Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (8 μέλη και 21 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Στο χλόης στο στενό προς καβαντζα
Δεν έχω μπει εκεί μέσα χωρίς να είμαι φορτωμένος αλλά καθόλου απίθανο αφού και αυτές όσο ήταν στην πιάτσα γαμιουνται στην καβατζα δίπλα δίπλα σαν τις συμπεθερες..
Γράφει τέτοια να γίνει το απόγευμα Μπλάκ άουτ στο αδιέξοδο με τους μαλακες δεν θα μπορούν να βγουν από εκεί μέσα

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Δεν έχω μπει εκεί μέσα χωρίς να είμαι φορτωμένος αλλά καθόλου απίθανο αφού και αυτές όσο ήταν στην πιάτσα γαμιουνται στην καβατζα δίπλα δίπλα σαν τις συμπεθερες..
Γράφει τέτοια να γίνει το απόγευμα Μπλάκ άουτ στο αδιέξοδο με τους μαλακες δεν θα μπορούν να βγουν από εκεί μέσα
Κλαίω!!!! :buck2:

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Καμμία ανταπόκριση από το μέτωπο που έχω απαγορευτικό σήμερα? :D:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.083
Πόντοι
2.356
Αλβα στο πόστο της με ομπρέλα Ιουλία απούσα Μαρία φιατ εκεί απίκο μετά στην Χαλκίδος δεξιά μία χοντρή κ στη πρώτη γύρα μόνο είδα την Ντάνιελα μετά εξαφανίζολ
Στην μοναστηριού είδα μία π μάλλον ήταν το γερμβουλγ Αλλά δεν είμαι σίγουρος
Οπότε περνούσα στην Χαλκίδος έβλεπα κίνησή ύποπτο αυτό :think:
Περίπου 9.30 με 10.30

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.159
Πόντοι
456
Το γεγονός πως κάποιος τη σκότωσε σημάνει αναγκαστικά πως εκδίδονταν ;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Δεν είναι της πιάτσας η κοπέλα ,εκτός αν οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν είναι αρκετά παλιές .
Σε κάποια φωτογραφία πάντως του ρεπορτάζ φαίνεται λίγο σε φευγατη κατάσταση.
Δεν μπορείς να πεις 100%,αλλά δεν μοιάζει με κάποια εκτός αν υπήρχε μεγάλη αλλαγή το τελευταίο διάστημα ..και το πιο σίγουρο θα έχει να κάνει με την διχάλα.

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Πάντως στη φώτο που έχει το άρθρο μοιάζει με την κοπέλα που έβγαινα στην διχαλα αρκετά αδυνατισμενη, και σήκωνε φούστα η έστηνε κωλο στους περαστικούς. Ένα διάστημα έβγαινα δίπλα στην μάνα της Σονιας μετά το 4αλλ. Κανονικά κιλά και με έντονα βαμμένα ματιά σε μαύρο χρώμα σαν πάντα (ζωω)
Δεν λέω ότι είναι αυτή.
Πάντως μυστήρια ιστορία με Νικολουλη μπλεγμενη κάτι σίγουρα παίζει.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Πάντως στη φώτο που έχει το άρθρο μοιάζει με την κοπέλα που έβγαινα στην διχαλα αρκετά αδυνατισμενη, και σήκωνε φούστα η έστηνε κωλο στους περαστικούς. Ένα διάστημα έβγαινα δίπλα στην μάνα της Σονιας μετά το 4αλλ. Κανονικά κιλά και με έντονα βαμμένα ματιά σε μαύρο χρώμα σαν πάντα (ζωω)
Δεν λέω ότι είναι αυτή.
Και εμένα πήγε εκεί το μυαλό μου ,αλλά τελευταία εκείνη ήταν πάρα πολύ αδύνατη ..
Αν το σκεφτείς αυτή πλέον δεν είναι πουθενά ούτε στη διχάλα ,λες να είναι η ίδια ;

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.895
Πόντοι
4.766
Δεν είναι της πιάτσας η κοπέλα ,εκτός αν οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν είναι αρκετά παλιές .
Σε κάποια φωτογραφία πάντως του ρεπορτάζ φαίνεται λίγο σε φευγατη κατάσταση.
Δεν μπορείς να πεις 100%,αλλά δεν μοιάζει με κάποια εκτός αν υπήρχε μεγάλη αλλαγή το τελευταίο διάστημα ..και το πιο σίγουρο θα έχει να κάνει με την διχάλα.
Όχι ήταν της πιάτσας..η φωτογραφία που δείχνουν είναι παλιά.. βασικά από το όνομα μόνο είπες Δέσποινα κατάλαβα ότι είναι αυτή... Ήταν στην αρχή με έναν Πακιστανό νταβα και έβγαινε πολύ σωστά όπως είπε ο illusion εκεί στην Χαλκίδος και έκανε και παρέα με την Σόνια την ψηλή... μετά εξαφανίστηκε ο Πακιστανός και έβγαινε μόνη της μόνο στην διχάλα αλλαγμένη τελείως από τις ουσίες μάλλον.. μήπως έγινε κάτι με τον Πακιστανό και την έφαγε αυτός.. αν βρούνε στο τέλος τι έγινε θα μας πούνε αλλά δύσκολα μάλλον

Τελευταία τροποποίηση:

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.895
Πόντοι
4.766
Δεν λέω ότι είναι αυτή.
Δέσποινα ναι.. από το όνομα την κατάλαβα.. είχαμε μιλήσει κάποιες φορές αλλά δεν την είχα πάρει φαινόταν ότι ήταν τζανκι κλπ

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Δέσποινα ναι.. από το όνομα την κατάλαβα.. είχαμε μιλήσει κάποιες φορές αλλά δεν την είχα πάρει φαινόταν ότι ήταν τζανκι κλπ
Αυτή δεν ήταν που έδειχνε τον κώλο της στην διχάλα στα αμάξια ;

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.895
Πόντοι
4.766

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
228
Πόντοι
21
Αλβα στο πόστο της με ομπρέλα Ιουλία απούσα Μαρία φιατ εκεί απίκο μετά στην Χαλκίδος δεξιά μία χοντρή κ στη πρώτη γύρα μόνο είδα την Ντάνιελα μετά εξαφανίζολ
Στην μοναστηριού είδα μία π μάλλον ήταν το γερμβουλγ Αλλά δεν είμαι σίγουρος
Οπότε περνούσα στην Χαλκίδος έβλεπα κίνησή ύποπτο αυτό :think:
Περίπου 9.30 με 10.30
Η Αλβα είναι μια σχετικά κοντουλα;
Κάπου στην αρχή της Γιαννιτσών είναι το πόστο τις;
Φορούσε μόνη εχθές;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Η Αλβα είναι μια σχετικά κοντουλα;
Κάπου στην αρχή της Γιαννιτσών είναι το πόστο τις;
Φορούσε μόνη εχθές;
Όχι τυπε ,η αλβανίδα είναι μετά το σελ με ψιλοτακουνα .
Η Σύλβια είναι εκεί που ήταν πάντα

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Και μία φοτο πιο πρόσφατη...