Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (8 μέλη και 24 επισκέπτες)

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Αυτή η σβέντα τρυπιεται ? Είδα ένα σημάδι στο χέρι επικίνδυνο
Μια φορά την πήρα, πριν από ένα μήνα περίπου δεν αντιλήφθηκα τίποτα. Και η ανταπόκριση της ήταν νορμάλ καθόλη την ώρα. Βέβαια λόγω skinny κατάστασης μπορεί και να δουλεύει ντρογκια.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Μια φορά την πήρα, πριν από ένα μήνα περίπου δεν αντιλήφθηκα τίποτα. Και η ανταπόκριση της ήταν νορμάλ καθόλη την ώρα. Βέβαια λόγω skinny κατάστασης μπορεί και να δουλεύει ντρογκια.
Ήταν πάλι σήμερα το απόγευμα κατά τις 5 απέναντι από την παιδική χαρά η οποία ήταν γεμάτη παιδιά :grin:...με το λαμε φόρεμα ήταν και γυρισμένη πλάτη, έχει κορμάρα η πουτανα...
Λίγο παραπάνω η μαμά της Σόνιας και απέναντι από τη Χλόης μια ζουμπουρλου γύφτισσα με καφέ ρούχα...
Αυτά σήμερα μεσημέρι...
Μετά έγινε μια τρακα μπροστά στην παιδική χαρά, έμεινε ένας μαλάκας Αλβανός μες τη Γιαννιτσών έκλεισε τη λωρίδα, δημιουργήθηκε κίνηση οπότε γαμηθηκε η βόλτα

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Guys help!!! Καποιος γνωστης εάν γνωρίζει, έχει ελέγχους από μηχανές αστυνομίας και όλες έχουν λακισει, υπάρχει κάποιο άλλο μέρος που τραβιουνται όταν κυκλοφορεί αστυνομία?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Guys help!!! Καποιος γνωστης εάν γνωρίζει, έχει ελέγχους από μηχανές αστυνομίας και όλες έχουν λακισει, υπάρχει κάποιο άλλο μέρος που τραβιουνται όταν κυκλοφορεί αστυνομία?
Όταν είναι η αστυνομία στην Γιαννιτσών ανεβαίνουν μοναστηριού και εναλλάξ..
Αλλιώς στα στενά κρυμμένες

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Λοιπόν πολύ ηρεμία σήμερα στην πιάτσα, είχε ελέγχους από αστυνομια μηχανές και τα κορίτσια κρύφτηκαν. Μετά το shell το κλασσικό τραβελι με μακριά περούκα σήμερα, η Αλβα στο πόστο της, 2 χοντρές γυφτισσες απεναντι από 4all , μετά το 4all μια ψηλή αδύνατη μελαχρινή, η ξανθιά στην πεσόντων που παρόλο ο έλεγχος των αστυνομικών γίνονταν στο πόστο της αυτή αγέρωχη περίμενε πελάτες. Η Ιουλία στις λαμαρίνες, το κόκκινο stilo, είδα την χειλου σε μια φάση μαζι με μια χοντρή και μια μεγάλη, την καινούργια (αδύνατη, κοντη με γυαλιά ) το ψηλο junky στην διχάλα που σήμερα ήταν πολύ πεσμένη, την Ρουμάνα στην Eurobank και την συμπεθέρα. Γενικά πολύ ντε γκαβλε η φάση, έδωσα άκυρο και έφυγα άπραγος αδέλφια.

wolfgar

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
260
Πόντοι
21
Χθες πέρασμα κατά τις 11 μετά το γήπεδο. Ξεκίνημα Γιαννιτσών με ένα αδύνατο μελαχρινό κρος στην γωνία με το μαγαζί ζωοτροφών. Πιο πάνω από απέναντι αλλά δύο κρος ο θεός να τα πει κρος σαν μπετατζηδες.
Δεξιά πριν το φορ ολ νομίζω την λέτε μάνα Σόνιας. Μια μαύρη με καρέ στο ενδιάμεσο. Μετά το φανάρι η γεμάτη με το στιλο. Περνάω σχετικά βιαστικά και φτάνω στην διχάλα. Μια μελαχρινή πολύ αδύνατη να κάνει ματάκια αλλά να στέκεται μετά βίας. Απέναντι ο στόχος της βόλτας μου. Δεν είχα δει πως είναι η Νταίζη ποτέ. Χθες την γνώρισα.
Ανοίγω χαιρετάω μου λέει με ύφος καρδινάλιου είκοσι απευθείας. Ωραία γυναίκα της λέω έλα μέσα δεν περίμενε άμεση απάντηση έρχεται έκπληκτη. Με πάει σε ένα στενό δεξιά αμέσως μετά το σημείο της. Αφού κάναμε τυπική γνωριμία μου λέει που θέλεις μέσα ή έξω. Το σκέφτομαι για μέσα εκεί στην ερημιά τελικά βγαίνω έξω δεν υπήρχε φως να γίνει στο αμάξι. Η κοπέλα με μια ωραία φούστα καθαρή και περιποιημένη. Γλείφει πολύ ωραία με το πάσο μας δεν σου έδινε με τίποτα αίσθηση πιάτσας. Σαν να φάμε την γκόμενα σου στα όρθια στις καλές σου. Καποτα από την αρχή της πίπας. Σηκώνει το φουστάνι γυμνό στήθος αφήνει ελεύθερα πιασίματα. Γυρίζει στήσιμο στα όρθια πολύ ωραίος κωλος. Κατάθεση στο πεντάλεπτο. Πολύ τίμια εμπειρία νομίζω πως με διάφορα είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις εκεί κάτω στο εικοσαρικο.

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.716
Πόντοι
201
Χθες πέρασμα κατά τις 11 μετά το γήπεδο. Ξεκίνημα Γιαννιτσών με ένα αδύνατο μελαχρινό κρος στην γωνία με το μαγαζί ζωοτροφών. Πιο πάνω από απέναντι αλλά δύο κρος ο θεός να τα πει κρος σαν μπετατζηδες.
Δεξιά πριν το φορ ολ νομίζω την λέτε μάνα Σόνιας. Μια μαύρη με καρέ στο ενδιάμεσο. Μετά το φανάρι η γεμάτη με το στιλο. Περνάω σχετικά βιαστικά και φτάνω στην διχάλα. Μια μελαχρινή πολύ αδύνατη να κάνει ματάκια αλλά να στέκεται μετά βίας. Απέναντι ο στόχος της βόλτας μου. Δεν είχα δει πως είναι η Νταίζη ποτέ. Χθες την γνώρισα.
Ανοίγω χαιρετάω μου λέει με ύφος καρδινάλιου είκοσι απευθείας. Ωραία γυναίκα της λέω έλα μέσα δεν περίμενε άμεση απάντηση έρχεται έκπληκτη. Με πάει σε ένα στενό δεξιά αμέσως μετά το σημείο της. Αφού κάναμε τυπική γνωριμία μου λέει που θέλεις μέσα ή έξω. Το σκέφτομαι για μέσα εκεί στην ερημιά τελικά βγαίνω έξω δεν υπήρχε φως να γίνει στο αμάξι. Η κοπέλα με μια ωραία φούστα καθαρή και περιποιημένη. Γλείφει πολύ ωραία με το πάσο μας δεν σου έδινε με τίποτα αίσθηση πιάτσας. Σαν να φάμε την γκόμενα σου στα όρθια στις καλές σου. Καποτα από την αρχή της πίπας. Σηκώνει το φουστάνι γυμνό στήθος αφήνει ελεύθερα πιασίματα. Γυρίζει στήσιμο στα όρθια πολύ ωραίος κωλος. Κατάθεση στο πεντάλεπτο. Πολύ τίμια εμπειρία νομίζω πως με διάφορα είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις εκεί κάτω στο εικοσαρικο.
Η Νταιζη ειναι εκεινη με την ελια που εχει βαμενα τσιμπουκοχειλα διπλα στο βενζιναδικο απεναντι απτα πρεζακια?που ενδεχεται να ειναι πρεζακι η αλλη λεμε?

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Μετά από χρόνια κατάφερα και πήρα σε εισαγωγικά, θα εξηγήσω στην πορεία γιατί εισαγωγικά, Σία Τίγκερ! :wanker::wanker: Πρώτη φορά δεν είπε τίποτα που της είπα για εικοσάρικο και δέχτηκε τακ τακ!
Το καλό είναι ότι είναι μεγάλη Γκάβλα ρε μύστες, χώρια που την είχα και λίγο απωθημένο! Το κακό είναι ότι δεν πρόλαβα να την καρφώσω με τον τόσο ενθουσιασμό μου και την τόσο τέλεια πίπα της, τα βυζιά της που με άφηνε και τα μάλαζα καθόλη τη διάρκεια, τον πάτο της που χούφτωνα επίσης, τελείωσα στην πίπα, το καταλάβαινα ότι έρχεται η ώρα, αλλά δεν ήθελα να την σταματήσω! Οπότε χαλάλι!!! Άλλη φορά, τώρα που γνωριστήκαμε :cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
Ενημερωτικά μίλησα με Σία μόλις τώρα και μου είπε ότι είναι εκτός Θεσσαλονίκης 15 μέρες τώρα. Πιθανώς φίλε μου πήρες άλλη και μπερδεύτηκες, και το απωθημένο σου να συνεχίσει να σε βασάνιζει. :grin:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.608
Πόντοι
7.095
Ενημερωτικά μίλησα με Σία μόλις τώρα και μου είπε ότι είναι εκτός Θεσσαλονίκης 15 μέρες τώρα. Πιθανώς φίλε μου πήρες άλλη και μπερδεύτηκες, και το απωθημένο σου να συνεχίσει να σε βασάνιζει. :grin:
Κι έχει βάψει το μαλλί σε αυτά τα μπουρδελομωβκοκκινοδενξερωκοεγωτι

wolfgar

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
260
Πόντοι
21
Η Νταιζη ειναι εκεινη με την ελια που εχει βαμενα τσιμπουκοχειλα διπλα στο βενζιναδικο απεναντι απτα πρεζακια?που ενδεχεται να ειναι πρεζακι η αλλη λεμε?
Σίγουρα δεν είναι πρεζακι πάντως. Εκεί κάνει πιάτσα συνήθως απέναντι από το βενζινάδικο. Σίγουρα όμως δεν είναι πρεζακι. Όταν την πήρα έπινε καφέ και είχε ένα μπουκάλι νερό στο χέρι. Πολύ προσεγμένη και σίγουρα όχι πρεζακι. Για να καταλάβεις πόσο πρόσεχε επειδή είχα παιδικό κάθισμα πίσω όταν βγήκαμε μου λέει μισο να βγάλω το κραγιόν μην γίνει κανένα ατύχημα. Πολύ επαγγελματίας για πιάτσα πραγματικά.

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.716
Πόντοι
201
Σίγουρα δεν είναι πρεζακι πάντως. Εκεί κάνει πιάτσα συνήθως απέναντι από το βενζινάδικο. Σίγουρα όμως δεν είναι πρεζακι. Όταν την πήρα έπινε καφέ και είχε ένα μπουκάλι νερό στο χέρι. Πολύ προσεγμένη και σίγουρα όχι πρεζακι. Για να καταλάβεις πόσο πρόσεχε επειδή είχα παιδικό κάθισμα πίσω όταν βγήκαμε μου λέει μισο να βγάλω το κραγιόν μην γίνει κανένα ατύχημα. Πολύ επαγγελματίας για πιάτσα πραγματικά.
Ενδιαφερον..μπορεις λιγο να την περιγραψεις για να παω να ριξω μια ματια πως ειναι δηλαδη?

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.895
Πόντοι
4.766
Τι γίνεται σήμερα πέρασε καμιά κλούβα και τις μάζεψε... Καμιά δεν είναι ούτε οι γνωστές δύο Αλβανίδες ούτε η χοντρή με το φιατ ούτε τα Βουλγαρακια στην Χλόης και τα Βουλγαρακια στην Μοναστηρίου.. Ούτε Ιουλία.. Ούτε η Νταίζη στον Δαβανοπουλο... Μόνο ενημερωτικά ήταν η Έλενα με τα μπούτια έξω στην γνωστή στροφή.. Η Μαύρη η Σονια ακριβώς από κάτω με σέξυ μίνι φούστα..Πιο πέρα Άννα Βουλγάρα με μακριά εξστενσιονς με το ζόρι την αναγνώρισα...Και Σύλβια Αλβανίδα ξωτικό στο πόστο της συν Σόνια ψηλή ζαπρε επίσης στην γνωστή γωνία της... Τελικά δεν έβαλα πουθενά αν και Έλενα σήμερα ήταν για ένα καλό :takethis:

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Κι έχει βάψει το μαλλί σε αυτά τα μπουρδελομωβκοκκινοδενξερωκοεγωτ

Τι γίνεται σήμερα πέρασε καμιά κλούβα και τις μάζεψε... Καμιά δεν είναι ούτε οι γνωστές δύο Αλβανίδες ούτε η χοντρή με το φιατ ούτε τα Βουλγαρακια στην Χλόης και τα Βουλγαρακια στην Μοναστηρίου.. Ούτε Ιουλία.. Ούτε η Νταίζη στον Δαβανοπουλο... Μόνο ενημερωτικά ήταν η Έλενα με τα μπούτια έξω στην γνωστή στροφή.. Η Μαύρη η Σονια ακριβώς από κάτω με σέξυ μίνι φούστα..Πιο πέρα Άννα Βουλγάρα με μακριά εξστενσιονς με το ζόρι την αναγνώρισα...Και Σύλβια Αλβανίδα ξωτικό στο πόστο της συν Σόνια ψηλή ζαπρε επίσης στην γνωστή γωνία της... Τελικά δεν έβαλα πουθενά αν και Έλενα σήμερα ήταν για ένα καλό :takethis:
Αδελφακι μου, και εγώ χθές δεν είδα κίνηση και ζωντάνια και έφυγα αμπαλος. Οκ θεωρώ Ότι λόγω τέλος μήνα, επηρεάζει την κίνηση. Αλλά εάν συνεχιστεί έτσι θα βγάλουμε μαύρο χειμώνα βλέπω.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Πως την πετυχαινεις ρε τρελακια την Σονια την μαυρουκα; Σε ποιο σημειο ακριβως εννοεις;

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Είπα να επιβεβαιώσω και εγώ σήμερα το μαύρο χάλι..
Μια ώρα γυρνούσα και τίποτα το ιδιαίτερο..οι περισσότερες εξαφανισμένες και πολύ αστυνομία να πηγαίνει πάνω κάτω στην μοναστηριού και στην Γιαννιτσών.
Στροφή κτηνιατρική ένας κροσακος και ένας άλλος άχαρος ..
Μετά το σελ ο κρος με τις πλάτες και η Γιαννούλα πως την λένε με το καπέλο που σίγουρα παίζει να έχει ροξακι ..
Απέναντι από το περίπτερο η μαυρομαλλα που αναφέρθηκε ότι γύρισε από Αθήνα ,είπα να δοκιμάσω αλλά ζήτησε 30 ..μιλάει καλά ελληνικά ,οπότε πρέπει να είναι τσιγγάνα και όχι βουλγαρογυφτισσα.
Στο πόστο της Αλβανιδας μια ξανθιά Βουλγάρα μαυριδερη ..
Λίγο μετά η όμορφη μαυρουλα με μίνι φόρεμα και η τρανς Φιόνα .
Στην επόμενη γωνία η Άννα η Βουλγάρα με μακριά μαύρα μαλλιά (περούκα ) και τζιν σορτσάκι..
Πριν το τουντει η ξανθιά μαύρη με την άλλη την αδύνατη με το ωραίο σώμα και το σγουρό μακρύ μαλλί .
Στις λαμαρίνες πάλι η Ιουλία χωρίς κέφια και με το τσιγάρο στο στόμα όπως την είδα ..έχει στεναχώριες μάλλον ,πάντως πρέπει να αναπληρώνει ώρες αφού βγαίνει από το μεσημέρι σχεδόν ..μετά τι όρεξη να έχει να γαμηθει στις δώδεκα.
Ακριβώς μετά στην στροφή ,η άλλη τρανς με το σγουρό μαύρο μαλλί .
Στην χλόης τίποτα,μέχρι την διχάλα νεκρα .
Στην διχάλα η πρεζου που είναι 20 κιλά και η εμυ Γουάινχαουζ του δεντροποταμου ..
Μοναστηρίου μόνο η Σύλβια με κοντό κολλητό σορτσάκι.

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.984
Πόντοι
726
Η ίδια κατάσταση ήταν και την προηγούμενη Δευτέρα...τίποτα απολύτως!
Μάλλον κάτι τρέχει με την συγκεκριμένη μέρα ; Η γίνεται και άλλες μέρες αυτό;

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.895
Πόντοι
4.766
Πως την πετυχαινεις ρε τρελακια την Σονια την μαυρουκα; Σε ποιο σημειο ακριβως εννοεις;
Είναι ίσως η μόνη μαύρη που έχει τόσο πολύ δουλειά, μπορεί να μην την πετυχαίνεις ή να ψάχνεις άλλου.. Είναι πάντα εκεί στην γωνία μετά το 4all που είναι πάντα παρκαρισμένο ένα αγροτικό, εκεί στέκεται..Και να δώσω μία έξτρα πληροφορία η συγκεκριμένη ξεχωρίζει από τις άλλες μαύρες γιατί είναι από την Ζιμπάμπουε και όχι από την Γκάνα που είναι οι υπόλοιπες για αυτό βγάζει μια διαφορετική καύλα...

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.895
Πόντοι
4.766
Η ίδια κατάσταση ήταν και την προηγούμενη Δευτέρα...τίποτα απολύτως!
Μάλλον κάτι τρέχει με την συγκεκριμένη μέρα ; Η γίνεται και άλλες μέρες αυτό;
Η Αλβανίδα όλη την χρονιά 5-6 φορές να λείπει από την πιάτσα και όλες τις φορές είναι Δευτέρα όπως και χθες.. μάλλον καθόλου τυχαίο

wolfgar

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
260
Πόντοι
21
Ενδιαφερον..μπορεις λιγο να την περιγραψεις για να παω να ριξω μια ματια πως ειναι δηλαδη?
Καστανή μακρύ μαλλί. Ωραίο κορμί σπασμένο λίγο πρόσωπο. Μίλα πολύ καλά ελληνικά αλλά καταλαβαίνεις πως είναι από έξω. Βγαίνει δύο τρεις ώρες πριν τις δώδεκα. Αν την έβλεπες έξω δεν θα καταλάβαινες τι δουλειά κάνει. Πραγματικά νομίζω εξαίρεση για εκεί κάτω. Σίγουρα θα την ξανατιμησω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom