Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (6 μέλη και 39 επισκέπτες)

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Καλά ρε μαλακες ,από πίσω τα παίρνετε μέχρι τα σπίτια τους ;
Σιγά μην σταμάτησε ,όπως είχα πει ήρθε για αρπαχτη μάζεψε χρήμα και τώρα θα είναι στο ονειρικό Σαντάνσκι μέχρι να τελειώσουν τα φράγκα ,μετά πιθανόν να ξανά πάρει πτήση για Ντούισμπουργκ ή ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη να βγάλει τα Χριστούγεννα.
Η Βουλγάρες έτσι δουλεύουν και τώρα πιθανόν αν βρίσκεται στην Βουλγαρία πάλι γαμιεται με τα μισά λεφτά από εδώ .
Εδώ ενώ μπορούσε να κάτσει κανένα 2μηνο να έχουμε έξτρα επιλογές,κάτι μαλακες τις φούσκωσαν τις τσέπες με 40ρια νωρίτερα,οπότε ο σκοπός επιτευχθεί γρηγορότερα.
Προς επιβεβαίωση του Dewarss, όταν ρώτησα την τζανικα που ήταν τόσο καιρό χαμένη μου απάντησε ότι ήρθε για λίγο να μαζέψει χρήματα. Και για αυτόν τον λόγο ζητά 20ρικο με την μία με σκοπό να βγάζει 8ωρο, με καμμία 20αρια πελάτες στην βάρδια, do the math! Εργοστάσιο η τζανικα με το φοβερό κορμί :cheesy:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Προς επιβεβαίωση του Dewarss, όταν ρώτησα την τζανικα που ήταν τόσο καιρό χαμένη μου απάντησε ότι ήρθε για λίγο να μαζέψει χρήματα. Και για αυτόν τον λόγο ζητά 20ρικο με την μία με σκοπό να βγάζει 8ωρο, με καμμία 20αρια πελάτες στην βάρδια, do the math! Εργοστάσιο η τζανικα με το φοβερό κορμί :cheesy:
Ο τρόπος δουλειάς στην πιάτσα αυτός είναι ,από ότι έχω καταλάβει τόσα χρόνια ,αν πει ο νταβας φέρε 100 ευρώ σήμερα και τα μαζέψει σε 1 ώρα δεν κόβει το μυαλό να κάτσει να βγάλει παραπάνω απλά σταματάνε και φεύγουν ..
Για όποιους θυμούνται το καδισιο που ζητούσε 30 ακατεβατα ,δεν είχε δουλειά και πολλές φορές την έβλεπες στα σκαλοπάτια της Ντανιελας μέχρι 3 τα ξημερώματα,μια φορά στεκόταν με δάκρυα :cheesy:
Τέλος πάντων βγαίνουν με συγκεκριμένο στόχο και για συγκεκριμένο διάστημα .εμάς βέβαια δεν μας ενδιαφέρει αυτό αλλά ότι πρέπει να τρέχουμε να τις προλάβουμε .

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.716
Πόντοι
201
Τη καριολα η Τζανικα και τι τσιμπουκαρο κανει ολα τα λεφτα...συναδελφοι τα ιδια και τα ιδια δεν ειναι...εθεαθη ο ποντιος χωρις το καπελο εξινε τη μπιφτεκα του...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Τη καριολα η Τζανικα και τι τσιμπουκαρο κανει ολα τα λεφτα...συναδελφοι τα ιδια και τα ιδια δεν ειναι...εθεαθη ο ποντιος χωρις το καπελο εξινε τη μπιφτεκα του...
Δεν είναι αυτός η "Πόντια" ,αυτή είναι η Γιαννούλα

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Σωστά έχεις δίκιο ..Δεν τίς ξέρω ούτε στην όψη όμως και μπορεί να ήταν σε άλλο σημείο από εκεί όπου συνήθως είναι ..αν περάσω σήμερα και είναι θα ενημερώσω πάντως

Nαι τον ρουφάει ολον μέσα και τις βάζεις και 2 δάχτυλα. Τα χριστούγεννα άμα έρθω, θα της το δώσω στο χέρι έτσι για να θυμάται τι εστι ΕΛΛΑΣ

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Περασμα γρήγορο αλλά όχι για κατάθεση. Εθεαθη καινούργια μαζί με Ντάνιελα. Επισης κ η Ρια παρών. Την θεωρώ από τις ωραίες στην πιατσα και ας είναι σκινι

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.206
Πόντοι
201
Θυμίστε ρε παιδιά, η Τζανίκα κάνει πιάτσα στην Χλόης και είναι αυτή με τα τσιμπουκόχειλα; Κάποια άλλη πληροφορία για να την αναγνωρίσω;

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
21
Θυμίστε ρε παιδιά, η Τζανίκα κάνει πιάτσα στην Χλόης και είναι αυτή με τα τσιμπουκόχειλα; Κάποια άλλη πληροφορία για να την αναγνωρίσω;
Και εγω αυτήν την ερώτηση έχω και μια δώρο…Αυτή η ξανθιά που στήνεται πεσόντων νομίζω λέει τπτ ;

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.716
Πόντοι
201
Αυτη ειναι δε θελει αλλη πληροφορια..η τυπισα βαθυ λαρυγγι..της τον κραταω και πιεζω δυνατα το κεφαλι και δεν τραβιεται απολαμβανει η καριολα.αυτη ειναι να τη στησουμε σε καμια ακρη να τη ψωλοκοπαμε αλυπητα

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.206
Πόντοι
201
Γύριζα δυο ώρες γύρω γύρω και έφυγα χωρίς κατάθεση, κατά τις 23.00, μεγάλη ήττα. Από ανατολικά προς δυτικά Αλβα μουνάρα όπως πάντα, απέναντι Σία / Ελένη και δυο τράβελοι. Σταμάτησα να ρωτήσω την Έμυ καθότι δεν κατάλαβα από την αρχή ότι είναι τράβελος, φαινόταν καλή. Κατεβάζω το παράθυρο, ρωτάω τα σχετικά, μου λέει ότι παίζει και ενεργητικά, της λέω α, αγοράκι είσαι, και μου τα έχωσε γιατί δεν ξέρω τη διαφορά ανάμεσα στα αγοράκια και τα trans. Αγοράκι βυζιά και γυναικεία ρούχα δεν είναι τα trans;
Παρακάτω δεξιά δυο μαύρες μετά η μάνα της Σόνιας και η Άννα Βουλγάρα. Αυτή είναι τρελή παιδιά, θέλει 50 για να δώσει κώλο! Μετά από το ουάν Σαλόνικα στις λαμαρίνες Ιουλία πάνω κάτω να καπνίζει, αν κατάλαβα καλά δεν την παίρνει κανείς. Μια χοντρή, η γνωστή με το stilo και πιο κάτωστη Χλόης 2 που δε νομίζω καμιά από αυτές να ήταν η Τζανικα. Και οι δύο είχαν λεπτά χείλη. Η μία χοντρή από πάνω ως κάτω, χάλια μαύρα, και η άλλη με χαζό σώμα από τη μέση και κάτω. Ρώτησα πως την λένε αλλά δε μου είπε. Πιο κάτω Σόνια, ένας τράβελος, μία μεγάλη σε ηλικία γύφτισσα με γυαλιά που μου πρότεινε να τον πάρει στο στόμα με 15 € αλλά έφυγα. Στην διχάλα κάτι τζάνκια. Είπα τουλάχιστον να κάνω μία κατάθεση στην Σύλβια αλλά από τη στιγμή το αποφάσισα εξαφανίστηκε.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Η Τζανικα για όποιον ψαχνει

Συνημμένα

• Screenshot_20231117_005748.jpg
    Screenshot_20231117_005748.jpg
    224,5 KB · Εμφανίσεις: 65

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Όσο χειμωνιαζει,τελικά τα κορίτσια όντως βγαίνουν πιο νωρίς ,μέχρι τις 00:00 είχαν μείνει ελάχιστες έξω .
Από κτηνιατρική μέχρι σελ ,όλα τα κροσακια στην φορά .
Όλα ίδιο καλούπι είναι λες και είναι αδέρφια .
Στο σελ ο άλλος ο μπράβος κρος και αμέσως μετά η Γιαννούλα με το καπελάκι της .
Η αλβανίδα στο πόστο της μέχρι αργά και αυτή και την πέτυχα σχεδόν σε όλες τις γυρες ,οπότε έπεσε αβαρία..δεν είχε δουλειά το κορίτσι.φορουσε ένα ροζ φόρεμα με στρας που κάπως την φούσκωνε την κοιλιά ..
Η Σία απέναντι με τζιν κοντό σορτσάκι και ροζ μαλλί να παίζει με το κινητό της ,επίσης και αυτή δεν είχε δουλειά από ότι φαίνεται.
Αμέσως μετά το 4all η Άννα η Βουλγάρα με τζίν παντελόνι και δίπλα της η μαύρη που κάνει πιάτσα εκεί συνήθως .
10 μέτρα πιο κάτω η Χρύσα που εξαφανίστηκε νωρίς ,σαν να πήρε λίγο τα πάνω της αλλά πλέον ούτε που το σκέφτομαι.
Μετά το τουντει η Μαρία Φίατ και απέναντι η Ιουλία με μαύρο φόρεμα που μου έριχνε κλεφτες ματιές ..ήμουν έτοιμος να την πάρω αλλά μου θυμισατε την Τζανικα σήμερα και ήθελα να κρατηθώ να χώσω εκεί .τελικά κουβά πήγε η φάση αφού μέχρι να βγω και η Τζανικα εξαφανίστηκε και μέχρι να κάνω την γύρα έφυγε και η Ιουλία .
Χλόης δεν είχε τίποτα νεκρά από τις 22:00 και μετά .απέναντι ήταν οι δύο χοντρές και ο ψηλός κρος .
Απέναντι από το ερείπιο ήταν η Σόνια με τα φιλαράκια της πάλι ,λες και άραζαν στο πάρκο .
Διχάλα τίποτα .
Απέναντι η Ντανιέλα με μια καινούρια ψιλό γεμάτη Βουλγάρα .σήμερα προτιμήθηκε η Ντανιέλα αφού θυμόμουν ότι όλοι λένε καλά λόγια και είπα ότι είναι ντροπή για τον εαυτό μου να μην τον έχω χώσει έστω μια φορά .
Όντως πολύ καλή ,ωραίο τσιμπούκι βαθύ χωρίς βιασύνες , στήσιμο στα όρθια όπου έχει κωλαρα που αδικείται από το φόρεμα .ευγενική με ορίτζιναλ βουλγαρικές υπηρεσίες,θα ξανά τιμηθεί και πλέον είναι στην λίστα ..
Η Νταίζη μιλφ δεν ηταν έξω σήμερα ,ήταν άλλη μια που είχα στο νου μου για χωσιμο.
Μοναστηριού η Σύλβια με την μάνα της Σόνιας παρεα κάποια στιγμή και μετα τα πλυντήρια η Έλενα απέναντι από το καινούριο της τσαρδι.
Επίσης στον ΟΠΑΠ αρκετή κίνηση από τρανς .

Κάποια στιγμή στις βόλτες εκεί στην Πειραιώς,βλέπω το μπλε Chevrolet,σκέφτομαι ότι πρέπει να κρατήσω την υπόσχεση μου και λέω ας κάνω μια προσπάθεια για να μην μου βγει ρετσινια.
Μπαίνω στο στενό σταματαω και πάει να σταματήσει η καρδιά μου...μλκ Alfie αν σε πετύχω στο φανάρι θα σε τρακαρω να ξέρεις .
Ρε σεις σοβαρά τώρα πως την γαμάτε την κυρία ;
Σαν την Μαριάνθη Κεφάλα είναι και έχει και βραχνή φωνή.οχι μαλακες πρέπει να πιω πολύ για να το κάνω αυτό!
Επίσης όταν βγαινετε κάποιοι στην πιάτσα δεν χρειάζεται να δημιουργείτε κυκλοφοριακό..δεν είστε μόνοι σας .το λέω για αυτόν με τα γυαλιά και τα γκρίζα μαλλιά που πήγαινε με 20 χλμ όλη την Γιαννιτσών και μόλις έβλεπε τραβελι ή πουτανα φρεναρε λες και ήτανε στην έρημο..ελπίζω να μην είσαι ενεργό μέλος είναι ντροπή αυτά που κάνεις ,λίγο διακριτικότητα και εμείς για να γαμησουμε πάμε δεν θα ανέβουμε και στο πεζοδρόμιο με το αυτοκίνητο.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Επίσης .. δήμαρχε άμα μας διαβάζεις ,τι θα γίνει Χριστούγεννα έρχονται θα στολίσεις καμιά φορά την λεωφόρο μας ,μόνο γύφτους θα βλέπουμε;
Polish_20231117_011300848.png

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Όσο χειμωνιαζει,τελικά τα κορίτσια όντως βγαίνουν πιο νωρίς ,μέχρι τις 00:00 είχαν μείνει ελάχιστες έξω .
Η αλβανίδα στο πόστο της μέχρι αργά και αυτή και την πέτυχα σχεδόν σε όλες τις γυρες ,οπότε έπεσε αβαρία..δεν είχε δουλειά το κορίτσι.φορουσε ένα ροζ φόρεμα με στρας που κάπως την φούσκωνε την κοιλιά ..
Η Σία απέναντι με τζιν κοντό σορτσάκι και ροζ μαλλί να παίζει με το κινητό της ,επίσης και αυτή δεν είχε δουλειά από ότι φαίνεται.
Αμέσως μετά το 4all η Άννα η Βουλγάρα με τζίν παντελόνι και δίπλα της η μαύρη που κάνει πιάτσα εκεί συνήθως .
10 μέτρα πιο κάτω η Χρύσα που εξαφανίστηκε νωρίς ,σαν να πήρε λίγο τα πάνω της αλλά πλέον ούτε που το σκέφτομαι.
Μετά το τουντει η Μαρία Φίατ και απέναντι η Ιουλία με μαύρο φόρεμα που μου έριχνε κλεφτες ματιές ..ήμουν έτοιμος να την πάρω αλλά μου θυμισατε την Τζανικα σήμερα και ήθελα να κρατηθώ να χώσω εκεί .τελικά κουβά πήγε η φάση αφού μέχρι να βγω και η Τζανικα εξαφανίστηκε και μέχρι να κάνω την γύρα έφυγε και η Ιουλία .
Χλόης δεν είχε τίποτα νεκρά από τις 22:00 και μετά .απέναντι ήταν οι δύο χοντρές και ο ψηλός κρος .
Απέναντι από το ερείπιο ήταν η Σόνια με τα φιλαράκια της πάλι ,λες και άραζαν στο πάρκο .
Διχάλα τίποτα .
Απέναντι η Ντανιέλα με μια καινούρια ψιλό γεμάτη Βουλγάρα .σήμερα προτιμήθηκε η Ντανιέλα αφού θυμόμουν ότι όλοι λένε καλά λόγια και είπα ότι είναι ντροπή για τον εαυτό μου να μην τον έχω χώσει έστω μια φορά .
Όντως πολύ καλή ,ωραίο τσιμπούκι βαθύ χωρίς βιασύνες , στήσιμο στα όρθια όπου έχει κωλαρα που αδικείται από το φόρεμα .ευγενική με ορίτζιναλ βουλγαρικές υπηρεσίες,θα ξανά τιμηθεί και πλέον είναι στην λίστα ..
Η Νταίζη μιλφ δεν ηταν έξω σήμερα ,ήταν άλλη μια που είχα στο νου μου για χωσιμο.
Μοναστηριού η Σύλβια με την μάνα της Σόνιας παρεα κάποια στιγμή και μετα τα πλυντήρια η Έλενα απέναντι από το καινούριο της τσαρδι.

Κάποια στιγμή στις βόλτες εκεί στην Πειραιώς,βλέπω το μπλε Chevrolet,σκέφτομαι ότι πρέπει να κρατήσω την υπόσχεση μου και λέω ας κάνω μια προσπάθεια για να μην μου βγει ρετσινια.
Μπαίνω στο στενό σταματαω και πάει να σταματήσει η καρδιά μου...μλκ Alfie αν σε πετύχω στο φανάρι θα σε τρακαρω να ξέρεις .
Σαν την Μαριάνθη Κεφάλα είναι και έχει και βραχνή φωνή.οχι μαλακες πρέπει να πιω πολύ για να το κάνω αυτό!
Επίσης όταν βγαινετε κάποιοι στην πιάτσα δεν χρειάζεται να δημιουργείτε κυκλοφοριακό..δεν είστε μόνοι σας .το λέω για αυτόν με τα γυαλιά και τα γκρίζα μαλλιά που πήγαινε με 20 χλμ όλη την Γιαννιτσών και μόλις έβλεπε τραβελι ή πουτανα φρεναρε λες και ήτανε στην έρημο..ελπίζω να μην είσαι ενεργό μέλος είναι ντροπή αυτά που κάνεις ,λίγο διακριτικότητα και εμείς για να γαμησουμε πάμε δεν θα ανέβουμε και στο πεζοδρόμιο με το αυτοκίνητο.
Οοοοχι φιλαρακι. Τι θα κανεις ποσο θα πιεις κτλ ειναι δικο σου θεμα. Οπως εγω κρατησα τον λογο μου δημοσια κ πηγα με την Μαρια Φιατ....(κ καποιος συναγωνιστης με ειπε κτηνοβατη)!!!!!!! ετσι κ συ τωρα. Εμεις ειμαστε μαζι σου οτι χρειαστεις!!!!

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Διχάλα τίποτα .

αυτή με το μπλε σεβρολετ, έβγαινε προ δεκαετίας με ένα κόκκινο σεντάν Ρενό μεγκανε, τότε αν και μιλφ κρατιοταν καλά, βόλευε και το Ρενό που ήταν γήπεδο μέσα, τελειώνες και είχε το ρόλο κουζίνας σε σκούπιζε και τα πετούσε στο πίσω κάθισμα.
Και το σεβρολετ τώρα μικρό, και αυτή σαβουρεψε, και το ρόλο κουζίνας έγινε κωλοχαρτο..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Οοοοχι φιλαρακι. Τι θα κανεις ποσο θα πιεις κτλ ειναι δικο σου θεμα. Οπως εγω κρατησα τον λογο μου δημοσια κ πηγα με την Μαρια Φιατ....(κ καποιος συναγωνιστης με ειπε κτηνοβατη)!!!!!!! ετσι κ συ τωρα. Εμεις ειμαστε μαζι σου οτι χρειαστεις!!!!
Τι συγκρίνεις τώρα ...σιγά το Τσάλεντζ με Μαρία Φίατ!
Φίλε την είδες καλά αυτή με το Chevrolet;εχθές μόνο μικρόφωνο δεν κρατούσε .
Η γυναίκα είναι 70 χρόνων ,άσε όλα τα άλλα μόνο από σεβασμό δεν πάω μαζί της .

Ποιος σε είπε κτηνοβατη ρε ;:cheesy::cheesy::cheesy:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
αυτή με το μπλε σεβρολετ, έβγαινε προ δεκαετίας με ένα κόκκινο σεντάν Ρενό μεγκανε, τότε αν και μιλφ κρατιοταν καλά, βόλευε και το Ρενό που ήταν γήπεδο μέσα, τελειώνες και είχε το ρόλο κουζίνας σε σκούπιζε και τα πετούσε στο πίσω κάθισμα.
Και το σεβρολετ τώρα μικρό, και αυτή σαβουρεψε, και το ρόλο κουζίνας έγινε κωλοχαρτο..
Δεν γίνονται αυτά που ζητάνε οι συναγωνιστές.
Τα λαμόγια θέλουν να με ρίξουν στο βούρκο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom