DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.819
- Πόντοι
- 3.796
Την μαύρη θα λέει που φοράει ροζ περουκαΠως ήταν αυτή με το ροζ μαλλί π στεκόταν
Εκτός άμα είδε την Σύλβια αυτή κάνει παραλλαγές
Την μαύρη θα λέει που φοράει ροζ περουκαΠως ήταν αυτή με το ροζ μαλλί π στεκόταν
Σύλβια η γνωστή σκιννυ..Ήταν ρεύμα προς ΚΤΕΛ πριν στην Γερμανόβουλγαρα και δεν ήταν πάνω στον δρόμο στεκόταν λίγο ποιο μέσα
Πανε σε ενα στουντιο φιλος να χεις και ανεσεις αν μετα το anal βγεις με παρεα....Καλησπερα σας! Έχω έρθει διακοπές Θεσσαλονίκη και ψαχνω κοπέλες που κάνουν anal! Έχετε κάτι να προτείνεται; Ευχαριστώ πολύ!
Δεν νομίζω να θέλει να τον γαμησουν..Πανε σε ενα στουντιο φιλος να χεις και ανεσεις αν μετα το anal βγεις με παρεα....
Ααα οχι δε καταλαβες....αν τον βγαλει εννοω και πανω εχει μεινει τιποτα...Δεν νομίζω να θέλει να τον γαμησουν..
Σωστός, εμένα 2 που έχω θέλουν ενημέρωση από την προηγούμενη για την διαδικασία αποφυγής δώρου στον σκούφο.Ααα οχι δε καταλαβες....αν τον βγαλει εννοω και πανω εχει μεινει τιποτα...
Ακριβως..σκεψου να καρφωνεις και δυνατα να βγει μεζες στη βαση της ψωλης...Σωστός, εμένα 2 που έχω θέλουν ενημέρωση από την προηγούμενη για την διαδικασία αποφυγής δώρου στον σκούφο.
Φτάνει βρε με τις αηδίες..Ακριβως..σκεψου να καρφωνεις και δυνατα να βγει μεζες στη βαση της ψωλης...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν παει στη πιατσα ο φιλος απροειδοποιητα και ζητησει κωλο ας εχει μαζι και φετα ψωμι να αλοιψει μερεντα
Αν κουνιεται λεει?σφυριζει κιολας..γιατι τα κροσσακια κανουν κλισμα πριν?Φτάνει βρε με τις αηδίες..
Στην πιάτσα κώλο δεν παίρνεις..εδώ δεν είσαι σίγουρος για μπουρδέλο.
Εκτός άμα θέλει να δώσει χαρά σε κανένα κροσακι ..
Το άλλο το αδύνατο απέναντι από την αλβανίδα μόλις περνάει κανένα αμάξι κουνιέται σαν κουδουνιστρα
Δεν ξέρω τι κάνουν ..αλλά μόνο κώλο έχει να δώσει έτσι και αλλιώςΑν κουνιεται λεει?σφυριζει κιολας..γιατι τα κροσσακια κανουν κλισμα πριν?
Σβέντα φίλε μου! Μια χαρά παίρνεις!Φτάνει βρε με τις αηδίες..
Στην πιάτσα κώλο δεν παίρνεις..εδώ δεν είσαι σίγουρος για μπουρδέλο.
Εκτός άμα θέλει να δώσει χαρά σε κανένα κροσακι ..
Το άλλο το αδύνατο απέναντι από την αλβανίδα μόλις περνάει κανένα αμάξι κουνιέται σαν κουδουνιστρα
Εκείνο από ότι ακούγεται δεν είναι κωλος αλλά πηγάδι..άσε που το έδινε παλιά και άκα.Σβέντα φίλε μου! Μια χαρά παίρνεις!
1 Σωστό και 2 σωστό!Εκείνο από ότι ακούγεται δεν είναι κωλος αλλά πηγάδι..άσε που το έδινε παλιά και άκα.
Πάλι καλά δεν σου είπε "εχω καιρό να κάνω σεξ "!1 Σωστό και 2 σωστό!
Ωραίο πηγάδι όμως. Και το μουνί της καλό είναι.
Την ώρα που γαμάω ( μουνί πρώτα και πλέον κώλο) ρωτάω: πως γίνεται αγάπη μου και είσαι τόσο στενή (τρολάρω βέβαια). Και το θηρίο λέει: δεν έχω παιδιά, γι αυτό!!!!
Πήγα να πεθάνω…!!!
Και λαρυγγι..μην τα υποτιμαςΔεν ξέρω τι κάνουν ..αλλά μόνο κώλο έχει να δώσει έτσι και αλλιώς
Ε πιασαμε κουβεντες του κωλου αλλα δεν απαντησαμε στο ταξιδιωτη τελικα που θα παρει κωλο.Πως γινεται καθε φορα που τρωω κ μπαινω να βλεπω για...μερεντες κ τα σχετικα....Φτανει!!! Πωωωω!!