Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.150
Πόντοι
1.056
Σημερα η πιατσα θα ειναι γεματη μαγκες...καλα γαμήσααααααα
Αν δεν είναι καθημερινή με μαγαζιά ανοιχτά και κίνηση παντού από αμαξια και πεζούς μην περιμένεις πολλά πράγματα. Σιγα μην τις κόψει να βγουν σε αργια

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.064
Πόντοι
441
Εχει πολλους που ηρθαν να δουν παρελαση..σημερα θα εχει καταδρομικες..θα δωσω αναφορα λογικα μετα τη καταθεση....πιστευω σε αυτο που ελπιζω χαχαχχα

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.363
Πόντοι
446
Είμαι ήδη Τσιμισκή, πολύ κίνηση,ετοιμάζομαι για καταδρομική , report σε κάνα δίωρο. :D:

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
13
Like
4.092
Πόντοι
746
Αυτός ο άνθρωπος πάντα στην επικαιρότητα! Μασκότ της πόλης έχει γίνει
andras-leoforeio-thess-768x512.jpg
Ανοιγει ο οδηγος το παραθυρο:
-Τι έγινε ρε φιλε;;
-Γαμαθ;

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.363
Πόντοι
446
Μετά από χρόνια κατάφερα και πήρα σε εισαγωγικά, θα εξηγήσω στην πορεία γιατί εισαγωγικά, Σία Τίγκερ! :wanker::wanker: Πρώτη φορά δεν είπε τίποτα που της είπα για εικοσάρικο και δέχτηκε τακ τακ!
Το καλό είναι ότι είναι μεγάλη Γκάβλα ρε μύστες, χώρια που την είχα και λίγο απωθημένο! Το κακό είναι ότι δεν πρόλαβα να την καρφώσω με τον τόσο ενθουσιασμό μου και την τόσο τέλεια πίπα της, τα βυζιά της που με άφηνε και τα μάλαζα καθόλη τη διάρκεια, τον πάτο της που χούφτωνα επίσης, τελείωσα στην πίπα, το καταλάβαινα ότι έρχεται η ώρα, αλλά δεν ήθελα να την σταματήσω! Οπότε χαλάλι!!! Άλλη φορά, τώρα που γνωριστήκαμε :cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
Φίιλε μου δεν είδα την Σία σήμερα.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.363
Πόντοι
446
Βόλτα Σάββατου μύστες μου. 23:10 στην πιάτσα μετά από πολύ κίνηση. Μετά το shell το τραβελι με τα καρέ, Άλβα απέναντι, το άλλο τραβελι το μικρό το αδύνατο, και απέναντι από 4all μια ξανθιά αδύνατη, μια ξανθιά που δεν είδα φάτσα και ένα γυφτακι, Σόνια πριν την πεσόντων η ξανθιά στην πεσόντων, Μετά η μαύρη Patra, Οι λαμαρίνες άδειες, στην χλόης η τσιμπούκιχειλου , η μεγάλη και μια χοντρή, στο στενό της Πειραιώς η κοντή αδύνατη Ελληνίδα και μια αδιάφορη. Από μοναστήριου το γερμανοβουλγαρακι, η Ρουμάνα στην Eurobank, η Έλενα συμπεθέρα και μια με τραγιασκα καλοντυμένη.

o germanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
34
Πόντοι
0
Μόλις πέρασα κι εγώ Γιάννη… μια ερώτηση όπως Μπαίνεις γιαννιτσων μια μελαχρινή στα δεξιά που ήταν γυμνή σχεδόν κοντά eurobank πως λέγετε?? Σήμερα τουλάχιστον το καλύτερο κομμάτι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μόλις πέρασα κι εγώ Γιάννη… μια ερώτηση όπως Μπαίνεις γιαννιτσων μια μελαχρινή στα δεξιά που ήταν γυμνή σχεδόν κοντά eurobank πως λέγετε??

Το Γερμανό βουλγαρικό δεν το είδα είναι αλήθεια… που την είδες ακριβώς ;;

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.363
Πόντοι
446
Μόλις πέρασα κι εγώ Γιάννη… μια ερώτηση όπως Μπαίνεις γιαννιτσων μια μελαχρινή στα δεξιά που ήταν γυμνή σχεδόν κοντά eurobank πως λέγετε?? Σήμερα τουλάχιστον το καλύτερο κομμάτι

Μόλις πέρασα κι εγώ Γιάννη… μια ερώτηση όπως Μπαίνεις γιαννιτσων μια μελαχρινή στα δεξιά που ήταν γυμνή σχεδόν κοντά eurobank πως λέγετε??

Το Γερμανό βουλγαρικό δεν το είδα είναι αλήθεια… που την είδες ακριβώς ;;
Όπως μπαίνεις Γιαννιτσών μετά το shell είναι η Μαρία Άλβα με την περιγραφή που έδωσες,κοντά στην Eurobank δεν ξέρω καμμία. Πριν το 4all μοναστήριου.με μαύρο φόρεμα

o germanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
34
Πόντοι
0
Όχι από μεριά Θεσσαλονίκης μιλάμε για δυτικά έτσι. Μπαίνεις γιαννιτσων και εκεί που γίνονται από 1 λωρίδα 2 στα δεξιά σου… μελαχρινή στα 35 πάνω κάτω φαινόντουσαν όλα. Την έχω ξανά δει με μεγάλα τακούνια δωδεκαριά λες και πει μπουζούκια

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.363
Πόντοι
446
Όχι από μεριά Θεσσαλονίκης μιλάμε για δυτικά έτσι. Μπαίνεις γιαννιτσων και εκεί που γίνονται από 1 λωρίδα 2 στα δεξιά σου… μελαχρινή στα 35 πάνω κάτω φαινόντουσαν όλα. Την έχω ξανά δει με μεγάλα τακούνια δωδεκαριά λες και πει μπουζούκια
Δεν την πρόσεξα αδελφέ. Θα έχω το νου μου.

o germanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
34
Πόντοι
0
Πολύ καλό κομμάτι!! Εάν έχεις κάποιος γνώσεις ας πει

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.807
Πόντοι
2.356
Πολύ καλό κομμάτι!! Εάν έχεις κάποιος γνώσεις ας πει
Κάτι δε λες καλά eurobank δεν έχει Γιαννιτσών κ αν εννοείς στο ύψος της είναι αρκετά μέσα πριν την δάφνης κ εκεί στήνουν κάνα 2 τραβελια

o germanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
34
Πόντοι
0
Είναι εκεί που από 1 γίνονται 2 λωρίδες εκεί έχει μια τράπεζα κοντά νόμιζα είναι eurobank εκεί λέω.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.363
Πόντοι
446
Είναι εκεί που από 1 γίνονται 2 λωρίδες εκεί έχει μια τράπεζα κοντά νόμιζα είναι eurobank εκεί λέω.
Μάλλον εννοείς την διχάλα, λίγο πιο πίσω επί της μοναστήριου υπάρχει μια Πειραιώς.

o germanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
34
Πόντοι
0
IMG_1068.jpeg

Εδώ ήταν; Εδώ είναι η διχάλα ;

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.363
Πόντοι
446
IMG_1068.jpeg

Εκεί να σου πω την αλήθεια δεν είδα τίποτα. Βέβαια πέρασα από εκεί κατά τις 23:10 μόνο μια φορά κατά την είσοδο μου. Μετα η βόλτα μου πάει Αγίων Πάντων Γιαννιτσών και γύρισμα από την μοναστήριου πάλι μέχρι την Αγίων Πάντων. Πάντως το σημείο αυτό είναι των τραβελιων.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.339
Πόντοι
3.796
IMG_1068.jpeg

Εδώ γυναίκα φίλε λίγο δύσκολο να πέτυχες ..
Η ήταν τα κροσακια οι γύφτοι ή η (Πόντια) τρανς αν ήταν ξανθιά :cheesy:
Όπως καταλαβα πρέπει να πέρασες τον αδύνατο γυφτοκροσακο για γυναίκα ,αυτές που λένε,τα γνωστά κοκόρια της περιοχής .κινούνται από το σελ το βενζινάδικο μέχρι την στροφή και πιο κάτω μέχρι το τέλος της κτηνιατρικής

pirosvestis43

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
183
Πόντοι
1
Αυτή η σβέντα τρυπιεται ? Είδα ένα σημάδι στο χέρι επικίνδυνο

Stories

Νέο!

Stories