Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (8 μέλη και 21 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Και καλά θα τους τσιμπήσουν από την πιάτσα επειδη έχει γνωριμίες. Και λόγος που θα την δώσει είναι ότι κάνει ακα.
Η μαγκιά , κλανιά και εξάτμιση την είχαν πάντα οι πουτανες .
Στο τέλος η πραγματικότητα είναι ότι τους νταβαδες τους ενδιαφέρει πως θα τσιμπήσουν τα 20ρικα για να το παίζουν Μπρούκλιν στο Βαρδάρη-γιαννιτσων και αυτές να αγχώνονται κάθε μέρα να βγάλουν ένα ποσό που θα το έχουν φάει ήδη την άλλη μέρα .
Όλα τα άλλα είναι μαλακίες ,πάντα κατηγορούν η μία την άλλη για να τσιμπάνε τους πελάτες .
Τα ίδια λέει και η Σύλβια για τις άλλες και η αλβανίδα το παίζει η καλύτερη της πιάτσας ,η Χρύσα κάποτε κατηγορούσε τις άλλες ,οι τρανς σκυλιάζουν όταν βλέπουν ότι φορτώνεις γυναίκα και στην τελική οι μόνες που σπάνια θα πούνε κάτι για άλλες εκτός από κάποιες εξαιρέσεις είναι οι Βουλγάρες .
Προσωπικά καμία Βουλγάρα δεν έχει κατηγορήσει άλλη κοπέλα σε εμένα .
Τυπικές διαδικασίες,εκτός από κάποιες φορές που μου λένε τις μαλακίες που ζητάνε οι πελάτες,δλδ άτομα δικά μας που πιέζουν για να πάρουν ακαποτα ή κάνουν αλλά πράγματα που χαλάνε την πιάτσα ,παρτακηδες.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Στο τέλος η πραγματικότητα είναι ότι τους νταβαδες τους ενδιαφέρει πως θα τσιμπήσουν τα 20ρικα για να το παίζουν Μπρούκλιν στο Βαρδάρη-γιαννιτσων και αυτές να αγχώνονται κάθε μέρα να βγάλουν ένα ποσό που θα το έχουν φάει ήδη την άλλη μέρα .
Όλα τα άλλα είναι μαλακίες ,πάντα κατηγορούν η μία την άλλη για να τσιμπάνε τους πελάτες .
Τα ίδια λέει και η Σύλβια για τις άλλες και η αλβανίδα το παίζει η καλύτερη της πιάτσας ,η Χρύσα κάποτε κατηγορούσε τις άλλες ,οι τρανς σκυλιάζουν όταν βλέπουν ότι φορτώνεις γυναίκα και στην τελική οι μόνες που σπάνια θα πούνε κάτι για άλλες εκτός από κάποιες εξαιρέσεις είναι οι Βουλγάρες .
Τυπικές διαδικασίες,εκτός από κάποιες φορές που μου λένε τις μαλακίες που ζητάνε οι πελάτες,δλδ άτομα δικά μας που πιέζουν για να πάρουν ακαποτα ή κάνουν αλλά πράγματα που χαλάνε την πιάτσα ,παρτακηδες.
Ρε συ Ντιου το παιζει κ καλα καμποσα κ εξυπνη η Αλβα κ η καθε Αλβα για να μην παρεξηγηθω....που οπως ειπες αυτες γαμιουνται κ οι αλλοι τρωνε. Ετσι ειναι οι εξυπνες;;; Κ τους ερωτευονται κ ειναι κ σε σχεση λεει!!!!..........Υ.Γ. Κ μας τα καλα παιδια.....αντε μην πω!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Ρε συ Ντιου το παιζει κ καλα καμποσα κ εξυπνη η Αλβα κ η καθε Αλβα για να μην παρεξηγηθω....που οπως ειπες αυτες γαμιουνται κ οι αλλοι τρωνε. Ετσι ειναι οι εξυπνες;;; Κ τους ερωτευονται κ ειναι κ σε σχεση λεει!!!!..........Υ.Γ. Κ μας τα καλα παιδια.....αντε μην πω!
Δεν υπάρχει νόημα πιστεύω να τα αναλύουμε αυτά αφού είναι γνωστό το επίπεδο IQ.
Αλλά για την ιστορία έτσι είναι,αυτές θεωρούν ότι έχουν άντρα και μια κανονική σχέση με αυτούς και στα μάτια τους αυτές πιστεύουν ότι αυτός είναι ο άντρας ο μάγκας πολλά βαρύς ,χωρίς να σκέφτονται ότι απλά συντηρούνται εις βάρος τους .:cheesy:

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.716
Πόντοι
201
Μία κοντουλα πετιτ με μαυρα μαλλια και τεραστια βυζια που καθεται μετα τη διχαλα αριστερα κατευθυνση προς ΚΤΕΛ στη στροφη δεξια για Γιαννίρη τι ακριβως είναι?εχει κανεις εικόνα?
Για αυτην ρε παιδια ξερει κανεις κατι?Μολις περασα εκει ηταν τωρα...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Θα ήθελα και εγώ πληροφορίες,@DEWARSS γνωρίζεις κάτι;
Δεν μπορώ να καταλάβω ποια εννοεί ,δώστε περισσότερο περιγραφή.
Το σημείο σίγουρα είναι για τζανκια ίσως κάποιο νέο πρεζόνι ,αφού τον τελευταίο καιρό έχουν εμφανιστεί 2-3 καινούριες πρεζουδες μετά την διχάλα ..
Βασικά εκεί έχει μια κοντή πρεζου μαυρομαλλα αλλά δεν έχω δει καμία με τεράστια βυζιά .

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.984
Πόντοι
726
Το σημείο σίγουρα είναι για τζανκια ίσως κάποιο νέο πρεζόνι ,αφού τον τελευταίο καιρό έχουν εμφανιστεί 2-3 καινούριες πρεζουδες μετά την διχάλα ..
Βασικά εκεί έχει μια κοντή πρεζου μαυρομαλλα αλλά δεν έχω δει καμία με τεράστια βυζιά .
Ευχαριστώ Ντιου

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.716
Πόντοι
201
Δε μοιαζει καθολου με πρεζονι εκτος και αν ειναι στην αρχη της...δεν μιλησα γιατι εχει ακομα ανοιχτα μαγαζια εκει και σκεφτομαι μην ειναι καμια που εργαζεται...βεβαια οταν την πρωτοειδα το ντυσιμο δεν ηταν εργασιας αλλα πιατσας

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Ρε σεις πάτε καλα??? Σήμερα είπα να αράξω να με δει λίγο και το σπίτι μου , και με ξεσηκώνετε λέγοντας για μεγάλα βυζιά... Ημαρτον αδέλφια :grin:

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
δν μ φαίνεται παράξενο να ειναι οι πιο κουλ οι βουλ΄γαρες αφού αυτές έχουν μακράν τη περισσότερη πελατεία στη πιάτσα...

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
21
Εγω έχω απορία για μια που είδα χτες και το προηγούμενο Σάββατο…Άλογο με βυζαρες και κόκκινο τοπ μαύρη φουστα η το ανάποδο…Αλλά την πετυχαίνω σε περίεργα σημεία και δεν σταματάω …Μια στην αρχή της Γιαννίτσων από την πλευρά της Αναγεννήσεως και μια χθες απέναντι από 4all…Και φοβάμαι μην έχει παργαλιατσο…Πάντως είναι άλογο

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Εγω έχω απορία για μια που είδα χτες και το προηγούμενο Σάββατο…Άλογο με βυζαρες και κόκκινο τοπ μαύρη φουστα η το ανάποδο…Αλλά την πετυχαίνω σε περίεργα σημεία και δεν σταματάω …Μια στην αρχή της Γιαννίτσων από την πλευρά της Αναγεννήσεως και μια χθες απέναντι από 4all…Και φοβάμαι μην έχει παργαλιατσο…Πάντως είναι άλογο
Δεν ξέρω φίλε μου τι είναι το παργαλιατσο ,αλλά κατά πάσα πιθανότητα έχει παπαρατσο

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
αναγεννησεως νομιζω έχει μονο τραβελια χωρίς να ειμαι σιγουρος

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
21
Ε ναι για αυτό δεν σταμάτησα …Θα το επιχειρήσω αύριο γτ το βυζι βγάζει μάτι …Αν έχει πουλί κόβω λάσπη …

• Χαχα
Αντιδράσεις: Dimis

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
21

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
Τωρα που λετε για ξυλικια μεταξυ αλβανων και βουλγαρων,θυμηθηκα την Κατσαριδα.Την εχω φορτωσει και βλεπουμε στο δρομο εναν να τραβαει απο τα μαλλια μια τυπισσα και φωνες.
Κατσαριδα: -Ρε μαλακα ασε το κοριτσι,απο το μουνι της ζεις :rockon:

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Τωρα που λετε για ξυλικια μεταξυ αλβανων και βουλγαρων,θυμηθηκα την Κατσαριδα.Την εχω φορτωσει και βλεπουμε στο δρομο εναν να τραβαει απο τα μαλλια μια τυπισσα και φωνες.
Κατσαριδα: -Ρε μαλακα ασε το κοριτσι,απο το μουνι της ζεις :rockon:
χααχαχαχα
που ν χαθηκε κ αυτή

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.716
Πόντοι
201
Ρε σεις πάτε καλα??? Σήμερα είπα να αράξω να με δει λίγο και το σπίτι μου , και με ξεσηκώνετε λέγοντας για μεγάλα βυζιά... Ημαρτον αδέλφια :grin:
Βυζαρες οχι αστεια ομως..αν η τυπισα ειναι πιατσοβια πρεπει να τα συντηρησουμε τα βυζομπαλα της...

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Dimis

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Βόλτα απόψε τη νύχτα λίγο μετά τη νύχτα λίγο μετά τα μεσάνυχτα και συνέβη το εξής παράδοξο...στο πρώτο ανέβασμα που έκανα στη Γιαννιτσών είδα μόνο την πολύ αδύνατη κρος απέναντι από την Αλβανίδα... όλη η Γιαννιτσών άδεια... λέω τι έγινε καμιά σκούπα?
Τελειώνει η Γιαννιτσών, γυρνάω ξανά από Μοναστηρίου και ξανά από την αρχή... και εμφανίστηκαν όλες μαζί λες και τις είχαν κάπου μαζεμένες...

Από γυναίκες λίγα πράγματα...η Χρύσα στο 4αλλ και απέναντι αλλά πρώτη φορά που την έβλεπα συνέχεια χωρίς να φορτώνεται.
Χαλκίδος δύο μαύρες στη γωνία...
Χλόης δύο βυζαρουδες μαύρες στη γωνία... απέναντι η θεία με το φιατ
Γυφτοβουλγαρες τίποτα.
Στη διχάλα μια ξανθιά νεαρή που δε φαινόταν πολύ πρεζου και λίγο παρακάτω προς ΚΤΕΛ δύο ερείπια που φαίνονταν για πολύ πρεζουδες :grin:

Κτηνιατρείο μέχρι το περίπτερο οι γυφτοκρος Εμυ, Ζωή και κάνα δυο ακόμα... απέναντι από το 4αλλ στη γωνία επίσης κρος Χριστίνα που δύσκολα την ξεχωρίζεις από γυναίκα...
Απέναντι από την παιδική χαρά επίσης δύο κρος,ο ένας με τη χαζή περούκα και ο άλλο καινούργιος που δεν είχα ξαναδεί.Στο ίδιο σημείο και η τρανς Κέλλυ

Στον οπαπ τέρμα κάτω στη Μαζαράκη η Νανά και η Ζέτα και στη γωνία του κτηνιατρείου η Γιαννούλα με το καπέλο και η Ζιζελ ... και στο today η πολύ ψηλή τρανς με το σορτσάκι πάντα

Και πολύ λίγη κίνηση από πελάτες αν και ήταν νωρίς και ήταν και ωραία βραδιά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom