Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
228
Πόντοι
21
Όχι τυπε ,η αλβανίδα είναι μετά το σελ με ψιλοτακουνα .
Η Σύλβια είναι εκεί που ήταν πάντα
Βασικά είμαι καινούργιος και δεν τις γνωρίζω!
Η Αλβανία είναι αυτή μες την μαγκιά και ο νταβάς της με το smart?
Πέρασα εχθές Γιαννιτσών και κάπου στην αρχή είδα μια μικρούλα με ομπρέλα και ήθελα να την πλησιάσω αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν έκανε πιάτσα ή όχι!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.275
Πόντοι
3.796
Και μία φοτο πιο πρόσφατη...
Screenshot_20231216-225114_Facebook.jpg
Αυτή είναι που χόρευε στην διχάλα και δειχνοταν επιδεικτικά..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.275
Πόντοι
3.796
Τελικά αυτή είναι κάνοντας ένα τσεκ. Κριμα, τι να πει κανείς. Αλλα κ βλέποντας το ρεπορτάζ αυτή μάνα πρέπει να ζει σε δικό της κόσμο πραγματικά.
Αυτό σκέφτηκα και εγώ όταν είδα το ρεπορτάζ,βγάζουν προς τα έξω μια άλλη κοπέλα αλλά παράλληλα ζητάνε την αλήθεια .Η εικόνα που ανέβασε ο mpouxos αντιπροσωπεύει όλη την αλήθεια,κρίμα που πήγε έτσι για όποιον λόγο και να έγινε.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.004
Πόντοι
4.766
Τελικά αυτή είναι κάνοντας ένα τσεκ. Κριμα, τι να πει κανείς. Αλλα κ βλέποντας το ρεπορτάζ αυτή μάνα πρέπει να ζει σε δικό της κόσμο πραγματικά.
Μου θυμίζει την μάνα της Στέλλας που ήταν και αυτή ναυάγιο με ναρκωτικά κλπ και στο τέλος πήρε υπερβολική δόση και πάει η Στέλλα..και αυτή πήγε δούλεψε στο hot lady σαν να μην τρέχει τίποτα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.275
Πόντοι
3.796
Βασικά είμαι καινούργιος και δεν τις γνωρίζω!
Η Αλβανία είναι αυτή μες την μαγκιά και ο νταβάς της με το smart?
Πέρασα εχθές Γιαννιτσών και κάπου στην αρχή είδα μια μικρούλα με ομπρέλα και ήθελα να την πλησιάσω αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν έκανε πιάτσα ή όχι!
Ναι αυτή είναι η αλβανίδα αλλά δεν έχει μαγκιά,έτσι σου φάνηκε .θα σταματήσεις ,θα σου πει 30 ,πες έχω 20 και τελείωσε το έργο

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
228
Πόντοι
21
Ναι αυτή είναι η αλβανίδα αλλά δεν έχει μαγκιά,έτσι σου φάνηκε .θα σταματήσεις ,θα σου πει 30 ,πες έχω 20 και τελείωσε το έργο
Την ρωτησα για πρωκτικό και μόνο που δεν μου την είπε με τον τρόπο της!Βασικά ποιες αξίζουν και που συχνάζουν;

• Χαχα
Αντιδράσεις: Dimis

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.275
Πόντοι
3.796
Την ρωτησα για πρωκτικό και μόνο που δεν μου την είπε με τον τρόπο της!Βασικά ποιες αξίζουν και που συχνάζουν;
Πρωκτικό δεν κάνουν όλες στην πιάτσα .ειδικά αυτή,έπεσες στην περίπτωση .
Δεν γνωρίζω τώρα ποιες το κάνουν ,δεν είναι η προτεραιότητα στην πιάτσα .
Αυτά τα ψάχνεις κάπου πιο καθαρά ας πούμε .

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
8.244
Πόντοι
2.046
Δοκιμάστηκε η Μαρία fiat. Πήγαμε στον χώρο της ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά εκεί που κάνει πιάτσα. Κόστος 40€ με πρωκτικό μέσα και άνεση χρόνου χωρίς βιασύνες. Της ζήτησα να βγάλει όλα τα ρούχα και το έκανε. Βυζιά τεράστια, έχει αρκετά κιλά παραπάνω αλλά προσωπικά εμένα δεν με χαλάνε. Πίπα αρκετά καλή, αλλάξαμε 2 στάσεις και τέλος. Τίμια περίπτωση θα έλεγα για όποιον δεν έχει θέμα με τα πολλά κιλά.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.582
Πόντοι
746
Δοκιμάστηκε η Μαρία fiat. Πήγαμε στον χώρο της ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά εκεί που κάνει πιάτσα. Κόστος 40€ με πρωκτικό μέσα και άνεση χρόνου χωρίς βιασύνες. Της ζήτησα να βγάλει όλα τα ρούχα και το έκανε. Βυζιά τεράστια, έχει αρκετά κιλά παραπάνω αλλά προσωπικά εμένα δεν με χαλάνε. Πίπα αρκετά καλή, αλλάξαμε 2 στάσεις και τέλος. Τίμια περίπτωση θα έλεγα για όποιον δεν έχει θέμα με τα πολλά κιλά.
Κ δευτερος συναγωνιστης που το τολμησε.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.275
Πόντοι
3.796
Ρε φίλε!Τι ζήλεψες απο αυτή την γυφτοφάλαινα;
Χαλάρωσε λίγο ρε τυπε.
Γούστα είναι αυτά ,εξάλλου σου τονίζει ότι είναι στα πλαίσια που γουστάρει και όπως μας λέει και τίμια ήταν και με καλή τιμή σε δικό της χώρο.
Μπράβο του που έγραψε ,γιατί έχει κοπέλες στην πιάτσα που τις αναφέρουμε κάθε μέρα και δεν γνωρίζουμε ακόμα τις υπηρεσίες τους .

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.004
Πόντοι
4.766
Είσαι ήρωας δικέ μου!!!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.275
Πόντοι
3.796

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.004
Πόντοι
4.766
Τρία πράγματα δεν θα πεις την Αλβανίδα....Αν κάνει πρωκτικό, αν παίρνει παρτούζα και δεν θα πεις ποτέ τον έτσι της νταβα της...Θα την λες "ο άντρας σου"... Αλλιώς μπορεί να σε βρίσει κιόλας :grin::grin:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.275
Πόντοι
3.796
Τι προτείνεις εσυ απο πιάτσα;2 σταμπαρα,ΣΥΛΒΙΑ,ΝΤΕΣΥ,Μοναστηρίου
Με τα κορμιά που δίνεις παράδειγμα εσύ ρε φίλε τι να σου προτείνω;;
Σε αυτά τα κυβικά η μόνη που λένε όλοι ότι αξίζει είναι η Σβεζα που βγαίνει νωρίς στο ερείπιο..αυτές που λες είναι σε φάση απόγνωσης,αν και η Νταίζη (συμπεθέρα ) μια φορά την είχα πάρει ήταν οκ

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.363
Πόντοι
446
Κ δευτερος συναγωνιστης που το τολμησε.
Όταν διάβασα τον mythical Zoan ότι δοκίμασε stilo, λέω μπράβο γεμίσαμε γενναίους!!:cheesy: Βέβαια να λέγεται η αλήθεια ότι τιμάει τα λεφτά της με το παραπάνω και εκτός αυτού έχει και τεράστια βυζιά για τους λάτρεις του είδους. Οπότε βγαίνουν παλιές ως ταλέντακια για προσοχή στην επόμενη μας βόλτα. Γυφτοκρητικια και stilo μέχρι στιγμής άξιες προσοχής.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.363
Πόντοι
446
Για κώλο στην πιάτσα μόνο τίποτα τελειωμενες θα δώσουν. Γενικά στην οδό της αμαρτίας αποφεύγω να ρωτάω για κώλο, αλλά πρώτου καρφώσω πάντα ρίχνω μια ματιά για ξεχειλωμενες τρυπουλες μήπως και η εταιρη είχε καμμία πρόσφατη επίσκεψη. Να σου πω την αλήθεια στην πιάτσα δεν είδα καμμία παρά μόνο σε studio

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.363
Πόντοι
446
Τρία πράγματα δεν θα πεις την Αλβανίδα....Αν κάνει πρωκτικό, αν παίρνει παρτούζα και δεν θα πεις ποτέ τον έτσι της νταβα της...Θα την λες "ο άντρας σου"... Αλλιώς μπορεί να σε βρίσει κιόλας :grin::grin:
Να αποσαφηνισω η Αλβα παρτούζα κάνει μόνο με την Tiger όσο γνωρίζω, και σε αμάξι και σε δωμάτιο. Παρτούζα ναχαμε να λέγαμε, η μία κάνει πίπα μετά αλλαγή σκούφου και καρφωμα την άλλη.Ισως crucifix εννοούσες με δύο άντρες όπου έχεις δίκιο όντως δεν κάνει.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.363
Πόντοι
446
Μάγκα το ερείπιο είναι εστία μόλυνσης και κινδύνου,κάνε ασφάλεια υγείας πρίν πάς εκεί!
Και όχι μόνο το ερείπιο αλλά και το "σπιτάκι" στην μοναστήριου όπου τραβιέται η Έλενα Συμπεθέρα. Μια φορά πήγα και σιχαθηκα τον εαυτό μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom