Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.549
Πόντοι
1.056
Πριν κάνα μηνα πέρασα λόγω υποχρέωσης από Γιαννιτσών κάνα χιλιόμετρο μετά την πιάτσα των ταξί και ενώ διέσχιζα το δρόμο μια γυφτοπουλα εκδιδόμενη προσπάθησε να μου πιάσει κουβέντα....το πρόβλημα ήταν πως ρε μάγκες εμφανώς η κοπέλα είχε κάποιο σοβαρό νόσημα που φαινόταν από τα εξανθήματα στο πρόσωπο .....το κοριτσάκι ήταν σαν αυτούς τους χανσενικους .... μάλιστα αφού προσπέρασα είδα και ένα τύπο προφανώς τον νταβα της να της κάνει νόημα με το χέρι να κανει γύρα μπας και σταματήσει κανείς .....και ερωτω ρε τύποι δεν φοβάστε τις αρρώστιες ????? Ούτε με ολόσωμη καποτα δεν ακουμπάς

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.275
Πόντοι
3.796
Πριν κάνα μηνα πέρασα λόγω υποχρέωσης από Γιαννιτσών κάνα χιλιόμετρο μετά την πιάτσα των ταξί και ενώ διέσχιζα το δρόμο μια γυφτοπουλα εκδιδόμενη προσπάθησε να μου πιάσει κουβέντα....το πρόβλημα ήταν πως ρε μάγκες εμφανώς η κοπέλα είχε κάποιο σοβαρό νόσημα που φαινόταν από τα εξανθήματα στο πρόσωπο .....το κοριτσάκι ήταν σαν αυτούς τους χανσενικους .... μάλιστα αφού προσπέρασα είδα και ένα τύπο προφανώς τον νταβα της να της κάνει νόημα με το χέρι να κανει γύρα μπας και σταματήσει κανείς .....και ερωτω ρε τύποι δεν φοβάστε τις αρρώστιες ????? Ούτε με ολόσωμη καποτα δεν ακουμπάς
Φίλε μου πιστεύεις ότι κάποιος από όσους γράφουμε εδώ μέσα ,πάει με τέτοιες τελειωμένες καταστάσεις;
Για αυτό τα αναφέρουμε κάθε μέρα .
Ξέρεις πόσοι άσχετοι που απλά πάνε να βρουν να γαμησουν και δεν έχουν καμία γνώση για το σάιτ ή πληροφόρηση,τις παίρνουν κάτι τέτοιες στο σκοτάδι;
Έχει βέβαια και άτομα που ψάχνουν πρεζόνια ,ίσως για οικονομικούς λόγους , βίτσιο... κανείς δεν ξέρει.
Για αυτό προτείνουμε να προτιμούν Βουλγάρες ή έστω κάτι κοντά στο πόστο της Αλβανιδας που είναι κάπως πιο ασφαλή τα πράγματα .

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
228
Πόντοι
21
Η Έλενα είναι απλά νέα ,και έχει σώμα καλό .δεν είναι στα τοπ της πιάτσας ,οι περισσότεροι την αποφεύγουν .
,Σε σύγκριση με Αλβα με άρεσε περισσότερο στο στήσιμο,όχι όμως στο σώμα!

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
228
Πόντοι
21
Στα στενά δεν χρειάζεται να μπαίνεις ,δεν θα βρεις κάτι εκτός από κάνα δυο ξεμπαρκες περιπτώσεις ή τρανς .πιάνεις μόνο Γιαννιτσών και στην διχάλα κάνεις τον κύκλο από την κατεύθυνση των ΚΤΕΛ και ξανά γυρίζεις Γιαννιτσών .
Αν βγεις νωρίς η μοναστηριού δεν έχει πολλά , οπότε με δύο περάσματα την έχεις καλύψει,αργά ειδικά πλέον δεν έχει τίποτα .
Ευχαριστώ φιλος,υποθετικά όμως αν ψάχνω κάτι συγκεκριμένο θα πρέπει να ξανά περάσω!

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.363
Πόντοι
446
,Σε σύγκριση με Αλβα με άρεσε περισσότερο στο στήσιμο,όχι όμως στο σώμα!
Η Έλενα μοναστήριου ( η αλλιώς συμπεθέρα) έχει πιο μεγάλα βυζιά και έχει πιο μακρινές κόκκινες γραμμές ( μη , δεν θέλω, κτλ) αλλά πιθανώς να αφήσει κάποιες μυρωδιές στο αμάξι σου. Η Αλβα είναι πιο καθαρή θεωρώ με πιο ωραίο κορμί αλλά μικρότερα βυζιά ( titman βλέπεις :D:) τα μη της και τα "αργείς?" είναι εντελώς ντεγκαβλε. Τώρα μετά από δοκιμές και άλλων κοριτσιών πιστεύω ότι θα βγάλεις τα συμπεράσματα σου.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.275
Πόντοι
3.796
Ευχαριστώ φιλος,υποθετικά όμως αν ψάχνω κάτι συγκεκριμένο θα πρέπει να ξανά περάσω!
Ίσως και πάρα πολλές φορές και ίσως να είσαι σε μέρα που το ψάχνεις άδικα .
Οι περισσότερες που αναφέρουμε είναι στάνταρ κάθε μέρα .
Αν ψάχνεις και εσύ Μαρία Φίατ είναι εκεί όλο τον χρόνο κάθε βράδυ ..

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
228
Πόντοι
21
Φιλαρακι καλως ορισες. Εγω θα απαντησω στο κομματι οτι τις θελουμε για την παρτη μας. Η αληθεια ειναι οτι: εγω εχω την Σια...κ ο Ντιου Ιουλια!!! Για ολες τις υπολοιπες να σε βοηθησουμε!!
επόμενος μου στόχος αυτές οι δύο, εννοείται χωρίς παρεξήγηση και μετά η Daniela!

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
228
Πόντοι
21
Ίσως και πάρα πολλές φορές και ίσως να είσαι σε μέρα που το ψάχνεις άδικα .
Οι περισσότερες που αναφέρουμε είναι στάνταρ κάθε μέρα .
Αν ψάχνεις και εσύ Μαρία Φίατ είναι εκεί όλο τον χρόνο κάθε βράδυ ..
Βασικά αυτό που ψάχνω είναι σχετικά μικουλες και οραιω σώμα πχ Αλβας σωματότυπο!

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.549
Πόντοι
1.056
Φίλε μου πιστεύεις ότι κάποιος από όσους γράφουμε εδώ μέσα ,πάει με τέτοιες τελειωμένες καταστάσεις;
Για αυτό τα αναφέρουμε κάθε μέρα .
Ξέρεις πόσοι άσχετοι που απλά πάνε να βρουν να γαμησουν και δεν έχουν καμία γνώση για το σάιτ ή πληροφόρηση,τις παίρνουν κάτι τέτοιες στο σκοτάδι;
Έχει βέβαια και άτομα που ψάχνουν πρεζόνια ,ίσως για οικονομικούς λόγους , βίτσιο... κανείς δεν ξέρει.
Για αυτό προτείνουμε να προτιμούν Βουλγάρες ή έστω κάτι κοντά στο πόστο της Αλβανιδας που είναι κάπως πιο ασφαλή τα πράγματα .
Ήταν μεσημέρι....δεν μπορώ να διανοηθω πως κάποιος θα την δει στο φως του ήλιου και δεν θα την λυπηθεί....το γεγονός μάλιστα πως είχε και νταβα το κάνει ακόμα πιο εξωφρενικό

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.275
Πόντοι
3.796
Βασικά αυτό που ψάχνω είναι σχετικά μικουλες και οραιω σώμα πχ Αλβας σωματότυπο!
Θα περιμένεις να γυρίσουν τα βουλγαρακια στην χλόης τότε.
Αυτό που ψάχνεις δύσκολα .
Η Ντανιέλα δεν είναι πιτσιρικα.

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.275
Πόντοι
3.796
Ήταν μεσημέρι....δεν μπορώ να διανοηθω πως κάποιος θα την δει στο φως του ήλιου και δεν θα την λυπηθεί....το γεγονός μάλιστα πως είχε και νταβα το κάνει ακόμα πιο εξωφρενικό
Και ο νταβας ,λέμε τώρα ,πρεζογκομενος είναι ,αυτές οι τελειωμένες που βλέπεις τα μεσημέρια μια χαρά δουλειά έχουν με κάτι παππούδες .

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
228
Πόντοι
21
Η Έλενα μοναστήριου ( η αλλιώς συμπεθέρα) έχει πιο μεγάλα βυζιά και έχει πιο μακρινές κόκκινες γραμμές ( μη , δεν θέλω, κτλ) αλλά πιθανώς να αφήσει κάποιες μυρωδιές στο αμάξι σου. Η Αλβα είναι πιο καθαρή θεωρώ με πιο ωραίο κορμί αλλά μικρότερα βυζιά ( titman βλέπεις :D:) τα μη της και τα "αργείς?" είναι εντελώς ντεγκαβλε. Τώρα μετά από δοκιμές και άλλων κοριτσιών πιστεύω ότι θα βγάλεις τα συμπεράσματα σου.
Βασικά η Έλενα δεν έκανε γκιχ ήταν απολύτως συνεργάσιμη!
Όσο για τις μυρωδιές φαίνεται ότι την πέτυχα καθαρήσε σύγκριση με Αλβα που νωρίς είχε λίγο την μυρωδιά από τα προηγούμενα γαμησια
Στο αυτοκίνητο δεν υπάρχει περίπτωση να μπει καμία!

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
228
Πόντοι
21
Θα περιμένεις να γυρίσουν τα βουλγαρακια στην χλόης τότε.
Αυτό που ψάχνεις δύσκολα .
Η Ντανιέλα δεν είναι πιτσιρικα.
Όπου να γυρίσουν αυτά ίσως να είμαι φευγατις εγώ
Πόσο είναι η Daniela?

kostas9923

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2023
Like
24
Πόντοι
0
Μάγκες εγώ που πήρα αλβα μόνο πιπα γιατί είπε έχει περίοδο πολύ βιαστική ούτε καν με έκανε πιπα δλδ 1-2 λεπτά και εντέλει μπυ το έπαιξε και αυτό πολύ βιαστικά δεν μου άρεσε καθόλου

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.363
Πόντοι
446
Όπου να γυρίσουν αυτά ίσως να είμαι φευγατις εγώ
Πόσο είναι η Daniela?
Περίπου 40 γυφτοβουλγαρακι, με μεγάλα βυζιά και λίγο μπαμπατσικη. Ζητά 15€ για να παίρνει δουλίτσα από τις άλλες.

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
228
Πόντοι
21
Περίπου 35 γυφτοβουλγαρακι, με μεγάλα βυζιά και λίγο μπαμπατσικη. Ζητά 15€ για παίρνει δουλίτσα από τις άλλες.
Άκυρο τότε η Daniela!
Αλλά πιο ήταν αυτό που είδα εγώ πριν την διχάλα με το μαύρο δερμάτινο παντελόνι,δεν θέλω να πιστεύω ότι ήταν καν τραβ!

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.363
Πόντοι
446
Άκυρο τότε η Daniela!
Αλλά πιο ήταν αυτό που είδα εγώ πριν την διχάλα με το μαύρο δερμάτινο παντελόνι,δεν θέλω να πιστεύω ότι ήταν καν τραβ!
Να σου πω την αλήθεια στην αρχή εκτός των οφθαλμοφανων πάντα ρωτούσα για αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων :D:.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.089
Πόντοι
13.755
Βόλτα γύρω στα μεσάνυχτα απόψε...

Γωνία Χαλκίδος η μάνα της Σόνιας και λίγο παραπάνω η Άννα περούκα...
Στο φανάρι στο today μια μαύρη και λίγο παραπάνω και απέναντι στις λαμαρίνες η Ιουλία.
Στη Χλόης άλλη μια μαύρη και μια χοντρή γύφτισσα με άσχημο μπουφάν.
Από κει και πάνω απολύτως τίποτα όσες φορές και αν πέρασα.

Στον οπαπ οι τρανς Νανά τέρμα κάτω στη Μαζαράκη και η Ευριδίκη στην Καβάλας και οι δύο στα αυτοκίνητα τους.

Απέναντι από το 4αλλ στη γωνία το Peugeot με τα γυφτοκρος Ζωή και μια ακόμα που δεν αναγνώρισα... και στη shell το όχημα Malevi με τα αυτοκόλλητα και επίσης δύο γυφτοκρος μέσα.
Αυτή ήταν η εικόνα επί μία ώρα που ανεβοκατεβαινα με πολύ υποτονική κίνηση .

Αντιθέτως πολύ κίνηση είδα στα μπουρδέλα, θεωρητικά ήθελα να κάνω και μια γύρα εκεί αλλά με 2,5 βαθμούς που είχε εκεί κάτω λέω δε γαμιεται... άλλη φορά :grin:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
Τσαρκα στις 2100 με 2200. Εκαψα μπολικη βενζινη δεν μπορω να πω βαρεθηκα να κανω αναστροφες σε σημειο που αν ειχα τροχονομο παρεα δεν θα εβγαινα ποτε απο την μπουζου.
Αρχες γιαννιτσων η αλβα με ενα στρασατο παντελονι.
Πριν το today μια μαυρη.
Λαμαρινες φανταζομαι η Ιουλια?
Απεναντι απο το ερειπιο ενα τρανσ ξανθο και κανα δυο γυφτακια δεν ξερω ονοματα. Το ενα καλουτσικο.
Στην διχαλα δεν ηταν η νταιζη εμφανιστηκε αργοτερα ομως και φυσικα τριγυρω 2-3 παρακμη.
Επι μοναστηριου πετυχα το γερμανοβουλγαρακι πρωτη φορα καλουτσικο στο προσωπο αλλα γαμησι μονο στο παρκινγκ εξω στο κρυο δεν εψηνα, πουθενα αλλου δεν ψηνοταν οποτε εφυγα απραγος για το σπιτι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom