Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.117
Πόντοι
3.796
Δεν ειναι Νταβας..ο γκομενος της ειναι ο Κερατας...η ανεχεια τον εφερε σε αυτη την αθλια κατασταση
Ότι είναι τέλος πάντων..δεν μας ενδιαφέρει,να μην μας κάνει χαλαστρα μόνο !

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.570
Πόντοι
746
Πρέπει να έχει και κάνα 2 γυφτακια αμφιβόλου προέλευσης..για να τραβιέται έτσι !
Μάλλον ο νταβας για αυτό έχει τόσο νεύρα με τον χρόνο..
Κάνει κλήση με το που μπει στο αμάξι και ξανά κάνει μόλις βγαίνει από το ερείπιο,μέχρι και την διαδρομή χρεώνει ο καριολης ...ούτε σημαία ούτε τίποτα .
Τοτε την ειχα παρει στην καβατζα στο Φιβερ απεναντι. Κ με το που κατεβαινουμε ηρθε αυτοκινητο στο δρομο. Κ της λεω...αντρας σου;...Νο no μου λει. Κ μετα αφου ανεβασε τα παντελονια πηγε στο αμαξι εκεινο!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.117
Πόντοι
3.796
Τοτε την ειχα παρει στην καβατζα στο Φιβερ απεναντι. Κ με το που κατεβαινουμε ηρθε αυτοκινητο στο δρομο. Κ της λεω...αντρας σου;...Νο no μου λει. Κ μετα αφου ανεβασε τα παντελονια πηγε στο αμαξι εκεινο!
Σύμφωνο συμβίωσης! :cheesy::cheesy::cheesy:

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.942
Πόντοι
201
Δηλαδη δεν τους ενοχλει που τους ξεπατωνουμε οτι τρυπ βρουμε στις γκομενες τους,τους ενοχλει ο χρονος που το κανουμε

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.117
Πόντοι
3.796
Δηλαδη δεν τους ενοχλει που τους ξεπατωνουμε οτι τρυπ βρουμε στις γκομενες τους,τους ενοχλει ο χρονος που το κανουμε
Τώρα τι ανησυχίες έχεις και εσύ βρε φίλε;! Από αυτό ζούνε λες να τους πειράζει;ίσα ίσα έχουν και ανταγωνισμό μεταξύ τους

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
518
Πόντοι
81
Οι Βουλγάρες συνήθως δίνουν,μην ξεχνάς ότι όλα είναι γυφτακια..το θέμα είναι τι θα σου χρεώσουν και αν θα γαμησεις ή θα σε βγάλει την ψυχή .
Η Ιουλία στις λαμαρίνες είναι γενικά με το χρονόμετρο στο γαμησι και αν δίνει κώλο όπως λες δεν ξέρω κατά πόσο θα προλάβεις να ευχαριστηθείς.
Εγώ θα πρότεινα να κάνετε μια ερώτηση σε πιο έμπειρες ,όπως Ντανιέλα ή Άννα..δεν ξέρω αν δίνουν αλλά πιστεύω ότι αυτού του στυλ αν το έχουν στο πρόγραμμα θα είναι τίμια συναλλαγή.
Η Άννα είναι η ξανθιά που είναι συνήθως γωνία με Χαλκιδος?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.043
Πόντοι
13.755
Κατά τις 5 Σόνια,γυφτοκρητικια και μάνα Σόνιας απέναντι από το ερείπιο...
Χλόης η ξανθιά χοντρογυφτισα με μια άλλη γύφτισσα και απέναντι τους μια σκιννυ γύφτισσα...
Πιο πάνω δεξιά στο καφέ πριν τη διχάλα επίσης γύφτισσα μάλλον πρεζόνι.
Διάλειμμα για ένα πέρασμα και γαμήσι σε μπουρδέλο... βόλτα λίγο μετά τις 6 έχει εμφανιστεί η Ιουλία στις λαμαρίνες και ο κρος με το μελαχρινό καρέ που στήνεται απέναντι από την Αλβανίδα.
Μαμά Σόνιας εκεί ακόμα και ένα χαριτωμένο κορίτσι με σγουρά μάλλον μαλλιά και σκούφο στη διχάλα,το οποίο δε φαίνεται για πολύ πρεζόνι

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.117
Πόντοι
3.796
Κατά τις 5 Σόνια,γυφτοκρητικια και μάνα Σόνιας απέναντι από το ερείπιο...
Χλόης η ξανθιά χοντρογυφτισα με μια άλλη γύφτισσα και απέναντι τους μια σκιννυ γύφτισσα...
Πιο πάνω δεξιά στο καφέ πριν τη διχάλα επίσης γύφτισσα μάλλον πρεζόνι.
Διάλειμμα για ένα πέρασμα και γαμήσι σε μπουρδέλο... βόλτα λίγο μετά τις 6 έχει εμφανιστεί η Ιουλία στις λαμαρίνες και ο κρος με το μελαχρινό καρέ που στήνεται απέναντι από την Αλβανίδα.
Μαμά Σόνιας εκεί ακόμα και ένα χαριτωμένο κορίτσι με σγουρά μάλλον μαλλιά και σκούφο στη διχάλα,το οποίο δε φαίνεται για πολύ πρεζόνι
Είναι πρεζόνι το χαριτωμένο κορίτσι.ειναι το καινούριο,νεοπρεζονι που φορτώνεται συνέχεια

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.122
Πόντοι
1.056
Είναι πρεζόνι το χαριτωμένο κορίτσι.ειναι το καινούριο,νεοπρεζονι που φορτώνεται συνέχεια
Δεν είναι καινούργιο. Είναι η αδυνατη ψιλη σγουρομαλλα με το κοντό μαλλί και την μπάντανα ως συνηθως.

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.122
Πόντοι
1.056

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
108
Πόντοι
0
Καλησπερα στους συναδέλφους μια ερώτηση! Μια μαυρουλα με καρέ μαλλιά στήνεται λίγο πριν από το φανάρι μέτωπο προς ΚΤΕΛ είναι η χρυσά; Η κάνω κάποιο λάθος

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.521
Πόντοι
2.356
Καλησπερα στους συναδέλφους μια ερώτηση! Μια μαυρουλα με καρέ μαλλιά στήνεται λίγο πριν από το φανάρι μέτωπο προς ΚΤΕΛ είναι η χρυσά; Η κάνω κάποιο λάθος
Οχι η χρυσα είναι σκιστοματα λευκή

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.264
Πόντοι
201

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.942
Πόντοι
201
Τι λεει μαγκες κανα νεο απο την οδο που αγαπησαμε?Ηταν να περασω σημερα αλλα με τετοιο κρυο μου εγινε γαριδα και εκανα αναστροφη στη σκεψη μου

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.324
Πόντοι
34.538
Τι λεει μαγκες κανα νεο απο την οδο που αγαπησαμε?Ηταν να περασω σημερα αλλα με τετοιο κρυο μου εγινε γαριδα και εκανα αναστροφη στη σκεψη μου
Δεν εχει θερμανση το ΙΧ σου?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.117
Πόντοι
3.796
Το κρύο σκοτώνει τα μικρόβια φίλε μου ,μην το σκέφτεσαι κάνε καμία γύρα .

• Χαχα
Αντιδράσεις: Dimis

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.122
Πόντοι
1.056
Περασμα κατά της 7.30. Αλβανίδα με ομπρέλα, Χρύσα στα 4αλλ, μια κοντη χοντρη σγουρομαλλα βουλγαρα μαζί με την αλβανίδα. Μια Ελληνίδα καινούργια, χοντρη με γυαλιά κ αγορε μαλλί μαύρο. Την είδα κ εχθες το μεσημέρι την φόρτωνε ένας. Στιλο και πιο κάτω η αδερφή της μαζί με το μπουλντόγκ βουλγαρα. Απεναντι στην χλόης βάσια και ο ιπποπόταμος που πήδηξε ένας ήρωας πρόσφατα. Μαμά Σονιας κ Σονια, Ντάνιελα στο πόστο της. Συλβια ντυμένη για χιονοδρομικό κέντρο στην Eurobank. Λαζο βουλγαρακι με μαύρο μινι απέναντι από το κόκκινο. Gilfρ αγορε ξανθο μαλλι στην στάση του κόκκινου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom