Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
Ως Ντάνι συστήνεται μεγάλε...
Όχι Ντανιέλα...
Δηλαδή μεγάλε Ντάνι λέγεται εκείνη η πολύ χοντρή που εμφανίζεται παρέα με τις υπόλοιπες? Πρέπει να είσαι ο μοναδικός που έμαθες και ξέρεις πως την λένε..

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.984
Πόντοι
726
Δηλαδή μεγάλε Ντάνι λέγεται εκείνη η πολύ χοντρή που εμφανίζεται παρέα με τις υπόλοιπες? Πρέπει να είσαι ο μοναδικός που έμαθες και ξέρεις πως την λένε..
Θέλει αρετή και τόλμη η γνώση της πιάτσας!

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Θέλει αρετή και τόλμη η γνώση της πιάτσας!
Ένας ένας οι γενναίοι βγαίνετε στην φόρα!! Πρώτα οι κτηνοβατες της stilo, μετά αυτη η Ντάνι! Ειλικρινά σας χαίρομαι και σας χαιρετώ με σεβασμό.

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.984
Πόντοι
726
Ένας ένας οι γενναίοι βγαίνετε στην φόρα!! Πρώτα οι κτηνοβατες της stilo, μετά αυτη η Ντάνι! Ειλικρινά σας χαίρομαι και σας χαιρετώ με σεβασμό.
Έχω κουμπώσει Ντάνι και είμαι περήφανος γιαυτο!:buck2::buck2::buck2:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Dimis

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Πάει κ η καβάντζα της Ντάνιελας. Έχουν μπει απότι είδα πόρτες σήμερα καθώς κατέβαινα κέντρο.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Πάει κ η καβάντζα της Ντάνιελας. Έχουν μπει απότι είδα πόρτες σήμερα καθώς κατέβαινα κέντρο.
Πάω με Νταίζη στην καβατζα της Daniellas και βλέπω την πόρτα που αναφερες, το πρόβλημα τώρα που δημιουργείται είναι ότι το διπλανό στενό θα γίνει Τσιμισκή!

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Καλησπέρα συνάδελφοι, βόλτα από 19:00-20:20 , πρώτη Πρώτη η Αλβα κάνοντας χουλιαμα με μια λευκή με μαύρα μαλλία ασχημουλα ( σίγουρα δεν ήταν η Χρύσα) απόλυτο κενό μέχρι την Ιουλία που σήμερα για αλλαγή βγήκε με ροζ μπουφάν, παρακάτω στην χλόης 3 γυφτακια,2 ξανθιές και μια αδυνατη ψηλή μελαχρινή, στα σκαλοπάτια πριν το στενό της Πειραιώς μια ξανθιά και δεν μπόρεσα να καταλάβω εάν ήταν η μαμά της Σόνιας ή η Ιωάννα , μετά το καδισιο αδυνατο γυφτάκι που είναι περίπου 30 χρ. , στην διχάλα ένα junky αηδία, το καινούριο με λευκή επιδερμίδα μαύρο μαλλί, η Νταίζη και στροφή μοναστηριού, κατά τις 19:30 έσκασε μύτη το γερμανοβουλγαρακι με γόβα στιλέτο, και η Έλενα συμπεθέρα φορώντας κολάν με σκισιματα. Ήμουν ανάμεσα σε τρία λόγω πολλών καλών επιλογών και τιμήθηκε νταιζακη, που φέρει άξια τον τίτλο της τιμίας εργαζόμενης.

Τελευταία τροποποίηση:

rage

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
221
Πόντοι
20
Από 21:30 έως 22:00 πάντως δεν είχε τίποτα έξω παρα μόνο το μαλακισμενο εκεί στις λαμαρίνες με το ροζ μπουφάν και εκείνη τη λεπτή πριν τη διχάλα αριστερά στον κάδο .
Δεν είδα καμμία από τις κλασσικές της πιάτσας έξω.

Καλά εκείνη τη πόρτα είχαν ζητήσει εδώ και καιρό να τη βάλουν οι ένοικοι της οικοδομής από πίσω και μάλλον τώρα συνενεσε και η εταιρία που έχει μια αποθήκη εκεί , αυτά τα έμαθα λόγω δουλειάς εκεί .
Άλλη μια χαμένη καβατζα .

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Από 21:30 έως 22:00 πάντως δεν είχε τίποτα έξω παρα μόνο το μαλακισμενο εκεί στις λαμαρίνες με το ροζ μπουφάν και εκείνη τη λεπτή πριν τη διχάλα αριστερά στον κάδο .
Δεν είδα καμμία από τις κλασσικές της πιάτσας έξω.

Καλά εκείνη τη πόρτα είχαν ζητήσει εδώ και καιρό να τη βάλουν οι ένοικοι της οικοδομής από πίσω και μάλλον τώρα συνενεσε και η εταιρία που έχει μια αποθήκη εκεί , αυτά τα έμαθα λόγω δουλειάς εκεί .
Άλλη μια χαμένη καβατζα .
Κατευθείαν όταν είδε η Νταίζη την πόρτα μου λέει πάνε στο στενό δίπλα, επειδή είναι αρκετά στενό και χωράει ισα ένα αμάξι, θα δυσκολέψουν αρκετά τα πράγματα εκεί. Για την ακρίβεια μου έκανε γούστα η φίλη, και από δίπλα ( όταν λέω διπλα εννοω στα 20-30 εκατοστά) πέρασε το καδισιο με έναν ΜΑΛΑΚΑ ποδαρατοι και λέω θα μας ματιασει ο ΜΑΛΑΚΑΣ, τόσο προκλητικά κοιτούσε ο βλάκας, αφού πέρασε το αμάξι και γυρνούσε πίσω το κεφάλι για να ξαναδεί. Είπαμε ρε λιγουρια μην είστε τόσο ΜΑΛΑΚΕΣ. Και μακάρι να είναι κανείς από τους "αγαπητούς" επισκέπτες να διαβάσει το παρών ποστ και να καταλάβει.

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.194
Πόντοι
201
Πέρασμα σήμερα κατά τις 10:30 με 11. Πρώτη πρώτη Μαρία Αλβα με σορτσάκι και μία χοντρή πιο πέρα. Πιο κάτω Άννα περούκα μόνο που σήμερα αντί για περούκα φορούσε καπελάκι και κάτι παπούτσια σαν τις παλιές ντισκόμπαλες. Δεν εθεάθη ούτε Ιουλία ούτε η stilo. Προς τη διχάλα, μια με άσπρη επιδερμίδα – Γιάννη, είσαι σίγουρος ότι αυτή είναι γυναίκα; Στην διχάλα ένα τζάνκι τέρας και γυρνώντας το καδίσιο γυφτάκι.20 πίπα σεξ αλλά δε μου άρεσε καθόλου και προσπέρασα. Πιο κάτω τιμήθηκε η Χρύσα. Καλό τεμάχιο. Σε όλη την Μοναστηρίου δεν είδα τίποτα.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Κατευθείαν όταν είδε η Νταίζη την πόρτα μου λέει πάνε στο στενό δίπλα, επειδή είναι αρκετά στενό και χωράει ισα ένα αμάξι, θα δυσκολέψουν αρκετά τα πράγματα εκεί. Για την ακρίβεια μου έκανε γούστα η φίλη, και από δίπλα ( όταν λέω διπλα εννοω στα 20-30 εκατοστά) πέρασε το καδισιο με έναν ΜΑΛΑΚΑ ποδαρατοι και λέω θα μας ματιασει ο ΜΑΛΑΚΑΣ, τόσο προκλητικά κοιτούσε ο βλάκας, αφού πέρασε το αμάξι και γυρνούσε πίσω το κεφάλι για να ξαναδεί. Είπαμε ρε λιγουρια μην είστε τόσο ΜΑΛΑΚΕΣ. Και μακάρι να είναι κανείς από τους "αγαπητούς" επισκέπτες να διαβάσει το παρών ποστ και να καταλάβει.
Σιγα εσυ ρε Ροκο Σιφρεντι. Ορεξη ειχαμε να σε βλεπουμε...

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Πέρασμα σήμερα κατά τις 10:30 με 11. Πρώτη πρώτη Μαρία Αλβα με σορτσάκι και μία χοντρή πιο πέρα. Πιο κάτω Άννα περούκα μόνο που σήμερα αντί για περούκα φορούσε καπελάκι και κάτι παπούτσια σαν τις παλιές ντισκόμπαλες. Δεν εθεάθη ούτε Ιουλία ούτε η stilo. Προς τη διχάλα, μια με άσπρη επιδερμίδα – Γιάννη, είσαι σίγουρος ότι αυτή είναι γυναίκα; Στην διχάλα ένα τζάνκι τέρας και γυρνώντας το καδίσιο γυφτάκι.20 πίπα σεξ αλλά δε μου άρεσε καθόλου και προσπέρασα. Πιο κάτω τιμήθηκε η Χρύσα. Καλό τεμάχιο. Σε όλη την Μοναστηρίου δεν είδα τίποτα.
Καλημερα Adonis, ναι η ξανθιά είναι σίγουρα γυναίκα, απλά δεν μπόρεσα να καταλάβω εάν ήταν η ήταν η μαμά της Σόνιας ή η Ιωάννα (μια 50+ που την είχα ρωτήσει πριν από 3 ημέρες και την έκανα με ελαφρά πηδήματακια όταν την είδα από κοντά) . Γενικά όταν βλέπω ψηλή ξανθιά δεν δίνω πολύ σημασία, επειδή θα είναι μια από τις δύο που αναφερα παραπάνω εκτός την Άννα περούκα η οποία είναι επίσης 50αρα αλλά ακόμα δεν σταμάτησα ποτε να την δω από κοντά.

• Like
Αντιδράσεις: Humax

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Σιγα εσυ ρε Ροκο Σιφρεντι. Ορεξη ειχαμε να σε βλεπουμε...
Σε είχα πει και την προηγούμενη φορά σε πμ , μπορεί να μάθεις και κάτι!! Πλάκα πλάκα είχε τουρλωσει τον υπέροχο κώλο της η Νταίζη στο παράθυρο του συνοδηγού με στρινγκ και ο ΜΑΛΑΚΑΣ πρέπει να έπαθε ζημιά. Αλλά πραγματικά πολύ προκλητικός ο καριολης, λίγη ευγενής άμιλλα δεν βλάπτει.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.055
Πόντοι
2.356
Σε είχα πει και την προηγούμενη φορά σε πμ , μπορεί να μάθεις και κάτι!! Πλάκα πλάκα είχε τουρλωσει τον υπέροχο κώλο της η Νταίζη στο παράθυρο του συνοδηγού με στρινγκ και ο ΜΑΛΑΚΑΣ πρέπει να έπαθε ζημιά. Αλλά πραγματικά πολύ προκλητικός ο καριολης, λίγη ευγενής άμιλλα δεν βλάπτει.
Ασε κ εσύ το παράθυρο λίγο ανοιχτό να πάρει κανένα μεζεδάκι ο άνθρωπος

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Περασμα απο πιατσα πριν λιγο πολυ ησυχια η σβενσκα στη θεση της. Τι κορμαρα γαμωτο κολαση. Σταματαω και μαθαινω οτι το "αφεντικο" ανεβασε τις τιμες και πλεον ζηταει το κοριτσι 40 και 50 για κωλο. Καλησπερισα και τωρα ειμαι ευοσμο τσακιζω 2 γυρονια και μια ρετσινουλα στην υγεια σας! Μας βρηκε ο Μητσοτακης και ο πληθωρισμος :rockon::rockon::rockon:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.208
Πόντοι
34.538
Μπορει να ειναι και μελος.

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
Περασμα απο πιατσα πριν λιγο πολυ ησυχια η σβενσκα στη θεση της. Τι κορμαρα γαμωτο κολαση. Σταματαω και μαθαινω οτι το "αφεντικο" ανεβασε τις τιμες και πλεον ζηταει το κοριτσι 40 και 50 για κωλο. Καλησπερισα και τωρα ειμαι ευοσμο τσακιζω 2 γυρονια και μια ρετσινουλα στην υγεια σας! Μας βρηκε ο Μητσοτακης και ο πληθωρισμος :rockon::rockon::rockon:
Το "αφεντικό " είναι τα κορόιδα ..άμα πάνε και τα δίνουν απλόχερα εννοείται θα ανεβάσει και το γαμησι..
Σε κανένα μήνα που θα πέσει πάλι λίγο πείνα..θα το δίνει και με 20 .
Γενικά δεν θέλει άγχος πλέον ..το έχουμε μάθει το σύστημα,γίνεται εδώ η διαφήμιση τρέχουν όλοι οι κλειδαρότρυπες αγαμητοι και κάνουν σειρά και τα κορίτσια παίρνουν κατευθείαν τα πάνω τους ..μόλις αναφερθεί άλλο μουνι στην πιάτσα και πέσει η δουλειά τους γυρνάνε στην πραγματικότητα.
Αυτή είναι η φάση πλέον με την ανεραστη νέα γενιά και πρέπει να την αποδεχτούμε.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Μπορει να ειναι και μελος.
Φίλε Φακίρη εάν είναι μέλος τότε είναι προβληματικός θεωρώ. Άγραφοι κανόνες υπάρχουν παντού, έτσι και στην πιάτσα. Δηλαδή δεν γίνεται να κράζουμε τους ματακηδες στις καβατζες και να κάνουμε τα ίδια.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.055
Πόντοι
2.356
Ξέρει ότι πλέον η πιάτσα δεν έχει κάτι π να αξίζει γιαυτό ζητάει 40
Ας έρθουν κάνα 2 καλά κ θα δεις π θα ρίξει πάλι της τιμές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom