Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.716
Πόντοι
456
Δύσκολα χρόνια, να μην αφήνουν χώρους να εκτονώνεται ο κόσμος, τους φτάει η Γιαννιτσών, και δεν ασχολούνται με το γκέτο της Μοναστηρίου.
γκετο; η μοναστηρίου πλέον απο ενα σημειο κ μετά είναι πολύ πιο έρημη κ άδεια από την γιαννιτσών

Socrates009

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2023
Like
4.253
Πόντοι
441
γκετο; η μοναστηρίου πλέον απο ενα σημειο κ μετά είναι πολύ πιο έρημη κ άδεια από την γιαννιτσών
Γκέτο εννοώ τους λαθρομετανάστες, τους οποίους δεν ελέγχουν και είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι τους έλεγε ο μουλάς, στις πατρίδες τους

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.716
Πόντοι
456
Γκέτο εννοώ τους λαθρομετανάστες, τους οποίους δεν ελέγχουν και είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι τους έλεγε ο μουλάς, στις πατρίδες τους
ισως φταίει που κατεβαίνω αραιά στη πιάτσα,αλλά δεν βλέπω να έχει και πάρα πολλούς και να είναι εγκληματικοί,πιο πολύ λίγοι πακιστανοί σε κανα δυο μαγαζιά τους στην αρχή της μοναστηρίου βλέπω που μαζεύονται, ίσως απλά να πηγαίνω εγώ αργά και να έχουν προλάβει να κλείσουν κ να φύγουν σπίτια τους

Socrates009

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2023
Like
4.253
Πόντοι
441
ισως φταίει που κατεβαίνω αραιά στη πιάτσα,αλλά δεν βλέπω να έχει και πάρα πολλούς και να είναι εγκληματικοί,πιο πολύ λίγοι πακιστανοί σε κανα δυο μαγαζιά τους στην αρχή της μοναστηρίου βλέπω που μαζεύονται, ίσως απλά να πηγαίνω εγώ αργά και να έχουν προλάβει να κλείσουν κ να φύγουν σπίτια τους
Πάνε πιο πάνω στην Μαργαροπουλου, στα πάρκα να δεις τι γίνεται. Μόλις βραδιάσει, γυναίκα να περπατάει μόνη της, προς τα εκεί, είναι αποστολή στο Βιετνάμ!

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.363
Πόντοι
446
Γενικά, η περιοχή δεν είναι και από τις καλύτερες, μαύρα εμπόρευματα στα κινέζικα φουλ, μεγάλο κέντρο λάθροδιακίνησης, διακίνηση ουσιών, εργαζόμενα κορίτσια βραδινων ωρών, αστυνομικοι έλεγχοι που εάν σε ελέγξουν έχεις φάει ξενερωμα καλο. Πολλές φορές όταν επισκέπτομαι την αμαρτωλή οδό είμαι στην τσίτα, και προσπαθώ να αποφύγω την συνήθεια του έλα μωρέ όλες τις φορές δεν είχα κανένα πρόβλημα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.275
Πόντοι
3.796
Πέρασα 2-3 γυρες λόγο Κυριακής να δω τι παίζει.
Αλβανίδα με μαύρο κολάν στρας στο πόστο της .
Στην χλόης τα δύο βουλγαρακια,η Τζανικα και η άλλη η πιο μαυριδερη .δεν προλάβαιναν να μπαινοβγαίνουν στο στενό και οι δύο μέχρι που εξαφανίστηκαν .μετά απορούμε γιατί δεν έχει τίποτα καλό το βράδυ .
Απέναντι μια χοντρούλα .
Πιο κάτω η Ντανιέλα και στην διχάλα 2 πρεζουδες ,αυτά για την ώρα .

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.716
Πόντοι
456
οσο βγαάζει τόσο κρύο κ αέρα θα λιγοστευουν,πιστεύω από μάρτη και μετά θα ξαναρχίσει να γεμιζει η πιάτσα .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.275
Πόντοι
3.796
οσο βγαάζει τόσο κρύο κ αέρα θα λιγοστευουν,πιστεύω από μάρτη και μετά θα ξαναρχίσει να γεμιζει η πιάτσα .
Πουτανες έχει,αλλά αφού τα βγάζουν από νωρίς ποιος ο λόγος να κάθονται μέσα στο κρύο;
Σου λέω δεν σταματάνε να φορτώνονται

o germanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
34
Πόντοι
0
Καλησπέρα το 20 χρόνο που είναι μάνα που ακούστηκε πριν από 1 σελίδα καλό;;;; Και αυτή η 23 χρονη Αλβανίδα;;

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
605
Πόντοι
81
Πέρασμα από τον γνωστό δρόμο κατά τις 10.30 ..Πήγα για Αλβα αποκλειστικά αλλά δεν την βρήκα …Στιλό στη θέση του μαζί με κάτι τρανς στα γνωστά σημεία λίγα πράγματα γενικά

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.275
Πόντοι
3.796
Πέρασμα από τον γνωστό δρόμο κατά τις 10.30 ..Πήγα για Αλβα αποκλειστικά αλλά δεν την βρήκα …Στιλό στη θέση του μαζί με κάτι τρανς στα γνωστά σημεία λίγα πράγματα γενικά
Και εγώ πέρασα εκείνη την ώρα .
Μόνο οι τρανς είναι έξω και αυτή με το στιλο .
Ως γνωστόν το έχουμε πει χιλιάδες φορές ,το κρύο θέλει αρχιδια .
Προς τα μπουρδέλα από την πίσω μεριά που βγαίνει στο μέδουσα ,ακριβώς πριν τις γραμμές μόλις περνάς την διασταύρωση ήταν στην άκρη μια θεία με ένα ατος και κάπνιζε .τι ρόλο παίζει αυτή ;
Νομίζω έχω δει και παλαιότερα μια παρόμοια πάνω στον δρόμο στο φανάρι μέρα να στέκεται.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.363
Πόντοι
446
Φίλος σε συζήτηση που είχα με Άλβα πριν από 2-3 εβδομάδες μου είχε πει όταν ξεκινήσει το κρύο θα έρχεται κατά τις 19:00-19:30 και θα φεύγει κατά τις 23:00.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.382
Πόντοι
7.095
Προς τα μπουρδέλα από την πίσω μεριά που βγαίνει στο μέδουσα ,ακριβώς πριν τις γραμμές μόλις περνάς την διασταύρωση ήταν στην άκρη μια θεία με ένα ατος και κάπνιζε .τι ρόλο παίζει αυτή ;
Νομίζω έχω δει και παλαιότερα μια παρόμοια πάνω στον δρόμο στο φανάρι μέρα να στέκεται.
Πλάκα κάνεις, ότι τη βλέπεις για δεύτερη φορά....αιώνες έχει που είναι εκεί, με μερικές εξαιρέσεις που ήταν προς τα παραντάις.
ΔΕΝ έχω δει ποτέ κανέναν να τη φορτώνει μιας και είναι ΤΟ ΜΠΑΖΟ.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.716
Πόντοι
456
Πλάκα κάνεις, ότι τη βλέπεις για δεύτερη φορά....αιώνες έχει που είναι εκεί, με μερικές εξαιρέσεις που ήταν προς τα παραντάις.
ΔΕΝ έχω δει ποτέ κανέναν να τη φορτώνει μιας και είναι ΤΟ ΜΠΑΖΟ.
επειδή δεν έχω καταλάβει ακριβώς το σημείο,μιλάτε για μια 40-50αρα που κάνει πιάτσα στους δρόμους των στούντιο,ή στις γωνίες της τεράστιας διασταύρωσης κολλέτη με 26ης οκτωβρίου σε διάφορα σημεία; (όπως δίπλα στο πάμπλικ,απέναντι από το δημοτικό σχολείο της περιοχής,κλπ)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.275
Πόντοι
3.796
επειδή δεν έχω καταλάβει ακριβώς το σημείο,μιλάτε για μια 40-50αρα που κάνει πιάτσα στους δρόμους των στούντιο,ή στις γωνίες της τεράστιας διασταύρωσης κολλέτη με 26ης οκτωβρίου σε διάφορα σημεία; (όπως δίπλα στο πάμπλικ,απέναντι από το δημοτικό σχολείο της περιοχής,κλπ)
Ναι για αυτήν λέω .
Φίλε gagarin τι να προσέξω ;
Όπως είπες ,βρήκε μέρος και αυτή για πιάτσα .αλλά ποντάρει στους καυλωμένους που θα έχουν μόνο κανένα 10ρικο στην τσέπη και γυρνάνε από τσάρκα .
Παλιά στο Βαρδάρη το ίδιο έκαναν τα τραβελια με τα αυτοκίνητα! Μορφές,θυμάμαι κάτι νταλικερηδες παρκάρανε στο μεγάλο πάρκινγκ στην Προμηθέως και ενώ είχε 20 μπουρδέλα αυτοί πήγαιναν καρφί στα τραβελια !

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.042
Πόντοι
441
Ναι για αυτήν λέω .
Φίλε gagarin τι να προσέξω ;
Όπως είπες ,βρήκε μέρος και αυτή για πιάτσα .αλλά ποντάρει στους καυλωμένους που θα έχουν μόνο κανένα 10ρικο στην τσέπη και γυρνάνε από τσάρκα .
Παλιά στο Βαρδάρη το ίδιο έκαναν τα τραβελια με τα αυτοκίνητα! Μορφές,θυμάμαι κάτι νταλικερηδες παρκάρανε στο μεγάλο πάρκινγκ στην Προμηθέως και ενώ είχε 20 μπουρδέλα αυτοί πήγαιναν καρφί στα τραβελια !
Τι μου θυμησες τωρα..Ναυμαχιας Λημνου τον τυπα στο αμαξι που εξεδιδε την αδερφη του ....πωπωπω σκιαχτηκα μονο που το θυμηθηκα...

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.382
Πόντοι
7.095
@DEWARSS εγώ άλλο θέλω να ρωτήσω είτε εσένα είτε τον @al pacino είτε όποιον άλλο θυμάται.
Το ωραίο μουνι που έκανε πιάτσα σε εκείνο το σημείο που είναι αυτή η θεία, γύρω στο 2012-14 που πρέπει να ήταν παλιά στα μπουρδέλα, ποια ήταν? Έχω ξεχάσει όνομα. Ωραίο μουνι με ωραίο γαμησι.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.275
Πόντοι
3.796
@DEWARSS εγώ άλλο θέλω να ρωτήσω είτε εσένα είτε τον @al pacino είτε όποιον άλλο θυμάται.
Το ωραίο μουνι που έκανε πιάτσα σε εκείνο το σημείο που είναι αυτή η θεία, γύρω στο 2012-14 που πρέπει να ήταν παλιά στα μπουρδέλα, ποια ήταν? Έχω ξεχάσει όνομα. Ωραίο μουνι με ωραίο γαμησι.
Μαρίνα φίλε μου,νομίζω στεκόταν προς το media markt συνήθως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom