You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (8 μέλη και 24 επισκέπτες)
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.083
- Πόντοι
- 2.356
Χθες π πήγες δεν έκανες ενημέρωσή όμως να γλυτώνες κανένα χριστιανόΡε παιδιά είναι κάνεις κάτω να μου πει αν είδε Ντανιέλα η Νταίζη μιλφ στα πόστα τους .Για να μην κατεβαίνω τζάμπα ρωτάω γιατί χθές δεν ήταν καμία από τις 2
Σωστά έχεις δίκιο ..Δεν τίς ξέρω ούτε στην όψη όμως και μπορεί να ήταν σε άλλο σημείο από εκεί όπου συνήθως είναι ..αν περάσω σήμερα και είναι θα ενημερώσω πάντωςΧθες π πήγες δεν έκανες ενημέρωσή όμως να γλυτώνες κανένα χριστιανό
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Έχεις ήδη πρόστιμο και πας για αφαίρεση πινακίδων..Μόλις πέρασα από Γιαννιτσών στην διχάλα και απέναντι ούτε μιλγ Νταίζη ούτε ποίο πίσω η Ντανιέλα
Να δίνετε ενημέρωση όταν βγαίνετε,με ένα πέρασμα δεν παίζει να βρεις καμία
Φίλος μια ώρα μπρος πίσω είμαι πλάκα μου κάνεις?Έχεις ήδη πρόστιμο και πας για αφαίρεση πινακίδων..
Να δίνετε ενημέρωση όταν βγαίνετε,με ένα πέρασμα δεν παίζει να βρεις καμία
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Κάτσε εκεί μέχρι να φέρεις ενημέρωσηΦίλος μια ώρα μπρος πίσω είμαι πλάκα μου κάνεις?
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
φτωχος μηνας ο νοεμβρης στη πιατσα
gofretas
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 199
- Πόντοι
- 20
πως απέκτησε αυτό το παρατσούκλι?Δεν ήταν η κατσαριδα αυτή φίλε, η Μαρία είναι γεμάτη τατου στα χέρια.
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Νομίζω επειδή δεν στεκόταν ποτέ σε ένα σημείο ..πιάτσαρε επί όλης της Γιαννιτσών,έκοβε βόλτες πάνω κάτω .πως απέκτησε αυτό το παρατσούκλι?
Παλιά πουτανα και αφού δεν εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια μην ψάχνετε ελπίδες ,μείνετε σε ότι έχουμε και ότι θα έρθει..
Οι καιροί δεν ξέρεις πως θα τα φέρουν βέβαια.
Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.536
- Πόντοι
- 456
νομιζω φορουσε παντα μαυραπως απέκτησε αυτό το παρατσούκλι?
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Άμα ήταν έτσι θα την φωνάζαμε χήρα, Ισίδωρε.νομιζω φορουσε παντα μαυρα
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Πας,καθεσαι απεναντι,της δειχνεις 1 εικοσαρικο και της κλεινεις το ματι
Κατι ξέρει το μικρό η βουλγάρα στη μοναστηριου που έρχεται ξεβράκωτο. Άσε που πρέπει να τον παίρνει και ακα!!!!!Εδω οι αλλες στα στουντιο φορανε το ιδιο βρακι συνεχεια οι καριολες
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.742
- Πόντοι
- 1.336
Πέμπτη βράδυ μετά το πεδογη, έμπλεξα ακούσια με την αποστολή των οπαδών της Αμπερντιν η οποία από την τουμπα μέχρι τη Γιαννιτσων πήγαινε κομβοι με εμένα
Στο μέρος η Αλβα και απέναντι η Σια επιτέλους!! Ροζ μαλλί και μπούτια πειρασμός
Φόρτωμα με εικοσάρικο προφανώς.
Παιδιά πολύ τη φχαριστιεμαι την πουτανα. Βλέμμα τύπου του ονείρου χυνω, καθαρή πάντα, τσιμπουκι της προκοπής, πάντα κάνει αυτό που της λέω και με καβλωνει, βυζαρες σαν κεφάλια με Τελεια αίσθηση…
Τελειώσαμε και την πήγα στο σπίτι της καθώς είχε πάει 11 πια.
Είπε πως βγαίνει 7μιση με 10 μισή
Προχθές τώρα Παρασκευή,
Στο σημείο της Σιας, ήταν κατά τις 9 και η Βασια με τη συμμορία της. Εκ των οποίων ξεχώρισα ένα ζουμερό μελαχρινό πουτανακι με δερμάτινο κολάν και ψηλοτάκουνα εν ονόματι Ζέτα η κάτι τέτοιο. Ζήτησε 30 και της είπα να κάνει ένα λεπτο ΥΠΟΝΟΝΗ να πάω να βγάλω απ το ΑΤΜ (εννοείται 20) αλλά μέχρι μα γυρίσω μέσα σε πέντε λεπτά εξαφανίστηκε η παρέα ολόκληρη! Έκανα γύρους μέχρι τις 10:20 αλλά τίποτα! Δε ξέρω αν είναι κάποια από αυτές που αναφέρετε αλλά έχω πεισμώσει να τη βρω!
Παιδιά πολύ τη φχαριστιεμαι την πουτανα. Βλέμμα τύπου του ονείρου χυνω, καθαρή πάντα, τσιμπουκι της προκοπής, πάντα κάνει αυτό που της λέω και με καβλωνει, βυζαρες σαν κεφάλια με Τελεια αίσθηση…
Προχθές τώρα Παρασκευή,
Στο σημείο της Σιας, ήταν κατά τις 9 και η Βασια με τη συμμορία της. Εκ των οποίων ξεχώρισα ένα ζουμερό μελαχρινό πουτανακι με δερμάτινο κολάν και ψηλοτάκουνα εν ονόματι Ζέτα η κάτι τέτοιο. Ζήτησε 30 και της είπα να κάνει ένα λεπτο ΥΠΟΝΟΝΗ να πάω να βγάλω απ το ΑΤΜ (εννοείται 20) αλλά μέχρι μα γυρίσω μέσα σε πέντε λεπτά εξαφανίστηκε η παρέα ολόκληρη! Έκανα γύρους μέχρι τις 10:20 αλλά τίποτα! Δε ξέρω αν είναι κάποια από αυτές που αναφέρετε αλλά έχω πεισμώσει να τη βρω!
Socrates009
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2023
- Like
- 4.157
- Πόντοι
- 441
Μήπως στην περιοχή της κτηνιατρικής κάνει πιάτσα;Πέμπτη βράδυ μετά το πεδογη, έμπλεξα ακούσια με την αποστολή των οπαδών της Αμπερντιν η οποία από την τουμπα μέχρι τη Γιαννιτσων πήγαινε κομβοι με εμένα
Προχθές τώρα Παρασκευή,
Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.337
- Πόντοι
- 446
Αλάνια καλησπέρα, 21:01 βόλτα από τον δρόμο που γαλούχησε γενιές. Μια βόλτα έκανα μόνο, Άλβα εξαφανισμένη, Σία στο μέρος της, ξανθιά στην πεσόντων, στην απέναντι γωνία ρεύμα προς ΚΤΕΛ μια νέα για εμένα παρουσία ψηλή μελαχρινή μακρύ μαλλί, Ιουλία στις λαμαρίνες, νομίζω είδα το stilo, χλόης άδεια και στην διχάλα μια μελαχρινή μαυροντυμενη. Στροφή μοναστήριου το γερμανοβουλγαρακι άφαντο εδώ και μέρες, Σύλβια Έλενα εξαφανισμένες . Είδα και μια ακριβώς απέναντι από την εκκλησία Αγίων Πάντων δίπλα στο περίπτερο και δεν κατάλαβα εάν είναι της δουλειάς η οχι. Άτονη κίνηση πεσμένες καταστάσεις είδα. Μπαίνει ο χειμώνας και μαζεύετε ο κόσμος βλέπω.
Τελευταία τροποποίηση:
Αυτή ήταν και βίζιτα είχα δει αγγελία της..Δεν ήταν η κατσαριδα αυτή φίλε, η Μαρία είναι γεμάτη τατου στα χέρια.
gofretas
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 199
- Πόντοι
- 20
ναι όντως τα τηλέφωνα που έχει δηλώσει είναι εκτός λειτουργίας, πάντως η αγγελία είναι ορατή. σιγά σιγά σταματάνε η μία μετά την άλλη. σταμάτησε πρόσφατα και η Εύα, που ήταν πολύ καλή στις υπηρεσίες που προσφερεΝομίζω επειδή δεν στεκόταν ποτέ σε ένα σημείο ..πιάτσαρε επί όλης της Γιαννιτσών,έκοβε βόλτες πάνω κάτω .
Παλιά πουτανα και αφού δεν εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια μην ψάχνετε ελπίδες ,μείνετε σε ότι έχουμε και ότι θα έρθει..
Οι καιροί δεν ξέρεις πως θα τα φέρουν βέβαια.
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Ποια Εύα;ναι όντως τα τηλέφωνα που έχει δηλώσει είναι εκτός λειτουργίας, πάντως η αγγελία είναι ορατή. σιγά σιγά σταματάνε η μία μετά την άλλη. σταμάτησε πρόσφατα και η Εύα, που ήταν πολύ καλή στις υπηρεσίες που προσφερε
Οι περισσότερες δεν σταματάνε,συνήθως είναι σε κάποια κατάσταση, διάλειμμα ή άλλη δουλειά και ξανά επιστρέφουν ..το θέμα είναι σε τι κατάσταση επιστρέφουν.
Μην περιμένεις να δεις την κατσαρίδα παράδειγμα ,όπως την έβλεπες πριν 10 χρόνια.
gofretas
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 199
- Πόντοι
- 20
λέω για μια κοπέλα που είχε εδώ νήμα ευα16 . στις ανεξάρτητες. ανακοίνωσε πριν κανένα μήνα ότι κόβει και έγινε και ένας ψιλοχαμος με μέλη που είχαν κάτι αντιπαραθεσειςΠοια Εύα;
Οι περισσότερες δεν σταματάνε,συνήθως είναι σε κάποια κατάσταση, διάλειμμα ή άλλη δουλειά και ξανά επιστρέφουν ..το θέμα είναι σε τι κατάσταση επιστρέφουν.
Μην περιμένεις να δεις την κατσαρίδα παράδειγμα ,όπως την έβλεπες πριν 10 χρόνια.