DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.867
- Πόντοι
- 3.796
Την Έλενα την συμπεθέρα λέει Κοζανιτισσα.ποια ειναι παλι αυτη?
Για την Σύλβια έχει ξανά ακουστεί ότι δίνει κώλο για την Έλενα δεν ξέρω την έχω πάρει μόνο πίπα γαμησι με 20 πάντα και τίποτα παραπάνω.
Όλες οι συμπεθερες είναι παρτάλια αλλά από τις 3 αξίζει μόνο η Νταίζη .
Η Σύλβια είναι για πιο βρώμικο παιχνίδι αφού βγάζει ψευτοκραυγες και μιλάει ασταμάτητα αλλά οκ προσπαθεί να σε κρατάει καυλωμένο .
Η Έλενα -συμπεθερα - Κοζανιτισσα είναι η πιο ξενερωτη και παλιά που έβγαινε διπλα δίπλα με την Νταίζη όλο παρίστανε την τσατσά.
Οπότε ζητούσα την Νταίζη πετάγονταν και έλεγε πάει μόνο με 30 και με έκανε χαλάστρα αλλά άμα έπαιρνες αυτή μια χαρά γαμιοταν με 20.
Από τότε που χωρίστηκαν μια χαρά γαμουσα και την Νταίζη με 20.
Κακια ,απλυτη και βρωμιάρα αφού το μαλλί της είναι μονίμως μέσα στην βρώμα και αλλάζει ρούχα μια φορά την εβδομάδα.
Η Νταίζη και η Σύλβια είναι πιο τίμιες .
Η Σύλβια είναι αλβανίδα ,πουλάει παπά σε μερικούς ότι είναι Ρουμάνα.
Η Νταίζη είναι Βουλγάρα .
Η Έλενα είναι αμφιβόλου προέλευσης αλβανοελληνιδα ή αλβανίδα η οποία όντως έχει μεταναστεύσει από κάπου προς Κοζάνη και μιλάει φαρση τα αλβανικά .πρωτοεμφανίστηκε στην πόλη μαζί με τον Κρος που έκανε πιάτσα μπροστά στο ροτόντα με ένα τζιν σορτσάκι και μακρι μαύρο μαλλί ,μετά χωρίστηκαν και αυτός έβγαινε με τον άλλο με την στραβή περούκα και τώρα που αυτός έχει γίνει πολύ πιο θηλυπρεπής τους έγραψε όλους στα αρχιδια του και βγαίνει μόνος .είναι συνήθως με ολόσωμα φορέματα μακρύ μαύρο μαλλί ,όχι περούκα .
Οι συμπεθερες λέγονται έτσι γιατί οι άντρες τους είναι όλοι αδέρφια μεταξύ τους οπότε έγινε οικογενειακή επιχείρηση.
Ελπίζω να βοήθησα με το βιογραφικό των κοριτσιών για να μην γίνονται μπερδέματα.
Θα κάνω ποστ μου φαίνεται κάθε μέρα ,σαν την εκπομπή στην ΕΡΤ (σαν σήμερα) και κάθε μέρα θα δίνω μια ιστορία.
Πως καταφέρνετε και τα κάνετε μπαχαλο κάθε φορά που τα βάζουμε σε μια σειρά δεν μπορώ να καταλάβω .