, που κάθεται και μεσημέρια Κυριακής απέναντι από το ερείπιο ;
Monadikosss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2023
- Like
- 1.692
- Πόντοι
- 201
Μολις πετυχα Χρυσα..βελτιωμενη εμφανιση
Monadikosss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2023
- Like
- 1.692
- Πόντοι
- 201
Ηρθε η τζανικα παλι?Ανάψτε τα αλαρμ στην Χλοης..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε φιλε σοβαρα τωρα το ρωτας εδω?Φίλοι μια ερώτηση, γνωρίζει κανείς κάποιο ξενοδοχείο ημιδιαμονης στην πόλη της Καβάλας;
Γιατί που είναι το λάθος; Ρώτησα αν ξέρει κάποιοςΗρθε η τζανικα παλι?
Ρε φιλε σοβαρα τωρα το ρωτας εδω?
η διχάλα ποια ειναι ?Συμφωνώ ρε Dew. Σίγουρα μας κράζουν και καποιοι που τα λέμε η που τους την λέμε περί διχαλας. .
Κάποιος θα σταματήσει να τα λέει... (ακαποτα κτλπ) κάποιος θα τα λέει και θα περυφανευται. Και έτσι θα μαθενουνε τα καμώματα κάποιον.
Εγω λέω να πειραματιστώ. Να πάρω καποτες, Αντισυπτικα,μαντηλάκια όλα διπλά για να δω τι στον πουτσο γίνεται στην διχαλα και έχει τόσο περασει. Δεν τα πιστεύω τα περί 5 ευρώ και 10 ευρώ με τίποτα πάντως.
Monadikosss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2023
- Like
- 1.692
- Πόντοι
- 201
Εχει αντιστοιχο νημαΓιατί που είναι το λάθος; Ρώτησα αν ξέρει κάποιος
Τερμα γιαννιτσων πριν βγεις μοναστηριου στριβεις αριστερα για Κτελ ..ειναι κανονικη διχαλα με ολη την εννοια της λεξηςη διχάλα ποια ειναι ?