Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

peter127

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2013
Like
106
Πόντοι
0
Άντε ρε τόσο ίδια?... περπατάει και στραβά κάπως, εκεί με τον κρος με τη στραβή περούκα στέκεται και μιλάνε.
Πρέπει να κάνω πολύ λάθος να μην ήταν αυτή
Ήρα νομίζω; Κι εγώ την έχω πατήσει, με σταμάτημα γεια σου μαρια κλπ.

ironjz

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Η μάνα της Σόνιας είναι μία ξανθιά, σπασμένο πρόσωπο, ψηλή, που κάθεται και μεσημέρια Κυριακής απέναντι από το ερείπιο ;
Την είδα μέρα ή τέλος πάντων είδα μια με τη περιγραφή που έδωσα. Τα δόντια της είναι τόσο σάπια που φοβάσαι να τις δώσεις πίπα ακόμα και με προφυλακτικό...

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
740
Πόντοι
81
Καλησπέρα. Η μάνα της Σόνιας είναι μία ξανθιά, σπασμένο πρόσωπο, ψηλή, που κάθεται και μεσημέρια Κυριακής απέναντι από το ερείπιο ;
Την είδα μέρα ή τέλος πάντων είδα μια με τη περιγραφή που έδωσα. Τα δόντια της είναι τόσο σάπια που φοβάσαι να τις δώσεις πίπα ακόμα και με προφυλακτικό...
Nαι αυτο το λεσσι ειναι μανα της σονιας ψηλη ξανθια σαν δρακουλας..Τα δοντια της οντως ειναι σαπια εγω μια φορα την μιλησα και εφυγα αναγουλιασα..Τρελη ειναι μην ασχολεισαι βριζει φωναζει και λοιπες μλκιες..Απορω πως την φορτωνουν αυτην την σαβουρα..

Drimonap

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2024
Like
60
Πόντοι
0
Φίλοι μια ερώτηση, γνωρίζει κανείς κάποιο ξενοδοχείο ημιδιαμονης στην πόλη της Καβάλας;

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.696
Πόντοι
201
Ανάψτε τα αλαρμ στην Χλοης..
Ηρθε η τζανικα παλι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φίλοι μια ερώτηση, γνωρίζει κανείς κάποιο ξενοδοχείο ημιδιαμονης στην πόλη της Καβάλας;
Ρε φιλε σοβαρα τωρα το ρωτας εδω?

mn2

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
608
Πόντοι
81
Συμφωνώ ρε Dew. Σίγουρα μας κράζουν και καποιοι που τα λέμε η που τους την λέμε περί διχαλας. .
Κάποιος θα σταματήσει να τα λέει... (ακαποτα κτλπ) κάποιος θα τα λέει και θα περυφανευται. Και έτσι θα μαθενουνε τα καμώματα κάποιον.

Εγω λέω να πειραματιστώ. Να πάρω καποτες, Αντισυπτικα,μαντηλάκια όλα διπλά για να δω τι στον πουτσο γίνεται στην διχαλα και έχει τόσο περασει. Δεν τα πιστεύω τα περί 5 ευρώ και 10 ευρώ με τίποτα πάντως.
η διχάλα ποια ειναι ?

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.696
Πόντοι
201
Γιατί που είναι το λάθος; Ρώτησα αν ξέρει κάποιος
Εχει αντιστοιχο νημα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

η διχάλα ποια ειναι ?
Τερμα γιαννιτσων πριν βγεις μοναστηριου στριβεις αριστερα για Κτελ ..ειναι κανονικη διχαλα με ολη την εννοια της λεξης

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.696
Πόντοι
201
Λοιπον εγινε καταθεση Χλοης στο Ξανθο μη λεμε ονοματα μη γινομαστε πεζοι κουραστικοι..δεκα μερες ακομα εδω...μαλλον μεγαλωσε η πουτσα μου και την επνιξα γιατι περυσι μια χαρα τη καταπινε..βεβαια δεν ζητησε τιποτα παραπανω..τιμοκαταλογος ιδιος και καλυτερος επειδη με ξερει πλεον..ανταλλαξαμε social media για συναντηση και εκτος...βεβαια χαλασε αρκετα και επρηξε παραπανω τα χειλια...το ξανθο δεν της παει τοσο δυστυχως...ωραρια απο τις 6 παρα στα γνωστα

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom