Χθες πέρασμα μεταξύ 10.30 και 11. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια νεκρα. Δεν μιλάω για ποιότητα που πλέον κουτρουβαλαμε αλλά δεν υπήρχε τίποτα. Φευγαλέα είδα μόνο την αλβανίδα που μάλλον φορτώθηκε αμέσως. Δύο τραβελια σε αυτοκίνητα κλασικά στον ΟΠΑΠ. Μαμά Σόνιας η ψη ξανθιά που λένε οι φίλοι. Πιο μετά δεξιά και πριν την διχάλα άλλο ένα τραβελι μελαχρινό. Στην διχάλα ένα πρεζόνι πραγματικό ερείπιο. Επί μοναστηριού βλέπω την Νταίζη να κατηφορίζει. Μέχρι να γυρίσω στο στενό απλά χάθηκε. Όλη η Μοναστηρίου άδεια. Μισή ώρα δεν βγήκε ψυχή. Δεξιά προς κέντρο λίγο μετά την διχάλα ένα κοντό σε μαύρο φόρεμα σαν γυφτάκι. Από πίσω του αραγμενο αυτοκίνητο με τις ψείρες αναμενες. Και να θέλεις να το φορτώσεις να έχεις σε απόσταση αναπνοής τον νταβα. Σπίτι άπρακτος και ξενερωμενος.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.337
- Πόντοι
- 446
Χθες το είδα κατά τις 19:30-19:45 στο πόστο του 2-3 φορές. Το σημείο του είναι ρεύμα προς ΚΤΕΛ καμμία 50 μέτρα πριν το 4all μοναστηριού. Για την ακρίβεια όπως βγαίνεις από το στενό την Πειραιώς ακριβως απέναντι θυμάμαι που περίμενα το φανάρι και το χαλβαδιαζα.Δώσε και ένα report τι έπαιζε κάτω σήμερα.καλησπερα οσες φορες περασα απο μοναστηριου για να δω το γερμανοβουλγαρακι δεν το βρηκα ποτε τι ωρα βγαινει και που ακριβως καθεται πριν απο το 4αλλ μετα ?
απλα περασα απο μοναστιριου εντελος αδεια ενα περιπολικο μετα τα κτελ δεν εκανα γυρες περασα απλα και ελεγα μηπως την πετυχοΧθες το είδα κατά τις 19:30-19:45 στο πόστο του 2-3 φορές. Το σημείο του είναι ρεύμα προς ΚΤΕΛ καμμία 50 μέτρα πριν το 4all μοναστηριού. Για την ακρίβεια όπως βγαίνεις από το στενό την Πειραιώς ακριβως απέναντι.Δώσε και ένα report τι έπαιζε κάτω σήμερα.
georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.689
- Πόντοι
- 736
Μέτριο ανάστημα μελαχρινό κοτσίδα μαλλί μακριά και συνήθως κοντό μίνι φορέματακι κολλητό?Χθες το είδα κατά τις 19:30-19:45 στο πόστο του 2-3 φορές. Το σημείο του είναι ρεύμα προς ΚΤΕΛ καμμία 50 μέτρα πριν το 4all μοναστηριού. Για την ακρίβεια όπως βγαίνεις από το στενό την Πειραιώς ακριβως απέναντι θυμάμαι που περίμενα το φανάρι και το χαλβαδιαζα.Δώσε και ένα report τι έπαιζε κάτω σήμερα.
Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.337
- Πόντοι
- 446
Επίσης και χωρίς κυλοτακι!!Μέτριο ανάστημα μελαχρινό κοτσίδα μαλλί μακριά και συνήθως κοντό μίνι φορέματακι κολλητό?
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.055
- Πόντοι
- 2.356
Μπα τώρα κρυώνει φοράειΕπίσης και χωρίς κυλοτακι!!
Monadikosss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2023
- Like
- 1.714
- Πόντοι
- 201
Καλυτερα.περασα στα γρηγορα διερχομενος 23:00 και δεν ειδα τιποτα...λες και επεσε βομβαΚαμμία ανταπόκριση δεν παίζει σήμερα? 12 επισκέπτες περιμένουν πώς και πώς
Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.337
- Πόντοι
- 446
Και σήμερα που θα κάνει πιο πολύ κρύο, θα είναι ακόμα χειρότερα. Κανένας παλιός εάν μπορεί να μας πει εαν και πέρσι χειμώνα έτσι ήταν στα κρύα?Καλυτερα.περασα στα γρηγορα διερχομενος 23:00 και δεν ειδα τιποτα...λες και επεσε βομβα
Δεν λέω γι αυτήν αλλά για την άλλη που έγραψες “το καινούριο με λευκή επιδερμίδα μαύρο μαλλί”Καλημερα Adonis, ναι η ξανθιά είναι σίγουρα γυναίκα, απλά δεν μπόρεσα να καταλάβω εάν ήταν η ήταν η μαμά της Σόνιας ή η Ιωάννα (μια 50+ που την είχα ρωτήσει πριν από 3 ημέρες και την έκανα με ελαφρά πηδήματακια όταν την είδα από κοντά) . Γενικά όταν βλέπω ψηλή ξανθιά δεν δίνω πολύ σημασία, επειδή θα είναι μια από τις δύο που αναφερα παραπάνω εκτός την Άννα περούκα η οποία είναι επίσης 50αρα αλλά ακόμα δεν σταμάτησα ποτε να την δω από κοντά.
Μαμά Σόνιας είναι τέρας.
Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.337
- Πόντοι
- 446
Καλησπέρα αλάνια, σε δόσεις η σημερινή βόλτα, πρώτες βόλτες 20:00-20:45, κρύο στους 5 βαθμούς χωρίς αέρα. Πρώτη η Αλβα που την είδα μόνο σε μια βόλτα με συνεχή φορτωματα, επόμενη μια μελαχρινή πριν το 4all που την είχα δει την προηγούμενη φορά να κάνει παρέα με την Αλβα, μετά η φίλη του αγαπητού Dewarss με άσπρο μπουφάν μόνο ένα φόρτωμα όλη την ώρα, stilo από τις 20:00 την είδα στο μέρος της χωρίς να την πάρει κανείς, Εντω μεταξύ κάθε φορά που περνούσα από το μέρος της άσχετα εάν κοιτούσε αλλού ένιωθα το βλέμμα της και ότι με κοιτάει λοξά, δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά με φοβίζει η ρουφιάνα, πιστεύω ότι τσεκαρει όλα τα αμαξια που περνάν, στην χλόης τα δύο γυφτακια μελαχρινό αδύνατο και ξανθό σήμερα με φουστιτσα γαμευσιμο θα ελεγα, απέναντι τους οι δύο χοντρές, στην διχάλα σε κάποια στιγμή βλέπω την Νταιζη να πηγαίνει στο πόστο της, γύρισμα πάντα από μοναστήριου μετά το 4all με κατεύθυνση προς κέντρο απέναντι το γερμανοβουλγαρακι με μαύρο φόρεμα και ανοιχτόχρωμες γόβες στιλέτο και έξω από την Eurobank η Σύλβια. Δεύτερη επίσκεψη στις 22:40 πλήρη αλλαγή τοπίου, μια μαύρη μετά τα 4all Γιαννιτσών , stilo ακίνητο στην θέση του, και νταιζακη στην διχάλα, η μοναστήριου τελείως άδεια. Προτιμήθηκε το πιο τίμιο κορίτσι της πιάτσας χαμογελαστα.
Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.337
- Πόντοι
- 446
Σόρρυ φιλος , ναι είναι Ελληνίδα λευκή επιδερμίδα καμμία 20 χρόνων χωρίς ορατά σημάδια χρήσης ακόμα, το άλλο το παρτάλι το έχω δει επίσης και είναι στα τελευταία του στάδια.Δεν λέω γι αυτήν αλλά για την άλλη που έγραψες “το καινούριο με λευκή επιδερμίδα μαύρο μαλλί”
Μαμά Σόνιας είναι τέρας.
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.819
- Πόντοι
- 3.796
Πέρασμα πριν λίγο ,γιατί έχω καιρό να σας δώσω ρεπορτάζ.
Χάλια μαύρα ,προς το παρόν.
Στη διχάλα τίποτα .
Στους κάδους μια γυφτοβουλγαρα με κότσο το μαλλί ..αν την βλέπει αυτή κανείς για βουλγαρακι να πάει οφθαλμίατρο.
Στο στενό της Πειραιώς η θεία με το σεβρολετ.
Απέναντι από το ερείπιο η μάνα της Σόνιας μόλις την άφηνε ο μπάρμπας με την νέα μπέμπα (BMW)δεν ξέρω τι λέτε πάντως μάλλον πάνε καλά η δουλειές ,είναι και κλασικό μοντέλο.
Πριν την χλόης οι δύο χοντρές ,η μία φορούσε ένα σορτσάκι σαν εσώρουχο..που να κρυώσει ..
Και λαμαρίνες η Ιουλία με άσπρο μπουφάν και μαύρο κολάν ..έτοιμος ήμουν να το τσακωσω ..αλλά λέω άσε μην μου χαλάσει πάλι την νύχτα .
Αυτά προς το παρών ,δεν ξέρω αν θα δώσω βραδινή οπότε όποιος βγει περιπολία, αναμένουμε.
Στη διχάλα τίποτα .
Στους κάδους μια γυφτοβουλγαρα με κότσο το μαλλί ..αν την βλέπει αυτή κανείς για βουλγαρακι να πάει οφθαλμίατρο.
Απέναντι από το ερείπιο η μάνα της Σόνιας μόλις την άφηνε ο μπάρμπας με την νέα μπέμπα (BMW)δεν ξέρω τι λέτε πάντως μάλλον πάνε καλά η δουλειές ,είναι και κλασικό μοντέλο.
Πριν την χλόης οι δύο χοντρές ,η μία φορούσε ένα σορτσάκι σαν εσώρουχο..που να κρυώσει ..
Και λαμαρίνες η Ιουλία με άσπρο μπουφάν και μαύρο κολάν ..έτοιμος ήμουν να το τσακωσω ..αλλά λέω άσε μην μου χαλάσει πάλι την νύχτα .
Αυτά προς το παρών ,δεν ξέρω αν θα δώσω βραδινή οπότε όποιος βγει περιπολία, αναμένουμε.
Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.337
- Πόντοι
- 446
Αυτή η Ιουλία ρε αδερφέ, σε έχει στοιχειώσει! Γενικώς πιστεύω ότι είναι αρκετά μαλακισμένο, εγώ μια φορά την πήρα και μου έκανε πίπα στα όρθια και κοιτούσε το messenger της!Πέρασμα πριν λίγο ,γιατί έχω καιρό να σας δώσω ρεπορτάζ.
Στη διχάλα τίποτα .
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Αλλο που δεν θες κ συ!!!Πέρασμα πριν λίγο ,γιατί έχω καιρό να σας δώσω ρεπορτάζ.
Στη διχάλα τίποτα .
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.055
- Πόντοι
- 2.356
Κ μία γύρα κατά τις 9.30 μέχρι την Χαλκίδος τίποτε στη γωνία Αννα καπελάκι πάνε οι περούκες έχει κρύο
Ιουλία στις λαμαρίνες το δάγκωνε
Κ το επόμενό στην διχάλα η Εμι εμα κάπως έτσι η αδύνατη ψηλή π είχε κ αγγελία κ από μοναστηριού το Γερμανό Βουλγαράκη
Επίσης κατά της 5 με την Δουλειά π πέρασα ήταν η Σονια με την γύφτο κρητικιά στο πόστο τους κ η σβεντα στο σημείο π είναι η Ντάνιελα
Ιουλία στις λαμαρίνες το δάγκωνε
Κ το επόμενό στην διχάλα η Εμι εμα κάπως έτσι η αδύνατη ψηλή π είχε κ αγγελία κ από μοναστηριού το Γερμανό Βουλγαράκη
Επίσης κατά της 5 με την Δουλειά π πέρασα ήταν η Σονια με την γύφτο κρητικιά στο πόστο τους κ η σβεντα στο σημείο π είναι η Ντάνιελα
Monadikosss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2023
- Like
- 1.714
- Πόντοι
- 201
Τωρα με τετοιο κρυο αν της πουμε ελα με 10 ευρω μεσα να το ρουφηξεις και να ζεσταθεις δε θα τις πεισουμε λετε?εχουν μαθει ψωλοκρυα απο τα βορεια ανατολικα μπλοκ και δε χαμπαριαζουνε ε?