Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (6 μέλη και 40 επισκέπτες)

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Αντε σειρά έχει η δικιά σου τώρα
Κ η τιμή αυτής
Θεωρώ ότι η τιμή θα έχει σκαμπανεβάσματα (20€-30€)σε εξάρτηση εάν έχει δουλειά εκείνη την ημέρα η όχι. Όπως αναφέρε και ένας συνάδελφος πιο πάνω, την έτυχε σε ήμερα μάλλον χωρίς δουλειά και με 20ρικο δέχθηκε μπαμ μπαμ.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Βόλτα από τις 21:00 μέχρι τώρα για όλα τα φιλαράκια μου γιατί λόγο Δευτέρας θα διστάζουν να βγουν.
Κτηνιατρική δύο κρος ,το ένα το αδύνατο με το μακρύ κόκκινο μαλλί και το ξανθό με το καπελάκι.
Σελ ο κρος μπράβος.
Η αλβανίδα στο πόστο της με τζιν σορτσάκι.
Ακριβώς μετά η ξανθιά γυφτοβουλγαρα.
Μετά το 4all η Άννα Βουλγάρα με καπέλο χωρίς περούκες.
Λαμαρίνες η Ιουλία με στρας φόρεμα .
Απέναντι η Μαρία Φίατ .
Χλόης τίποτα .
Η Χρύσα πάει πάνω κάτω στην Γιαννιτσών μες τα μαύρα και πιασμένα κότσο τα μαλλιά.
Απέναντι από το ερείπιο η Σόνια με την παρέα της .
Διχάλα οι δύο αδύνατες πρεζουδες και απέναντι από το βενζινάδικο η Νταίζη μιλφ με τζιν παντελόνι και ζακέτα.
Μοναστηρίου το γερμανοβουλγαρακι τελικά εξαφανίστηκε,πιο κάτω η Νταίζη η Βουλγάρα και μετά το πλυντήριο η Έλενα ( συμπεθερες).
Ήθελα να μπουκωσω την Ιουλία έτσι όπως ρουφούσε πάλι το τσιγάρο της ( σαν τα μικρά γυφτακια,πιο μεγάλο από το κεφάλι της είναι ,λες και καπνίζει κανένα πούρο) αλλά βαριόμουν να την παζαρευω και να χαλιεμαι,την πήρε ένας μπάρμπας που σίγουρα έσταξε το 30ρι ,έτσι γαμανε την πιάτσα ..τελικά πήρα Έλενα που είχα να την φορτώσω καιρό ,όχι ότι με καυλώνει τόσο αλλά έχει ωραίο κωλαρακι και ήθελα να το ευχαριστηθω .σκέφτηκα για Νταίζη μιλφ αλλά δεν προλάβαινα, φορτώνονταν συνέχεια.αυτα τσακάλια περιμένω ανταπόκριση.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Τα ίδια και πριν καμιά ώρα, μετά τα μεσάνυχτα δηλαδή...

4-5 μαύρες στη Γιαννιτσών στις γωνίες Χαλκίδος και Χλόης...
Η Σόνια καθισμένη κάτω στο πεζοδρόμιο στη γωνία στην Πειραιώς...
3 τρανς στον οπαπ και άλλες δύο Γιαννούλα και Ζιζελ στη γωνία απέναντι από την εθνική.
Ούτε καν τα γυφτακια δεν ήταν απόψε και μηδενική κίνηση από πελάτες .
Αντιθέτως,αυξημένη κινητικότητα είδα κάτω στα μπουρδέλα αλλά δεν κατέβηκα καθόλου από το αμάξι ώστε να δω αν περνούσαν κιόλας στα δωμάτια ή απλά βολτάρανε

MOUNOLAGNOS-10-

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2023
Like
5
Πόντοι
0
Καλησπερα ομαδα κατα την χτεσινη μου βολτα παρατηρα εντονη κινιτηκοτητα απτην πλευρα της αστυνομιας με πολλους ελεγχους.Σας εχει τύχει σκηνικό κατα την βολτα σας να φατε κανα πέσιμο απτην αστυνομια?Επίσης μηπως ειναι αυτος ο λογος που η κινητικοτητα τις τελευταιες μερες ειναι πεσμενη απτις κοπελες??

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Καλησπερα ομαδα κατα την χτεσινη μου βολτα παρατηρα εντονη κινιτηκοτητα απτην πλευρα της αστυνομιας με πολλους ελεγχους.Σας εχει τύχει σκηνικό κατα την βολτα σας να φατε κανα πέσιμο απτην αστυνομια?Επίσης μηπως ειναι αυτος ο λογος που η κινητικοτητα τις τελευταιες μερες ειναι πεσμενη απτις κοπελες??
Καλημέρα, έχει τύχει και σε εμένα αρκετές φορές να δω μπλόκα επί της Γιαννιτσών, νομίζω ο al Pacino, είχε τύχει έλεγχο. Αλλά σε κάθε περίπτωση εάν δεν έχεις μαζί σου κάτι μη νόμιμο , με ασφάλεια ΚΤΕΟ κτλ δεν έχεις να φοβηθείς κατι. Σχετικά με την κίνηση των κοριτσιών σε μπλόκο που είχα τύχει έψαχνα τα κορίτσια που εξαφανίστηκαν και με είχε ενημερώσει ο Dewarss ότι πάνε σε στενά και στην μοναστήριου.

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
Το γερμανοβουλγαρακι που αράζει μοναστηριού μέτωπο προς ΚΤΕΛ πριν τα for all?

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Το γερμανοβουλγαρακι που αράζει μοναστηριού μέτωπο προς ΚΤΕΛ πριν τα for all?
Εχω περίπου 2 εβδομάδες να το δώ. Πιθανώς να έκανε αρπαχτή και να την κοπάνισε.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Καλημέρα, έχει τύχει και σε εμένα αρκετές φορές να δω μπλόκα επί της Γιαννιτσών, νομίζω ο al Pacino, είχε τύχει έλεγχο.
Εμένα προσωπικά έχει κάτι χρόνια να με σταματήσουν αλλά τελευταία βλέπω πολλούς ελέγχους και είχα γράψει πρόσφατα ότι είδα την κλούβα να ανεβαίνει τη Χλόης που σημαίνει ότι την πέφτουν και στις καβατζες.
Επίσης πολλά πεσιματα βλέπω στο πάρκινγκ του one συνήθως σε βανάκια, φορτηγάκια κλπ ...

Τώρα το ότι την πέφτεις σε μια καβατζα που ο άλλος δίνει μια πίπα ενώ 50 μέτρα πιο πάνω έχει 5 μαύρες που το πιο πιθανό είναι να βρίσκονται και παράνομα στη χώρα, θέλει νομίζω πολλή ανάλυση

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Εμένα προσωπικά έχει κάτι χρόνια να με σταματήσουν αλλά τελευταία βλέπω πολλούς ελέγχους και είχα γράψει πρόσφατα ότι είδα την κλούβα να ανεβαίνει τη Χλόης που σημαίνει ότι την πέφτουν και στις καβατζες.
Επίσης πολλά πεσιματα βλέπω στο πάρκινγκ του one συνήθως σε βανάκια, φορτηγάκια κλπ ...

Τώρα το ότι την πέφτεις σε μια καβατζα που ο άλλος δίνει μια πίπα ενώ 50 μέτρα πιο πάνω έχει 5 μαύρες που το πιο πιθανό είναι να βρίσκονται και παράνομα στη χώρα, θέλει νομίζω πολλή ανάλυση
Είχα διαβάσει σε κάποια φάση posts του 2010, και έγραφαν τότε ότι υπήρχαν κάποιοι έλεγχοι απο ΟΠΚΕ αλλά ποτέ δεν έκαναν έλεγχο σε καβάντζες. τώρα με αυτό που είπες ότι ανέβαινε κλούβα απο Χλόης με ανησύχησε λίγο φίλος. Το πρόβλημα είναι ότι εάν σκάσεις μύτη νωρίς πετυχαίνεις τα καλά αλλά υπάρχουν και έλεγχοι εάν πάς αργά γλυτώνεις απο τους ελέγχους αλλά πετυχαίνεις τις τελειωμένες. Να σου πώ την αλήθεια θεωρώ ότι κόβουν φάτσες ή πειραγμένα αμάξια για να κάνουν ελέγχους. Εμένα προσωπικά δεν με σταμάτησαν ποτέ και μακάρι να μην με σταματήσουν.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Είχα διαβάσει σε κάποια φάση posts του 2010, και έγραφαν τότε ότι υπήρχαν κάποιοι έλεγχοι απο ΟΠΚΕ αλλά ποτέ δεν έκαναν έλεγχο σε καβάντζες. τώρα με αυτό που είπες ότι ανέβαινε κλούβα απο Χλόης με ανησύχησε λίγο φίλος. Το πρόβλημα είναι ότι εάν σκάσεις μύτη νωρίς πετυχαίνεις τα καλά αλλά υπάρχουν και έλεγχοι εάν πάς αργά γλυτώνεις απο τους ελέγχους αλλά πετυχαίνεις τις τελειωμένες. Να σου πώ την αλήθεια θεωρώ ότι κόβουν φάτσες ή πειραγμένα αμάξια για να κάνουν ελέγχους. Εμένα προσωπικά δεν με σταμάτησαν ποτέ και μακάρι να μην με σταματήσουν.
Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει κάτι έχει αλλάξει ο νόμος και πλέον ειναι πταίσμα, οπότε βεβαιώνεται απλα ένα πρόστιμο για παράνομη πορνεία ,που εννοείται δεν το πληρώνουν ποτέ και όλα καλά.
Η ΟΠΚΕ δεν ασχολείται με πουτανες και φανάρια..
Δεν χρειάζεται να φοβάστε ,ο λόγος των ελέγχων είναι για ναρκωτικά και διακίνηση λαθρομεταναστών.
Από την στιγμή που πάτε μόνο να γαμησετε και δεν έχετε τίποτα το παράνομο δεν θα υπάρξει πρόβλημα ,εκτός από απλό έλεγχο .

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.716
Πόντοι
201
Καλησπερα συναδελφοι..μια καστανη που στηνεται διπλα απτο περιπτερο Κωλεττη σε κατι λαμαρινες επι της Γιαννιτσων ποια ειναι?

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456

medimpan

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
34
Πόντοι
0
Καλησπέρα Μαρία με το φιατ μου είπε ότι έχει και χώρο πλέον εκεί κοντά που κάνει πιάτσα πάνω στη Γιαννιτσών, έχει κανείς εμπειρία; ξέρει κανείς που έχει πάει να μας πει;

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Καλησπέρα Μαρία με το φιατ μου είπε ότι έχει και χώρο πλέον εκεί κοντά που κάνει πιάτσα πάνω στη Γιαννιτσών, έχει κανείς εμπειρία; ξέρει κανείς που έχει πάει να μας πει;
Την εχεις παρει στην πιατσα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom