Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

JohnGiak

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2023
Like
80
Πόντοι
0
Επιβεβαιώνω Νοτίου πέρασμα μόλις η απόλυτη νεκρα…Και ένα κρος μέσα σε Καγιέν στην Μαζαρακη με Γιαννιτσων…Σκιαχτηκα
Πριν 3-4 ημέρες είχα σταματήσει εκεί στο ίδιο στενό με αυτόν να δω κάτι στο κινητό χωρίς να τον προσέξω και όχι μόνο βγήκε από το αμάξι και ήρθε πάνω μου όταν είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι άρχιζε να βρίζει πόσο αγαμητος παίζει να είναι?
Έχω δει τρανς και τρανς αλλά τέτοιο χάλι όπως αυτό ποτέ

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Aν και είναι ψηλό άσχετο αυτό που θα πω σχετικά με το φορουμ, δείχνει ενδιαφέρον. Τις γιορτές τις πέρασα εδώ στη πόλη. Πήγα πολλές φορές στην Αριστοτελους στο ντελισιους βραδυνές ώρες, εκεί που μαζεύονται και πολλοί γυφτοι/γυφτισσες νεαρής όμως ηλικίας. Μια γυφτισσα περί τα 22 και πολύ εμφανισιμο έπαιρνε και πολλή μάτι και πέταξε και σπόντα σε κάποιον της παρέας ότι "με ένα πενηντάρικο το κάνω με καποιον αρκεί να τον εμπιστεύομαι μην μου συμπεριφερθει άσχημα". Είναι και κάτι άλλα ξεκωλλα εκεί με παρουσιαστικο γιαννιτσων μοναστηριου. Με τρόπο πάντα, μπορεί κάποιος να διπλαρώσει, μόνο προσοχή στη γυφτοαλβανό παρέα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Aν και είναι ψηλό άσχετο αυτό που θα πω σχετικά με το φορουμ, δείχνει ενδιαφέρον. Τις γιορτές τις πέρασα εδώ στη πόλη. Πήγα πολλές φορές στην Αριστοτελους στο ντελισιους βραδυνές ώρες, εκεί που μαζεύονται και πολλοί γυφτοι/γυφτισσες νεαρής όμως ηλικίας. Μια γυφτισσα περί τα 22 και πολύ εμφανισιμο έπαιρνε και πολλή μάτι και πέταξε και σπόντα σε κάποιον της παρέας ότι "με ένα πενηντάρικο το κάνω με καποιον αρκεί να τον εμπιστεύομαι μην μου συμπεριφερθει άσχημα". Είναι και κάτι άλλα ξεκωλλα εκεί με παρουσιαστικο γιαννιτσων μοναστηριου. Με τρόπο πάντα, μπορεί κάποιος να διπλαρώσει, μόνο προσοχή στη γυφτοαλβανό παρέα
Καλό θα ήταν να μην κάνεις καμιά κίνηση ,όπως και κανένας από εδώ μέσα γιατί δεν μιλάμε για κορίτσια πιάτσας στο σημείο που αναφέρεις.
Ότι μπορεί να γίνει πρόταση και να πάρεις και θετική απάντηση είναι πιθανό,αλλά στην καβατζα θα είστε μεγάλη παρέα και εκτός ότι θα σου πάρουν μέχρι και τα βρακιά ,παρακαλα να καταφέρεις να βγεις από εκεί .
Η πλειοψηφία τους είναι κλέφτες ,ναρκωμανης δεν πλησιάζεις τέτοια άτομα .

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Καλό θα ήταν να μην κάνεις καμιά κίνηση ,όπως και κανένας από εδώ μέσα γιατί δεν μιλάμε για κορίτσια πιάτσας στο σημείο που αναφέρεις.
Ότι μπορεί να γίνει πρόταση και να πάρεις και θετική απάντηση είναι πιθανό,αλλά στην καβατζα θα είστε μεγάλη παρέα και εκτός ότι θα σου πάρουν μέχρι και τα βρακιά ,παρακαλα να καταφέρεις να βγεις από εκεί .

Σίγουρα ενέχει κίνδυνο η περίπτωση αλλά με τρόπο τα παντα γίνονται.
Δεν μιλάμε για καβατζα στα όρθια, αλλά για ξενοδοχείο ή μέσα σε κανέναν αμάξι. Εγώ θα την έκανα τη κίνηση άμα με έπαιρνε.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Μπορεί να ακουστεί κάπως αλλά γύφτους δεν μπορώ να εμπιστευτώ με την καμμία. Πριν από 5 χρόνια στο flamingo μπροστά μου 2 γύφτοι μιλάνε, ρωτάει ο ένας τον άλλο που πάς? και απαντά ο άλλος " πάω να φάω κανένα μπαλαμο" επίσης γύφτος μου έχει πει " μην εμπιστεύεσαι ποτέ Ρομά" συν ότι πριν από ένα μήνα ο αδελφός μου πούλησε ένα αμάξι του σε γύφτο και καλά νορμάλ οικογενειάρχη που έμενε σε οικοδομή και πήγε να του πάρει πίσω 2000€ με ψέματα και σκηνικό βγαλμένο από ταινία, τελικά την γλύτωσε τελευταία στιγμή με παρέμβαση γνωστού. Καμμία απολύτως εμπιστοσύνη.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Σίγουρα ενέχει κίνδυνο η περίπτωση αλλά με τρόπο τα παντα γίνονται.
Δεν μιλάμε για καβατζα στα όρθια, αλλά για ξενοδοχείο ή μέσα σε κανέναν αμάξι. Εγώ θα την έκανα τη κίνηση άμα με έπαιρνε.
Αν νομίζεις ότι με τρόπο όλα γίνονται δοκίμασε το και αν βγεις σώος θα μας πεις την εμπειρία σου .
Αυτοί σκοτώνονται μεταξύ τους για ένα πακέτο τσιγάρα (και αυτά αφορολογητα) και εσύ περιμένεις και να γαμησεις;
Μην κάνετε μαλακίες ρε ,δεν γαμιουνται ότι κινείται σε μαυριδερό για λεφτά .πιο πιθανό είναι να σε βιάσουν οι αλβανογυφτοι

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.736
Πόντοι
201
Αν νομίζεις ότι με τρόπο όλα γίνονται δοκίμασε το και αν βγεις σώος θα μας πεις την εμπειρία σου .
Αυτοί σκοτώνονται μεταξύ τους για ένα πακέτο τσιγάρα (και αυτά αφορολογητα) και εσύ περιμένεις και να γαμησεις;
Μην κάνετε μαλακίες ρε ,δεν γαμιουνται ότι κινείται σε μαυριδερό για λεφτά .πιο πιθανό είναι να σε βιάσουν οι αλβανογυφτοι
Εδω η αλλη εριχνε στο γαλα φαρμακο τον κοιμιζε και τον ξεκωλιαζε ο γκομενος της στο ιδιο τους το σπιτι...φαντασου αν μπλεξεις εκει με αυτους..μια δοκιμη θα σε πεισει βεβαια...σε καποιους αρεσε....

Τελευταία τροποποίηση:

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Ετοιμάζομαι για καταδρομικη κατά τις 21:00 , πιστεύω με το κρύο που έχει θα είμαι εγώ και η Αλβα μόνο σε όλη την Γιαννιτσών.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Λοιπόν αλάνια καλησπέρα, βόλτα σήμερα από 21:15-22:30, σαν σύνολο η πιάτσα στα αδεια της με λιγοστές παρουσίες. Από όλες τις βόλτες εμφανίσθηκαν οι παρακάτω: Πρώτη η Αλβα με μαύρα στρας και μπλε μπότες , κενό μέχρι την ιουλία με κόκκινο μπουφάν σήμερα και ακόμα μια μαζί της που την είδα γρήγορα και δεν την κατάλαβα, στην γωνία η τρανς με το Cayenne, απέναντι η stilo με τις πλάγιες ματιές της όλο ναζι! Παρακάτω χλόης άδεια, και απέναντι η μία από τις δύο χοντρές, πιο κατω στο πόστο της Σόνιας η ψηλή ξανθιά 50+ Ιωάννα, το καδισιο έλειπε και στην διχάλα το νέο σχετικά junky με την λευκή επιδερμίδα και μαύρα μαλλιά και παραδίπλα το νταιζακη. Μοναστήριου άδεια δεν είδα καμμία τους. Τιμήθηκε πάλι το πιο καλό παιδί της πιάτσας.

kostas9923

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2023
Like
24
Πόντοι
0
Πριν που πέρασα είδα και Γερμανόβουλγαρακι και μια άλλη με ροζ μαλλιά λίγο ποιο πίσω πάλι πάνω στην μοναστηριού όλα αυτά κατά της 21:30

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Ροζ μαλλί σε μοναστήριου? Μήπως κάποιος άλλος ξέρει κάτι?

kostas9923

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2023
Like
24
Πόντοι
0
Μάγκες ερώτηση επειδή είμαι νέος και δεν ξέρω πολλά ένα μπλέε αμάξι απέναντι από αλβα τι είναι κρος;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
00:00 η ώρα η αλβα στη θέση της.
Απέναντι κροσακι αδύνατο με μακρύ μαλλί ..
Χαλκίδος η μάνα της Σόνιας και η χοντρή μαύρη μετά Μαρία Φίατ και τρανς πόρσε ,αυτά είχε η Γιαννιτσών με αυτό το ψωλοκρυο.

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.736
Πόντοι
201
00:00 η ώρα η αλβα στη θέση της.
Απέναντι κροσακι αδύνατο με μακρύ μαλλί ..
Χαλκίδος η μάνα της Σόνιας και η χοντρή μαύρη μετά Μαρία Φίατ και τρανς πόρσε ,αυτά είχε η Γιαννιτσών με αυτό το ψωλοκρυο.
Ψωλες ειχε δηλαδη.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Πριν που πέρασα είδα και Γερμανόβουλγαρακι και μια άλλη με ροζ μαλλιά λίγο ποιο πίσω πάλι πάνω στην μοναστηριού όλα αυτά κατά της 21:30
Πως ήταν αυτή με το ροζ μαλλί π στεκόταν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom