Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (5 μέλη και 13 επισκέπτες)

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Αυτό πρέπει να το ξεγύμνωσω για να το καταλάβω …Αυτό είναι το κακό…Ενώ αν είναι βέλι φαίνεται και γίνομαι Ζαν Τιγκανα!
Ρωτάς πρώτα, εάν είσαι ομορφόπαιδο και σου πει ψέματα για να σε γουστάρει, τότε δυσκολεύουν τα πράγματα :cheesy::buck2::cheesy::cheesy:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.602
Πόντοι
7.095

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
21

Lolek21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2023
Like
6
Πόντοι
0
Ρε μάγκες θα με πείτε κολλημένο.
Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να έρθω Θεσσαλονίκη και να μην τιμήσω την καυλιαρα την Ντανιελα.

Πεντακάθαρη, ήρεμη και συζητά μέχρι να σκύψει και να αρχίσει την πιπα. Εννοείται αφήνει πιασίματα. Με 50 ευρώ πάει και ξενοδοχείο, δεν έχω ενδώσει εννοείται. Πάνω από 15 δεν δίνω συνήθως, εκτός από μέρες όπως η σημερινή που ήταν σκέτη καυλα και έφυγε το 20 ευρώ.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Έχει μέρες μύστη, δεν έγινε όταν γράφτηκε η ανάρτηση... Την ξέρω πολύ καλά και την Σία, και την Αλβα, και την Μαίρη την "Αθηναία" και γενικά, ξέρω τι μου γίνεται :globeos-cigar:Καλή συνέχεια, καλές βόλτες, καλά βόλια!:zfuck::zfuck:
Δώσε καμία συμβουλή φίλε μου για Μαίρη.
Αξίζει ;
Τα 30 που ζητάει τα ρίχνει 20 με λίγο παζάρι ;
Στον αγώνα τι εντυπώσεις έχουμε ;

Vascoda25

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Κριτικές
1
Like
998
Πόντοι
81
Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να έρθω Θεσσαλονίκη και να μην τιμήσω την καυλιαρα την Ντανιελα.

Πεντακάθαρη, ήρεμη και συζητά μέχρι να σκύψει και να αρχίσει την πιπα. Εννοείται αφήνει πιασίματα. Με 50 ευρώ πάει και ξενοδοχείο, δεν έχω ενδώσει εννοείται. Πάνω από 15 δεν δίνω συνήθως, εκτός από μέρες όπως η σημερινή που ήταν σκέτη καυλα και έφυγε το 20 ευρώ.
Η καλύτερη επιλογή και πίπα άψογη

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
21
Μαίρη και Ντανιελα που στήνονται συνάδελφοι ;

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456

πες τα.ίσως η καλύτερη στη πιάτσα σε βυζάρα και υπηρεσίες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

για να καταλάβεις εγώ συχνά πυκνά τραβάω μαλακία με την ντανιέλα όταν δεν την πετυχαίνω πιάτσα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Συμφωνώ η καλύτερη επιλογή!
Στα της Μαίρης τώρα, αν και τα έχω γράψει νομίζω πολύ παλαιότερα, πάμε πάλι, πάντα με 20€ αρχικά. Και κάθε φορά ήταν καλά και όλα ωραία κι ήμουν ευχαριστημένος εκτός την τελευταία που ήταν τόσο άνετη με τον χρόνο, και ούτε μου στηνόταν καλά, και είδα και κάποια σημάδια σαν καψίματα, σαν δεν ξέρω τι, και δεν την ξαναπήρα από τότε. Είχα να την δω καιρό, και τώρα που ξαναβγήκε δεν την έχω πετύχει ακόμα, καλό παιδί πάντως και στυλάτη παλιά
Στον αγώνα είναι καλή ή υπηρεσίες Αλβανιδας ;
Γιατί ίδιο στυλακι την έκοψα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Σίγουρα καλύτερη από Άλβα ρε τρελέ! Αλλά μην φανταστείς, όταν έχεις πάει με Νταίζη μιλφ νομίζω όλες οι άλλες δεν κάνουν μετά να ξες... Κατά τη άλλα για 15€ δοκίμασε καμιά πίπα, τι ψυχή έχει? :pipa2:έτσι για την γνωριμία λέω εγώ!
Η Νταίζη φίλε δεν πιάνεται στην πιάτσα .
Οι άλλες ποντάρουν στην εμφάνιση και το παίζουν δύσκολες και μουναρες γιατί τις γαμανε κάτι γέροι που τους τρέχουν τα σάλια ,η Νταίζη είναι επαγγελματίας.
Άμα ήταν σε μπουρδέλο θα είχε τρελή πελατεία,αλλά φαίνεται ότι δεν θέλει τα πολλά ,βγαίνει για ένα 2ωρο και κόβει φάτσες δεν φορτώνεται με όποιον σταματήσει..επίσης έχει σταθερούς πελάτες μόνο τις ώρες που δεν την έχουν φορτωμένη αυτοί την βρίσκεις να στέκεται να περιμένει.

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.206
Πόντοι
201
Η Νταίζη φίλε δεν πιάνεται στην πιάτσα .
Οι άλλες ποντάρουν στην εμφάνιση και το παίζουν δύσκολες και μουναρες γιατί τις γαμανε κάτι γέροι που τους τρέχουν τα σάλια ,η Νταίζη είναι επαγγελματίας.
Άμα ήταν σε μπουρδέλο θα είχε τρελή πελατεία,αλλά φαίνεται ότι δεν θέλει τα πολλά ,βγαίνει για ένα 2ωρο και κόβει φάτσες δεν φορτώνεται με όποιον σταματήσει..επίσης έχει σταθερούς πελάτες μόνο τις ώρες που δεν την έχουν φορτωμένη αυτοί την βρίσκεις να στέκεται να περιμένει.
Η Ντέζη έχει δουλέψει σε μπουρδέλο όπως μου έχει πει.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Μόλις έγινε καταδρομική με συναδέλφο παρέα, πολύ γέλιο άδεια σχετικά η πιάτσα. Άλβα στο πόστο της, απέναντι της 3 βουλγαρακια με πρωτοστάτη την τζανικα, στις λαμαρίνες η Ιουλία φίλη πρωταγωνιστή μύστη στο νήμα μας, και πιο κάτω απλά τίποτα... Το απόλυτο κενό!!! Έπεσα σαν ήρωας και προτίμησα Άλβα ξανα που πλέον μου κάνει τα κέφια, και δεν λέει ούτε πονάω ούτε αμάν ούτε άντε τελείωνε κτλ

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Επισκεψη στην αγαπημενη πιατσα...προηγηθηκε συναντηση με συναγωνιστη!!!! Αδεια σχεδον. Μετα απο ατελειωτες βολτες κ ενω ελεγα μια θα παρω αυτην μετα οχι θα παρω την αλλη βλεπω κ Ελενα συμπεθερα...κ λεω αυτην θα παρω...εξαφανιστηκε μεχρι που την βλεπω να περνα απεναντι τον δρομο κ να ανηφοριζει. Αποασιζω για Ιουλια. Ακριβως μπροστα την παιρνει αλλος. Κ τελικα κατεληξα στην Αλβα. Θα μου σπασει τα νευρα λεω αλλα...Λοιπον: πιασαμε κουβεντα για κοβιντ...εμβολια...ξεκιναει πιπα τωρα θα σταματησει υστερα θα σταματησει εκει αυτη. Κ σχετικα καλη πιπα. Στηνεται ξεκιναω κ περιμενω το πρωτο σπαστικο της...βρε αμαν. Τιποτα εκει. Αυτη ειναι λεω; Ε περασε λιγο η ωρα....αρχισε αχ ωραια χυσε χυσε...λιγο να κουναει πανω κατω τα ποδια. Ενταξει λεω αυτη ειναι! Τελος μωρομαντηλο ευχαριατω να περνας να τα λεμε!!! Γιναμε κ φιλοι. Αυτα παιδες.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Φίλος την έλεγα τις δύο τελευταίες φορές όλοι σε κράζουν και σε αποφεύγουν οι παλιοί γιατί όλη την ώρα πονάς περιμένεις περίοδο κτλ. Άσε τις βλακείες λέω κάνεις δύσκολη δουλειά το ξέρω , είσαι ωραία κοπελα με καλό κορμί και μπορείς να έχεις πελατεια αρκετή. Μπορεί τελικά να έβαλε λίγο μυαλό φίλος η πορεία θα δείξει.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.083
Πόντοι
2.356
Επισκεψη στην αγαπημενη πιατσα...προηγηθηκε συναντηση με συναγωνιστη!!!! Αδεια σχεδον. Μετα απο ατελειωτες βολτες κ ενω ελεγα μια θα παρω αυτην μετα οχι θα παρω την αλλη βλεπω κ Ελενα συμπεθερα...κ λεω αυτην θα παρω...εξαφανιστηκε μεχρι που την βλεπω να περνα απεναντι τον δρομο κ να ανηφοριζει. Αποασιζω για Ιουλια. Ακριβως μπροστα την παιρνει αλλος. Κ τελικα κατεληξα στην Αλβα. Θα μου σπασει τα νευρα λεω αλλα...Λοιπον: πιασαμε κουβεντα για κοβιντ...εμβολια...ξεκιναει πιπα τωρα θα σταματησει υστερα θα σταματησει εκει αυτη. Κ σχετικα καλη πιπα. Στηνεται ξεκιναω κ περιμενω το πρωτο σπαστικο της...βρε αμαν. Τιποτα εκει. Αυτη ειναι λεω; Ε περασε λιγο η ωρα....αρχισε αχ ωραια χυσε χυσε...λιγο να κουναει πανω κατω τα ποδια. Ενταξει λεω αυτη ειναι! Τελος μωρομαντηλο ευχαριατω να περνας να τα λεμε!!! Γιναμε κ φιλοι. Αυτα παιδες.
Αντε σειρά έχει η δικιά σου τώρα
Κ η τιμή αυτής

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom