Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.895
Πόντοι
4.766
Να αποσαφηνισω η Αλβα παρτούζα κάνει μόνο με την Tiger όσο γνωρίζω, και σε αμάξι και σε δωμάτιο. Παρτούζα ναχαμε να λέγαμε, η μία κάνει πίπα μετά αλλαγή σκούφου και καρφωμα την άλλη.Ισως crucifix εννοούσες με δύο άντρες όπου έχεις δίκιο όντως δεν κάνει.
Εννοείται για δύο άντρες λέω φίλε μου

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
21
Ερείπιο ποιο λέτε ρε μάγκες?Γιατι αυτήν την Κρετα Σβεζντα δεν την έχω πετύχει

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Ερείπιο ποιο λέτε ρε μάγκες?Γιατι αυτήν την Κρετα Σβεζντα δεν την έχω πετύχει
Μόνο νωρίς μεσημέρι έως απόγευμα μετά την χλόης μέχρι πριν την διχάλα θα την δεις

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.716
Πόντοι
201
Δοκιμάστηκε η Μαρία fiat. Πήγαμε στον χώρο της ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά εκεί που κάνει πιάτσα. Κόστος 40€ με πρωκτικό μέσα και άνεση χρόνου χωρίς βιασύνες. Της ζήτησα να βγάλει όλα τα ρούχα και το έκανε. Βυζιά τεράστια, έχει αρκετά κιλά παραπάνω αλλά προσωπικά εμένα δεν με χαλάνε. Πίπα αρκετά καλή, αλλάξαμε 2 στάσεις και τέλος. Τίμια περίπτωση θα έλεγα για όποιον δεν έχει θέμα με τα πολλά κιλά.
Και πολυ καλα εκανες..αλλος ενας δυο να το τολμησουν και θα εχουμε μποτιλιαρισματα εκει να αποσυμφορηθει η διχαλα μπας και πετυχω επιτελους την πολυποθητη και την τσιμπησω..

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
ευτυχώς που όλες αυτες της πιάτσας μένουν κοντά στους γύρω στενά γτ με τόση νέκρα που έχει εδώ κ πολλά χρόνια σε αυτα τα μέρη δεν είναι να σε τραβάνε σε άγνωστες καβάτζες,που κ αυτές λιγόστεψαν πολυ.

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
228
Πόντοι
21
Για κώλο στην πιάτσα μόνο τίποτα τελειωμενες θα δώσουν. Γενικά στην οδό της αμαρτίας αποφεύγω να ρωτάω για κώλο, αλλά πρώτου καρφώσω πάντα ρίχνω μια ματιά για ξεχειλωμενες τρυπουλες μήπως και η εταιρη είχε καμμία πρόσφατη επίσκεψη. Να σου πω την αλήθεια στην πιάτσα δεν είδα καμμία παρά μόνο σε studio
Ένα Βουλγαράκι με όνομα δίνει,την ρώτησα και με είπε 50ευρο!
Κατερίνα με είπε ότι την λένε!

• Like

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.206
Πόντοι
201
Πέρασμα νωρίτερα κατά τις 23.00. Άλβα το γνωστό σκυλί του πολέμου εκεί, με σορτσάκι στους 3 βαθμούς. Μετά μια μαύρη, Ιουλία όχι, Φίατ όχι, μετά μια μέτρα σιτεμένη, γύφτισσα μάλλον με γυαλιά που ζητάει 15 πίπα 20 σεξ και ένας ξανθός τράβελος. Απέναντι κι άλλος πρωτοεμφανιζόμενος (απ όσο ξέρω) ξανθός τράβελος με ένα φόρεμα με στρας γάμησέ τα. Διχάλα τίποτα, Ντέζη τίποτα, μοναστηρίου, συμπεθέρες τίποτα.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
POTW (PIATSOVIOS OF THE WEEK)
Mythical Zoan

Συνημμένα

• Screenshot_20231218_035601.jpg
    Screenshot_20231218_035601.jpg
    578,8 KB · Εμφανίσεις: 32

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.424
Πόντοι
34.538

Lolek21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2023
Like
6
Πόντοι
0
Πέρασμα εχθές από τον δρόμο της αμαρτίας και όπως λέει και ο συναγωνιστής νέκρα.
Μαρία αλβα, όμως εκεί .. οπότε λέω - αν και έλεγα καιρό θα πάρω αλλά με όσα διαβάζω έκανα πίσω - κατεβάζω παράθυρο.

Ξεκινά με ένα ύφος γιατί και άλλη φορά σταμάτησα αλλά δεν την φόρτωσα και της λέω πως έχω 20 αν θέλει να μπεί για να μου φύγει σαν απωθημένο καθώς είναι καύλα. Μην τα πολυλογώ, μπήκε αρκετά ομιλητική με θέμα κίνηση και κρύο, έκανε και κρύο και κατέβασε το σορτσάκι μέσα στο αμάξι πριν στρίψουμε για το οικόπεδο. Κατεβαίνουμε, απευθείας σκούφο και ένα ικανοποιητικό τσιμπουκι που πίεσα είναι η αλήθεια και δυσαρεστήθηκε αλλά δεν είπε λέξη και μετά στήσιμο και τελείωμα σχετικά γρήγορα. Ζήτησε να επιστρέψει μόνη πίσω αλλά όπως έβγαινα μου κάνει νόημα και μου λέει πήγαινε με εσύ πίσω.

Την πήγα και μου λέει το επικό, εδώ είμαστε όποτε θες.
Θα ξεχάσουμε και ότι ξέραμε σε λίγο.

• Like

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.083
Πόντοι
2.356
Βόλτα πριν από λίγο
Άλβα απούσα
Ιουλία απούσα
Μαρία φιατ απούσα
Χλόης ερημία
Ψηλή με γύφτοκρητικια καθόταν κλασικά στο πεζοδρόμιό
Ντάνιελα ακουμπισμένη ως συνήθως στο παλούκι
διχάλα άδεια
Το Γερμανοβουλγαρακι το είδα στην θέση του το πήρε κάποιος τ από τότε δε ξανάφανηκε
Συμπεθέρεσ απούσες

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
βρε μλκς μου εδω είδα και μια χαζή με κάτι ακουστικά να χορεύει,να συγκλιθεί συμβούλιο να τις σουτάρουμε
Μάλλον διάβασες μαζεμένες όλες τις σελίδες του νήματος και τα έχεις μπερδέψει στο μυαλό σου

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Φίλος λείπουν αξιόλογα κορίτσια,μπάζοπρεζόνια δεν ψωνίζω μεγάλε απο διχάλα
Αν είχες πάει καμία βόλτα προς τα εκεί θα είχες καταλάβει ότι εδώ και μια εβδομάδα η διχάλα είναι άδεια

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796

Stories

Νέο!