Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
ποια ειναι παλι αυτη?
Την Έλενα την συμπεθέρα λέει Κοζανιτισσα.
Για την Σύλβια έχει ξανά ακουστεί ότι δίνει κώλο για την Έλενα δεν ξέρω την έχω πάρει μόνο πίπα γαμησι με 20 πάντα και τίποτα παραπάνω.
Όλες οι συμπεθερες είναι παρτάλια αλλά από τις 3 αξίζει μόνο η Νταίζη .
Η Σύλβια είναι για πιο βρώμικο παιχνίδι αφού βγάζει ψευτοκραυγες και μιλάει ασταμάτητα αλλά οκ προσπαθεί να σε κρατάει καυλωμένο .
Η Έλενα -συμπεθερα - Κοζανιτισσα είναι η πιο ξενερωτη και παλιά που έβγαινε διπλα δίπλα με την Νταίζη όλο παρίστανε την τσατσά.
Οπότε ζητούσα την Νταίζη πετάγονταν και έλεγε πάει μόνο με 30 και με έκανε χαλάστρα αλλά άμα έπαιρνες αυτή μια χαρά γαμιοταν με 20.
Από τότε που χωρίστηκαν μια χαρά γαμουσα και την Νταίζη με 20.
Κακια ,απλυτη και βρωμιάρα αφού το μαλλί της είναι μονίμως μέσα στην βρώμα και αλλάζει ρούχα μια φορά την εβδομάδα.
Η Νταίζη και η Σύλβια είναι πιο τίμιες .
Η Σύλβια είναι αλβανίδα ,πουλάει παπά σε μερικούς ότι είναι Ρουμάνα.
Η Νταίζη είναι Βουλγάρα .
Η Έλενα είναι αμφιβόλου προέλευσης αλβανοελληνιδα ή αλβανίδα η οποία όντως έχει μεταναστεύσει από κάπου προς Κοζάνη και μιλάει φαρση τα αλβανικά .πρωτοεμφανίστηκε στην πόλη μαζί με τον Κρος που έκανε πιάτσα μπροστά στο ροτόντα με ένα τζιν σορτσάκι και μακρι μαύρο μαλλί ,μετά χωρίστηκαν και αυτός έβγαινε με τον άλλο με την στραβή περούκα και τώρα που αυτός έχει γίνει πολύ πιο θηλυπρεπής τους έγραψε όλους στα αρχιδια του και βγαίνει μόνος .είναι συνήθως με ολόσωμα φορέματα μακρύ μαύρο μαλλί ,όχι περούκα .
Οι συμπεθερες λέγονται έτσι γιατί οι άντρες τους είναι όλοι αδέρφια μεταξύ τους οπότε έγινε οικογενειακή επιχείρηση.
Ελπίζω να βοήθησα με το βιογραφικό των κοριτσιών για να μην γίνονται μπερδέματα.

Θα κάνω ποστ μου φαίνεται κάθε μέρα ,σαν την εκπομπή στην ΕΡΤ (σαν σήμερα) και κάθε μέρα θα δίνω μια ιστορία.
Πως καταφέρνετε και τα κάνετε μπαχαλο κάθε φορά που τα βάζουμε σε μια σειρά δεν μπορώ να καταλάβω .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Με όλο τον σεβασμό που βγαίνει αυτή η Χρύσα κ πως θα την καταλάβω.. τι κάνουμε τώρα που δεν είναι έξω αυτά τ δύο ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε ευχαριστώ πολύ το νούμερο 3 της σειράς πιο είναι ?
Η Χρύσα βγαίνει ή κοντά στο 4ολ ή κοντά στην καβατζα της χλόης ,ίσως την πετύχεις όταν πηγαινοέρχεται Δενδροποταμο στον δρόμο προς ΚΤΕΛ από την διχάλα αλλά δεν έχει ούτε ώρες ούτε μέρες πλέον .
Κάποτε που ήταν στα καλά της έβγαινε μόνο 3 το βράδυ και καθόταν μέχρι το πρωί ,τότε γινόταν τα καλύτερα γαμησια με την ησυχία από κίνηση και την ξεραηλα της πιάτσας ,πλέον μπορεί να την πετύχεις και πρωί ή μεσημέρι και δεν έχει μέρες και ώρες .ανάλογα την ανάγκη της.

Barack Obama

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
38
Πόντοι
0
Για την Σύλβια έχει ξανά ακουστεί ότι δίνει κώλο για την Έλενα δεν ξέρω την έχω πάρει μόνο πίπα γαμησι με 20 πάντα και τίποτα παραπάνω.
Η Σύλβια είναι για πιο βρώμικο παιχνίδι αφού βγάζει ψευτοκραυγες και μιλάει ασταμάτητα αλλά οκ προσπαθεί να σε κρατάει καυλωμένο .
Η Έλενα -συμπεθερα - Κοζανιτισσα είναι η πιο ξενερωτη και παλιά που έβγαινε διπλα δίπλα με την Νταίζη όλο παρίστανε την τσατσά.
Οπότε ζητούσα την Νταίζη πετάγονταν και έλεγε πάει μόνο με 30 και με έκανε χαλάστρα αλλά άμα έπαιρνες αυτή μια χαρά γαμιοταν με 20.
Κακια ,απλυτη και βρωμιάρα αφού το μαλλί της είναι μονίμως μέσα στην βρώμα και αλλάζει ρούχα μια φορά την εβδομάδα.
Η Έλενα είναι αμφιβόλου προέλευσης αλβανοελληνιδα ή αλβανίδα η οποία όντως έχει μεταναστεύσει από κάπου προς Κοζάνη και μιλάει φαρση τα αλβανικά .πρωτοεμφανίστηκε στην πόλη μαζί με τον Κρος που έκανε πιάτσα μπροστά στο ροτόντα με ένα τζιν σορτσάκι και μακρι μαύρο μαλλί ,μετά χωρίστηκαν και αυτός έβγαινε με τον άλλο με την στραβή περούκα και τώρα που αυτός έχει γίνει πολύ πιο θηλυπρεπής τους έγραψε όλους στα αρχιδια του και βγαίνει μόνος .είναι συνήθως με ολόσωμα φορέματα μακρύ μαύρο μαλλί ,όχι περούκα .
Οι συμπεθερες λέγονται έτσι γιατί οι άντρες τους είναι όλοι αδέρφια μεταξύ τους οπότε έγινε οικογενειακή επιχείρηση.
Ελπίζω να βοήθησα με το βιογραφικό των κοριτσιών για να μην γίνονται μπερδέματα.

Θα κάνω ποστ μου φαίνεται κάθε μέρα ,σαν την εκπομπή στην ΕΡΤ (σαν σήμερα) και κάθε μέρα θα δίνω μια ιστορία.
Πως καταφέρνετε και τα κάνετε μπαχαλο κάθε φορά που τα βάζουμε σε μια σειρά δεν μπορώ να καταλάβω .
Καλής ιδέα να μαθαίνουμε ιστορία οι νεότεροι και είχα μια απορία από πού βγήκαν οι συμπέθερες.

Barack Obama

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
38
Πόντοι
0
Η Χρύσα βγαίνει ή κοντά στο 4ολ ή κοντά στην καβατζα της χλόης ,ίσως την πετύχεις όταν πηγαινοέρχεται Δενδροποταμο στον δρόμο προς ΚΤΕΛ από την διχάλα αλλά δεν έχει ούτε ώρες ούτε μέρες πλέον .
Κάποτε που ήταν στα καλά της έβγαινε μόνο 3 το βράδυ και καθόταν μέχρι το πρωί ,τότε γινόταν τα καλύτερα γαμησια με την ησυχία από κίνηση και την ξεραηλα της πιάτσας ,πλέον μπορεί να την πετύχεις και πρωί ή μεσημέρι και δεν έχει μέρες και ώρες .ανάλογα την ανάγκη της.
Κατάλαβα σίγουρα αργά το βράδυ είναι καλύτερη η φάση χρώμα μαλλί ύψος ?πως θα την αναγνωρίσω?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Κατάλαβα σίγουρα αργά το βράδυ είναι καλύτερη η φάση χρώμα μαλλί ύψος ?πως θα την αναγνωρίσω?
Μαύρο μαλλί ,σχιστό μάτι .
Ωραίο κορμί αλλά έχει χαλάσει από αλλα πράγματα

Barack Obama

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
38
Πόντοι
0
Μαύρο μαλλί ,σχιστό μάτι .
Ωραίο κορμί αλλά έχει χαλάσει από αλλα πράγματα
Είχα πετύχει κοντά στο 4αλλ μια μαυρομάλλα κοντουλα όχι κάτι φοβερό από κορμί λες να ήταν αυτή ?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
776
Πόντοι
81

Και εγω δεν μπορω να το καταλαβω ρε συ πως μπερδευονται..Μαλλον βαριουνται να διαβασουν στο φορουμ..

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
776
Πόντοι
81
Είχα πετύχει κοντά στο 4αλλ μια μαυρομάλλα κοντουλα όχι κάτι φοβερό από κορμί λες να ήταν αυτή ?
Σταματας φιλε και ρωτας εγω ετσι εκανα παντα και τις εμαθα..Οτι σου ειπε οι dewars σχιστο ματι μαυρομαλλα ωραιο σωμα 1,75 ειναι στανταρ ειναι ψιλη..

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.736
Πόντοι
201
Και τις δύο θα τις βρει μόνο με αίτηση.
Η Χρύσα βγαίνει οπότε έχει αναγκη να πάρει καμία ψιλή και η Τζανικα καλό χειμώνα .
Κάνει βουλγαρικά γαμισια τώρα ,μόλις πέσει πάλι πείνα πάνω θα εμφανιστεί για ένα 3ημερο .
Εγω τη Χρυσα την πετυχαινω τακτικα νωρις απογευμα και τη τσιμπαω μονο για τσιμπουκι...η Τζανικα ηταν η καλυτερη λαρυγγατη της πιατσας αλλα χαθηκε

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.736
Πόντοι
201
Με όλο τον σεβασμό που βγαίνει αυτή η Χρύσα κ πως θα την καταλάβω.. τι κάνουμε τώρα που δεν είναι έξω αυτά τ δύο ?

Σε ευχαριστώ πολύ το νούμερο 3 της σειράς πιο είναι ?
Εντυπωσιακη παρουσια ψηλη αδυνατη πολυχρωμα ρουχα σχιστα ματια βαμενη απο κοντα θα σε χαλασει βεβαια αλλα προσεχεται παλι.προθυμη σε ολα πολυ μπλα μπλα.Την εχω πετυχει μετα τη διχαλα Γιαννιρη στα Κτελ και ατη περιοχη της διχαλας συνηθως..αυτη σε παρι στ αδιεξοδο πριν τη διχαλα οποτε και συνηθως στεκεται απεναντι.νουμερο τρια σε τσιμπουκι θα σε παω σε τρανσακι η κροσσακι που κανουν καλυτερη πιπα απο Τζανικα αλλα εγω ειμαι και με μυστηρια γουστα...

Barack Obama

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
38
Πόντοι
0
Εντυπωσιακη παρουσια ψηλη αδυνατη πολυχρωμα ρουχα σχιστα ματια βαμενη απο κοντα θα σε χαλασει βεβαια αλλα προσεχεται παλι.προθυμη σε ολα πολυ μπλα μπλα.Την εχω πετυχει μετα τη διχαλα Γιαννιρη στα Κτελ και ατη περιοχη της διχαλας συνηθως..αυτη σε παρι στ αδιεξοδο πριν τη διχαλα οποτε και συνηθως στεκεται απεναντι.νουμερο τρια σε τσιμπουκι θα σε παω σε τρανσακι η κροσσακι που κανουν καλυτερη πιπα απο Τζανικα αλλα εγω ειμαι και με μυστηρια γουστα...
Αυτά τα μυστήρια δεν τα έχω δοκιμάσει να σου πω την αλήθεια αλλά κάθε πρόταση δεκτή είναι.

Θα το πάω όπως προτείνατε μάγκες και θα την βρω !

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.736
Πόντοι
201
Αυτά τα μυστήρια δεν τα έχω δοκιμάσει να σου πω την αλήθεια αλλά κάθε πρόταση δεκτή είναι.

Θα το πάω όπως προτείνατε μάγκες και θα την βρω !
Ειναι για δυνατους λυτες αυτα τα μυστηρια...εχει φετιχιστες εδω μεσα..καποτε εμπαινες ενας που του αρεζαν τα ταπερακια με γεμιστα και παπουτσακια

Barack Obama

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
38
Πόντοι
0
Ειναι για δυνατους λυτες αυτα τα μυστηρια...εχει φετιχιστες εδω μεσα..καποτε εμπαινες ενας που του αρεζαν τα ταπερακια με γεμιστα και παπουτσακια
Χσχσχσχσχσ το γίνεται σε αυτόν τον κόσμο..

Barack Obama

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
38
Πόντοι
0
Πέρασα μόλις μάγκες η αλβανίδα είναι στο πόστο της για όσους την ψάχνουν..

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.736
Πόντοι
201

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.382
Πόντοι
446

Barack Obama

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
38
Πόντοι
0
Κανεις δε τη ψαχνει..αυτη κυνηγαει πελατη με το τουφεκι
Πολύ κακές υπηρεσίες κάνει η ρουφιάνα... Εγώ πρώτη και τελευταία όταν την έδωσα ένα μπουκι μου έλεγε για έναν φίλο της ψιλό κρος και αν κάνουμε παρτουζα

Barack Obama

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
38
Πόντοι
0
Πέρασμα 22:45 με 23:30 διχάλα άδεια. Δύο μαύρες όλο και όλο η ψιλή που κάθεται λίγο μετά την αλβανίδα και η βυζάρου πιο κάτω και κλείναμε με αλβανίδα η απόλυτη νεκρά. Είχαν βάλει φωτιά και σε έναν κάδο μπροστά στην εθνικής τράπεζα. Και υποθέτω δύο κροσακια ξανθό κοντό και ένα ψιλό.

ch13

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
0
H κοπέλα από το Ουζμπεκιστάν...βγαίνει ακόμη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom