Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Κατά τις 5 το απόγευμα έκανα μερικές βόλτες να γεμίσει λίγο η μπαταρία του αυτοκινήτου και απέναντι από το ερείπιο στη γωνία ήταν η Σόνια,η μαμά της και μια ακόμη γύφτισσα καλοστεκουμενη και περιποιημένη με γυαλιά ηλίου και κάπως κοκκινομάλλα...
Και στη διχάλα ένα πρεζακι πέρα βρέχει που έβριζε τα αυτοκίνητα που περνούσαν .
Στο επόμενο πέρασμα Σόνια και γύφτισσα είχαν φορτωθεί μάλλον και παρέμεινε η μάνα της εκεί με 4,5 βαθμούς ρε το σκυλί

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.055
Πόντοι
2.356
Κατά τις 5 το απόγευμα έκανα μερικές βόλτες να γεμίσει λίγο η μπαταρία του αυτοκινήτου και απέναντι από το ερείπιο στη γωνία ήταν η Σόνια,η μαμά της και μια ακόμη γύφτισσα καλοστεκουμενη και περιποιημένη με γυαλιά ηλίου και κάπως κοκκινομάλλα...
Και στη διχάλα ένα πρεζακι πέρα βρέχει που έβριζε τα αυτοκίνητα που περνούσαν .
Στο επόμενο πέρασμα Σόνια και γύφτισσα είχαν φορτωθεί μάλλον και παρέμεινε η μάνα της εκεί με 4,5 βαθμούς ρε το σκυλί
Η γνωστή γυφτοκρητηκια είναι με το γυαλί

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
228
Πόντοι
21
Καλησπερα σας! Έχω έρθει διακοπές Θεσσαλονίκη και ψαχνω κοπέλες που κάνουν anal! Έχετε κάτι να προτείνεται; Ευχαριστώ πολύ!
Ψάξε στο Safe Sex gr,
Είναι μια μαρκελα, πιτσιρίκι γύρο στα 23!
Στην πιάτσα η Julia στις λαμαρίνες με είπε ότι κάνει!λογικά θα υπάρχουν και άλλες!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
:offtopic:... λοιπόν θα ρωτήσω εδώ αν και εκτός θέματος για να μου λυθεί η απορία μήπως έτυχε και σε άλλον.
Μου ήρθε sms σήμερα με νούμερο +91 ,δηλαδή Ινδία, που είχε λινκ και μου έγραφε αυτό είναι το WhatsApp μου στείλε να τα πούμε.. εννοείται δεν άνοιξα το λινκ και διέγραψα το μήνυμα.
Αλλά SMS και Ινδία εντύπωση μου έκανε.. καινούργια απάτη είναι αυτή?

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
υπαρχει tool παντως που βαζεις το νουμερο σου και κανει generate link/QR για να σε στειλει σε whatsap οποτε το στελνεις σε καποιον για να τον πας απευθειας στο whatsapp σου χωρις βεβαια αυτο να σημαινει οτι δεν ελαβες κατι που μπορει να ειναι απατη
και μιας και το +91 που ειναι ινδια μαζι με +62 που ειναι ινδονησια ειναι απο τα γνωστα σκαμ αρχικα τηλεφωνου μαλλον να μην το ανοιξεις.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
υπαρχει tool παντως που βαζεις το νουμερο σου και κανει generate link/QR για να σε στειλει σε whatsap οποτε το στελνεις σε καποιον για να τον πας απευθειας στο whatsapp σου χωρις βεβαια αυτο να σημαινει οτι δεν ελαβες κατι που μπορει να ειναι απατη
και μιας και το +91 που ειναι ινδια μαζι με +62 που ειναι ινδονησια ειναι απο τα γνωστα σκαμ αρχικα τηλεφωνου μαλλον να μην το ανοιξεις.
Όχι ρε τι να ανοίξω το έσβησα κατευθείαν... απλά μου έκανε εντύπωση ότι ήταν SMS γιατί κλήσεις από περίεργα νούμερα με έχουν πάρει κατά καιρούς πχ Αγγλία και Βέλγιο, αλλά SMS πρώτη φορά...
Έγραψα και το νούμερο στη Google μπας και βγάλει τίποτα αλλά δεν είχε αποτελέσματα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
Ψάξε στο Safe Sex gr,
Είναι μια μαρκελα, πιτσιρίκι γύρο στα 23!
Στην πιάτσα η Julia στις λαμαρίνες με είπε ότι κάνει!λογικά θα υπάρχουν και άλλες!
Οι Βουλγάρες συνήθως δίνουν,μην ξεχνάς ότι όλα είναι γυφτακια..το θέμα είναι τι θα σου χρεώσουν και αν θα γαμησεις ή θα σε βγάλει την ψυχή .
Η Ιουλία στις λαμαρίνες είναι γενικά με το χρονόμετρο στο γαμησι και αν δίνει κώλο όπως λες δεν ξέρω κατά πόσο θα προλάβεις να ευχαριστηθείς.
Εγώ θα πρότεινα να κάνετε μια ερώτηση σε πιο έμπειρες ,όπως Ντανιέλα ή Άννα..δεν ξέρω αν δίνουν αλλά πιστεύω ότι αυτού του στυλ αν το έχουν στο πρόγραμμα θα είναι τίμια συναλλαγή.

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
228
Πόντοι
21
Οι Βουλγάρες συνήθως δίνουν,μην ξεχνάς ότι όλα είναι γυφτακια..το θέμα είναι τι θα σου χρεώσουν και αν θα γαμησεις ή θα σε βγάλει την ψυχή .
Η Ιουλία στις λαμαρίνες είναι γενικά με το χρονόμετρο στο γαμησι και αν δίνει κώλο όπως λες δεν ξέρω κατά πόσο θα προλάβεις να ευχαριστηθείς.
Εγώ θα πρότεινα να κάνετε μια ερώτηση σε πιο έμπειρες ,όπως Ντανιέλα ή Άννα..δεν ξέρω αν δίνουν αλλά πιστεύω ότι αυτού του στυλ αν το έχουν στο πρόγραμμα θα είναι τίμια συναλλαγή.
Σωστά τα λες,βασικά με την Ιουλία ήταν η πρώτη που πήρα από την πιάτσα και δεν υπήρξε δεύτερη φορά για τον λόγο ότι με ξενέρωσε!
Με είχε προτείνει 50€ πρωκτικό!
Και κατά εμέ θα προτιμούσα πρωκτικό σε δωμάτιο και όχι στην πιάτσα!

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.194
Πόντοι
201
Η Άννα περούκα δίνει και είναι και πολύ καλή και το γουστάρει κιόλας. Γενικά είναι καλύτερη από αυτό που περιμένεις όταν ρωτάς. Δεν βιάζεται, είναι καθαρή, επικοινωνιακή με καλά ελληνικά. Δεν ρίχνει όμως την τιμή εύκολα, θέλει 50. Την έχω πετύχει σε μέρα που μου είπε, δε γαμιέται, θα το κάνω με όσα να ναι, και ήρθε με 30. Πριν χρόνια. Μια φορά την είχα πάρει με 40. Με τίποτα πιο κάτω, με εμένα τουλάχιστον. Γι αυτό την έχω πάρει λίγες φορές. Ρωτάω συχνά, δεν ρίχνει δυστυχώς.

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.714
Πόντοι
201
Εγω απο οσα ακουω τοσο καιρο απο ολους σας ειναι οτι η Ιουλια ειναι πεταμενα λεφτα...και πραγματικα καθε φορα που τη βλεπω οσο και αν θελω να τη ξεσκισω δεν το κανω γιατι σκεφτομαι οσα εχω διαβασει....

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.188
Πόντοι
34.538
:offtopic:... λοιπόν θα ρωτήσω εδώ αν και εκτός θέματος για να μου λυθεί η απορία μήπως έτυχε και σε άλλον.
Μου ήρθε sms σήμερα με νούμερο +91 ,δηλαδή Ινδία, που είχε λινκ και μου έγραφε αυτό είναι το WhatsApp μου στείλε να τα πούμε.. εννοείται δεν άνοιξα το λινκ και διέγραψα το μήνυμα.
Αλλά SMS και Ινδία εντύπωση μου έκανε.. καινούργια απάτη είναι αυτή?
Και εμενα μια απο τ ιδια,αλλα απο Ακτη Ελεφαντοστου.
Που με θυμηθηκε ο Ντρογμπα αναρωτηθηκα και το εσβησα και εγω.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
Φίλε μου είναι αλήθεια
Εγω απο οσα ακουω τοσο καιρο απο ολους σας ειναι οτι η Ιουλια ειναι πεταμενα λεφτα...και πραγματικα καθε φορα που τη βλεπω οσο και αν θελω να τη ξεσκισω δεν το κανω γιατι σκεφτομαι οσα εχω διαβασει....
,πέρα από την πλάκα που κάνουμε δεν κάνει τίποτα το ιδιαίτερο,έχει κυκλοθυμική συμπεριφορά και θέμα με τον χρόνο .
Εννοείται ότι δεν προτείνεται..
Εμένα με καυλώνει καμιά φορά όταν την βλέπω αλλά δεν είναι στις πρώτες επιλογές

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.714
Πόντοι
201
Φίλε μου είναι αλήθεια

,πέρα από την πλάκα που κάνουμε δεν κάνει τίποτα το ιδιαίτερο,έχει κυκλοθυμική συμπεριφορά και θέμα με τον χρόνο .
Δηλαδη χιλιες φορες να καθησουμε απεναντι απο λαμαρινες να την κοιταμε και να τον παιζουμε σαν τον Γκαμας δλδ..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
Δηλαδη χιλιες φορες να καθησουμε απεναντι απο λαμαρινες να την κοιταμε και να τον παιζουμε σαν τον Γκαμας δλδ..
Αν την πετύχεις στα φεγγάρια της είναι μέτρια κατάσταση αλλά έχει πίεση χρόνου μάλλον λόγο νταβα ..άσε που έχω υποψία ότι ο νταβας της η κρύβεται μέσα στην καβατζα ή κάπου πολύ κοντά

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Φίλε μου είναι αλήθεια

Κοψε τα χαζα εσυ. Μια παρεα ειμαστε!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
Κοψε τα χαζα εσυ. Μια παρεα ειμαστε!
Επειδή με έχεις βγάλει το όνομα;
Ασε μην πηγαίνουν οι συναγωνιστές και μετά βρίζουν εμένα !
Αφού ξέρεις τι είναι ,μετά θα κατηγορηθώ για παραπληροφόρηση!

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Επειδή με έχεις βγάλει το όνομα;
Ασε μην πηγαίνουν οι συναγωνιστές και μετά βρίζουν εμένα !
Αφού ξέρεις τι είναι ,μετά θα κατηγορηθώ για παραπληροφόρηση!
Ξερω...Εδω με το που ξεκινησα να λεω χυνω....τραβηχτηκε κ εμεινα μαλακας.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
Ξερω...Εδω με το που ξεκινησα να λεω χυνω....τραβηχτηκε κ εμεινα μαλακας.
Πρέπει να έχει και κάνα 2 γυφτακια αμφιβόλου προέλευσης..για να τραβιέται έτσι !
Μάλλον ο νταβας για αυτό έχει τόσο νεύρα με τον χρόνο..
Κάνει κλήση με το που μπει στο αμάξι και ξανά κάνει μόλις βγαίνει από το ερείπιο,μέχρι και την διαδρομή χρεώνει ο καριολης ...ούτε σημαία ούτε τίποτα .

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.714
Πόντοι
201
Πρέπει να έχει και κάνα 2 γυφτακια αμφιβόλου προέλευσης..για να τραβιέται έτσι !
Μάλλον ο νταβας για αυτό έχει τόσο νεύρα με τον χρόνο..
Κάνει κλήση με το που μπει στο αμάξι και ξανά κάνει μόλις βγαίνει από το ερείπιο,μέχρι και την διαδρομή χρεώνει ο καριολης ...ούτε σημαία ούτε τίποτα .
Δεν ειναι Νταβας..ο γκομενος της ειναι ο Κερατας...η ανεχεια τον εφερε σε αυτη την αθλια κατασταση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom