Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.086
Πόντοι
441
Ποιος ήταν αυτός ;
Δεν θυμαμαι καθολου ονοματα..ειχε μερικους αρρωστους που πηγαιναν..η γυναικα ειχε προβλημα φαινοτανε και αυτος αλλο τοσο που την εβγαζε στο κλαρι..και μαλιστα πηγαινε κοσμος..ειχα πετυχει σε πυλωτη στο στενακι διπλα απο το beyond the walls εναν αρρωστο να τη τσιμπουκωνει...λογικα μερικοι ισως να το θυμουνται.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.391
Πόντοι
3.796
Δεν θυμαμαι καθολου ονοματα..ειχε μερικους αρρωστους που πηγαιναν..η γυναικα ειχε προβλημα φαινοτανε και αυτος αλλο τοσο που την εβγαζε στο κλαρι..και μαλιστα πηγαινε κοσμος..ειχα πετυχει σε πυλωτη στο στενακι διπλα απο το beyond the walls εναν αρρωστο να τη τσιμπουκωνει...λογικα μερικοι ισως να το θυμουνται.
Ναι φίλε κατάλαβα για ποια και ποιον λες .δεν ήταν αδέρφια απλά αυτός την έβγαζε στο κλαρί με το αμάξι του .αυτή όντως ήταν τελείως χαζή .θυμάμαι συναγωνιστής είχε γράψει ότι την έδωσε κρυφά 2ευρω και την πήρε από κώλο απλά να μην το μάθει ο άλλος .
Ο Πετράκης και η Αννούλα αν θυμάμαι καλά;
Θα με κάνεις να το ψάξω !:cheesy::cheesy::cheesy:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.391
Πόντοι
3.796
Al ο Πετρος πλεον δεν ψωνιζεται γιατι εχει την Αγνη να δουλευει για αυτον, η οποια ειναι 1 κοπελα με πολυ χαμηλο IQ αλλα παρα πολυ εξυπηρετικη :zfuck:
Με 15$ την παιρνεις στην καβατζα μεσα στο parking και με 5$ εξτρα αν δωσεις την θα τα παρει κρυφα απο τον Πετρο και θα σου δωσει το κωλαρακι της.Ο Πετρακης ειμαι ο ατυπος προεδρος ολων των τραβεστι και πουστηδων καθως ειναι ο πιο παλιος στην πιατσα.εβγαινε επι εποχης Αλομα...αν θυμουνται οι παλιοι ακομα
Τωρα ειναι πολυ ησυχος και ασχολειται μονο με την Αγνη και το Στοιχημα ,πιο παλια για να βγει καποια καινουρια στην πιατσα επρεπε να δωσει το ΟΚ ο Πετρος
Αγνή! Χαχαχαχα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.391
Πόντοι
3.796
"αγνές"όμορφες εποχές !
Έβγαινες και έφτανες σπίτι το πρωί ,η πιάτσα γεμάτη,τα μπουρδέλα το ίδιο .
Μπουρδέλοτσαρκα στο Βαρδάρη ,μετά βολτιτσα στην πιάτσα , διάλυμα στο μεταξύ μας ή επαφή για ένα Dewar's συνοδευόμενο από το περίφημο πιατακι με φρυγανιά, κασέρι και δύο πράσινα πιπερακια μέσα !
Αφού καυλαντιζες τα μεγαλοκοριτσια ,ξανά στην γύρα μέχρι το πρωί !

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.190
Πόντοι
1.056
Εβγαινε και μια βουλγαρα γιαννιτσων με αμάξι, στην εθνική τράπεζα μπροστα, με ένα γκρι σκούρο A class mercedes. Δουλευε και αυτή στα μπουρδελα. Μαρία την λέγανε.

Συνημμένα

• Screenshot_20231127_235918.jpg
    Screenshot_20231127_235918.jpg
    468,5 KB · Εμφανίσεις: 65

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.190
Πόντοι
1.056
Ναι φίλε κατάλαβα για ποια και ποιον λες .δεν ήταν αδέρφια απλά αυτός την έβγαζε στο κλαρί με το αμάξι του .αυτή όντως ήταν τελείως χαζή .θυμάμαι συναγωνιστής είχε γράψει ότι την έδωσε κρυφά 2ευρω και την πήρε από κώλο απλά να μην το μάθει ο άλλος .
Σωστά ο Πετρακης. Την έστηνε στο στενό που κατέβαινε από Δωδεκανήσου για πολυτεχνείου και έμπαινε στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας.
Πλάκα πλάκα τα τραβελια Κελυ κ Φιονα και γενικά όλοι οι παλιοί τραβελοι πρέπει να είναι κοντά στα 50+ με 60 σχεδον.
Αυτη με το Ατος πρέπει να έβγαινε και με μια αλλη παρέα που την έστηνε στην Λήμνου που ήταν και κουτση, γύρω στα 60 μελαχρινή και μπομποτα

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
658
Πόντοι
86
Στο φανάρι στη Δάφνης Μαρίνα την λέγανε, σπο τα καλύτερα της πιάτσας, τα έβγαζε όλα με την ηρεμία της, τα διπλωνε και τα ακουμπούσε στο ταμπλό, πότε δεν βιαζόταν, ούτε γκρίνιαζε για την ώρα, δούλευε παλιότερα στο βαρδαρι.
Η άλλη με το Ατος βγαίνει χρόνια εκεί, πιο πρην έβγαινε κοντά στο Μύλο, έχει σίγουρη πελατια κάτι γερόντια
Όποιος δεν έχει περάσει από την Αγνή δεν λέγεται πουτανιαρης, κσι οποίος δεν έχει πάει με γυφτισσα από το Δενδροποταμο δεν λέγεται πιατσοβιος..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.391
Πόντοι
3.796
Στο φανάρι στη Δάφνης Μαρίνα την λέγανε, σπο τα καλύτερα της πιάτσας, τα έβγαζε όλα με την ηρεμία της, τα διπλωνε και τα ακουμπούσε στο ταμπλό, πότε δεν βιαζόταν, ούτε γκρίνιαζε για την ώρα, δούλευε παλιότερα στο βαρδαρι.
Η άλλη με το Ατος βγαίνει χρόνια εκεί, πιο πρην έβγαινε κοντά στο Μύλο, έχει σίγουρη πελατια κάτι γερόντια
Όποιος δεν έχει περάσει από την Αγνή δεν λέγεται πουτανιαρης, κσι οποίος δεν έχει πάει με γυφτισσα από το Δενδροποταμο δεν λέγεται πιατσοβιος..
Βικτώρια με τακουνι στημένη όρθια στα νιάτα της θυμάσαι φίλε μου ;
Έφτανες ή σήκωνες λίγο στις μύτες ;:cheesy:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.704
Πόντοι
7.095
Ζει ο άρχοντας της πιάτσας...σαν κάτι ταινίες (και στην πραγματική ζωή το ίδιο) με χούλιγκαν, που επανεμφανίζεται ο παλιός αρχηγός.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
658
Πόντοι
86
Βικτώρια με τακουνι στημένη όρθια στα νιάτα της θυμάσαι φίλε μου ;
Έφτανες ή σήκωνες λίγο στις μύτες ;:cheesy:
Στο Τιπ Τοπ έβγαινε κοντά μαζί με μια πετιτ, φιφτι φουλ προγραμ έλεγαν, μετά είχε αγγελίες στο κάνεσεξ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ζει ο άρχοντας της πιάτσας...σαν κάτι ταινίες (και στην πραγματική ζωή το ίδιο) με χούλιγκαν, που επανεμφανίζεται ο παλιός αρχηγός.
πότε δεν σταμάτησα, κάνω υψηλή εποπτεία

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.086
Πόντοι
441
Σωστά ο Πετρακης. Την έστηνε στο στενό που κατέβαινε από Δωδεκανήσου για πολυτεχνείου και έμπαινε στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας.
Πλάκα πλάκα τα τραβελια Κελυ κ Φιονα και γενικά όλοι οι παλιοί τραβελοι πρέπει να είναι κοντά στα 50+ με 60 σχεδον.
Αυτη με το Ατος πρέπει να έβγαινε και με μια αλλη παρέα που την έστηνε στην Λήμνου που ήταν και κουτση, γύρω στα 60 μελαχρινή και μπομποτα
Η Φιονα ακομα κανει βιζιτες πολυτελειας..μου δειξε μια φορα το κωλοτρυπιδι της σε εφαρμογη σε φωτο για να με δελεασει και ηταν λες και εβγαλε ο μαστορας κοιλια πατσα να κοψει

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.086
Πόντοι
441
Ψαξτο λιγο εχει νοημα...νοσταλγικες εποχες..ηταν ωραια χρονια εκεινα..με τσοντα βασισμενη στην ελληνοχριστιανικη παραδοση και ιδεωδη

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.391
Πόντοι
3.796
Ψαξτο λιγο εχει νοημα...νοσταλγικες εποχες..ηταν ωραια χρονια εκεινα..με τσοντα βασισμενη στην ελληνοχριστιανικη παραδοση και ιδεωδη
Το παρέθεσα πιο πάνω ,το βρήκα ήδη .
Πάντως δεν είχαν συγγένεια από όσο γνωρίζω,δεν είχε αναφερθεί πουθενά .απλά την έβγαζε στο κλαρί.

wolfgar

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
260
Πόντοι
21
Κολλητοί ήταν. Αυτή ήταν με ξανθό ίσιο μαλλί σαν την Ρένα Παγκράτη ένα πράμα. Χαζοχαρουμενη αλλά το δούλευε καλά το έργο. Χωνοσουν τέρμα στο στενό στο αδιέξοδο το έπαιρνες όπως γουσταρες. Αγνή την λέγανε και δεν φορούσε ποτέ κιλότα. Πάντα με μίνι φούστα. Τι εποχές ρε φίλε...

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.402
Πόντοι
446
Κάθομαι χαλαρός σπίτι λόγω studio που προηγήθηκε χθές, και ξαφνικά βγαίνει δουλίτσα για 21:30 κοντά στο υπουργείο Μακεδονίας, κάνω πέτρα την καρδιά μου και πάω. Τελειώνω σε 10 λεπτά, και σκέφτομαι.... Κρίμα δεν είναι να μην περάσω μια βόλτα? 21:50 είμαι πλέον στην οδό των γουστων. Πρώτη βόλτα , ένα μικρό άσπρο αμάξι απέναντι από 4all με 2-3 κοπέλες μέσα αλλά δεν μπορώ να δω φάτσες, η ξανθιά στην πεσόντων,Ιουλία στις λαμαρίνες, το stilo , τζανικα και μια ξανθιά χλόης , μοναστήριου άδεια. 2η βόλτα και η Αλβα με μίνι στρας, σκέφτομαι να την χτυπήσω, μετά λέω ας κάνω ακόμα μια βόλτα, έχει πάει 22:01 και η τζανικα με την παρέα της είναι στο φεύγα, στην διχάλα μια με μαύρα 35χρ.40χρ. Σταματώ και ρωτάω το όνομα σου? Νταίζη μου λέει. Θυμήθηκα τα καλά που είχατε πει για νταιζη και ντανιελα, 20€ μου λέει, λέω μπες, κοινωνική, και βάση των εμπειριών μου η καλύτερη πίπα στην πιάτσα. Όντως πολύ,πολύ,πολύ ( σωστά έγραψα 3 φορές πολύ :D:) δυνατή στην πίπα με ωραία κολπακια, με ερωτήσεις εάν πονάω, εάν μου άρεσει , εάν θέλω κάτι άλλο κτλ. Σε κάποια φάση ρωτάω μήπως σε πονάω τον κωλο , και μου απαντά " όχι μου άρεσει" :grin:Την λέω που ήσουν ρε χαμένο ταλέντο εσύ κρυμμενη? Οι φίλοι συνάδελφοι που έχουν προτείνει Νταίζη δικαιώνονται από πλευράς μου 100%.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.391
Πόντοι
3.796
Κάθομαι χαλαρός σπίτι λόγω studio που προηγήθηκε χθές, και ξαφνικά βγαίνει δουλίτσα για 21:30 κοντά στο υπουργείο Μακεδονίας, κάνω πέτρα την καρδιά μου και πάω. Τελειώνω σε 10 λεπτά, και σκέφτομαι.... Κρίμα δεν είναι να μην περάσω μια βόλτα? 21:50 είμαι πλέον στην οδό των γουστων. Πρώτη βόλτα , ένα μικρό άσπρο αμάξι απέναντι από 4all με 2-3 κοπέλες μέσα αλλά δεν μπορώ να δω φάτσες, η ξανθιά στην πεσόντων,Ιουλία στις λαμαρίνες, το stilo , τζανικα και μια ξανθιά χλόης , μοναστήριου άδεια. 2η βόλτα και η Αλβα με μίνι στρας, σκέφτομαι να την χτυπήσω, μετά λέω ας κάνω ακόμα μια βόλτα, έχει πάει 22:01 και η τζανικα με την παρέα της είναι στο φεύγα, στην διχάλα μια με μαύρα 35χρ.40χρ. Σταματώ και ρωτάω το όνομα σου? Νταίζη μου λέει. Θυμήθηκα τα καλά που είχατε πει για νταιζη και ντανιελα, 20€ μου λέει, λέω μπες, κοινωνική, και βάση των εμπειριών μου η καλύτερη πίπα στην πιάτσα. Όντως πολύ,πολύ,πολύ ( σωστά έγραψα 3 φορές πολύ :D:) δυνατή στην πίπα με ωραία κολπακια, με ερωτήσεις εάν πονάω, εάν μου άρεσει , εάν θέλω κάτι άλλο κτλ. Σε κάποια φάση ρωτάω μήπως σε πονάω τον κωλο , και μου απαντά " όχι μου άρεσει" :grin:Την λέω που ήσουν ρε χαμένο ταλέντο εσύ κρυμμενη? Οι φίλοι συνάδελφοι που έχουν προτείνει Νταίζη δικαιώνονται από πλευράς μου 100%.
Το έχω πει και εγώ και οι υπόλοιποι παίχτες,σαν την Νταίζη δεν θα περάσει ξανά από την πιάτσα κοπέλα .
Η καλύτερη με διαφορά!
Την έψαχνα αυτές τις μέρες αλλά δεν την πέτυχα ,εσύ πέρασες την καλύτερη ώρα.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.402
Πόντοι
446
Το έχω πει και εγώ και οι υπόλοιποι παίχτες,σαν την Νταίζη δεν θα περάσει ξανά από την πιάτσα κοπέλα .
Η καλύτερη με διαφορά!
Την έψαχνα αυτές τις μέρες αλλά δεν την πέτυχα ,εσύ πέρασες την καλύτερη ώρα.
Πολύ συμπαθητικη ούτε κλαψομουνα, ούτε αχ και βαχ, ούτε μαλακίες. Μια χαρά κοπέλα φίλος, και εργάτρια στην δουλειά της χαμογελαστή. Να είναι καλά το κορίτσι.

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
858
Πόντοι
81
Η θεια με το atos ειναι σιγουρα 55 με 60 η φιονα ρε φιλε την θυμαμαι στο φιξ στην στροφη πριν καμια 25 ετια και μεχρι το 2002 εγω ημουν με την παπια τοτε βολτες παρεα κτλ ειμαι 41 απο μενα πιο μεγαλη ειναι αλλα υπολογιζω καμια 45 βεβαια μπορει να πεφτω και εξω δεν ξερω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom