Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.736
Πόντοι
201
Πριν λιγο επεστρεψα και εγω...τα ιδια και τα ιδια συνεχεια.πλεον πιστευω οι εκπληξεις γινονται στη διχαλα..ηταν ενα πετιτ με τη κοιλιτσα απεξω στη στροφη διπλα στο βενζιναδικο φορτωνοταν ασυστολως...εβγαλε καλο δωρακι αυτη..κατα τα αλλα ημουν αρκετα νωρις οποτε ουτε μαυρες ουτε τραβελια.δυο χοντρες χλοης...η Ιουλια λαμαρινες με ενα αλλο βυζοκοιτος.ενα τρανς στο 4 all απεναντι με κουκουλα.Μαθαμεν και τη Ντανιελα η οποια μυριζε το στομα της σαπιλα με τσιγαριλα μολις της μιλησα και μερικοι φουκαραδες με αλαρμ στη διχαλα να περιμενουν τη μιλφ...τρια πρεζακια στη στροφη....νυσταξαμε

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
228
Πόντοι
21
Να κανεις κ ενημερωσεις οταν παιρνεις καποια...συμπεριφορα...υπηρεσιες...καθαριοτητα...τιμη.
20 εύρο,βιαστική, καθαριότητα οκ!
Για τις άλλες δύο έχω ενημερώσει ήδη!
Στην Αλβα έδωσα 30 γιατί ήθελα να την πάρω για να μην με μείνει αποθυμενο και στην Έλενα 25!

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.736
Πόντοι
201
Και η ψιλολιγνη ξανθια που περπαταει μονη της περα δοθε που θυμιζει λιγο σλοθ απο γκουνις

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.863
Πόντοι
3.796
Στην Αλβα έδωσα 30 γιατί ήθελα να την πάρω για να μην με μείνει αποθυμενο και στην Έλενα 25!
Σε έσκισαν..θα μάθεις δεν πειράζει

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.863
Πόντοι
3.796
Αξίζει αυτή η Χρύσα,ηλικία σωματότυπο παρακαλώ;
Τι δεν διάβασες από αυτά που γράφω...;μετά κάνεις και παράπονα.
Η κοπέλα σίγουρα παίρνει ουσίες δεν είναι όπως πέρυσι.
Εμφανή σημάδια στο φως ,ο λόγος που πλέον αποφεύγεται και από μένα και από άλλους .
Κατά τα άλλα ,από τα πιο ωραία κωλαρακια,βυζί μηδέν στην κυριολεξία,θυμίζει λίγο ασιατισσα λόγο καταγωγής ..και υπηρεσίες κλασικές πιάτσας.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
20 αρικο κ εισαι ενταξει. Δεχονται παζαρι.

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Και η ψιλολιγνη ξανθια που περπαταει μονη της περα δοθε που θυμιζει λιγο σλοθ απο γκουνις
Αυτή που είναι ψηλή με φάτσα σαν από γκουνις είναι η Σονια η τζανκι.. έχει αναφερθεί πολλάκις εδώ πέρα ότι δεν αξίζει . απλά προσπερνας

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
228
Πόντοι
21
Τι δεν διάβασες από αυτά που γράφω...;μετά κάνεις και παράπονα.
Η κοπέλα σίγουρα παίρνει ουσίες δεν είναι όπως πέρυσι.
Εμφανή σημάδια στο φως ,ο λόγος που πλέον αποφεύγεται και από μένα και από άλλους .
Κατά τα άλλα ,από τα πιο ωραία κωλαρακια,βυζί μηδέν στην κυριολεξία,θυμίζει λίγο ασιατισσα λόγο καταγωγής ..και υπηρεσίες κλασικές πιάτσας.
Δεν πήγε το σκεπτικό μου σε αυτόν τον λογο

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.736
Πόντοι
201
Αυτή που είναι ψηλή με φάτσα σαν από γκουνις είναι η Σονια η τζανκι.. έχει αναφερθεί πολλάκις εδώ πέρα ότι δεν αξίζει . απλά προσπερνας
Την ψωνιζει κανενας αυτην?τι ρωταω εδω ψωνιζουν τον Γαμαθ.

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
228
Πόντοι
21
Σε έσκισαν..θα μάθεις δεν πειράζει
Όχι με έσκισαν,εγώ τα πλήρωσα,υπάρχει μεγάλη διαφορά!
Και δεν κολλάω στο δεκαδικό ή και 20 παραπάνω,εμένα με ενδιαφέρει να αξίζει και να είναι καθαρή ,καυλακι και συνεργασιμη!

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
228
Πόντοι
21
Βασικά ήθελα να ρωτήσω και για ένα μελαχρινό καυλι που είχα δει στην Γιαννιτσών τον Αύγουστο σκέτο μπιμπελό!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.863
Πόντοι
3.796
Όχι με έσκισαν,εγώ τα πλήρωσα,υπάρχει μεγάλη διαφορά!
Και δεν κολλάω στο δεκαδικό ή και 20 παραπάνω,εμένα με ενδιαφέρει να αξίζει και να είναι καθαρή ,καυλακι και συνεργασιμη!
Άλλος Χουβαρδάς..δεν θα σου εξηγήσω .. γύρνα 30 σελίδες πιο πίσω να δεις την ανάλυση .
Λεφτά όλοι έχουμε δεν το κάνουμε από γυφτιά , αλλά δεν μπορούμε να τα λέμε τρεις την ώρα εδώ και στην μπουρδελοκατασταση, γάμα εσύ με 30 ,και θα παίρνεις τις ίδιες υπηρεσίες που γαμαμε εμείς με 20.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.863
Πόντοι
3.796
Την ψωνιζει κανενας αυτην?τι ρωταω εδω ψωνιζουν τον Γαμαθ.
Και εγώ την πήρα και όλοι,όπως σχεδόν όλες στην πιάτσα ..τα χρόνια όμως περνάνε και τα κορίτσια αλλάζουν ,όλες όταν πρωτοεμφανίστηκαν ήταν μια χαρά στην πορεία χάλασαν

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Λοιπόν αλάνια, το πρώτο μου ποστ ήταν στην βόλτα των 19:30. Στις 19:45 κάνω επιστροφή από Γιαννιτσών πάλι και λες και άνοιξαν οι ουρανοί. Στην διχάλα το 40+ γυφτακι το άσχημο, καπακι στην είσοδο της καβατζας της dannielas ένα γυφτοβουλγαρακι petit, απέναντι η danniela, στο στενό της Πειραιώς Σόνια και γυφτοκρητικια, παραδίπλα η ξανθιά μεγάλη, χλόης τζανικα με την φίλη της και μια ξανθιά γυφτοβαλε, Ιουλία περιποιημένη, και η Χρύσα που με ενημερώσατε. Πάω χοτελι και βλέπω την μάνα Σόνιας μέσα στο Ρεξ να περιμένει το κλειδί για να ανέβουν δωμάτιο, λέω ρε φίλος είναι δυνατόν? Αλλά μετά σκέφτηκα τους ήρωες με το stilo και έρχομαι στα καλά μου :grin:. Επόμενη βόλτα 21:50 Άλβα εξαφανισμένη, Σία απέναντι από 4all, μάνα Σόνιας, Ιουλία λαμαρίνες, το stilo για τους ενδιαφερόμενους επίσης άφαντο :grin:, χλόης τζανικα και η ξανθιά φίλη της, απέναντι οι δύο χοντρές, Daniella που εξελίσσεται σε Άλβα Νο2 ως προς την δουλειά, στημένη από τις 18:00 μαζεύει 15αρικα και το νέο petit γυφτοβουλγαρακι και τέλος Νταίζη. Δεν πέρασα καθόλου από μοναστήριου για να δω τι γινόταν και εκεί. Γενικά καλή ημέρα με αρκετές ενδιαφέρουσες επιλογές.

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.736
Πόντοι
201
Λοιπόν αλάνια, το πρώτο μου ποστ ήταν στην βόλτα των 19:30. Στις 19:45 κάνω επιστροφή από Γιαννιτσών πάλι και λες και άνοιξαν οι ουρανοί. Στην διχάλα το 40+ γυφτακι το άσχημο, καπακι στην είσοδο της καβατζας της dannielas ένα γυφτοβουλγαρακι petit, απέναντι η danniela, στο στενό της Πειραιώς Σόνια και γυφτοκρητικια, παραδίπλα η ξανθιά μεγάλη, χλόης τζανικα με την φίλη της και μια ξανθιά γυφτοβαλε, Ιουλία περιποιημένη, και η Χρύσα που με ενημερώσατε. Πάω χοτελι και βλέπω την μάνα Σόνιας μέσα στο Ρεξ να περιμένει το κλειδί για να ανέβουν δωμάτιο, λέω ρε φίλος είναι δυνατόν? Αλλά μετά σκέφτηκα τους ήρωες με το stilo και έρχομαι στα καλά μου :grin:. Επόμενη βόλτα 21:50 Άλβα εξαφανισμένη, Σία απέναντι από 4all, μάνα Σόνιας, Ιουλία λαμαρίνες, το stilo για τους ενδιαφερόμενους επίσης άφαντο :grin:, χλόης τζανικα και η ξανθιά φίλη της, απέναντι οι δύο χοντρές, Daniella που εξελίσσεται σε Άλβα Νο2 ως προς την δουλειά, στημένη από τις 18:00 μαζεύει 15αρικα και το νέο petit γυφτοβουλγαρακι και τέλος Νταίζη. Δεν πέρασα καθόλου από μοναστήριου για να δω τι γινόταν και εκεί. Γενικά καλή ημέρα με αρκετές ενδιαφέρουσες επιλογές.
Πρεπει να τις βαλουμε εδω μεσα ολες και να δινουν αυτες την αναφορα τι ωρα θα ειναι και που...το πιο ενεργο καφενειο του φορουμ ειμαστε απο αναλυση..κλαιω με τους ηρωες του στιλο και τις αναφορες σου...

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.736
Πόντοι
201
Και εγώ την πήρα και όλοι,όπως σχεδόν όλες στην πιάτσα ..τα χρόνια όμως περνάνε και τα κορίτσια αλλάζουν ,όλες όταν πρωτοεμφανίστηκαν ήταν μια χαρά στην πορεία χάλασαν

Στα νιατα τους ναι.τωρα ομως?η αλλη βαραει υπερωριες εκει..οτι ωρα και αν πας ειναι εκει..ποτε δεν την εχω δει να την ψωνιζουν....ουτε καν ακουσα εδω καποιον...πλεον το καυτο της πιατσας ειναι το Stilo

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.863
Πόντοι
3.796
Στα νιατα τους ναι.τωρα ομως?η αλλη βαραει υπερωριες εκει..οτι ωρα και αν πας ειναι εκει..ποτε δεν την εχω δει να την ψωνιζουν....ουτε καν ακουσα εδω καποιον...πλεον το καυτο της πιατσας ειναι το Stilo
Δεν είναι μόνο η ηλικία .
Άλλες μπλέκουν με ουσίες ,άλλες με νυχτοιστοριες και οι Βουλγάρες συνήθως γεννάνε σαν κουνέλια οπότε είναι ξεχειλωμενες .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom