Κάθομαι χαλαρός σπίτι λόγω studio που προηγήθηκε χθές, και ξαφνικά βγαίνει δουλίτσα για 21:30 κοντά στο υπουργείο Μακεδονίας, κάνω πέτρα την καρδιά μου και πάω. Τελειώνω σε 10 λεπτά, και σκέφτομαι.... Κρίμα δεν είναι να μην περάσω μια βόλτα? 21:50 είμαι πλέον στην οδό των γουστων. Πρώτη βόλτα , ένα μικρό άσπρο αμάξι απέναντι από 4all με 2-3 κοπέλες μέσα αλλά δεν μπορώ να δω φάτσες, η ξανθιά στην πεσόντων,Ιουλία στις λαμαρίνες, το stilo , τζανικα και μια ξανθιά χλόης , μοναστήριου άδεια. 2η βόλτα και η Αλβα με μίνι στρας, σκέφτομαι να την χτυπήσω, μετά λέω ας κάνω ακόμα μια βόλτα, έχει πάει 22:01 και η τζανικα με την παρέα της είναι στο φεύγα, στην διχάλα μια με μαύρα 35χρ.40χρ. Σταματώ και ρωτάω το όνομα σου? Νταίζη μου λέει. Θυμήθηκα τα καλά που είχατε πει για νταιζη και ντανιελα, 20€ μου λέει, λέω μπες, κοινωνική, και βάση των εμπειριών μου η καλύτερη πίπα στην πιάτσα. Όντως πολύ,πολύ,πολύ ( σωστά έγραψα 3 φορές πολύ
) δυνατή στην πίπα με ωραία κολπακια, με ερωτήσεις εάν πονάω, εάν μου άρεσει , εάν θέλω κάτι άλλο κτλ. Σε κάποια φάση ρωτάω μήπως σε πονάω τον κωλο , και μου απαντά " όχι μου άρεσει"
Την λέω που ήσουν ρε χαμένο ταλέντο εσύ κρυμμενη? Οι φίλοι συνάδελφοι που έχουν προτείνει Νταίζη δικαιώνονται από πλευράς μου 100%.