DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Συνήθως σε ένα μέρος μαζεύονται όπως στην ΕλλάδαΟχι...ψιλα ειναι αυτο...εγω ειμαι κατω.
Συνήθως σε ένα μέρος μαζεύονται όπως στην ΕλλάδαΟχι...ψιλα ειναι αυτο...εγω ειμαι κατω.
Όταν ανέβηκα Γερμανία,οποίος είναι εκεί μπορεί να το επιβεβαιώσει,έμεινα με τον καημό να γαμησω Γερμανίδα ή τουλάχιστον βορειοευρωπαια..Mε τρόμαξες Πλούταρχε, επειδή καφέ είναι το πενηντάρικο , και το δεκάρικο κόκκινο. Anyway για 30 καλά είναι. Ρίξε και ένα για εμένα! Αύτο όταν σήκωνε το φουστανάκι και ήταν χωρίς στρίνγκ με τρέλαινε!
Ρωσίδα δεν πήρες ποτέ αδελφέ? Βορειοευρωπαιες είναι και αυτές. Εκτός εάν εννοείς μόνο μέσα από συνθήκη Σένγκεν . Πάντως χώρις πλάκα, πάντα ήθελα να πάρω ασιατισσα, η τύχη το έφερε και πήγα 2 φορές Κίνα με την δουλειά, την πρώτη φορά πήγα για μασάζ - φραπέ μια νορμάλ κινέζα αλλά με πολύ χαβαλε, την δεύτερη φορά πήρα cg και η άτιμη ήταν πολύ ωραίο κομμάτι αλλά κομοδίνο τρελό.Όταν ανέβηκα Γερμανία,οποίος είναι εκεί μπορεί να το επιβεβαιώσει,έμεινα με τον καημό να γαμησω Γερμανίδα ή τουλάχιστον βορειοευρωπαια..
Πήγα στα μπουρδέλα και έπαθα σοκ ,η μισές μιλούσαν ελληνικά , μεταγραφές Αθήνας - Θεσσαλονίκης,αλβανίδες ,Ρωσίδες και Ελληνίδες που έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα στα μπουρδέλα μας .οπότε οι Γερμανοί τρώνε δεύτερο χέρι από εμάς .
Το παράδοξο ήταν ότι οι τιμές ήταν ίδιες με την Ελλάδα! Πάλι τα κορόιδα ήμαστε εμείς δηλαδή!
Εννοείται πως πήρα Ρωσίδα ..άλλο σλαβες και άλλο Σκανδιναβες - ΓερμανίδεςΡωσίδα δεν πήρες ποτέ αδελφέ? Βορειοευρωπαιες είναι και αυτές. Εκτός εάν εννοείς μόνο μέσα από συνθήκη Σένγκεν . Πάντως χώρις πλάκα, πάντα ήθελα να πάρω ασιατισσα, η τύχη το έφερε και πήγα 2 φορές Κίνα με την δουλειά, την πρώτη φορά πήγα για μασάζ - φραπέ μια νορμάλ κινέζα αλλά με πολύ χαβαλε, την δεύτερη φορά πήρα cg και η άτιμη ήταν πολύ ωραίο κομμάτι αλλά κομοδίνο τρελό.
Hταν νυχτα λες να εδωσα αλλο χρωμα;;; χαχαMε τρόμαξες Πλούταρχε, επειδή καφέ είναι το πενηντάρικο , και το δεκάρικο κόκκινο. Anyway για 30 καλά είναι. Ρίξε και ένα για εμένα! Αύτο όταν σήκωνε το φουστανάκι και ήταν χωρίς στρίνγκ με τρέλαινε!
μου ειχε πάρει πίπα στις αρχές του καλοκαιριού σε στενό στη μοναστηριού,το καλό της είναι οτι κάθεται αρκετή ώρα μέχρι να τελειώσεις κ δεν βιάζεταιΑλάνια την συμπεθερα Ελενα στην μοναστηρίου την τίμησε κανείς τελευταία? Εάν ναί ακόμα μυρίζει και φοράει τα λιωμένα ρούχα? Τελευταίες φορές που την είδα ούτε για γειά δεν σταμάτησω να πώ.
Ετσι ειναι σκριβως Dewars....Όταν ανέβηκα Γερμανία,οποίος είναι εκεί μπορεί να το επιβεβαιώσει,έμεινα με τον καημό να γαμησω Γερμανίδα ή τουλάχιστον βορειοευρωπαια..
Πήγα στα μπουρδέλα και έπαθα σοκ ,η μισές μιλούσαν ελληνικά , μεταγραφές Αθήνας - Θεσσαλονίκης,αλβανίδες ,Ρωσίδες και Ελληνίδες που έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα στα μπουρδέλα μας .οπότε οι Γερμανοί τρώνε δεύτερο χέρι από εμάς .
Το παράδοξο ήταν ότι οι τιμές ήταν ίδιες με την Ελλάδα! Πάλι τα κορόιδα ήμαστε εμείς δηλαδή!
οι 1-2 μαυρες που λες εκει διπλα στη χλοης στεκονταν?Περασμα σημερα αρκετα αργα ολη η πιατσα αδεια μονο μια δυο μαυρες και εκει που παω να φυγω βλεπω σονια. Καιρο εχω κεω την παιρνω μονο για πιπα γιατι με την συγκεκριμενη τα εχουμε βρει την ζοριζω και δεν κεει οχι. 20€ εδωσα δεν τα εκλαψα
Τραβελι είναι ε;Μεγάλωσε η μυωπία μου…Η Σονια που λες που στήνεται ;Τλχστον δεν είναι τραβελι η Αλβα που λες,είδα καλά …ΚαλημέραΚατά τις 10 η βόλτα ξεκίνημά στη Γιαννιτσών προς κτελ αλβα δεξιά αυτή με τα άσπρα π είπε ο φίλος απέναντί απ το 4αλ η σια tiger συνεχίζοντας περνάμε το one απουσία σήμερα η Ιουλία δεξιά η Μαρία με το στιλο η ξανθιά π είδε ο φίλος στην Χαλκίδος είναι το γνωστό ξανθό τραβελι λίγο παρακάτω τα λέγανε καθισμένες στο πεζοδρόμιό γύφτοκρητικια με την κόρη κ στην διχάλα η εμυ π κοιτάει όλο ναζί οποίον περνάει από μοναστηριού επιστροφή η απόλυτη νέκρα
Αν δε τα γνωρίζεις σε ξεγελάνε άνετα κοντή στενή φούστα πεταχτούν κωλαρακι νύχτα είναι οπότε άνετα τρως παπάΤραβελι είναι ε;Μεγάλωσε η μυωπία μου…Η Σονια που λες που στήνεται ;Τλχστον δεν είναι τραβελι η Αλβα που λες,είδα καλά …Καλημέρα
διχάλα είναι ακριβώς η αντίθετη μεριά προς ΚΤΕΛ που χωρίζονται δυο δρόμοι,ένας συνεχίζει για μοναστηριού και η γιαννιτσών που συνεχίζει στα ΚΤΕΛ,δεν έχει ποτέ τρανς εκεί.Παιδιά η διχάλα είναι εκεί που είναι όλο τρανσ ; είναι από σελ και μετά για ανατολικά σωστά ;;
Λες την στροφή στην κτηνιατρική,δεν είναι διχάλα εκεί και δεν έχει γυναίκες .Από σελ προς Θεσσαλονίκη ανατολικά είδα ένα μελαχρινό πολύ καλό αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν είναι γυναίκα