Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

peter127

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2013
Like
106
Πόντοι
0
Άντε ρε τόσο ίδια?... περπατάει και στραβά κάπως, εκεί με τον κρος με τη στραβή περούκα στέκεται και μιλάνε.
Πρέπει να κάνω πολύ λάθος να μην ήταν αυτή
Ήρα νομίζω; Κι εγώ την έχω πατήσει, με σταμάτημα γεια σου μαρια κλπ.

ironjz

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Η μάνα της Σόνιας είναι μία ξανθιά, σπασμένο πρόσωπο, ψηλή, που κάθεται και μεσημέρια Κυριακής απέναντι από το ερείπιο ;
Την είδα μέρα ή τέλος πάντων είδα μια με τη περιγραφή που έδωσα. Τα δόντια της είναι τόσο σάπια που φοβάσαι να τις δώσεις πίπα ακόμα και με προφυλακτικό...

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
740
Πόντοι
81
Καλησπέρα. Η μάνα της Σόνιας είναι μία ξανθιά, σπασμένο πρόσωπο, ψηλή, που κάθεται και μεσημέρια Κυριακής απέναντι από το ερείπιο ;
Την είδα μέρα ή τέλος πάντων είδα μια με τη περιγραφή που έδωσα. Τα δόντια της είναι τόσο σάπια που φοβάσαι να τις δώσεις πίπα ακόμα και με προφυλακτικό...
Nαι αυτο το λεσσι ειναι μανα της σονιας ψηλη ξανθια σαν δρακουλας..Τα δοντια της οντως ειναι σαπια εγω μια φορα την μιλησα και εφυγα αναγουλιασα..Τρελη ειναι μην ασχολεισαι βριζει φωναζει και λοιπες μλκιες..Απορω πως την φορτωνουν αυτην την σαβουρα..

Drimonap

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2024
Like
60
Πόντοι
0
Φίλοι μια ερώτηση, γνωρίζει κανείς κάποιο ξενοδοχείο ημιδιαμονης στην πόλη της Καβάλας;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom