Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
21
Πέρασμα μετά από ποτό χτες από την πιάτσα 1.30 μέχρι τις 2.30…Όπως ξέρετε με τα τραβελια δεν τα αναφέρω,επειδή δεν είμαι του αθλήματος,κλασικά είχε αρκετά από την Σελ με μέτωπο προς Δυτικά…Πρώτη πρώτη η Αλβα υπερκαβλο με κόκκινη γόβα και μίνι με καυλωσε η καρια,λέω σταματα να δούμε…2 παρά 10 με λέει 30 αμάξι ή στο σπίτι μου…Εγινεεεεε…Στην συνέχεια φουλ μαυρουλες μέχρι το one Salonica …Φιατ στη θέση του και τίποτα άλλο…Μοναστηριου αδεια…Τελικά τιμήθηκε τσουπωτη Μαυρούλα γωνία Γιαννιτσων με Χαλκιδος…Μέτρια πράγματα,χαμηλά λιπαρά ούτε τα έκλαψα τα 15 ούτε ήταν αμάν αμάν…Το θέμα είναι ότι βλέπω να γινόμαστε ρδελιαρηδες…Πολύ χώμα η κατάσταση…Ανέκαθεν έτσι είναι τα τελευταία χρόνια ας τοποθετηθούν οι παλιότεροι…Εγώ είμαι ενός χρόνου Νεοπιατσοβιος

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.716
Πόντοι
201
Πέρασμα μετά από ποτό χτες από την πιάτσα 1.30 μέχρι τις 2.30…Όπως ξέρετε με τα τραβελια δεν τα αναφέρω,επειδή δεν είμαι του αθλήματος,κλασικά είχε αρκετά από την Σελ με μέτωπο προς Δυτικά…Πρώτη πρώτη η Αλβα υπερκαβλο με κόκκινη γόβα και μίνι με καυλωσε η καρια,λέω σταματα να δούμε…2 παρά 10 με λέει 30 αμάξι ή στο σπίτι μου…Εγινεεεεε…Στην συνέχεια φουλ μαυρουλες μέχρι το one Salonica …Φιατ στη θέση του και τίποτα άλλο…Μοναστηριου αδεια…Τελικά τιμήθηκε τσουπωτη Μαυρούλα γωνία Γιαννιτσων με Χαλκιδος…Μέτρια πράγματα,χαμηλά λιπαρά ούτε τα έκλαψα τα 15 ούτε ήταν αμάν αμάν…Το θέμα είναι ότι βλέπω να γινόμαστε ρδελιαρηδες…Πολύ χώμα η κατάσταση…Ανέκαθεν έτσι είναι τα τελευταία χρόνια ας τοποθετηθούν οι παλιότεροι…Εγώ είμαι ενός χρόνου Νεοπιατσοβιος
Εγω γυρναω πιατσα απο το 2009 συντροφοι..η καλυτερη περιοδος της πιατσας για εμενα ηταν 2009-2010..και θα τη θυμαμαι για παντα...τοσο πολυ μουνι..με θυμαμαι να κατεβαινω τεταρτες εβγαιναν κατι φοιτητριες μετα τη σελ...τοτε βεβαια ηταν γκετο δεν υπηρχε ονε σαλονικα με τη μορφη του τωρα αλλα τελειωμενο σινεμα..ομορφα χρονια..νοσταλγησα και ειμαι και νεος παναθεμα....

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Δυστυχως ειναι παθηση...αυτος εχει λεφτα να γαμησι αλλα δεν του αρεσει θελει να βλεπει..αυτοι απο τη υπερβολικη τσοντοθεαση καυλωνουν αν γαμαει αλλος..δεν γινεται αλλιως ετσι εμαθαν...
Μπατιρια είναι το πιο πιθανο

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
774
Πόντοι
81
Ελεγα να κατεβω αυριο μια βολτα αλλα διαβαζω χαλια μαυρα τα πραματα βεβαια κυριακη αυριο..Εχω να κατεβω απο τον ιουνιο περσι..Διαβασα κατι αλλαγες ρε μαγκες για ενημερωστε με λιγο γκρεμιστηκε στην χλοης το ερειπιο σωστα?Το παρκινγκ απεναντι απο την ντανιελα το κλεισανε?..Τωρα τι γινεται με τις καβαντζες οκ χλοης θα παμε κατω τερμα..Ντανιελα και η αδερφη της που πιατσαρουνε τωρα?Γενικως εχουμε αλλαγες και αλλου?

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
859
Πόντοι
371
Ολα για την Αθηνα γινονται φιλε..τωρα θα το μαθουμε?οτι εχουμε να δειξουμε εμεις δυστυχως αυτα ειναι ....εμεις ομως εχουμε και αυνάνες ματακιδες..στην Αθηνα εχουν?εδω σε θελω
Δεν ξέρω εκεί τι έχουν αλλά οποτε πάω περνάω πολύ καλά.

• Like
Αντιδράσεις: Larson

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
859
Πόντοι
371
Πέρασμα σήμερα 11:30 αλβα δεν ήταν μετά το 4all 2 μαύρες,απέναντι ένα τρανς ψιλό αδύνατο,ποιο πέρα μαμά σονιας και μια με κοντό μαλλί λεπτή, ποιο πέρα έκανε βόλτα ή κατσαρίδα, στιλο εκεί Ιουλία ελειπε,χλοης μια καραχοντρη απέναντι μια ξανθιά θεία με ωραίο σώμα,ποιο πέρα σονια με τον βλακα που το παίζει νταβάς, πρεζόνια τίποτα,μοναστηριού άδεια,στην βουτηρα 5 τρανς και πιο κάτω το γυφτάκι που λέτε με κόκκινο φόρεμα λέω πόσο μου λέει 40 γέλασα και έφυγα.. δεν πήγα με καμια

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Είναι αυτός ο μαλακας ο καμπούρης που ειχε σκάσει μύτη τότε στο οικόπεδο χλοης που ήμουν με την τσιμπουκοχειλου. Στα 3 μετρα πισω μου την έπαιζε και η άλλη έβαλε τις φωνές. Είναι γνωστός αυτός, τον έχω δει και παλαιότερα εκεί στην χλοης και στη μοναστηριου κόβει βόλτες στις συμπεθερες. Επίσης υπάρχει και ένας ντιλιβερας που παιρνει μάτι στις συμπεθερες. Έρχεται με το παπάκι δήθεν ότι μεταφέρει πίτσες και κοντοστέκεται στη καβατζα στο στενο που κάνουν πιατσα αυτές
Θα κρυόσουν οι πιτσες μεχρι να τις πάει στον πελάτη...:cheesy::cheesy:

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.258
Πόντοι
446
Ιουλια ειχαμε! πηγε να γεννησει!
Πέρασμα σήμερα 11:30 αλβα δεν ήταν μετά το 4all 2 μαύρες,απέναντι ένα τρανς ψιλό αδύνατο,ποιο πέρα μαμά σονιας και μια με κοντό μαλλί λεπτή, ποιο πέρα έκανε βόλτα ή κατσαρίδα, στιλο εκεί Ιουλία ελειπε,χλοης μια καραχοντρη απέναντι μια ξανθιά θεία με ωραίο σώμα,ποιο πέρα σονια με τον βλακα που το παίζει νταβάς, πρεζόνια τίποτα,μοναστηριού άδεια,στην βουτηρα 5 τρανς και πιο κάτω το γυφτάκι που λέτε με κόκκινο φόρεμα λέω πόσο μου λέει 40 γέλασα και έφυγα.. δεν πήγα με καμια

jojo12

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2024
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες καλησπερα ειμαι καινουριος απο ασπρες γενικα κανονικες εκτος απο τις μαυρουλες και τα τραβελια που μπορω να βρω;;

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.716
Πόντοι
201
μαγκες καλησπερα ειμαι καινουριος απο ασπρες γενικα κανονικες εκτος απο τις μαυρουλες και τα τραβελια που μπορω να βρω;;
Τι ζυγισμα θες να εχουν για να ξερουμε που να το αφησουμε

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Που είστε όλοι βρε?... πανηγύρι γίνεται στη Γιαννιτσών και σχεδόν ημιξεβρακωτες όλες.
Αλλά και φουλ αστυνομία παντού μέχρι και τώρα που γυρνούσα

Εντυπωσιακή η Χρύσα με μπορντο φόρεμα την οποία είχα πολύ καιρό να πετύχω και την είδα ψηλά στη Γιαννιτσών στο ύψος της Ντανιέλας και περπατούσε προς διχάλα... μέχρι να γυρίσω είχε εξαφανιστεί.
Ντανιέλα στο πόστο της ψηλά δεξιά στη Γιαννιτσών.
Η κατσαρίδα απέναντι από το ερείπιο αλλά κουνιόταν πάνω κάτω.
Στη διχάλα δύο πρεζόνια σε κακό χάλι αλλά μετά από ώρα εμφανίστηκε μια όμορφη μάλλον γύφτισσα η οποία ξεχωρίζει πολύ από τις άλλες, εμφανίστηκε πρόσφατα και φορτώνεται αμέσως

7-8 μαύρες στις γωνίες από τη Χαλκίδος μέχρι Χλόης...
Το stilo με τη χοντρή κλασσικά στο πόστο του.
Στη Μοναστηρίου λίγο πιο πάνω από τη Honda ένα περιποιημένο μάλλον γυφτάκι κι αυτό που στεκόταν ώρα εκεί.
Επίσης στη Μοναστηρίου στη στάση του λεωφορείου δίπλα στο πλυντήριο η ξανθιά θεία η πολύ αδύνατη που αλλάζει σημεία...την ξέρει κανείς αυτήν? γιατί μου άρεσε απόψε
Η αλβανίδα κλασσικά στο πόστο της...

Λίγο παραπάνω η αειθαλής τρανς Φιόνα... απέναντι δύο γυφτοκρος.
Στο περίπτερο στη σελ κρος μελαχρινή καρέ περούκα κλασσικά και μαζί τρανς Γιώτα την οποία είχα καιρό να πετύχω στην πιάτσα
Στον οπαπ τρανς Τζούλη με το Cayenne και λίγο παρακάτω κλασσικά η Νανά.
Στη γωνία απέναντι από το πάρκο στη Γιαννιτσών κρος με ford και στραβή περούκα.Ποσο κάνει τέλος πάντων μια περούκα που κάθεται σωστά στο κεφάλι??
Στη γωνία Γιαννιτσών Βουτύρα αλλά δύο γυφτοκρος και στον διπλανό δρόμο δηλαδή στην Κυρίλλου άλλες δύο κρος η Ζίζελ και άλλη μία που βγαίνει εκεί

Επίσης προχθές τη νύχτα στο στενάκι δίπλα στο Σαββόπουλο ήταν αυτά τα δύο νεαρά μελαχρινά που έχουν εμφανιστεί εκεί τώρα τελευταία
Γενικά έχει κίνηση η πιάτσα και προχθές που γυρνούσα και απόψε .
Αλλά απόψε τη χάλασε τη δουλειά η αστυνομία, σταματούσαν σε κάθε γωνία...4-5 οχήματα καμιά 15 άντρες να ασχολούνται με τις πουτανες... ξέρω γω υπερβολή μου φαίνεται.
Βέβαια έλεγξαν και ένα μπουλούκι γύφτων και κάτι πακηδες.
Αυτά σε γενικές γραμμές

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Που είστε όλοι βρε?... πανηγύρι γίνεται στη Γιαννιτσών και σχεδόν ημιξεβρακωτες όλες.

Εντυπωσιακή η Χρύσα με μπορντο φόρεμα την οποία είχα πολύ καιρό να πετύχω και την είδα ψηλά στη Γιαννιτσών στο ύψος της Ντανιέλας και περπατούσε προς διχάλα... μέχρι να γυρίσω είχε εξαφανιστεί.
Στη διχάλα δύο πρεζόνια σε κακό χάλι αλλά μετά από ώρα εμφανίστηκε μια όμορφη μάλλον γύφτισσα η οποία ξεχωρίζει πολύ από τις άλλες, εμφανίστηκε πρόσφατα και φορτώνεται αμέσως

Στη Μοναστηρίου λίγο πιο πάνω από τη Honda ένα περιποιημένο μάλλον γυφτάκι κι αυτό που στεκόταν ώρα εκεί.
Επίσης στη Μοναστηρίου στη στάση του λεωφορείου δίπλα στο πλυντήριο η ξανθιά θεία η πολύ αδύνατη που αλλάζει σημεία...την ξέρει κανείς αυτήν? γιατί μου άρεσε απόψε

Στο περίπτερο στη σελ κρος μελαχρινή καρέ περούκα κλασσικά και μαζί τρανς Γιώτα την οποία είχα καιρό να πετύχω στην πιάτσα
Στη γωνία απέναντι από το πάρκο στη Γιαννιτσών κρος με ford και στραβή περούκα.Ποσο κάνει τέλος πάντων μια περούκα που κάθεται σωστά στο κεφάλι??
Στη γωνία Γιαννιτσών Βουτύρα αλλά δύο γυφτοκρος και στον διπλανό δρόμο δηλαδή στην Κυρίλλου άλλες δύο κρος η Ζίζελ και άλλη μία που βγαίνει εκεί

Επίσης προχθές τη νύχτα στο στενάκι δίπλα στο Σαββόπουλο ήταν αυτά τα δύο νεαρά μελαχρινά που έχουν εμφανιστεί εκεί τώρα τελευταία
Αλλά απόψε τη χάλασε τη δουλειά η αστυνομία, σταματούσαν σε κάθε γωνία...4-5 οχήματα καμιά 15 άντρες να ασχολούνται με τις πουτανες... ξέρω γω υπερβολή μου φαίνεται.
Αυτά σε γενικές γραμμές
Ωραιος.....

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
859
Πόντοι
371

Αυτά σε γενικές γραμμές
Αυτά τα 2 που λες θέλω να τα πετύχω αλλά ακόμα δεν τα έχω δει,τι ώρα έκανες την βόλτα?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Αυτά τα 2 που λες θέλω να τα πετύχω αλλά ακόμα δεν τα έχω δει,τι ώρα έκανες την βόλτα?
Νύχτα Δευτέρας τα πέτυχα γύρω στη 1 περίπου και ήταν ώρα εκεί.
Δεν βγαίνουν όμως εντελώς στη Μοναστηρίου είναι λίγα μέτρα προς τα μέσα στο στενό

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Ποιο Σαββόπουλο βρε...Δαβανόπουλο Honda εννοώ στη Μοναστηρίου

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.716
Πόντοι
201
Περασμα μολις..προς κτελ απεναντι απο Θεοδωρου μια καλη περιπτωση κατω απο δεντρο προστυχα ντυμενη μαυρα..20€ και 15

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Ντάιζη κ Ελανα συμεθετες που λέμε. Χρόνια είναι εκει
Αυτές ρε τόσο μικρές είναι?... εγώ τώρα τελευταία τις βλέπω τουλάχιστον σχετικά αργά που βγαίνω εγώ.

Με τους ντελιβεραδες της γνωστής αλυσίδας με το μπλε λογότυπο,τι παίζει και βρίσκονται παντού στην πιάτσα?

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Αυτές ρε τόσο μικρές είναι?... εγώ τώρα τελευταία τις βλέπω τουλάχιστον σχετικά αργά που βγαίνω εγώ.

Με τους ντελιβεραδες της γνωστής αλυσίδας με το μπλε λογότυπο,τι παίζει και βρίσκονται παντού στην πιάτσα?
Η Ντάιζη γύρω στα 29 Η Έλενα 26..
Ντελιβεραδες οι καλύτεροι πελάτες στην διχαλα. Αβέρτα γαμανε κ πιπωνουν τα ζακια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom