Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Η θεια με το atos ειναι σιγουρα 55 με 60 η φιονα ρε φιλε την θυμαμαι στο φιξ στην στροφη πριν καμια 25 ετια και μεχρι το 2002 εγω ημουν με την παπια τοτε βολτες παρεα κτλ ειμαι 41 απο μενα πιο μεγαλη ειναι αλλα υπολογιζω καμια 45 βεβαια μπορει να πεφτω και εξω δεν ξερω
250px-Τροχονόμος_Βαρβάρα_(εξώφυλλο).jpg

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.188
Πόντοι
456
Είμαι πολύ περίεργος να δω τη φάση αλλά δεν έχω αμάξι.

Άμα πάω στη πιάτσα ποδαράτος αντικειμενικά κατά πόσο θα επιζήσω ;

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Είμαι πολύ περίεργος να δω τη φάση αλλά δεν έχω αμάξι.

Άμα πάω στη πιάτσα ποδαράτος αντικειμενικά κατά πόσο θα επιζήσω ;
Καλημέρα φίλος, εάν πας κατά τις 21:00 που κλείνει η αγορά εκείνη την ώρα και έχει κίνηση θεωρώ δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Επίσης για πιο safe καβατζες ποδαρατος πιστεύω είναι το χαμόσπιτο με την Έλενα της μοναστήριου και στο ερείπιο με τζανικα.Ισως βέβαια οι παλαιότεροι να να έχουν να προτείνουν κάτι καλύτερο.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Κάθομαι χαλαρός σπίτι λόγω studio που προηγήθηκε χθές, και ξαφνικά βγαίνει δουλίτσα για 21:30 κοντά στο υπουργείο Μακεδονίας, κάνω πέτρα την καρδιά μου και πάω. Τελειώνω σε 10 λεπτά, και σκέφτομαι.... Κρίμα δεν είναι να μην περάσω μια βόλτα? 21:50 είμαι πλέον στην οδό των γουστων. Πρώτη βόλτα , ένα μικρό άσπρο αμάξι απέναντι από 4all με 2-3 κοπέλες μέσα αλλά δεν μπορώ να δω φάτσες, η ξανθιά στην πεσόντων,Ιουλία στις λαμαρίνες, το stilo , τζανικα και μια ξανθιά χλόης , μοναστήριου άδεια. 2η βόλτα και η Αλβα με μίνι στρας, σκέφτομαι να την χτυπήσω, μετά λέω ας κάνω ακόμα μια βόλτα, έχει πάει 22:01 και η τζανικα με την παρέα της είναι στο φεύγα, στην διχάλα μια με μαύρα 35χρ.40χρ. Σταματώ και ρωτάω το όνομα σου? Νταίζη μου λέει. Θυμήθηκα τα καλά που είχατε πει για νταιζη και ντανιελα, 20€ μου λέει, λέω μπες, κοινωνική, και βάση των εμπειριών μου η καλύτερη πίπα στην πιάτσα. Όντως πολύ,πολύ,πολύ ( σωστά έγραψα 3 φορές πολύ :D:) δυνατή στην πίπα με ωραία κολπακια, με ερωτήσεις εάν πονάω, εάν μου άρεσει , εάν θέλω κάτι άλλο κτλ. Σε κάποια φάση ρωτάω μήπως σε πονάω τον κωλο , και μου απαντά " όχι μου άρεσει" :grin:Την λέω που ήσουν ρε χαμένο ταλέντο εσύ κρυμμενη? Οι φίλοι συνάδελφοι που έχουν προτείνει Νταίζη δικαιώνονται από πλευράς μου 100%.
Η Νταιζη φίλε είναι λίρα 100.
Αν ήταν όλες σαν αυτήν η πιάτσα θα χε περισσότερη κίνηση και από την Τσιμισκή.
Συνήθως είναι Μοναστηριού προς Μενεμένη, σπάνια κατεβαίνει προς διχαλα

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.188
Πόντοι
456
Καλημέρα φίλος, εάν πας κατά τις 21:00 που κλείνει η αγορά εκείνη την ώρα και έχει κίνηση θεωρώ δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Επίσης για πιο safe καβατζες ποδαρατος πιστεύω είναι το χαμόσπιτο με την Έλενα της μοναστήριου και στο ερείπιο με τζανικα.Ισως βέβαια οι παλαιότεροι να να έχουν να προτείνουν κάτι καλύτερο.
Ευχαριστώ πολύ.
Δε θέλω να πάω να πηδήξω. Πιο πολύ από περιέργεια.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Ευχαριστώ πολύ.
Δε θέλω να πάω να πηδήξω. Πιο πολύ από περιέργεια.
Δεν θα το ευχαριστηθείς φίλε μου .ειδικά τώρα τον χειμώνα,πιο πολύ κρύο θα φας και λίγα θα δεις .
Οι κοπέλες κινούνται συχνά και φορτώνονται οπότε πάνω από μια γύρα δεν θα καταφέρεις να κάνεις και εννοείται ότι πολλές δεν θα τις δεις γιατί θα τις έχεις προσπεράσει σε χρόνο που μπορεί να είναι καβατζα .
Βρες ένα φιλαράκι και βγείτε γύρα με το αυτοκίνητο. 21:00 με 22:00 είναι οι καλύτερες ώρες .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Τον τελευταίο καιρό είναι συνέχεια απέναντι από το βενζινάδικο στη διχάλα .
Βολεύει γιατί τους περισσότερους τους πάει στην πρεζοκαβατζα στον χωματόδρομο απέναντι από την διχάλα .
Αν και η άλλη καβατζα της είναι πιο ήσυχη ,απέναντι από το ξενοδοχείο.
Είναι όντως λίρα 100 και επιλεκτική με τους πελάτες,αν κάτι δεν την αρέσει στον πελάτη τον διώχνει δεν φορτώνεται,όχι σαν την αλβανίδα που παίρνει ότι περνάει ..κατά καιρούς την έχω δει με ότι μπορείς να φανταστείς.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Τον τελευταίο καιρό είναι συνέχεια απέναντι από το βενζινάδικο στη διχάλα .
Βολεύει γιατί τους περισσότερους τους πάει στην πρεζοκαβατζα στον χωματόδρομο απέναντι από την διχάλα .
Αν και η άλλη καβατζα της είναι πιο ήσυχη ,απέναντι από το ξενοδοχείο.
Είναι όντως λίρα 100 και επιλεκτική με τους πελάτες,αν κάτι δεν την αρέσει στον πελάτη τον διώχνει δεν φορτώνεται,όχι σαν την αλβανίδα που παίρνει ότι περνάει ..κατά καιρούς την έχω δει με ότι μπορείς να φανταστείς.
πάντα απέναντι πάμε

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.788
Πόντοι
201
Εγω δεν την εχω πετυχει.που ακριβως συχναζει?διχαλα παντα γυρναω να την πετυχω...που αλλου ρε συντροφοι?μοναστηριου που υψος?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Εγω δεν την εχω πετυχει.που ακριβως συχναζει?διχαλα παντα γυρναω να την πετυχω...που αλλου ρε συντροφοι?μοναστηριου που υψος?
Βγαίνει πολύ λίγες ώρες 21:00 με 23:00 συνήθως .
Δεν είναι εύκολο να την πετύχεις .
Απέναντι ακριβώς από το βενζινάδικο συνήθως αν είσαι τυχαιρος

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.788
Πόντοι
201
Βγαίνει πολύ λίγες ώρες 21:00 με 23:00 συνήθως .
Δεν είναι εύκολο να την πετύχεις .
Απέναντι ακριβώς από το βενζινάδικο συνήθως αν είσαι τυχαιρος
Δε ξερω πως να την αναγνωρισω με τις περιγραφες σας..μια φορα την εστησα εκει που λες και περιμενα σκεψου με κοιτουσαν περιεργα..απο οσες εχω δει εκει δεν ειδα καποια ωραια...

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.188
Πόντοι
456
Δεν θα το ευχαριστηθείς φίλε μου .ειδικά τώρα τον χειμώνα,πιο πολύ κρύο θα φας και λίγα θα δεις .
Οι κοπέλες κινούνται συχνά και φορτώνονται οπότε πάνω από μια γύρα δεν θα καταφέρεις να κάνεις και εννοείται ότι πολλές δεν θα τις δεις γιατί θα τις έχεις προσπεράσει σε χρόνο που μπορεί να είναι καβατζα .
Βρες ένα φιλαράκι και βγείτε γύρα με το αυτοκίνητο. 21:00 με 22:00 είναι οι καλύτερες ώρες .
Καλώς. Ευχαριστώ πολύ.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.147
Πόντοι
2.356
Δε ξερω πως να την αναγνωρισω με τις περιγραφες σας..μια φορα την εστησα εκει που λες και περιμενα σκεψου με κοιτουσαν περιεργα..απο οσες εχω δει εκει δεν ειδα καποια ωραια...
Κρατάει πάντα ένα καφέ στο χέρι κ αν δε την μιλήσεις αδιαφορεί
Δεν είναι μικρή 40+ είναι

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Δεν ξέρω τι περιμένεις να δεις ..
Η κοπέλα δεν μοιάζει καν βίζιτα .είναι μια συνηθισμένη 40ρα ,ποτέ δεν είναι ντυμένη έξαλλα .θα την αναγνωρίσεις ίσως αν κρατάει ένα καφέ στο χέρι και τσιγάρο ή ασχολείται με το κινητό της .
Μην περιμένεις να δεις κανένα μοντέλο ,μέτριας εμφάνισης και από το ντύσιμο δεν θα καταλάβεις τίποτα από το σώμα ,τώρα χειμώνα άμα φοράει και μακρύ μπουφάν ούτε τα πόδια της δεν βλέπεις .

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.788
Πόντοι
201
Κρατάει πάντα ένα καφέ στο χέρι κ αν δε την μιλήσεις αδιαφορεί
Δεν είναι μικρή 40+ είναι
Καστανη ντυνεται προκλητικα?ευχαριστω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν ξέρω τι περιμένεις να δεις ..
Η κοπέλα δεν μοιάζει καν βίζιτα .είναι μια συνηθισμένη 40ρα ,ποτέ δεν είναι ντυμένη έξαλλα .θα την αναγνωρίσεις ίσως αν κρατάει ένα καφέ στο χέρι και τσιγάρο ή ασχολείται με το κινητό της .
Μην περιμένεις να δεις κανένα μοντέλο ,μέτριας εμφάνισης και από το ντύσιμο δεν θα καταλάβεις τίποτα από το σώμα ,τώρα χειμώνα άμα φοράει και μακρύ μπουφάν ούτε τα πόδια της δεν βλέπεις .
Ευχαριστω...καταλαβα ποια ειναι..δεν εδωσα καν σημασια οταν ειδα νομιζα ειβαι περαστικη φαση

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
742
Πόντοι
81
Φίλε κι εγώ το ίδιο θέμα είχα. Την πέτυχα ακριβώς απέναντι από το βενζινάδικο, έκανε τσιγάρο και στο περβάζι είχε έναν καφέ. Αν δεν έβλεπα το καφέ θα ντρεπόμουν να σταματήσω. Γενικά δε σου κάνει από αυτά που φοράει και σε συνάρτηση του ότι δε κοιτάει κάθε αμάξι που περνάει, δε σου κάνει για εργαζόμενη. Πιθανότατα την έχεις πετύχει και να μην έδωσες σημασία.

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.788
Πόντοι
201
Θελω να δω το τσιμπουκι που διαφημιζετε...εγω εχω εθισμο στο λαρυγγι της Τζανικας βεβαια αλλα θα δοκιμασω και αυτην να δω στα του αγωνα και θα επανελθω.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Δεν υπάρχει φόβος κυκλοφόπεις άνετα απλά θα στην πέφτουν αυτές
Σκυλιά του πολέμου σε αναζήτηση μεροκάματου :cheesy: Οι μαύρες είναι πιο πεφτουλες από όλες και εάν σε δουν και "νέο" θα σου ζητούν 20αρικο για κώλο.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Φίλε κι εγώ το ίδιο θέμα είχα. Την πέτυχα ακριβώς απέναντι από το βενζινάδικο, έκανε τσιγάρο και στο περβάζι είχε έναν καφέ. Αν δεν έβλεπα το καφέ θα ντρεπόμουν να σταματήσω. Γενικά δε σου κάνει από αυτά που φοράει και σε συνάρτηση του ότι δε κοιτάει κάθε αμάξι που περνάει, δε σου κάνει για εργαζόμενη. Πιθανότατα την έχεις πετύχει και να μην έδωσες σημασία.
Χθες πρώτη φορά που την πρόσεξα , πλαγιασα το αμάξι δίπλα της με αμφιβολία να σου πω την αλήθεια, Με το καλησπέρα και πώς σε λένε πήραν όλα τον δρόμο τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom