Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (8 μέλη και 33 επισκέπτες)

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Είναι ίσως η μόνη μαύρη που έχει τόσο πολύ δουλειά, μπορεί να μην την πετυχαίνεις ή να ψάχνεις άλλου.. Είναι πάντα εκεί στην γωνία μετά το 4all που είναι πάντα παρκαρισμένο ένα αγροτικό, εκεί στέκεται..Και να δώσω μία έξτρα πληροφορία η συγκεκριμένη ξεχωρίζει από τις άλλες μαύρες γιατί είναι από την Ζιμπάμπουε και όχι από την Γκάνα που είναι οι υπόλοιπες για αυτό βγάζει μια διαφορετική καύλα...
Και μια ακόμα πληροφορία προς τιμή του Dewarss που επιβεβαιώνεται ακόμα μια φορά. Πριν από 2 εβδομάδες λέω την Σόνια έχεις χώρο? έχω μου λέει, πόσο? 60 μου λέει, την κουνάω ένα 50€ και σκάει στο αμάξι χαμογελαστή. Πάμε σπίτι της , και όπως είχε πει ο φίλος παλαιότερα ότι η πιατσοβια θέλει όρθια γρηγοραδα το σεξ έγινε όχι σε κρεβάτι η καναπέ αλλά στα όρθια στο σαλόνι της :grin:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Και μια ακόμα πληροφορία προς τιμή του Dewarss που επιβεβαιώνεται ακόμα μια φορά. Πριν από 2 εβδομάδες λέω την Σόνια έχεις χώρο? έχω μου λέει, πόσο? 60 μου λέει, την κουνάω ένα 50€ και σκάει στο αμάξι χαμογελαστή. Πάμε σπίτι της , και όπως είχε πει ο φίλος παλαιότερα ότι η πιατσοβια θέλει όρθια γρηγοραδα το σεξ έγινε όχι σε κρεβάτι η καναπέ αλλά στα όρθια στο σαλόνι της :grin:
Μαλακίες δεν γράφω :cheesy::cheesy::cheesy:τζαμπα χιλιόμετρα και χρήμα έχω φάει τόσα χρόνια ;

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.716
Πόντοι
201
Καστανή μακρύ μαλλί. Ωραίο κορμί σπασμένο λίγο πρόσωπο. Μίλα πολύ καλά ελληνικά αλλά καταλαβαίνεις πως είναι από έξω. Βγαίνει δύο τρεις ώρες πριν τις δώδεκα. Αν την έβλεπες έξω δεν θα καταλάβαινες τι δουλειά κάνει. Πραγματικά νομίζω εξαίρεση για εκεί κάτω. Σίγουρα θα την ξανατιμησω.
Ευχαριστω..θα επανελθω..

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.608
Πόντοι
7.095
Άρα πήρες με 50, υπηρεσίες των 20-30 απλά για ένα όρθιο σαλονάτο.
Βρε πάνε με 20 Νταιζη μιλφ και ξεφόρτωσε αρχοντικά.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Άρα πήρες με 50, υπηρεσίες των 20-30 απλά για ένα όρθιο σαλονάτο.
Βρε πάνε με 20 Νταιζη μιλφ και ξεφόρτωσε αρχοντικά.
Πολύ σωστά φίλος. Για αυτόν τον λόγο και ήταν η τελευταία φορά που την πήρα μέχρι σήμερα.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.895
Πόντοι
4.766
Σου πάτησα λαικ γιατί και εγώ μια από τα ίδια τον Ιούλιο που πήγαμε σπίτι της...Με την διαφορά ότι στην πίπα αντί για το 1/3 μέσα έβαζε το 2/3 ήταν πιο άνετα για αυτό...Άσε που ήταν παλιό το σπίτι και ετριζε το πάτωμα και στο σφυροκόπημα ακουγόταν και το πάτωμα να τρίζει...καλτ καταστάσεις

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Ναι ρε φίλος, έχεις δίκιο. Επίσης όταν κατεβαίναμε από το σπίτι της, στον από κάτω όροφο μάλλον μας άκουσε και άνοιγει λίγο την πόρτα μας βλέπει και την ξανακλεινει. Ούτε γεια ούτε τίποτα, λέω και εγώ συνομωτικα και χαμηλόφωνα "Sonia your neighbors are spies" απαντώντας "Yeah I know" .

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
21
Πέρασμα μόλις από πιάτσα νεκρά πράγματα …Μόνο ένα αξιογαμευσιμο Γιαννιτσων με Οικονόμου γωνία με μαύρη φούστα και κόκκινο τοπ …Αλλά καθόταν πίσω από ένα βέλο ντυμένο στα μαύρα κ σκιαχτηκα…Στήθος καλό πάντως …

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Αγαπητοί συνάδελφοι του αγοραίου έρωτα :D: Μόλις τελείωσε μια βόλτα με κατάθεση. Μπαίνοντας Άλβα στα κολλητά ροζ με χρυσά τακούνια, απέναντι το τρανς το αδύνατο και μια μελαχρινή, πιο κάτω πεσόντων η ψηλή ξανθιά με μια χοντρή μελαχρινή δίπλα της, Ιουλία στις λαμαρίνες, το stilo κλασσικά,η χοντρή απέναντι από χλόης, η χλόης άδεια εντελως, και η Γουιανχαουζ ( που την ονόμασε ο Dewarss και έχω κλάψει από τα γέλια :cheesy::cheesy::cheesy:) . Τελικά λέω θα πάω ηρωικά σήμερα και διάλεξα Άλβα!!!!!! Έκανε προσπάθεια μπορώ να πω, αλλά την ξηγηθηκα με το καλημέρα για να μην έχουμε αναγουλες μετά. Επίσης έχουμε και σου σου, την έπεσε χθες σε βουλγαρακια και στον νταβα του βουλγαρακιου για τα ακαποτα και ο νταβας έλεγε δεν έχω κοπέλες εγώ ......
Edit: πολύ καθαρή η άτιμη η Αλβα και περιποιημένη.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Αγαπητοί συνάδελφοι του αγοραίου έρωτα :D: Μόλις τελείωσε μια βόλτα με κατάθεση. Μπαίνοντας Άλβα στα κολλητά ροζ με χρυσά τακούνια, απέναντι το τρανς το αδύνατο και μια μελαχρινή, πιο κάτω πεσόντων η ψηλή ξανθιά με μια χοντρή μελαχρινή δίπλα της, Ιουλία στις λαμαρίνες, το stilo κλασσικά,η χοντρή απέναντι από χλόης, η χλόης άδεια εντελως, και η Γουιανχαουζ ( που την ονόμασε ο Dewarss και έχω κλάψει από τα γέλια :cheesy::cheesy::cheesy:) . Τελικά λέω θα πάω ηρωικά σήμερα και διάλεξα Άλβα!!!!!! Έκανε προσπάθεια μπορώ να πω, αλλά την ξηγηθηκα με το καλημέρα για να μην έχουμε αναγουλες μετά. Επίσης έχουμε και σου σου, την έπεσε χθες σε βουλγαρακια και στον νταβα του βουλγαρακιου για τα ακαποτα και ο νταβας έλεγε δεν έχω κοπέλες εγώ ......
Edit: πολύ καθαρή η άτιμη η Αλβα και περιποιημένη.
Δεν την ονομασα εγώ φίλε μου .
Αν θυμάμαι καλά πρέπει να την βάφτισε ο Αλ .

Για τους τσαμπουκαδες είμαι σίγουρος ότι έφαγες παπά...
Άμα την ρωτήσεις την αλβα ,τόσα χρόνια δεν ξέρει πως λέγεται ούτε η οδός που κάνει πιάτσα ,είναι λίγο ακατοίκητο.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Απολογουμαι illusion :D: Σχετικά με την Αλβα μου λέει ότι τους έκανε σκηνικό και ο νταβας από το βουλγαρικι μάσησε. Επίσης είπε ότι εάν δεν την μαζέψει την μικρή με τα ακα θα έχει προβλήματα με τις αρχες, και εκεί ο άλλος άρχισε να λέει δεν έχω κοπέλες εγώ και δεν ξέρω τίποτα. Εν τω μεταξύ μου είπε ότι τον χειμώνα θα αλλάξει ωράριο λόγω κρύου και θα έρχετε απόγευμα κατά τις 18:00-18:30 και θα φεύγει στις 21:00.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Απολογουμαι illusion :D: Σχετικά με την Αλβα μου λέει ότι τους έκανε σκηνικό και ο νταβας από το βουλγαρικι μάσησε. Επίσης είπε ότι εάν δεν την μαζέψει την μικρή με τα ακα θα έχει προβλήματα με τις αρχες, και εκεί ο άλλος άρχισε να λέει δεν έχω κοπέλες εγώ και δεν ξέρω τίποτα. Εν τω μεταξύ μου είπε ότι τον χειμώνα θα αλλάξει ωράριο λόγω κρύου και θα έρχετε απόγευμα κατά τις 18:00-18:30 και θα φεύγει στις 21:00.
Δηλαδη θα την μαζεψει η αστυνομια επειδη κανει ακα;;;;

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Την έπεσε ο μπούφος της Αλβανίδας σε νταβα Βούλγαρο.. Οκ. Αυτός από τα πίτογυρα και τα κινο έχει ζαβλακωθει. Παπάς ήταν μπας και έρχονται όλοι σαυτην και όχι στις βουλγαρες. Ολες κατηγορούν η μία την άλλη για ακαποτα, ότι πάνε με 10 ευρώ ότι είναι άρρωστες και ότι άλλο μπορεί να σκαρφιστεί το φτωχω μυαλουδακι τους. 1 σεντ για κάθε παπά που ακούγαμε θα φτιάχναμε πολικατοικια.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
τι φαση κ πλακώνονται μεταξύ τους τώρα;;εγώ γ χρόνια θυμάμαι να εχουν μια χαρά κλιμα μεταξύ τους όσο γαμούσαμε ταυτόχρονα σε καβάτζες κ ήταν 2 κ 3 μαζί...πρέπει να έπεσε δραματικά η πελατεία

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.895
Πόντοι
4.766
τι φαση κ πλακώνονται μεταξύ τους τώρα;;εγώ γ χρόνια θυμάμαι να εχουν μια χαρά κλιμα μεταξύ τους όσο γαμούσαμε ταυτόχρονα σε καβάτζες κ ήταν 2 κ 3 μαζί...πρέπει να έπεσε δραματικά η πελατεία
Ανέκαθεν οι Βουλγάρες με τις Αλβανίδες είχαν αντιπαλότητα ειδικά οι νταβαδες τους, δεν είναι τωρινό φαινόμενο

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Δηλαδη θα την μαζεψει η αστυνομια επειδη κανει ακα;;;;
Και καλά θα τους τσιμπήσουν από την πιάτσα επειδη έχει γνωριμίες. Και λόγος που θα την δώσει είναι ότι κάνει ακα.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Αδελφέ τον τελευταίο καιρό την Γιαννιτσών την βλέπω ψιλοάδεια, και από πελάτες αλλά και από κορίτσια. Στην χθεσινή μου βόλτα είδα 6-7 κοπέλες μόνο, σε προηγούμενη ανάρτηση κάποιος συνάδελφος ανάφερε ότι η Αλβα την Δευτέρα δεν βγήκε, που είναι σκυλί του πολέμου στην δουλειά. Επίσης για τους παλαιότερους τον χειμώνα τα ωράρια από τα κορίτσια αλλάζουν όπως αναφέρεται Άλβα χθες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom