DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Ποιος δουλεύει ποιον δεν ξέρωΑσε ρε μλκ το δούλεμα
Ποιος δουλεύει ποιον δεν ξέρωΑσε ρε μλκ το δούλεμα
Πότε πρόλαβαν ;Τον στείλανε από κει που ήρθε τον πιτσιρικά
Μπορεί φίλε αν έχει κάνει ναρκωτικά γενικά αυτά σε αδυνατίζουν. Όντως αυτό που λέει ο @Illuzion στέκι μια κοκκινομαλλα που είχα αναφέρει και εγωΚαι εμένα πήγε εκεί το μυαλό μου ,αλλά τελευταία εκείνη ήταν πάρα πολύ αδύνατη ..
Αν το σκεφτείς αυτή πλέον δεν είναι πουθενά ούτε στη διχάλα ,λες να είναι η ίδια ;
Είναι περίεργη περίοδος ,δεν νομίζω ότι φταίει τόσο το κρύο ,όσο ότι πλησιάζουν χριστούγεννα.οποτε τα καλά κομμάτια δλδ Βουλγαρίας την έχουν κάνει για την πατρίδα τους ..βέβαια άμα πέσει πείνα δύο ώρες δρόμος είναι αύριο θα ξανά εμφανιστούν..Το Σάββατο στις 11:30 πέρασα από Γιαννιτσών για πρώτη φορά, αφότου μελέτησα καλά καλά τα ποστ των μυστών εδώ πέρα.
Υπήρχαν ξέμπαρκες στην Γιαννιτσών, μεταξύ των οποίων μαυρούλες και τραβελοειδή. Στην διχάλα είδαμε μόνο δύο πρεζάκια, τα οποία έφυγαν μέχρι να κάνω τον κύκλο για να ξαναγυρίσω από Μοναστηρίου. Μέτα πήγαμε στα στενά κάτω από Γιαννιτσών, όπου πετύχαμε δύο τράβελους μέσα σε ένα Corsa. Στην συνέχεια, εκεί που περίμενα στο στοπ για να βγω Γιαννιτσών πάλι, ακούω κάτι περίεργο έξω από το αμάξι. Κοιτάω και από το πουθενά είχε εμφανιστεί μια σκατόγρια δίπλα στην πόρτα του συνοδηγού, όπου κάθονταν ένας φίλος μου. Μας έκανε με νόημα ότι θα μας έπαιρνε και τους δύο. Για να μας πείσει μας έκανε και ναζάκια και χαμογελούσε με τα τρία δόντια που της είχαν απομείνει.
Λαμπρή εξαίρεση της βραδιάς ήταν ενα ΠΙΣΤΟΛΙ βαλκανικής προέλευσης (λογικά;) που είδαμε με το που μπήκαμε Γιαννιτσών από την πλευρά του σταθμού. Αλλά μέχρι να γυρίσουμε (γιατί η καυλιάρα ήταν στο απέναντι πεζοδρόμιο) είχε φύγει. Την ξαναείδαμε μετά αλλά εκείνη την στιγμή πήγαινε με έναν φαλάκρα σε ένα εγκαταλελειμμένο (το γνωστό ερείπιο που συνέχεια αναφέρεται;).
Περίμενα στην πρώτη μου μπουρδελότσαρκα να δω πολλά περισσότερα αλλά επικρατούσε σχεδόν νεκρική σιωπή . Είναι έτσι γενικά η πιάτσα ή μήπως με τα κρύα κρύφτηκαν τα μωράκια;
Καλώς μας ήρθες και εσύ Κώστα,στην επόμενη βόλτα σου περιμένουμε πιο αναλυτικά,να δούμε πως είδες και εσύ τα πράγματα.Γαμησετα τπτ σήμερα παίδες
Καλώς ήρθες αδερφέ τέτοια θέλουμε κ όχι ο άλλος να έχει 50 ποστ κ όλο ερωτήσειςΤο Σάββατο στις 11:30 πέρασα από Γιαννιτσών για πρώτη φορά, αφότου μελέτησα καλά καλά τα ποστ των μυστών εδώ πέρα.
Υπήρχαν ξέμπαρκες στην Γιαννιτσών, μεταξύ των οποίων μαυρούλες και τραβελοειδή. Στην διχάλα είδαμε μόνο δύο πρεζάκια, τα οποία έφυγαν μέχρι να κάνω τον κύκλο για να ξαναγυρίσω από Μοναστηρίου. Μέτα πήγαμε στα στενά κάτω από Γιαννιτσών, όπου πετύχαμε δύο τράβελους μέσα σε ένα Corsa. Στην συνέχεια, εκεί που περίμενα στο στοπ για να βγω Γιαννιτσών πάλι, ακούω κάτι περίεργο έξω από το αμάξι. Κοιτάω και από το πουθενά είχε εμφανιστεί μια σκατόγρια δίπλα στην πόρτα του συνοδηγού, όπου κάθονταν ένας φίλος μου. Μας έκανε με νόημα ότι θα μας έπαιρνε και τους δύο. Για να μας πείσει μας έκανε και ναζάκια και χαμογελούσε με τα τρία δόντια που της είχαν απομείνει.
Λαμπρή εξαίρεση της βραδιάς ήταν ενα ΠΙΣΤΟΛΙ βαλκανικής προέλευσης (λογικά;) που είδαμε με το που μπήκαμε Γιαννιτσών από την πλευρά του σταθμού. Αλλά μέχρι να γυρίσουμε (γιατί η καυλιάρα ήταν στο απέναντι πεζοδρόμιο) είχε φύγει. Την ξαναείδαμε μετά αλλά εκείνη την στιγμή πήγαινε με έναν φαλάκρα σε ένα εγκαταλελειμμένο (το γνωστό ερείπιο που συνέχεια αναφέρεται;).
Περίμενα στην πρώτη μου μπουρδελότσαρκα να δω πολλά περισσότερα αλλά επικρατούσε σχεδόν νεκρική σιωπή . Είναι έτσι γενικά η πιάτσα ή μήπως με τα κρύα κρύφτηκαν τα μωράκια;
Σωστά τα λες εσύ ,αλλά από την δική σας πέτρα δεν υπάρχει ενημέρωση!Έχω ρωτήσει κάποιες φορές για κάτι τι αξιόλογο και που συχνάζει αλλά κανείς δεν απαντάει,είναι σαν να τις θέλετε για την πάρτη σας!Είναι περίεργη περίοδος ,δεν νομίζω ότι φταίει τόσο το κρύο ,όσο ότι πλησιάζουν χριστούγεννα.οποτε τα καλά κομμάτια δλδ Βουλγαρίας την έχουν κάνει για την πατρίδα τους ..βέβαια άμα πέσει πείνα δύο ώρες δρόμος είναι αύριο θα ξανά εμφανιστούν..
Επίσης έχει πολύ κίνηση όπως βλέπω αυτή την περίοδο οπότε δεν κάθεται καμία πολύ ώρα στην πιάτσα αφού μαζεύει γρήγορα λεφτά .
Μπράβο φίλε και καλώς μας ήρθες στο νήμα .
Τουλάχιστον από το κράξιμο στους επισκέπτες θα αποκτήσουμε νέα μέλη ,όλοι είναι καλοδεχούμενοι εκτός από κάτι βλάκες σαν αυτόν που έφαγε μπλοκ σήμερα .
Θέλουμε άτομα για ενημέρωση και εμπειρίες,όχι να γράφουν ασυναρτησίες για να περνάνε την ώρα τους εδώ μέσα .
Συμφωνώ και εγώ,αλλά και εσείς οι παλιοί θα μπορούσατε να απαντάτε στις ερωτήσεις που κάνουν οι νέοι π.χ όπως εγώ!Ποιες είναι αξιόλογες,που συχνάζουν?Καλώς ήρθες αδερφέ τέτοια θέλουμε κ όχι ο άλλος να έχει 50 ποστ κ όλο ερωτήσεις
Λοιπόν το πιστόλι π λες κατά 90% ήταν τραβελι γιατί εκεί δύσκολα να πετύχεις γυναίκα
Οσο για την νέκρα ένα το κρύο δυο παραμονές γιορτών κ τα Βουλγαράκια πήγαν στην χώρα τους κ ένα τρίτο αυτό με την κοπέλα π σκότωσαν
Καλησπέρα Geko2, χωρίς ίχνος εναντίωσης στα γραφόμενα σου, θεωρώ ότι κάνεις λάθος, εάν διαβάσεις τις τελευταίες 50-60 σελίδες θα βρεις πολλές πληροφορίες που έχουν γραφεί από όλους μας. Δίχως κάποια μελέτη και ενώ έχεις διαβάσει τι γινόταν τις τελευταίες ημέρες από τους "αγαπητούς" επισκέπτες δεν είναι σωστό να παραπονιέσαι για μη απαντημενα ποστ σου . Τώρα εάν από τον όγκο των πληροφορίων που έχεις λάβει διαβάζοντας πιστεύεις ότι υπάρχει κάποια σύγχυση στο μυαλό σου, ευχαρίστως να αποσαφηνισω εφόσον μπορώΣωστά τα λες εσύ ,αλλά από την δική σας πέτρα δεν υπάρχει ενημέρωση!Έχω ρωτήσει κάποιες φορές για κάτι τι αξιόλογο και που συχνάζει αλλά κανείς δεν απαντάει,είναι σαν να τις θέλετε για την πάρτη σας!
Συμφωνώ και εγώ,αλλά και εσείς οι παλιοί θα μπορούσατε να απαντάτε στις ερωτήσεις που κάνουν οι νέοι π.χ όπως εγώ!Ποιες είναι αξιόλογες,που συχνάζουν?
Φιλαρακι καλως ορισες. Εγω θα απαντησω στο κομματι οτι τις θελουμε για την παρτη μας. Η αληθεια ειναι οτι: εγω εχω την Σια...κ ο Ντιου Ιουλια!!! Για ολες τις υπολοιπες να σε βοηθησουμε!!Σωστά τα λες εσύ ,αλλά από την δική σας πέτρα δεν υπάρχει ενημέρωση!Έχω ρωτήσει κάποιες φορές για κάτι τι αξιόλογο και που συχνάζει αλλά κανείς δεν απαντάει,είναι σαν να τις θέλετε για την πάρτη σας!
Συμφωνώ και εγώ,αλλά και εσείς οι παλιοί θα μπορούσατε να απαντάτε στις ερωτήσεις που κάνουν οι νέοι π.χ όπως εγώ!Ποιες είναι αξιόλογες,που συχνάζουν?
Με κτηνοβατες δεν συνομιλώ!!!Τι επιπεδο γραμματικων γνωσεων υπαρχει σ αυτο το νημα. Αρχιδια καφροι μαλακες κτηνοβατες...κ μας βγηκε ο απο πανω με τον: ογκο των πληροφοριων κ την αποσαφηνιση!!!! Τι να λεμε;
Καλός σας βρήκα!Φιλαρακι καλως ορισες. Εγω θα απαντησω στο κομματι οτι τις θελουμε για την παρτη μας. Η αληθεια ειναι οτι: εγω εχω την Σια...κ ο Ντιου Ιουλια!!! Για ολες τις υπολοιπες να σε βοηθησουμε!!