Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (5 μέλη και 25 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Η απόλυτη νέκρα
Κατά τις 10 οι γύρες τζάμπα βενζίνη οι μόνες π ήταν το Γερμανόπουτανακι
το λέω έτσι γιατί την άλλη φορά π την είχα πάρει πήγα να την πιάσω τα βυζιά κ τραβήχτηκε λες κ την χτύπησε ρεύμα
η Μαρία στιλο κάνα 2 μαύρες κ η Ιουλία
Στην διχάλα πανηγύρι ήταν το νέο καδισιο κ άλλη μία ψηλή φορούσε κουκούλα δε μπόρεσα να δω ποια είναι μόλις την ξεφόρτωσαν την πήρε άλλος κ ο άλλος πιο πίσω πατούσε κόρνα:jerking2: για να πάει σ αυτόν έλεος ρε μαλάκες χαλαρωστε λίγο
Στην επομένη γύρα είχε 3/4 αυτοκίνητα π περίμεναν:jerking:
Απίστευτοι είναι ! :cheesy::cheesy::cheesy:
Ρε τι ζούμε πλέον στις πιάτσες με τους καραγκιοζηδες..
Εν το μεταξύ σίγουρα ήταν από τα νεοπρεζονια που εμφανίστηκαν αυτή ,αλλά και την αδύνατη την κοκαλιαρα την πρεζου που στέκεται συνήθως εκεί γύρω και κάθεται όλο σε σκαλοπάτια άμα την βάλεις ένα μίνι ,θα κάνουν σειρά σαν τους χαζούς.
Τι έχει κάνει αυτή η καραντίνα ρε γαμωτο ..

niksav

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2023
Like
76
Πόντοι
0
Απίστευτοι είναι ! :cheesy::cheesy::cheesy:
Ρε τι ζούμε πλέον στις πιάτσες με τους καραγκιοζηδες..
Εν το μεταξύ σίγουρα ήταν από τα νεοπρεζονια που εμφανίστηκαν αυτή ,αλλά και την αδύνατη την κοκαλιαρα την πρεζου που στέκεται συνήθως εκεί γύρω και κάθεται όλο σε σκαλοπάτια άμα την βάλεις ένα μίνι ,θα κάνουν σειρά σαν τους χαζούς.
Τι έχει κάνει αυτή η καραντίνα ρε γαμωτο ..
Από μακριά αυτό το κόκκαλο για μια στιγμή μου φάνηκε καλό λέω δεν γαμεις Σταματάω πλησιάζει αντικρίζω τον γιαγκουλα..οχι ρε πούστη δεν μπορώ να φύγω έχει κίνηση…γκεια σου μ λέει ποσο θες την λέω κωλου 40 ευρώ μ απαντά…ακόμα κίνηση… πολλά θες ρίξε 30 τότε μ λέει .. 30 κωλο λέω ε … τέλεις μ ρωτά με ύφος ανακούφισης… η κίνηση σταμάτησε …ΟΧΙ.. βζιουμμμμ

niksav

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2023
Like
76
Πόντοι
0
Καλώς ήρθες στην πιάτσα niksav.
Δεν φταίει το θρεντ είσαι νέος απλά και τα πρώτα σου 5 μυνήματα ανεβαίνουν με καθυστέρηση μέχρι να εγκριθείς μάλλον .από εδώ και πέρα δεν θα έχεις το ίδιο πρόβλημα .
Καλές βόλτες
Καλώς σας βρήκα παλικάρια Απλά για να ξέρετε μην περιμένετε και πολλά πολλά από μένα 1 στους 3 4 μήνες κάνω κάτι καταδρομικες (εσκορτ/πιάτσα) για να μου φύγει το μεράκι και αυτό στα κλέφτικα εδώ είπα να αρχίσω να γράφω γτ παρακολουθώ το φόρουμ από 15 χρόνων και μαρεσει η όλη φαση-παρεα

pirosvestis43

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
183
Πόντοι
1
Σήμερα τσιμπουκαρα στη Σβεντα την καυλιάρα πίσω στο στενό. Την φορτώνανε συνέχεια ο ένας μετα τον άλλο και ο Νταβας εκεί φρουρός περίμενε

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
21
Καλησπέρα συναγωνιστές…Τελικά σαν την Σαλονίκη δεν έχει …Ανταπόκριση από πιάτσα Κηφισου …Τρελοί είναι αυτοί …40 είτε πίπα είτε γαμης…Άκου τώρα τρελές

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Λοιπόν καλησπέρα και από εμένα με το report, 5 βόλτες από τις 21:10 μέχρι 21:50 και ακόμα 2 βόλτες στις 22:50. Κλασσικό πλέον το φαινόμενο των τελευταίων ημερών της απουσίας κοριτσιών οροσημων της πιάτσας. Άλβα στο πόστο της με συνεχόμενα φορτωματα από ποδαρατους μέχρι αμαξατους, δεν χαμπαριαζει τίποτα το σκυλί του πολέμου μετά τις διακοπές της , απεναντι της μια χοντρή γύφτισσα. Μετά το 4all μια μαύρη που ήταν στο περίμενε όλη την ώρα και δεν την έπαιρνε κανείς, πριν την Χαλκίδος μια ξανθιά με τραβηγμένα τα μαλλιά κότσο αρκετά περασμένης ηλικίας, Άννα περούκα χωρίς περούκα σήμερα με κοντό ξανθό μαλλί, παρακάτω Ιουλία στις λαμαρίνες που έλειπε μόνο σε μια βόλτα μου, απέναντι ένας μαλλον τρανς άσχημος δεν του έδωσα σημασία, το Cayenne στην γωνία αραχτό και η stilo στην θέση της, μέχρι τις 21:40 στην χλόης μια χοντρή με την ξανθιά γυφτοβαλε και απέναντι η άλλη χοντρή, στα σκαλοπάτια Σόνια με την μελαχρινή την κοντή ,παρακάτω μια περιποιημένη ξανθιά, την είδα σε 3 βόλτες, στην τέταρτη σταμάτησα όνομα Ιωάννα μου είπε, αλλά πολύ γερασμένο πρόσωπο, ζήτησε 20 αλλά αρκετά μεγαλο σε ηλικία οπότε την έκανα, στην διχάλα Νταίζη και λόγω περιόδου μόνο πίπα σήμερα και τις επόμενες ημέρες, από μοναστήριου μόνο Σύλβια στην Eurobank. Μου έχει κάνει εντύπωση ότι δεν έχω δει ακόμα το γερμανοβουλγαρακι από όταν ξαναήρθε και την Έλενα Συμπεθέρα που έχω να την δω αρκετες ημέρες. Λίγες οι επιλογές, ακόμα λιγότερες οι πιθανές επιλογές μας.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.895
Πόντοι
4.766
Λοιπόν καλησπέρα και από εμένα με το report, 5 βόλτες από τις 21:10 μέχρι 21:50 και ακόμα 2 βόλτες στις 22:50. Κλασσικό πλέον το φαινόμενο των τελευταίων ημερών της απουσίας κοριτσιών οροσημων της πιάτσας. Άλβα στο πόστο της με συνεχόμενα φορτωματα από ποδαρατους μέχρι αμαξατους, δεν χαμπαριαζει τίποτα το σκυλί του πολέμου μετά τις διακοπές της , απεναντι της μια χοντρή γύφτισσα. Μετά το 4all μια μαύρη που ήταν στο περίμενε όλη την ώρα και δεν την έπαιρνε κανείς, πριν την Χαλκίδος μια ξανθιά με τραβηγμένα τα μαλλιά κότσο αρκετά περασμένης ηλικίας, Άννα περούκα χωρίς περούκα σήμερα με κοντό ξανθό μαλλί, παρακάτω Ιουλία στις λαμαρίνες που έλειπε μόνο σε μια βόλτα μου, απέναντι ένας μαλλον τρανς άσχημος δεν του έδωσα σημασία, το Cayenne στην γωνία αραχτό και η stilo στην θέση της, μέχρι τις 21:40 στην χλόης μια χοντρή με την ξανθιά γυφτοβαλε και απέναντι η άλλη χοντρή, στα σκαλοπάτια Σόνια με την μελαχρινή την κοντή ,παρακάτω μια περιποιημένη ξανθιά, την είδα σε 3 βόλτες, στην τέταρτη σταμάτησα όνομα Ιωάννα μου είπε, αλλά πολύ γερασμένο πρόσωπο, ζήτησε 20 αλλά αρκετά μεγαλο σε ηλικία οπότε την έκανα, στην διχάλα Νταίζη και λόγω περιόδου μόνο πίπα σήμερα και τις επόμενες ημέρες, από μοναστήριου μόνο Σύλβια στην Eurobank. Μου έχει κάνει εντύπωση ότι δεν έχω δει ακόμα το γερμανοβουλγαρακι από όταν ξαναήρθε και την Έλενα Συμπεθέρα που έχω να την δω αρκετες ημέρες. Λίγες οι επιλογές, ακόμα λιγότερες οι πιθανές επιλογές μας.
Πραγματικά την χειρότερη μέρα βρήκα να κατέβω δεν είχε σχεδόν τίποτα και νωρίς κιόλας.. Μόνο Αλβανιδα που εκεί είναι 355 μέρες τον χρόνο σύνολο καμιά 10 φορές να λείπει στην χρονιά..Η μαύρη με το κόκκινο μπουφάν λέγεται Τζέσικα μιας και ρωτάς.. παλιά είναι και ξαναεμφανίστηκε... έχει τιμηθεί πολλές φορές από εμένα.. Άννα Βουλγάρα όντως στα άσπρα φουλ.. πιο πέρα στην χλόης μόνο απέναντι είχε δύο πολύ χοντρές και στον Παπαδάτο το δίδυμο που έχει χιλιοεπωθει συν την μάνα της Σόνιας που καθότανε.. Τελικά πήρα Άννα και πάλι αφού δεν είχε άλλες επιλογές πήγα με το στανταρακι μου.. Βασικά αυτή με είδε και με φώναξε και πήγαμε..Της έριξα ένα :zfuck: στα όρθια και την έκανα με ελαφρά.

JohnGiak

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2023
Like
80
Πόντοι
0
Καλημέρα!
Βόλτα γύρω στις 2.30
Μέχρι τα 4all τίποτα, στα 4all μια μαύρη και δύο τραβεστί,μετα μέχρι λαμαρίνες τίποτα και εκεί αυτή με το κόκκινο αμάξι,δύο μαύρες μια ξανθιά και μια με ροζ περούκα,λίγο πιο κάτω αυτή η τρανς που βγαίνει με το αμάξι και πιο κάτω πριν την διχαλα στο coffee η μικρή τρανς. Μόνο η μαύρη με την ροζ περούκα μου φάνηκε να έχει όρεξη απόψε! Όλες οι άλλες-οι ήταν λες και βαριουνται που ζουνε

Chrys74

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2022
Like
134
Πόντοι
1
Χθες πάντως ήταν και οι δύο εκεί.Και η Έλενα που την πέτυχα γύρω στις 19:15 και το γερμανοβουλγαράκι που φορτώνονταν συνέχεια την είδα στις 22:45.

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Καλημέρα!
Βόλτα γύρω στις 2.30
Μέχρι τα 4all τίποτα, στα 4all μια μαύρη και δύο τραβεστί,μετα μέχρι λαμαρίνες τίποτα και εκεί αυτή με το κόκκινο αμάξι,δύο μαύρες μια ξανθιά και μια με ροζ περούκα,λίγο πιο κάτω αυτή η τρανς που βγαίνει με το αμάξι και πιο κάτω πριν την διχαλα στο coffee η μικρή τρανς. Μόνο η μαύρη με την ροζ περούκα μου φάνηκε να έχει όρεξη απόψε! Όλες οι άλλες-οι ήταν λες και βαριουνται που ζουνε
Η μία μαύρη που αλλάζει περούκες συνέχεια, μαλλον αυτή με το ροζ μαλλί, που αράζει πριν την stilo είναι η berry, και να ξέρεις ότι κάνει πολύ τσιμπούκι με deep throat , την έχω πάρει 3-4 φορές μόνο για πίπα, και είναι από τις πιο καλές μαυρουλες με ωραίο χαβαλε και άνετη με τον χρόνο. Επίσης επειδή είμαι titman πάντα την ζητουσα να βγάλει τα βυζιά της έξω και χωρίς μα μου πετούσε φορά παρτίδα τα μασταρια της.
Υ.Γ. Έβγαλα γέλιο όταν την πήρα 3η φορά, και με θυμήθηκε , με το που μπαίνει στο αμάξι αντί για χειραψία η φιλί στο μάγουλο οπως κάνουν οι γνωστές που έχω ξαναπαρει, χαμογελάει, με ρωτά " how are you doing" και μου πιάνει την ψολή κατευθείαν .

Τελευταία τροποποίηση:

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.716
Πόντοι
201
Η μία μαύρη που αλλάζει περούκες συνέχεια, μαλλον αυτή με το ροζ μαλλί, που αράζει πριν την stilo είναι η berry, και να ξέρεις ότι κάνει πολύ τσιμπούκι με deep throat , την έχω πάρει 2-3 φορές μόνο για πίπα, και είναι από τις πιο καλές μαυρουλες με ωραίο χαβαλε και άνετη με τον χρόνο. Επίσης επειδή είμαι titman πάντα την ζητουσα να βγάλει τα βυζιά της έξω και χωρίς μα μου πετούσε φορά παρτίδα τα μασταρια της.
Μολις ακουσαdeepthroat ενεργοποιηθηκε ο εγγεφαλος μου.που στεκεται η κυρια αυτη?εχει σταθερο σημειο?

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Μολις ακουσαdeepthroat ενεργοποιηθηκε ο εγγεφαλος μου.που στεκεται η κυρια αυτη?εχει σταθερο σημειο?
Επειδή δεν κατεβαίνω πλέον αργά , εγώ την έπαιρνα απέναντι από το Cayenne, πριν την stilo στην γωνία Μαζαράκη με Γιαννιτσών . Η berry ήταν η πρώτη που μου έκανε deepthroat στην Γιαννιτσών και πάντα ευδιάθετη.

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.716
Πόντοι
201
Επειδή δεν κατεβαίνω πλέον αργά , εγώ την έπαιρνα απέναντι από το Cayenne, πριν την stilo στην γωνία Μαζαράκη με Γιαννιτσών . Η berry ήταν η πρώτη που μου έκανε deepthroat στην Γιαννιτσών και πάντα ευδιάθετη.
Θα επαναστατησω και θα προδωσω την τσιμπουκοχειλου..ευχαριστω συναδελφε

• Like

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Η μία μαύρη που αλλάζει περούκες συνέχεια, μαλλον αυτή με το ροζ μαλλί, που αράζει πριν την stilo είναι η berry, και να ξέρεις ότι κάνει πολύ τσιμπούκι με deep throat , την έχω πάρει 3-4 φορές μόνο για πίπα, και είναι από τις πιο καλές μαυρουλες με ωραίο χαβαλε και άνετη με τον χρόνο. Επίσης επειδή είμαι titman πάντα την ζητουσα να βγάλει τα βυζιά της έξω και χωρίς μα μου πετούσε φορά παρτίδα τα μασταρια της.
Υ.Γ. Έβγαλα γέλιο όταν την πήρα 3η φορά, και με θυμήθηκε , με το που μπαίνει στο αμάξι αντί για χειραψία η φιλί στο μάγουλο οπως κάνουν οι γνωστές που έχω ξαναπαρει, χαμογελάει, με ρωτά " how are you doing" και μου πιάνει την ψολή κατευθείαν .
Titman;;; Τι μαθαινουμε εδω μεσα!!!!

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
108
Πόντοι
0
Καλησπερα στην ομαδα Γιάννη επειδή για αυτήν την μαυρουλα ψάχνω και εγώ και έχω δει 2-3 φορές εάν δεν κάνω λάθος μπορεί να λεω και την Ιουλια όπως λέτε μπορείς να με βοηθήσεις σε πμ γιατί δεν είμαι από Θεσσαλονίκη είμαι προς βεροια μεριά και έρχομαι 1-2 τον μήνα και δεν την έχω βρει ακόμα μπορεί να είναι θέμα ώρας που έρχομαι η φορτωματος!

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.984
Πόντοι
726
Πολύ γρήγορη περασια κατά τις 10.30 βρήκα κάτι τραβελια,και απέναντι από το 4all την Ντάνι με άλλες 2 να κάθεται... ειλικρινά σήμερα φορούσε ένα ροζ ολόσωμο...η εγώ έχω καιρό να την δω η μέσα σε λίγες μέρες έγινε διπλάσια... μάγκες μου τι μπαούλο είναι αυτό ;

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.895
Πόντοι
4.766
Πολύ γρήγορη περασια κατά τις 10.30 βρήκα κάτι τραβελια,και απέναντι από το 4all την Ντάνι με άλλες 2 να κάθεται... ειλικρινά σήμερα φορούσε ένα ροζ ολόσωμο...η εγώ έχω καιρό να την δω η μέσα σε λίγες μέρες έγινε διπλάσια... μάγκες μου τι μπαούλο είναι αυτό ;
Άλλη ήταν αυτή ρε τυπε τι δουλειά έχει εκεί πέρα η Ντανιέλα... Πάντως μια μελαμψή πολύ χοντρή ήταν αλλά όχι η Ντανιέλα

• Like

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.984
Πόντοι
726
Άλλη ήταν αυτή ρε τυπε τι δουλειά έχει εκεί πέρα η Ντανιέλα... Πάντως μια μελαμψή πολύ χοντρή ήταν αλλά όχι η Ντανιέλα
Ως Ντάνι συστήνεται μεγάλε...
Όχι Ντανιέλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom