Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Οκ δέχομαι τα λεγόμενα σου για regency από την στιγμή που λες ότι το έχεις επιβεβαιωμένο, απλά μην ξεχνάς ότι κανένας δεν γνωρίζει τι γίνεται σε γειτονικά μας σπίτια όταν κλείνει η πόρτα τους και μετά λέμε "φαινόταν καλός άνθρωπος", έτσι δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε τι τραβάνε αυτές όταν μάλιστα υπάρχει η μαρμιτα στην μέση. Για αυτόν τον λόγο είχα γράψει " ίσως αδελφέ να τρώνε και μαπες". Για τα λεφτά σκοτώνονται κυριολεκτικά και αδέλφια, θα νοιαστουν προαγωγοί για το εμπόρευμα τους εάν είναι άνετα και περνάν καλά? Και σίγουρα όσο υπάρχουμε εμείς που είμαστε η πηγή των χρημάτων που παίρνουν το μεροκάματο τους αυτοί με καλό η κακό τρόπο από τα κορίτσια που ματώνουν πραγματικά, η γνώμη μου ότι κακοπερνουν στην πιάτσα με τον κάθε τυχάρπαστο ( μαζί και εγώ στους τυχάρπαστους) θα συνεχίσει να ισχύει. Πάντα φιλικά.
Όπως στρώνεις, κοιμασαι. Πραγματικά δεν υπάρχει καν λόγος να μπούμε σε αυτή την σκέψη για τις συγκεκριμένες στην Γιαννιτσων . Μην σκέφτεσαι δραματικές καταστάσεις για το πως περνάνε. Πραγματικά. Δεν είναι όπως τα φαντάζεσαι.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Όπως στρώνεις, κοιμασαι. Πραγματικά δεν υπάρχει καν λόγος να μπούμε σε αυτή την σκέψη για τις συγκεκριμένες στην Γιαννιτσων . Μην σκέφτεσαι δραματικές καταστάσεις για το πως περνάνε. Πραγματικά. Δεν είναι όπως τα φαντάζεσαι.
Ακριβώς έτσι..βλέπω πολλούς εδώ πονοψυχους κατά καιρούς για τις κοπέλες.
Μην λυπάστε καμία ,καμία δεν πάει με το ζόρι στην πιάτσα .
Ζουν στο δικό τους κόσμο και για αυτές είναι φυσιολογική ζωή γιατί μόνο αυτό έχουν μάθει . Έχουν άντρα ,όπως τον λένε ,αν μιλήσεις μαζί τους και αυτές φέρνουν τα λεφτά στο σπίτι και θεωρούν ότι και αυτός δουλεύει για την προστασία τους ,ότι αυτή είναι η δουλειά του. Άσκοπη συζήτηση αλλά μην λυπάστε καμία και μην γίνεστε πονοψυχοι οι γενναιόδωροι γιατί μόνο κορόιδα πιανεστε.
100% επιβεβαιωμένο ότι πολύ χρήμα πάει στον τζόγο και γενικά ζουν για το σήμερα ,δεν το κάνουν για να μαζέψουν λεφτά ,από αυτό επιβιώνουν η κάθε μία με τα δικά της γούστα .

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Καλημέρα, ίσως χθές να έφταιγε ότι είχα λίγο μελαγχολική διάθεση αποτέλεσμα μιας συζήτησης που είχα με μια φίλη, και να μου βγήκε κάπως , ισως να φταιει ότι σαν άνθρωπος πιστεύω στην αλληλεγγύη αλλήλων, και να σέβομαι το λειτούργημα που προσφέρουν ( σε καμμία περίπτωση δεν λέω ότι δεν υπάρχει σεβασμός από πλευράς σας ). Αλλά δύο κοπέλες μου είχαν πει κάποια στιγμή το εξής: Η μια κοπέλα αναφερόμενη σε συζήτηση σχετικά με στραποναρισμα που της ζητήθηκε να κάνει είπε " Καλύτερα να πηδάς παρά να σε πηδάνε" και η δεύτερη κοπέλα μου είχε πει " Τι νομίζεις γουστάρω να κάνω πίπες κάθε μέρα?" υποδηλώνοντας και τα δύο κορίτσια ότι καμμία δεν έρχεται χαμογελαστή στην δουλειά με σκεπτικό " ωραία σήμερα θα με πηδήξουν 5-10 άτομα και θα πιπωσω άλλους τόσους" Σαφώς και κάποιος θα πει ότι αυτή την δουλειά διάλεξαν για τους δικούς της λόγους η καθεμία και πορεύονται τον δρόμο τους, αλλά ποτέ με τα 20€-30€ που θα δώσω δεν θα πω ότι μου ανήκει το κορίτσι για εκείνα τα 15 λεπτά. Ο σκοπός των ανωτέρω post μου δεν είναι να υπάρξει λυπηση για τα κορίτσια επειδή καμμία δεν θα ζητήσει να την λυπηθούν αλλά όπως είχε γράψει και κάποιος συνάδελφος πριν από κανένα μήνα " να τις φέρεστε σαν ανθρώπους λέγοντας και καμμία κουβέντα" ( η κάτι παρόμοιο), οτι κάθε κορίτσι τραβά τον δικό της σταυρό και ιστορία. Κλεινοντας την συζήτηση από πλευράς μου επειδή δεν θέλω να χαλάσω άλλο το mood του νήματος μας, λυπάμαι εάν χάλασα την διάθεση μερικών αλλά ήθελα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου για τις εταιρες.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Καλημέρα, ίσως χθές να έφταιγε ότι είχα λίγο μελαγχολική διάθεση αποτέλεσμα μιας συζήτησης που είχα με μια φίλη, και να μου βγήκε κάπως , ισως να φταιει ότι σαν άνθρωπος πιστεύω στην αλληλεγγύη αλλήλων, και να σέβομαι το λειτούργημα που προσφέρουν ( σε καμμία περίπτωση δεν λέω ότι δεν υπάρχει σεβασμός από πλευράς σας ). Αλλά δύο κοπέλες μου είχαν πει κάποια στιγμή το εξής: Η μια κοπέλα αναφερόμενη σε συζήτηση σχετικά με στραποναρισμα που της ζητήθηκε να κάνει είπε " Καλύτερα να πηδάς παρά να σε πηδάνε" και η δεύτερη κοπέλα μου είχε πει " Τι νομίζεις γουστάρω να κάνω πίπες κάθε μέρα?" υποδηλώνοντας και τα δύο κορίτσια ότι καμμία δεν έρχεται χαμογελαστή στην δουλειά με σκεπτικό " ωραία σήμερα θα με πηδήξουν 5-10 άτομα και θα πιπωσω άλλους τόσους" Σαφώς και κάποιος θα πει ότι αυτή την δουλειά διάλεξαν για τους δικούς της λόγους η καθεμία και πορεύονται τον δρόμο τους, αλλά ποτέ με τα 20€-30€ που θα δώσω δεν θα πω ότι μου ανήκει το κορίτσι για εκείνα τα 15 λεπτά. Ο σκοπός των ανωτέρω post μου δεν είναι να υπάρξει λυπηση για τα κορίτσια επειδή καμμία δεν θα ζητήσει να την λυπηθούν αλλά όπως είχε γράψει και κάποιος συνάδελφος πριν από κανένα μήνα " να τις φέρεστε σαν ανθρώπους λέγοντας και καμμία κουβέντα" ( η κάτι παρόμοιο), οτι κάθε κορίτσι τραβά τον δικό της σταυρό και ιστορία. Κλεινοντας την συζήτηση από πλευράς μου επειδή δεν θέλω να χαλάσω άλλο το mood του νήματος μας, λυπάμαι εάν χάλασα την διάθεση μερικών αλλά ήθελα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου για τις εταιρες.
Γιάννη μην μπαίνεις καν στις σκέψεις να αναλύσεις τίποτα ,δεν υπάρχει λογική .
Δεν χρειάζεται να είσαι πουτανα,κανένας δεν χαίρεται όταν πάει στην δουλειά .
Είναι σίγουρο ότι δεν τους αρέσει να γαμιουνται κάθε μέρα αλλά μόνο αυτό ξέρουν να κάνουν και κοιτάνε το χρήμα ,δεν έχει νόημα να μπαίνεις σε τέτοιες φιλοσοφίες..
Συμβουλές : κάνε την δουλειά σου και μην ανακατεύεσαι ούτε στα προσωπικά τους,ούτε με φιλίες ,γιατί δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα εκτός από το να στο παίζουν φιλενάδες και στο τέλος μπορεί να βρεις και τον μπελά σου ..επίσης ο σοφός μπουρδελολαος για αυτό έγραψε τόσα χιλιόμετρα για να προστατευομαστε σήμερα εμείς από τα αρπακτικά..και έτσι βγήκε το συμπέρασμα,μην πιστεύεις πουστη λόγια και πουτανας μοιρολόγια.

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
716
Πόντοι
81
Φιλε μου καμια σχεση με τις εταιρες δεν εχουν τα κοριτσια εδω πανω γενικως. Η εταιρα περα απο παρεα σε αντρες κατειχε και παρα πολυ μεγαλη μορφωση και μπορουσε να σταθει στους πιο αξιολογους κυκλους. Εχεις μπερδεψει την εταιρα με την κοινη. Εδω μιλαμε σε συντριπτικη πλειοψηφια για μεταναστες που δεν εχουν μπει -οχι στο κοπο να μαθουν τη γλωσσα μας, αλλα ουτε καν τα βασικα αγγλικα για να κανουν τη δικη τους ζωη πιο ευκολη. Δεν αντιλεγω για το σεβασμο κλπ κλπ αλλα σεβασμο απο εμενα μονο σαν ανθρωπο και τιποτα αλλο παραπερα γιατι ουτε επαγγελματιες ειναι ουτε και θελουν να ειναι απ οσα δειχνουν τουλαχιστον. Ενιγουει οι εταιρες ηταν κατι κοντα στις γιαπωνεζες γκεισες και ΚΑΜΙΑ σχεση δεν εχουν με οτι κυκλοφορει το 2023

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Μην ρίχνουμε τόσο δράμα για ένα επάγγελμα που πλέον είναι τρόπος ζωής και στάτους στον κόσμο. Είτε ξέρεις κ θες να το κάνεις σαν επάγγελμα είτε δεν ξέρεις να το κάνεις και θες. Sex trafficing με την έννοια των ταινιών και παλιότερων εποχών υπάρχει αλλά σε πολύ μικρότερο ποσοστό τώρα. Δεν βάζω για ανήλικα η π.χ. Βόρειο Κορεατισες στην Κίνα που της αγοράζουν για 100 δολάρια και διατίθενται σε κλειστά κυκλώματα, αυτά υπάρχουν. Αλλα ξανα λεω όταν οι πουτανες :Βουλγάρες Ρουμάνες, Ουκρανες και Ρωσιδες έρχονται εδώ με τον σύζυγό και τα παιδιά μία χαρα ξέρουν τι κανουν.
Επίσης ο σεβασμός επιβάλλεται να υπάρχει ως προς αυτές εφοσων σε σέβονται και αυτές από όλες τις απόψεις. Και μην ξεχνάμε κάτι... Πληρώνεις για να ζήσεις ένα παραμύθι μια φαντασίωση μερικών λεπτών η κάποιου χρόνου συγκεκριμένου. (ανάλογα του τυπου πουτανιάς που πληρώνεις) Ηθοποιός εσύ ηθοποιός και αυτή. Δεν χωράει ούτε η λύπη ούτε η σκέψη για τα προσωπικά και κοινωνική ζωή και από τις δύο πλευρές. Its a buisness transaction. Αρκεί να τηρούνται τα συμφωνηθέντα εκατέρωθεν. Αν το δει κάποιος έτσι έχει και το κεφάλι σου ήσυχο.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Φιλε μου καμια σχεση με τις εταιρες δεν εχουν τα κοριτσια εδω πανω γενικως. Η εταιρα περα απο παρεα σε αντρες κατειχε και παρα πολυ μεγαλη μορφωση και μπορουσε να σταθει στους πιο αξιολογους κυκλους. Εχεις μπερδεψει την εταιρα με την κοινη. Εδω μιλαμε σε συντριπτικη πλειοψηφια για μεταναστες που δεν εχουν μπει -οχι στο κοπο να μαθουν τη γλωσσα μας, αλλα ουτε καν τα βασικα αγγλικα για να κανουν τη δικη τους ζωη πιο ευκολη. Δεν αντιλεγω για το σεβασμο κλπ κλπ αλλα σεβασμο απο εμενα μονο σαν ανθρωπο και τιποτα αλλο παραπερα γιατι ουτε επαγγελματιες ειναι ουτε και θελουν να ειναι απ οσα δειχνουν τουλαχιστον. Ενιγουει οι εταιρες ηταν κατι κοντα στις γιαπωνεζες γκεισες και ΚΑΜΙΑ σχεση δεν εχουν με οτι κυκλοφορει το 2023
Φίλε μου έδωσες τον ακριβή ορισμό για τις εταιρες και τις γκέισες, και σε καμμία περίπτωση δεν είχα μπερδευτεί. Απλά ήθελα να ήμουν ευγενικός, επειδή δεν μου αρέσει ο όρος πουτανα όταν αναφέρομαι σε ανθρώπους, τις λέξεις πουτανα, πουστης κτλ προτιμώ να τις χρησιμοποιώ ως χαρακτηρισμό αναφερόμενος στον χαρακτήρα κάποιου. Θα συμφωνήσω επίσης στον επαγγελματισμό που είναι καθολικά απών στα κορίτσια της Γιαννιτσών, για την ολιγόλεπτη ξεπετα των 20€-30€ .

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.212
Πόντοι
201
Πέρασμα και βόλτα από την πιάτσα σήμερα 12 με 12:30. Η απόλυτη νεκρά, πάγωσαν φαίνεται τα μουνιά τους και εξαφανίστηκαν όλες. Οι ψωλές αντιθέτως, αντέχουν περισσότερο. Στην αρχή από ανατολικά προς δυτικά δύο κρασάκια και η trans Έμυ (ή κάπως έτσι). Λίγο αργότερα εμφανίστηκε η Σόνια. Επίσης πριν την διχάλα μία χοντρή άκυρη που κάθεται κάθε βράδυ. Τέλος, δράμα η κατάσταση.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Λοιπον, ο κοσμος μικρος ειναι εν τελη!!
Εθεάθει εις τα γερμανικα εδάφη η λεγόμενη Γερμανοβουλγαρα Νταίηζη!!
Με ολοσωμο μινι και άνευ κιλοτάκι. Με είπε οτι ητανε Μοναστηριου/Γιανιτσων πριν 1 μηνα...!!

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Με ολοσωμο μινι και άνευ κιλοτάκι. Με είπε οτι ητανε Μοναστηριου/Γιανιτσων πριν 1 μηνα...!!
Όντως πολύ μικρός, όταν την πήρα πρώτη φορά, την ρώτησα για τιμές Γερμανίας και μου είχε πει ότι έπαιρνε 50νταρικο πανω. Οπότε ετοιμάστε τα καφετιά :cheesy:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Στο Ντούισμπουργκ είσαι και εσύ ;

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Όντως πολύ μικρός, όταν την πήρα πρώτη φορά, την ρώτησα για τιμές Γερμανίας και μου είχε πει ότι έπαιρνε 50νταρικο πανω. Οπότε ετοιμάστε τα καφετιά :cheesy:
Γιαννη μου ηρθε και με ενα μπλε και ενα καφε...καφετιά τελος...

• Ουάου
Αντιδράσεις: Dimis

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Γιαννη μου ηρθε και με ενα μπλε και ενα καφε...καφετιά τελος...
Σοβαρά τώρα? Ζητάει 70€??? Θύμησε της σε παρακαλώ τα 20αρια και 30αρια που έπαιρνε εδώ. Με 80€ φίλος πάς στην tatto και είσαι αρχηγόπουλο :P

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Οχι...ψιλα ειναι αυτο...εγω ειμαι κατω.

• Like

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Σοβαρά τώρα? Ζητάει 70€??? Θύμησε της σε παρακαλώ τα 20αρια και 30αρια που έπαιρνε εδώ. Με 80€ φίλος πάς στην tatto και είσαι αρχηγόπουλο :P
Μπλε = 20
Καφε/κοκκινο = 10
Συνολο 30

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Μπλε = 20
Καφε = 10
Συνολο 30
Mε τρόμαξες Πλούταρχε, επειδή καφέ είναι το πενηντάρικο , και το δεκάρικο κόκκινο. Anyway για 30 καλά είναι. Ρίξε και ένα για εμένα! Αύτο όταν σήκωνε το φουστανάκι και ήταν χωρίς στρίνγκ με τρέλαινε!

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Mε τρόμαξες Πλούταρχε, επειδή καφέ είναι το πενηντάρικο , και το δεκάρικο κόκκινο. Anyway για 30 καλά είναι. Ρίξε και ένα για εμένα! Αύτο όταν σήκωνε το φουστανάκι και ήταν χωρίς στρίνγκ με τρέλαινε!
Ναι... θα σεχω υποψην μου...

• Χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom