Γύριζα δυο ώρες γύρω γύρω και έφυγα χωρίς κατάθεση, κατά τις 23.00, μεγάλη ήττα. Από ανατολικά προς δυτικά Αλβα μουνάρα όπως πάντα, απέναντι Σία / Ελένη και δυο τράβελοι. Σταμάτησα να ρωτήσω την Έμυ καθότι δεν κατάλαβα από την αρχή ότι είναι τράβελος, φαινόταν καλή. Κατεβάζω το παράθυρο, ρωτάω τα σχετικά, μου λέει ότι παίζει και ενεργητικά, της λέω α, αγοράκι είσαι, και μου τα έχωσε γιατί δεν ξέρω τη διαφορά ανάμεσα στα αγοράκια και τα trans. Αγοράκι βυζιά και γυναικεία ρούχα δεν είναι τα trans;
Παρακάτω δεξιά δυο μαύρες μετά η μάνα της Σόνιας και η Άννα Βουλγάρα. Αυτή είναι τρελή παιδιά, θέλει 50 για να δώσει κώλο! Μετά από το ουάν Σαλόνικα στις λαμαρίνες Ιουλία πάνω κάτω να καπνίζει, αν κατάλαβα καλά δεν την παίρνει κανείς. Μια χοντρή, η γνωστή με το stilo και πιο κάτωστη Χλόης 2 που δε νομίζω καμιά από αυτές να ήταν η Τζανικα. Και οι δύο είχαν λεπτά χείλη. Η μία χοντρή από πάνω ως κάτω, χάλια μαύρα, και η άλλη με χαζό σώμα από τη μέση και κάτω. Ρώτησα πως την λένε αλλά δε μου είπε. Πιο κάτω Σόνια, ένας τράβελος, μία μεγάλη σε ηλικία γύφτισσα με γυαλιά που μου πρότεινε να τον πάρει στο στόμα με 15 € αλλά έφυγα. Στην διχάλα κάτι τζάνκια. Είπα τουλάχιστον να κάνω μία κατάθεση στην Σύλβια αλλά από τη στιγμή το αποφάσισα εξαφανίστηκε.