Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Μαλακίες λέει ,το 2 άμα λέει είναι ×100 ..
Τέλος πάντων απλά προσοχή λίγο με αυτές .
Εγώ την ημέρα είμαι λίγο δύσκολος να διαλέξω γιατί φαίνονται όλες οι ατέλειες
Δεν έχει ατέλειες η συγκεκριμένη...Την παίρνεις την ξεσκίζεις και ούτε γκρινιάζει, ούτε αν τελείωσες να ρωτάει ούτε να στήνεται στραβά και να κλέβει, την καρφώνεις τέλεια..Αν βρεις ευκαιρία να την πάρεις και θα συμφωνήσεις όλους τους υπόλοιπους ότι είχαμε δίκιο

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.500
Πόντοι
1.436
Λοιπόν μόλις γύρισα από κατάθεση σε Σβεντα, τα λόγια είναι περιττά. Πρώτη φορά την ταίριαξα ( μάλλον με ταίριαξε ) και επισήμως είναι από τα πιο δυνατά. Είχα σκοπό να βγω το βράδυ και λέω δεν πάω μια βόλτα τώρα μπας και δω τπτ, τελικά ηταν η πιο καλή σκέψη της εβδομάδας.
Που την πέτυχες;

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Σίγουρα είναι πολύ δυνατή και καβλωτικη αλλά μη ξεχνάμε πως έκανε σίγουρα ακα. Προσωπικά την ψάρεψα δυο φορές και συμφώνησε απλά με κάτι παραπάνω και με την προϋπόθεση να χύσω έξω

Το νου σας!

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
έκανα γύρα το προηγούμενο Σάββατο αργά το βράδυ και στο τέλος της Γιαννιτσων είδα μέσα σε ένα στενό μια τυπισσα η οποία φαινόταν Μουναρα (αλλά έχω αμφιβολίες γτ ήταν μέσα στο σκοτάδια) και ζήτησε 50 ευρώ για να τον παίξω μπροστά της και 70 για να της πιάσω τον κωλο
Αναλυσε το σε παρακαλώ
Πως ήταν;
Σε ποιο σημείο την είδες

ivanovi

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2023
Like
274
Πόντοι
20
Αναλυσε το σε παρακαλώ
Πως ήταν;
Σε ποιο σημείο την είδες
Φαινόταν φυσιολογική κοπέλα, ελληνίδα, όχι της πιάτσας, βέβαια ξαναλέω ότι την είχε στήσει μέσα στα σκοτάδια και δεν μπόρεσα να την δω καλά. Σταμάτησα δίπλα της και την ρώτησα πόσο, δεν απάντησε, πλησίασε πολύ αργά, με τσέκαρε εμένα και το αυτοκίνητο και μου είπε τις τιμές. Γενικά σκαλωτική φάση και μου έκανε εντύπωση γιατί δεν την έχω ξαναπετύχει. Την είδα πολύ αργά τύπου 4-5 τα ξημερώματα της Κυριακής. Έκανα μια γύρα και όταν ξαναπέρασα δεν ήταν εκεί. Την πέτυχα δυο-τρια στενά πριν το βενζινάδικο, εκεί που συνήθως κάνει πιάτσα μια μαυρούλα μόνη της. Το στενό έχει καθετα παρκαρισμένα αυτοκίνητα αριστερά και δεξιά (δεν ξέρω το όνομα της οδού).

Ξαναπατάω για την Κολομβιανή, μήπως την έχει δει ή πάρει κανείς;

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.485
Πόντοι
746
Αποψινη επισκεψη στην γνωστη πιατσα: Απο νωρις στα ποστα τους: Αλβα-Μαρινα η οποια επεστρεψε απ οτι φαινεται. (Ακουσα να λεει σε καποιον 30. Οχι πιο κατω) Η αγαπημενη μου...Σια...Λαμαρινες Ιουλια. Χλοης τα γνωστα. Παραπερα Σονια με εκεινο το γυφτακι τι ειναι. Μοναστηριου: Συλβια. Κ η Ελενα μαζι με το τραβελι...την οποια δεν ξαναειδα. Απεναντι απο Αλβα στη γωνια καθοταν μια την οποια δεν ειχα ξαναδει. Μαυρα ρουχα μακρυ μαυρο μαλλι σχετικα ομορφουλα. Την οποια οταν ειπα θα σταματησω δεν ξαναειδα. Μετα απο αρκετες βολτες.....σταση Χλοης κ φορτωμα Στεφανια. Ειπα να δοκιμασω. Μυρωδια καμια. Περασμα προφυλακτικου με δυναμη λες κ δεν ξερω τι. Πιπα σαν να εβγαζε αποθημενα. Την σταματησα κ της ειπα πιο σιγα. Στησιμο στα 4. Καλη αισθηση χωρις πιεση χρονου. Επιστροφη ουτε γεια ουτε ευχαριστω. Συνεχισα τις βολτες γιατι αποψε ειχα κεφια. Η αγαπημενη μου μπηκε σε ταξακι κ εφυγε. Αλλη μια απο Μοναστηριου. Βλεπω Νταιζη...την καινουργια. Λεω δεν βαριεσαι. Εμαθε να μιλαει κ λιγο. Πιπα σεξ 40...γελαω.30...εχω το 20ρικο στο χερι. Της λεω αυτο εχω. Κανει λιγες γκριματσες κ λεει οκκκκκ. Αντε κοπελα μου λεω μπες να πας βολτα με τον Τιγρη μην κανεις ετσι θα σου περασει!!!!! Καβαντζα κ αυτη την φορα μεσα στο αμαξι. Εννοειται απουσια εσωρουχου...πιπα με ορεξη..δαχτυλο μπρος πισω. Ξαπλα ανοιγμα τα ποδια κ ολα ωραια. Το ευχαριστηθηκα. Ευχαριστησε καληνυχτισε. Αυτα παιδες!

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Λοιπόν, μόλις τελείωσε η βραδινή βόλτα, μπας και έβγαινε τπτ. Κτηνιατρικη 2 τραβελια, Άλβα με ένα ασημί φόρεμα και ποδαρες τρελλές με τα ψηλοτάκουνα, απέναντι από Άλβα μια γυφτομελαχρινή Μαρία , Σόνια μετά το 4all, μια ξανθιά με μαλλί μέχρι τον ώμο πεσόντων με Γιαννιτσών και στην απέναντι γωνία μια κόκα ξανθιά με αγορέ μαλλί, πριν το ,daylicious η κλασσική μαύρη με τα βυζιά από έξω. Στις λαμαρίνες η Ιουλία, απέναντι η berry, 1 τραβελι μετά την berry και μια μεγάλη , πριν την χλόης 2 μαύρες, και στην Χλόης η χειλου με 2 γυφτισσες χοντρές μαζί . Ένα τραβελι στην Πειραιώς και γερμανοβουλγαρακι με την φίλη της δεν ήταν στο μέρος τους. Μετά από 5 βόλτες βαρέθηκα και λέω να πάρω Άλβα αλλά με συννενόηση πιο πριν να μην μου κάνει καμμία μαλακια πάλι. Γύρισα να την πάρω και είχε φύγει. Έφυγα αμαχητί συνάδελφοι.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Sos!!!! Το Ρεξ και ροτόντα είναι γεμάτα, κανένα άλλο ξενοδοχείο??

o germanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
34
Πόντοι
0
Αποψινη επισκεψη στην γνωστη πιατσα: Απο νωρις στα ποστα τους: Αλβα-Μαρινα η οποια επεστρεψε απ οτι φαινεται. (Ακουσα να λεει σε καποιον 30. Οχι πιο κατω) Η αγαπημενη μου...Σια...Λαμαρινες Ιουλια. Χλοης τα γνωστα. Παραπερα Σονια με εκεινο το γυφτακι τι ειναι. Μοναστηριου: Συλβια. Κ η Ελενα μαζι με το τραβελι...την οποια δεν ξαναειδα. Απεναντι απο Αλβα στη γωνια καθοταν μια την οποια δεν ειχα ξαναδει. Μαυρα ρουχα μακρυ μαυρο μαλλι σχετικα ομορφουλα. Την οποια οταν ειπα θα σταματησω δεν ξαναειδα. Μετα απο αρκετες βολτες.....σταση Χλοης κ φορτωμα Στεφανια. Ειπα να δοκιμασω. Μυρωδια καμια. Περασμα προφυλακτικου με δυναμη λες κ δεν ξερω τι. Πιπα σαν να εβγαζε αποθημενα. Την σταματησα κ της ειπα πιο σιγα. Στησιμο στα 4. Καλη αισθηση χωρις πιεση χρονου. Επιστροφη ουτε γεια ουτε ευχαριστω. Συνεχισα τις βολτες γιατι αποψε ειχα κεφια. Η αγαπημενη μου μπηκε σε ταξακι κ εφυγε. Αλλη μια απο Μοναστηριου. Βλεπω Νταιζη...την καινουργια. Λεω δεν βαριεσαι. Εμαθε να μιλαει κ λιγο. Πιπα σεξ 40...γελαω.30...εχω το 20ρικο στο χερι. Της λεω αυτο εχω. Κανει λιγες γκριματσες κ λεει οκκκκκ. Αντε κοπελα μου λεω μπες να πας βολτα με τον Τιγρη μην κανεις ετσι θα σου περασει!!!!! Καβαντζα κ αυτη την φορα μεσα στο αμαξι. Εννοειται απουσια εσωρουχου...πιπα με ορεξη..δαχτυλο μπρος πισω. Ξαπλα ανοιγμα τα ποδια κ ολα ωραια. Το ευχαριστηθηκα. Ευχαριστησε καληνυχτισε. Αυτα παιδες!
Για πες παραπάνω πληροφορίες την στεφάνια;;; Στεφάνια είναι το γυφτάκι το μικρό στα 18 πάνω κάτω που κάθετε με 2 χοντρές γύφτισσες… καλή ήταν η στεφάνια ;

• Like
Αντιδράσεις: Larson

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.485
Πόντοι
746
Για πες παραπάνω πληροφορίες την στεφάνια;;; Στεφάνια είναι το γυφτάκι το μικρό στα 18 πάνω κάτω που κάθετε με 2 χοντρές γύφτισσες… καλή ήταν η στεφάνια ;
Αυτη ειναι ναι. Οχι κατι το ιδιαιτερο φιλε.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Καλημέρα συναδέλφοι. Χθεσινή βόλτα κατά τις 23:00 αφού προέκυψε θεματακι με το ξενοδοχείο που έψαχνα, και καταλήξαμε με κοπέλα από τις διαθέσιμες που υπήρχαν. Κατέβηκα μαζί με φίλο ( ο καθενας με το αμάξι του) ο οποίος είναι αβγαλτος στην αγαπημένη μας οδό και ήθελε να του δείξω τα λίγα που ήξερα. Κάναμε 5 βόλτες με ένα αμάξι και έπειτα καταλήξαμε ο καθένας με το αμάξι του με την κοπέλα της επιλογής του. Μετά την Αγίων Πάντων μια μεγάλη κλασικά , Άλβα με μαλλί κότσο απέναντι μια Μαρία 35 χρονών περίπου ψιλογυφτακι, απέναντι από 4all ,και λίγο πιο πίσω ένα νέο λευκό, όμορφο θα έλεγα καστανή με όχι πολύ μακρύ μαλλί το οποίο δεν το πέτυχα ποτέ μόνο του, και ένα τραβελι . Λίγο πιο κάτω πριν την πεσόντων η Σόνια, και μια ξανθιά μεγαλουτσικη, η ξανθιά με το αγορέ μαλλί , 2 μαύρες στην Κωλέττη ( μια Νταίζη εάν θυμάμαι καλά με πολύ γυμνασμένα πόδια) Ιουλία που συζητούσε λίγο έντονα με έναν τυπά με ένα μπλε Corsa ( είναι κανείς δικός μας?)κάτι πεταματα πιο κάτω , η χειλου και οι χοντρές φίλες της , το γερμανοβουλγαρακι και η συμπεθέρα Έλενα. Με το που σταματούσαμε να μιλήσουμε λίγο με τα κορίτσια όταν έβλεπαν 2 άνδρες αμέσα η επιφύλαξη τους χτυπούσε κόκκινο.!! Εξηγούσα ότι δείχνω τα αξιοθέατα και μετά έπαιρναν λίγο μπρος. Η συμπεθέρα στην αρχή μου μιλούσε λες και δεν με ήξερε, εντελώς απαθής.Την λέω γιατι είσαι έτσι? Και πήρα λίγο μπρος απαντώντας ότι δεν είχε δουλίτσα. Ο φίλος πήρε το γερμανοβουλγαρακι, που ζήτησε 40 , της κούνησε 20ρικο , και τελικά έδωσε 30 . Την έβαλε δάχτυλο μπρος πίσω πίπα με σκούφο και γαμησακι , κανένα 15λεπτο σύνολο και του έλεγε για την ώρα, ο λόγος που άργησε να τελειώσει ήταν επειδή παρκαραν 2 αμάξια δίπλα του και χτύπησε το τηλέφωνο της 3 φορές που ήταν εντελώς ντεγκαβλε η φάση. Επίσης όταν πήγε να πιάσει βυζιά της του ζήτησε παραπάνω χρήματα!! Εγώ πήρα την μαύρη με τα γυμνασμένα πόδια, που ζητησε 25 και της έδωσα ένα 20ρικο. Με πήγε στην γέφυρα, Τσιμπουκακι ψιλό αέρας αλλά όταν στήθηκε όρθια με το φανταστικό κωλαρακι της , είπα το ποίημα, σφιχτή και υγρή. Σε 5 λεπτά με τελείωσε η ρουφιάνα με τα ανάλογα αχ, βάχ και πολύ καλό συντονισμό στις κινήσεις της

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
778
Πόντοι
81
Σίγουρα είναι πολύ δυνατή και καβλωτικη αλλά μη ξεχνάμε πως έκανε σίγουρα ακα. Προσωπικά την ψάρεψα δυο φορές και συμφώνησε απλά με κάτι παραπάνω και με την προϋπόθεση να χύσω έξω

Το νου σας!
Την εχω ψαρωσει και εγω προ 4 ετιας και βαλε και μου ειχε πει κανω ακα αν θες και μαλιστα μου ειχε πει αν θες χυσε μεσα κωλο..Την λεω πας καλα ρε τι μλκιες ειναι αυτες εε σιγα μου λεει και αλλες το κανουν..Ναι λεω σοβαρη δικαιολογια βρηκες εφυγα γαμιωντας και ουτε την ξαναπλησιασα..Αρα προσοχη με την συγκεκριμενη εχει δικιο ο alfie..Βεβαια ειναι γνωστο οτι κανει ακα το εχουν πει πολλοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom