Καλημέρα, ίσως χθές να έφταιγε ότι είχα λίγο μελαγχολική διάθεση αποτέλεσμα μιας συζήτησης που είχα με μια φίλη, και να μου βγήκε κάπως , ισως να φταιει ότι σαν άνθρωπος πιστεύω στην αλληλεγγύη αλλήλων, και να σέβομαι το λειτούργημα που προσφέρουν ( σε καμμία περίπτωση δεν λέω ότι δεν υπάρχει σεβασμός από πλευράς σας ). Αλλά δύο κοπέλες μου είχαν πει κάποια στιγμή το εξής: Η μια κοπέλα αναφερόμενη σε συζήτηση σχετικά με στραποναρισμα που της ζητήθηκε να κάνει είπε " Καλύτερα να πηδάς παρά να σε πηδάνε" και η δεύτερη κοπέλα μου είχε πει " Τι νομίζεις γουστάρω να κάνω πίπες κάθε μέρα?" υποδηλώνοντας και τα δύο κορίτσια ότι καμμία δεν έρχεται χαμογελαστή στην δουλειά με σκεπτικό " ωραία σήμερα θα με πηδήξουν 5-10 άτομα και θα πιπωσω άλλους τόσους" Σαφώς και κάποιος θα πει ότι αυτή την δουλειά διάλεξαν για τους δικούς της λόγους η καθεμία και πορεύονται τον δρόμο τους, αλλά ποτέ με τα 20€-30€ που θα δώσω δεν θα πω ότι μου ανήκει το κορίτσι για εκείνα τα 15 λεπτά. Ο σκοπός των ανωτέρω post μου δεν είναι να υπάρξει λυπηση για τα κορίτσια επειδή καμμία δεν θα ζητήσει να την λυπηθούν αλλά όπως είχε γράψει και κάποιος συνάδελφος πριν από κανένα μήνα " να τις φέρεστε σαν ανθρώπους λέγοντας και καμμία κουβέντα" ( η κάτι παρόμοιο), οτι κάθε κορίτσι τραβά τον δικό της σταυρό και ιστορία. Κλεινοντας την συζήτηση από πλευράς μου επειδή δεν θέλω να χαλάσω άλλο το mood του νήματος μας, λυπάμαι εάν χάλασα την διάθεση μερικών αλλά ήθελα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου για τις εταιρες.