Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (8 μέλη και 25 επισκέπτες)

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
4 βόλτες μέχρι στιγμής, πολύ ήσυχα γενικώς. Στο shell ο φουσκωτος κρος, στην θέση της stilo 2 χοντρές, στην χλόης μια χοντρή και η ξανθιά πιο κάτω η Σόνια και στην διχάλα η Νταίζη και μοναστήριου Συλβια.

Τελευταία τροποποίηση:

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
228
Πόντοι
21
Εγώ έκανα τρεις βόλτες,από τις 19+ ως τις 20παρα!
Λογικά το ίδιο κρος μετά το Shell,κάπου μετα το 4all ένα μπουλντόγκ στην χλόης ένα ξανθό,πριν την διχάλα ένα σκιάχτρο τρανς λογικά ή κρος μια μαυρομαλα, μοναστηριού κατεύθυνση δυτική ένα μικρουλι,δεύτερη γύρα πάλι τα ίδια!
Στην τρίτη γύρα περίμενα το πιτσιρίκι στην μοναστηριού!
Τελικά κατάλαβα ότι ήταν το Γερμανιβουλγαρακι!Την πέτυχα και με λέει 40,της λέω τι 40 και με απαντάει 20πιπα χωρίς και 20 γαμιση!
Της λέω πολλά είναι και με λέει 30,με 20 την φόρτωσα!
Το αστείο στην υπόθεση είναι ότι πηγαμεενα στενό πάνω από μοναστηριού βρήκα κάπου να παρκάρω και βγάζει παπούτσια πάει στο πίσω κάθισμα και με ανοιχτά τα πόδια με περιμένει!
Της λέω όχι στο αμάξι αλλά έξω,σαν κουταβάκι βγήκε έξω και όλα καλά!
Καλουτσικο στην συμετοχή!

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
2 περασιες από Γιαννιτσών μόνο, στις 22:10, οικοδόμος κρος στο shell, μάνα Σόνιας Χαλκίδος και η Νταίζη, γύρισμα από το δρόμο της κτηνιατρικής προς λιμάνι, 2 κρος ένα ψιλό αδύνατο και μια ξανθούλα νομίζω έκαναν χουλιαμα και γελούσαν. Από τις πιο άδειες βόλτες μου ever.

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
Εγώ έκανα τρεις βόλτες,από τις 19+ ως τις 20παρα!
Λογικά το ίδιο κρος μετά το Shell,κάπου μετα το 4all ένα μπουλντόγκ στην χλόης ένα ξανθό,πριν την διχάλα ένα σκιάχτρο τρανς λογικά ή κρος μια μαυρομαλα, μοναστηριού κατεύθυνση δυτική ένα μικρουλι,δεύτερη γύρα πάλι τα ίδια!
Στην τρίτη γύρα περίμενα το πιτσιρίκι στην μοναστηριού!
Τελικά κατάλαβα ότι ήταν το Γερμανιβουλγαρακι!Την πέτυχα και με λέει 40,της λέω τι 40 και με απαντάει 20πιπα χωρίς και 20 γαμιση!
Της λέω πολλά είναι και με λέει 30,με 20 την φόρτωσα!
Το αστείο στην υπόθεση είναι ότι πηγαμεενα στενό πάνω από μοναστηριού βρήκα κάπου να παρκάρω και βγάζει παπούτσια πάει στο πίσω κάθισμα και με ανοιχτά τα πόδια με περιμένει!
Της λέω όχι στο αμάξι αλλά έξω,σαν κουταβάκι βγήκε έξω και όλα καλά!
Καλουτσικο στην συμετοχή!
γυρισε το γερμανοβουλγαρακι? λεμε για αυτη ποθ εφυγε και πηγε γερμανια?

JohnGiak

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2023
Like
80
Πόντοι
0
Βόλτα πριν λίγο!
Από σελ προς δυτικά είδα δύο γυφτους τρανς,πιο κάτω στο 4all μια ξανθια τρανς,λίγο πιο κάτω μια μαύρη συμπαθητική και εξωτερικά και όταν μιλήσαμε λίγο(η μόνη μαύρη που υπήρχε). Μετά μια ξανθιά ψηλή και η Βουλγάρα που φοράει περούκες, από το today μέχρι διχαλα τίποτα και στην διχαλα στο coffee η μικρή τρανς.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Όντως χθές και προχθές ( 1 και 2 του μηνός) η πιάτσα πολύ άδεια, μετρημένες οι κοπέλες όπως και οι επιλογές. Αρκετά κορίτσια έφυγαν για Πρωτοχρονιά στα μερη τους . Εντύπωση μου κάνει ότι ποτέ δεν πέτυχα καθόλου το γερμανοβουλγαρακι εδώ και και δέκα ημέρες που ξαναήρθε ( λογικά το πάτε πιπα-κωλο σε φόρτωμα :D:) , επίσης μου είπαν για ένα μικρό καινούργιο περίπου 20χρ.στην διχάλα πιθανώς junky, έχει κανένας συνάδελφος καμμία ενημέρωση?

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
αυτη που εχω καιρο να δω ηταν η τυπισα στην eurobank συλβια αν θυμαμαι καλα ?
Την ειχα φορτωσει πριν χρονια αλλα δεν ξανα επιδιωξα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Βγαίνει κανονικά ,αλλά τελευταία είναι απέναντι μπροστά στην καβατζα ,ανάλογα από ποια μεριά έχει πιο πολύ δουλειά

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Όντως χθές και προχθές ( 1 και 2 του μηνός) η πιάτσα πολύ άδεια, μετρημένες οι κοπέλες όπως και οι επιλογές. Αρκετά κορίτσια έφυγαν για Πρωτοχρονιά στα μερη τους . Εντύπωση μου κάνει ότι ποτέ δεν πέτυχα καθόλου το γερμανοβουλγαρακι εδώ και και δέκα ημέρες που ξαναήρθε ( λογικά το πάτε πιπα-κωλο σε φόρτωμα :D:) , επίσης μου είπαν για ένα μικρό καινούργιο περίπου 20χρ.στην διχάλα πιθανώς junky, έχει κανένας συνάδελφος καμμία ενημέρωση?
Στην διχάλα είναι τζανκι και δεν είναι ένα ,τον τελευταίο μήνα έχω πετύχει 3 διαφορετικά καινούρια νέα κορίτσια στην διχάλα ..
Μάλλον νέες στην πρέζα και βρήκαν και αυτές τον δρόμο για το εύκολο χρήμα .
Η μία είναι η Σάρα ,μια μικρή γύρω στα 20 που μας είχε πει και εμπειρία συναγωνιστής στις αρχές που εμφανίστηκε, μικροκαμωμένη με σγουρό καστανό μαλλί .
Μια παρόμοια είδα πάλι προχθές καλοντυμένη απέναντι από την διχάλα πριν το βενζινάδικο και πρέπει να είναι αυτή που αναφέρατε..
Και μια άλλη πάλι πιτσιρικα ξανθιά πριν καιρό σταμάτησα και είναι λίγο τρελή ..της λέω πόσο και μου λέει 40 ,λέω πολλά είναι ..και άρχισε να κοιτάει στον ουρανό και μάλλον μιλούσε στον ύψιστο λέγοντας του ..
- τι είναι αυτοί ρε;θέλουν να με γαμησουν για ένα 20ρικο ,δεν πάει καλα ο κόσμος ..ρε τι έχουμε πάθει ..

Και κάτι τέτοια έλεγε οπότε έφυγα γελωντας χωρίς να ξανά ασχοληθώ .

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Την Σύλβια την είδα χθές στον δαβανοπουλο στην βόλτα μου κατά τις 20:00. Και γενικά την έχω πετύχει αρκετές φορές ποτέ στην Eurobank και πότε δαβανοπουλο.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Κάτι άλλο που μου είπαν χθές ( καλό για όλους μας) και δεν το ήξερα, είναι ότι συχνά πυκνά σκάει μύτη άσπρο βανακι κλιμακίου περίπου στο 4all Γιαννιτσών αργά το βράδυ μετά τις 22:00 και κάθεται έως μετά τις 00:00 και δίνει στα κορίτσια δωρεάν προφυλακτικά, και στα junkies δωρεάν σύριγγες και οποία θέλει μπορεί να κάνει μέχρι και εξετάσεις αιματολογικές με σχεδόν άμεσα αποτελέσματα όπου είναι δυνατόν βέβαια.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Κάτι άλλο που μου είπαν χθές ( καλό για όλους μας) και δεν το ήξερα, είναι ότι συχνά πυκνά σκάει μύτη άσπρο βανακι κλιμακίου περίπου στο 4all Γιαννιτσών αργά το βράδυ μετά τις 22:00 και κάθεται έως μετά τις 00:00 και δίνει στα κορίτσια δωρεάν προφυλακτικά, και στα junkies δωρεάν σύριγγες και οποία θέλει μπορεί να κάνει μέχρι και εξετάσεις αιματολογικές με σχεδόν άμεσα αποτελέσματα όπου είναι δυνατόν βέβαια.
Αυτό γίνεται χρόνια ,μπορείς και εσύ να κάνεις εξετάσεις ανώνυμα αν θέλεις .
Aids , ηπατίτιδες και σύφιλη.
Έστειλα και τον σύνδεσμο στον άλλον τον βλάκα στην μπουρδελοκατασταση που αγχώθηκε ότι κόλλησε aids επειδή του έσπασε πριν ένα μήνα η καποτα και αντί να πάει ακόμα ρωτάει κάθε μέρα για να πάρει θάρρος .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796

Εδώ είναι και η διεύθυνση κλείνεις ραντεβού και κάνεις δωρεάν ανώνυμα τα τεστ με αποτελέσματα σε λίγα λεπτά και γενικά ενημέρωση.τσιμπας και τις τζάμπα καποτες και φεύγεις .
Αν δεν θες να πας εκεί πας στο βανακι στην Γιαννιτσών,το ίδιο είναι .

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446

Εδώ είναι και η διεύθυνση κλείνεις ραντεβού και κάνεις δωρεάν ανώνυμα τα τεστ με αποτελέσματα σε λίγα λεπτά και γενικά ενημέρωση.τσιμπας και τις τζάμπα καποτες και φεύγεις .
Αν δεν θες να πας εκεί πας στο βανακι στην Γιαννιτσών,το ίδιο είναι .
Πολύ καλή περίπτωση, από τις λιγες φορές που δίνω πολλά μπράβο για την πρόληψη με κρατική αρωγή. Πιστεύω ότι έχουν σώσει πολύ κόσμο μέχρι στιγμής.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Πολύ καλή περίπτωση, από τις λιγες φορές που δίνω πολλά μπράβο για την πρόληψη με κρατική αρωγή. Πιστεύω ότι έχουν σώσει πολύ κόσμο μέχρι στιγμής.
Αυτά για να βλέπουν "κάποιοι" τι επίπεδο έχουμε οι πιατσοβιοι,δεν γλειφουμε 45 μουνια εσκορτ τον χρόνο χωρίς να μας δεί ούτε ΟΡΛ.

auto9591

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2022
Like
118
Πόντοι
1
ρε μαγκες στην Χλοης πεφτει πολυ ματι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom