Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.363
- Πόντοι
- 446
Έχεις κανένα feedback και λες ότι θα είναι γεμάτη η έχεις κληρονομικό χάρισμα?Σημερα η πιατσα θα ειναι γεματη μαγκες...καλα γαμήσααααααα
Έχεις κανένα feedback και λες ότι θα είναι γεμάτη η έχεις κληρονομικό χάρισμα?Σημερα η πιατσα θα ειναι γεματη μαγκες...καλα γαμήσααααααα
Αν δεν είναι καθημερινή με μαγαζιά ανοιχτά και κίνηση παντού από αμαξια και πεζούς μην περιμένεις πολλά πράγματα. Σιγα μην τις κόψει να βγουν σε αργιαΣημερα η πιατσα θα ειναι γεματη μαγκες...καλα γαμήσααααααα
Ανοιγει ο οδηγος το παραθυρο:Αυτός ο άνθρωπος πάντα στην επικαιρότητα! Μασκότ της πόλης έχει γίνειΘεσσαλονίκη: Άνδρας σταμάτησε αστικό λεωφορείο στη μέση του δρόμου - Παρακαλούσε τον οδηγό να ανοίξει την πόρτα (video)
Στα όρια της απόγνωσης έφτασε ένας άνδρας στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος δεν πρόλαβε να επιβιβαστεί σε αστικό λεωφορείο, όμως ήταν αποφασισμένος να κάνει οτιδήποτε για να τα καταφέρει. Συγκεκριμένα, μπήκε στη μέση του δρόμου, στη διάβαση, εμπόδισε την κυκλοφορία και παρακαλούσε τον οδηγό του λεωφορείοwww.thestival.gr
Φίιλε μου δεν είδα την Σία σήμερα.Μετά από χρόνια κατάφερα και πήρα σε εισαγωγικά, θα εξηγήσω στην πορεία γιατί εισαγωγικά, Σία Τίγκερ! Πρώτη φορά δεν είπε τίποτα που της είπα για εικοσάρικο και δέχτηκε τακ τακ!
Το καλό είναι ότι είναι μεγάλη Γκάβλα ρε μύστες, χώρια που την είχα και λίγο απωθημένο! Το κακό είναι ότι δεν πρόλαβα να την καρφώσω με τον τόσο ενθουσιασμό μου και την τόσο τέλεια πίπα της, τα βυζιά της που με άφηνε και τα μάλαζα καθόλη τη διάρκεια, τον πάτο της που χούφτωνα επίσης, τελείωσα στην πίπα, το καταλάβαινα ότι έρχεται η ώρα, αλλά δεν ήθελα να την σταματήσω! Οπότε χαλάλι!!! Άλλη φορά, τώρα που γνωριστήκαμε
Όπως μπαίνεις Γιαννιτσών μετά το shell είναι η Μαρία Άλβα με την περιγραφή που έδωσες,κοντά στην Eurobank δεν ξέρω καμμία. Πριν το 4all μοναστήριου.με μαύρο φόρεμαΜόλις πέρασα κι εγώ Γιάννη… μια ερώτηση όπως Μπαίνεις γιαννιτσων μια μελαχρινή στα δεξιά που ήταν γυμνή σχεδόν κοντά eurobank πως λέγετε?? Σήμερα τουλάχιστον το καλύτερο κομμάτι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μόλις πέρασα κι εγώ Γιάννη… μια ερώτηση όπως Μπαίνεις γιαννιτσων μια μελαχρινή στα δεξιά που ήταν γυμνή σχεδόν κοντά eurobank πως λέγετε??
Το Γερμανό βουλγαρικό δεν το είδα είναι αλήθεια… που την είδες ακριβώς ;;
Δεν την πρόσεξα αδελφέ. Θα έχω το νου μου.Όχι από μεριά Θεσσαλονίκης μιλάμε για δυτικά έτσι. Μπαίνεις γιαννιτσων και εκεί που γίνονται από 1 λωρίδα 2 στα δεξιά σου… μελαχρινή στα 35 πάνω κάτω φαινόντουσαν όλα. Την έχω ξανά δει με μεγάλα τακούνια δωδεκαριά λες και πει μπουζούκια
Κάτι δε λες καλά eurobank δεν έχει Γιαννιτσών κ αν εννοείς στο ύψος της είναι αρκετά μέσα πριν την δάφνης κ εκεί στήνουν κάνα 2 τραβελιαΠολύ καλό κομμάτι!! Εάν έχεις κάποιος γνώσεις ας πει
Μάλλον εννοείς την διχάλα, λίγο πιο πίσω επί της μοναστήριου υπάρχει μια Πειραιώς.Είναι εκεί που από 1 γίνονται 2 λωρίδες εκεί έχει μια τράπεζα κοντά νόμιζα είναι eurobank εκεί λέω.
Εκεί να σου πω την αλήθεια δεν είδα τίποτα. Βέβαια πέρασα από εκεί κατά τις 23:10 μόνο μια φορά κατά την είσοδο μου. Μετα η βόλτα μου πάει Αγίων Πάντων Γιαννιτσών και γύρισμα από την μοναστήριου πάλι μέχρι την Αγίων Πάντων. Πάντως το σημείο αυτό είναι των τραβελιων.
Εδώ ήταν; Εδώ είναι η διχάλα ;
Εδώ γυναίκα φίλε λίγο δύσκολο να πέτυχες ..
Εδώ ήταν; Εδώ είναι η διχάλα ;