Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (5 μέλη και 13 επισκέπτες)

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.988
Πόντοι
726
Μίνι βόλτα και κατάθεση στην γκαστρωμενη δίπλα από το 4all , μου συστήθηκε ως Χριστίνα αλλά το κανονικό της είναι Νόρα ...μπλε μπλούζα που με το ζόρι καλύπτει την κοιλιά μαύρο κολλάν και τσαντάκι με τα χέρια από πάνω για να καλύπτει... Μου λέει σεξ δε κάνω ...μόνο πίπα....μου λέει 20€! .... Της λέω 10 και άμα θες....και εν τέλει έγινε η κατάθεση ....Φεύγοντας είδα μια ακόμη με ασημένια ένδυση σχεδόν ξεβρακωτη!✌️

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Αυτη που ανεφερα προχθες που καθοταν στην γωνια πριν το περιπερο μετα το Σελ...ντυμενη στα μαυρα με μακρια μαυρα μαλλια...την ειδε καποιος την γνωριζει; Δεν ξερω αλλα μου μπηκε στο μυαλο οτι φερνει λιγο σε μια Μαρια που καθοταν γωνια ακριβως απεναντι απ το Σελ κ ελεγε ειναι απο Αθηνα. Βεβαια εκεινη πιο κοντη κ αδυνατη η αν πηρε κιλα κ με τα παπουτσια φαινοταν προχθες πιο ψηλη.
Σταμάτησα την Παρασκευή και την ρώτησα, Μαρία μου είπε, ετών από 30 και πάνω την είδα. Δεν είχε κάτι να με τράβηξει και έφυγα χαλαρά. Ψιλό γυφτάκι νομίζω ότι είναι.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.847
Πόντοι
3.796
Μίνι βόλτα και κατάθεση στην γκαστρωμενη δίπλα από το 4all , μου συστήθηκε ως Χριστίνα αλλά το κανονικό της είναι Νόρα ...μπλε μπλούζα που με το ζόρι καλύπτει την κοιλιά μαύρο κολλάν και τσαντάκι με τα χέρια από πάνω για να καλύπτει... Μου λέει σεξ δε κάνω ...μόνο πίπα....μου λέει 20€! .... Της λέω 10 και άμα θες....και εν τέλει έγινε η κατάθεση ....Φεύγοντας είδα μια ακόμη με ασημένια ένδυση σχεδόν ξεβρακωτη!✌️
Αυτή ποια είναι πάλι;Βουλγάρα;

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.399
Πόντοι
1.436
Φορτώθηκε η εμφανίσιμη μαύρη, ξανθιά με ωραίο σώμα. Μου συστήθηκε ως Στέλλα. Με πήγε τέλος Δεμέστιχα με Καβάλας στην άκρη του δρόμου κάτω από κάτι δέντρα. Πίπα δυνατή με ήχους, στήσιμο στα όρθια και τέλος. Δεν μας ενόχλησε κάνεις.

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.988
Πόντοι
726
Αυτή ποια είναι πάλι;Βουλγάρα;
δεν γνωριζω ειλικρινα...την ιουλια δεν την ξερω φατσικα... μπορει να λεμε την ιδια...απλα μου συστηθηκε ως χριστινα....γκαστρωμενη διπλα στο 4all συνηθως μιλαει με μαρια αλβα

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Φορτώθηκε η εμφανίσιμη μαύρη, ξανθιά με ωραίο σώμα. Μου συστήθηκε ως Στέλλα. Με πήγε τέλος Δεμέστιχα με Καβάλας στην άκρη του δρόμου κάτω από κάτι δέντρα. Πίπα δυνατή με ήχους, στήσιμο στα όρθια και τέλος. Δεν μας ενόχλησε κάνεις.
Συνάδελφε κανένα report ποιες ήταν στον δρόμο έχουμε? Για εμάς τους καημένους που κάθησαμε σπίτι σήμερα...

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.726
Πόντοι
201
Πραγματοποιηθηκε εκ νεου καταθεση στη Τζανικα τη χειλου στη Χλοης..μοναδικο λαρυγγατο τσιμπουκι με προσπαθεια να παρει και αρχιδια μεσα...μπουκωμα μεταπτυχιακου επιπεδου...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.847
Πόντοι
3.796
δεν γνωριζω ειλικρινα...την ιουλια δεν την ξερω φατσικα... μπορει να λεμε την ιδια...απλα μου συστηθηκε ως χριστινα....γκαστρωμενη διπλα στο 4all συνηθως μιλαει με μαρια αλβα
Αυτή απλά είναι χοντρή ,δεν είναι γκαστρωμενη.
Η Ιουλία είπαμε είναι στις λαμαρίνες μετά το one

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Ποια λέει την καινούργια που είχε εμφανιστεί το καλοκαίρι με κοντό τζίν σορτσάκι ή την χοντρή κοντή με τις μπότες μια από τις δύο θα είναι σίγουρα αλλά δεν κατάλαβα ποια εννοεί

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.847
Πόντοι
3.796
Ποια λέει την καινούργια που είχε εμφανιστεί το καλοκαίρι με κοντό τζίν σορτσάκι ή την χοντρή κοντή με τις μπότες μια από τις δύο θα είναι σίγουρα αλλά δεν κατάλαβα ποια εννοεί
Η αυτή με τις μπότες ή μια άλλη που μιλάει συνήθως με την αλβανίδα και φοράει μαύρο φόρεμα

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.988
Πόντοι
726
Γκαστρωμενη 10000% μου το είπε η ίδια... Γιαυτό δε γαμιεται λέει... Ρωγες κατάμαυρες... Κοιλιά τούρλα....

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
861
Πόντοι
371
Καλησπέρα παιδιά εχθές πέρασα με το γερμανοβουκγαρακι νομίζω όνομα είπε Ντένις αυτή με το ωραίο προσωπάκι, πιπα εγώ έπιασα βυζάκια πιπα ωραία της έσπρωχνα και το κεφάλι μετά στήσιμο και κάρφωμα, απλά την ώρα της πιπας την πήρε κάποιος τηλ.και μιλούσαν, όταν σταμάτησα λέει 30 της λέω 20 μου λέει πάμε,το 40αρι μάλλον δεν της πολύ βγαινει

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.847
Πόντοι
3.796
Μλκες έχω την εντύπωση πως αυτή η Τζανικα δεν ειναι και τόσο καινούργιο φρούτο!:grin:
Κανένα δεν είναι καινούργιο,αυτά όλα στην Βουλγαρία καποτε τα ξεμουνιαζαν οι παππούδες από τα 14-15 για ένα τάλιρο

ivanovi

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2023
Like
274
Πόντοι
20
Πέρασμα χθες κατά τις 12 το βράδυ, είδα κάτι γυφτάκια που δεν τα είχα ξαναδεί, η μία φαινόταν καλούτσικη αλλά δεν είμαι fan οπότε προσπέρασα. Οι μαύρες ήταν σχεδόν όλες. Γενικά δεν είδα κάτι αξιόλογο και έφυγα. Κυρίως έψαχνα την Κολομβιανή που στήνεται στο One Salonica, αλλά δεν την βρήκα και αποχώρησα. Την είχα πάρει την περασμένη εβδομάδα και ήταν από τις πιο καλές εμπειρίες που είχα. Βέβαια μου είπε ότι σε λίγες μέρες θα έφευγε οπότε μπορεί και να μην την ξαναπετύχω... Εάν την έχει πάρει και κανείς άλλος ας πει άποψη.

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Πέρασμα χθες κατά τις 12 το βράδυ, είδα κάτι γυφτάκια που δεν τα είχα ξαναδεί, η μία φαινόταν καλούτσικη αλλά δεν είμαι fan οπότε προσπέρασα. Οι μαύρες ήταν σχεδόν όλες. Γενικά δεν είδα κάτι αξιόλογο και έφυγα. Κυρίως έψαχνα την Κολομβιανή που στήνεται στο One Salonica, αλλά δεν την βρήκα και αποχώρησα. Την είχα πάρει την περασμένη εβδομάδα και ήταν από τις πιο καλές εμπειρίες που είχα. Βέβαια μου είπε ότι σε λίγες μέρες θα έφευγε οπότε μπορεί και να μην την ξαναπετύχω... Εάν την έχει πάρει και κανείς άλλος ας πει άποψη.
Σταμάτησα την περασμένη βδομάδα και μιλουσα μαζί της
Οτνως πολύ ευγενική και πρόθυμη φάνηκε αλλά εκείνη την ώρα δεν είχα γκαφρα επανω μ και βαριόμουν να πάω ατμ
Με ψιλό καβλωσε αυτή της η ευγένεια κ το χαμόγελο και την είχα στα υπ όψιν
Κρίμα αν σταμάτησε!

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
776
Πόντοι
81
Σιγουρα 4 χρονια μην σου πω και παραπανω..με την σοφια χλοης εκανε παρεα παλια οταν ερχοταν απο βουλγαρια μαζι της εβλεπα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom