Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.716
Πόντοι
456
Ονόματα σχεδόν όλες λένε ψέματα,γιατί ξέρουν ότι όταν ρωτάς υπάρχει λόγος,παράδειγμα να γράψεις εδώ .αν παρακολουθείς τις αναφορές μας και στα σημεία και στις κοπέλες σε λίγες μέρες και με 5-6 βόλτες θα τις ξέρεις από έξω .πάρε την τελευταία μεγάλη βόλτα μου που έγραψα σελ.999 διάβασε την και κάνε την ίδια διαδρομή ,θα ξέρεις και αριθμό διαβατηρίου .
ολες οι βουλγάρες που έχω πάρει στη πιάτσα έχουν δώσει τα αληθινά τους ονόματα κ το επαλήθευσα με τα χρόνια,άσε που δεν νομίζω να ξέρει καμιά τους για το σάιτ κ το θρεντ που γράφουμε για αυτές.το αποκλείω να τις μιλάνε οι πιατσοβιοι για το σάιτ,εκτός από λίγες περιπτώσεις πυρφόρων π έχετε αναφέρει παλιότερα

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.582
Πόντοι
746
επόμενος μου στόχος αυτές οι δύο, εννοείται χωρίς παρεξήγηση και μετά η Daniela!
Μαζι σου. Θα τις παρεις ολες κ θα βγαλεις τα συμπερασματα σου....προχωρα αφοβα.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.363
Πόντοι
446
Τι εννοείς με αυτό;
Φοβόμουν μην φορτώσω καταλάθος κανένα τραβελι και είχαμε αναγουλες μετά :D: . Για την ακρίβεια δύο φορές στην αρχή μέχρι να τα μάθω, σταμάτησα εν άγνοια μου σε δύο τραβελια, στο κρος με την κόκκινη περούκα απέναντι από Άλβα και σε ένα ακόμα απέναντι από χλόης. Ρωτώντας εάν είναι τρανς η κοπέλα είπα ευχαριστώ και έφυγα.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.725
Πόντοι
2.356
Φοβόμουν μην φορτώσω καταλάθος κανένα τραβελι και είχαμε αναγουλες μετά :D: . Για την ακρίβεια δύο φορές στην αρχή μέχρι να τα μάθω, σταμάτησα εν άγνοια μου σε δύο τραβελια, στο κρος με την κόκκινη περούκα απέναντι από Άλβα και σε ένα ακόμα απέναντι από χλόης. Ρωτώντας εάν είναι τρανς η κοπέλα είπα ευχαριστώ και έφυγα.
Τον οικοδόμο με την κόκκινη περούκα τον γεροδεμένο λίμπιστηκες :2funny:
Αν τον έπαιρνες θα σε Στέφαμε ήρωα
Οποτε περνάω κ τον βλέπω λέω ποιος ήρωας πάει μ αυτό το μωρό :cheesy:

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
228
Πόντοι
21
Έτυχε και σε μένα αυτό ,σταμάτησα κατέβασα παράθυρο και με λέει για σου καυλιάρα!Το ρωτάω και εγώ αν είναι άνδρας και με λέει τρανς!
Βασικά μπορείς να καταλάβεις από φάτσα φωνή κούνημα

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
228
Πόντοι
21
Μάγκες εγώ που πήρα αλβα μόνο πιπα γιατί είπε έχει περίοδο πολύ βιαστική ούτε καν με έκανε πιπα δλδ 1-2 λεπτά και εντέλει μπυ το έπαιξε και αυτό πολύ βιαστικά δεν μου άρεσε καθόλου
Φίλος μιλάς για εχθές;Αν ναι κάτι άλλο δεν θα την κολλούσε!
Εγώ μια χαρά την πήρα και μάλιστα ήταν σε πολύ καλά κέφια πριν και μετά!
Άσχετα αν είχαμε και ένα προηγούμενο οι δύο μας και δεν ήταν σχετικά καλό!

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
228
Πόντοι
21
Τελικά τι χρώμα έχει αυτή η Ιουλία;

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.363
Πόντοι
446
Τον οικοδόμο με την κόκκινη περούκα τον γεροδεμένο λίμπιστηκες :2funny:
Αν τον έπαιρνες θα σε Στέφαμε ήρωα
Οποτε περνάω κ τον βλέπω λέω ποιος ήρωας πάει μ αυτό το μωρό :cheesy:
Αυτόν αδελφέ τον άφησα στον φίλο μου τον κτηνοβατη, που τόλμησε και ταίριαξε πρώτος την stilo. Ο οποίος και δικαίως έχει τον τίτλο του πρωτοπόρου ήρωα. Tiger καλημέρα :buck2::buck2:

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.582
Πόντοι
746
Αυτόν αδελφέ τον άφησα στον φίλο μου τον κτηνοβατη, που τόλμησε και ταίριαξε πρώτος την stilo. Ο οποίος και δικαίως έχει τον τίτλο του πρωτοπόρου ήρωα. Tiger καλημέρα :buck2::buck2:
Θα σε τακτοποιησω...

• Χαχα
Αντιδράσεις: Dimis

kostas9923

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2023
Like
24
Πόντοι
0
Φίλος μιλάς για εχθές;Αν ναι κάτι άλλο δεν θα την κολλούσε!
Εγώ μια χαρά την πήρα και μάλιστα ήταν σε πολύ καλά κέφια πριν και μετά!
Άσχετα αν είχαμε και ένα προηγούμενο οι δύο μας και δεν ήταν σχετικά καλό!
Ναι φιλαράκι για χτες μιλάω λογικά επειδή της είπα ότι έχω ένα 20€ το είπε παντός πολύ βιαστική μου φάνηκε

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.275
Πόντοι
3.796
Τελικά τι χρώμα έχει αυτή η Ιουλία;
Είπαμε κοντουλα γυφτοβουλγαρακι , μελαχρινή και συνήθως έχει τσαντάκι στην πλάτη .στέκεται πάντα στις λαμαρίνες μετά το one

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Geko2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Like
228
Πόντοι
21
Είπαμε κοντουλα γυφτοβουλγαρακι , μελαχρινή και συνήθως έχει τσαντάκι στην πλάτη .στέκεται πάντα στις λαμαρίνες μετά το one
Μάλιστα άκυρη και η Julia!
Ωραιο μωρό αλλα με απογοήτευσε! Είναι αυτή η Κατερίνα όπως σας έχω πει(αυτό το όνομα με είπε)
Πολύ βιαστική και όχι υπακοή!
Ήταν η πρώτη που πήρα!

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.582
Πόντοι
746
Μάλιστα άκυρη και η Julia!
Ωραιο μωρό αλλα με απογοήτευσε! Είναι αυτή η Κατερίνα όπως σας έχω πει(αυτό το όνομα με είπε)
Πολύ βιαστική και όχι υπακοή!
Ήταν η πρώτη που πήρα!
Να κανεις κ ενημερωσεις οταν παιρνεις καποια...συμπεριφορα...υπηρεσιες...καθαριοτητα...τιμη.

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
496
Πόντοι
21
Εθεάθη χθες το μεσημέρι η tiger-σια που βγαίνει απέναντι από αλβα στα μπου, στο μινοταυρου το ξυλινο...φτιαγμένη ,περιποιημένη με ψηλοτάκουνα... μουναρα! 40 το απλο και 50 το γυμνό!δεν δοκίμασα αλλά ήμουν έτοιμος...μετ' θυμήθηκα τα λόγια του dewars ότι δεν ξέρουν ν γαμιουνται στο κρεβάτι κι έφυγα!

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.363
Πόντοι
446
Καλησπέρα τους συναδέλφους. Πριν από 10 λεπτά βολτουλα στην οδό της αμαρτίας. Η πρώτη που είδα από κέντρο προς ΚΤΕΛ μετά το 4all Γιαννιτσών ένα ωραίο λευκή επιδερμίδα με σχιστό μάτι και κότσο μαύρο μαλλί, αρκετά όμορφο αλλά δε σταμάτησα επειδή είχα άλλη δουλίτσα. Χλόης οι 2 χοντρές κάνανε βόλτα, μετά μάνα της Σόνιας έκλαιγε την μοίρα της, Daniella περιποιημένη με λαμέ μίνι, αρκετά γαμευσιμη θα έλεγα και στην διχάλα ένα γυφτακι 40+ άσχημο. Επόμενη ενημερωση σε κανα δύο ώρες.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.004
Πόντοι
4.766
Καλησπέρα τους συναδέλφους. Πριν από 10 λεπτά βολτουλα στην οδό της αμαρτίας. Η πρώτη που είδα από κέντρο προς ΚΤΕΛ μετά το 4all Γιαννιτσών ένα ωραίο λευκή επιδερμίδα με σχιστό μάτι και κότσο μαύρο μαλλί, αρκετά όμορφο αλλά δε σταμάτησα επειδή είχα άλλη δουλίτσα. Χλόης οι 2 χοντρές κάνανε βόλτα, μετά μάνα της Σόνιας έκλαιγε την μοίρα της, Daniella περιποιημένη με λαμέ μίνι, αρκετά γαμευσιμη θα έλεγα και στην διχάλα ένα γυφτακι 40+ άσχημο. Επόμενη ενημερωση σε κανα δύο ώρες.
Σχιστό μάτι ίσον Χρύσα...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.275
Πόντοι
3.796
Εθεάθη χθες το μεσημέρι η tiger-σια που βγαίνει απέναντι από αλβα στα μπου, στο μινοταυρου το ξυλινο...φτιαγμένη ,περιποιημένη με ψηλοτάκουνα... μουναρα! 40 το απλο και 50 το γυμνό!δεν δοκίμασα αλλά ήμουν έτοιμος...μετ' θυμήθηκα τα λόγια του dewars ότι δεν ξέρουν ν γαμιουνται στο κρεβάτι κι έφυγα!
Για κάνα δυο μέρες πάλι θα πηγε μέχρι να ανέβει η θερμοκρασία,δεν μπορεί πολύ ώρα στο κρύο το κορίτσι..3-4η απόπειρα να δουλέψει σε μπουρδέλο είναι αλλά δεν μπορεί ,απορώ τι προσπαθεί..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.275
Πόντοι
3.796
Η Χρύσα είναι με σχιστό μάτι ..στα καλά της την έσκιζα συχνά ,αλλά κάπου το έχασε το παιχνίδι..τελευταία που την είδα πριν καμιά δεκαριά μέρες σαν να συνήλθε λίγο ,αλλά οι κακιες συνήθειες δεν κόβονται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom