Μίνι βόλτα και κατάθεση στην γκαστρωμενη δίπλα από το 4all , μου συστήθηκε ως Χριστίνα αλλά το κανονικό της είναι Νόρα ...μπλε μπλούζα που με το ζόρι καλύπτει την κοιλιά μαύρο κολλάν και τσαντάκι με τα χέρια από πάνω για να καλύπτει... Μου λέει σεξ δε κάνω ...μόνο πίπα....μου λέει 20€! .... Της λέω 10 και άμα θες....και εν τέλει έγινε η κατάθεση ....Φεύγοντας είδα μια ακόμη με ασημένια ένδυση σχεδόν ξεβρακωτη!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (5 μέλη και 13 επισκέπτες)
Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.337
- Πόντοι
- 446
Σταμάτησα την Παρασκευή και την ρώτησα, Μαρία μου είπε, ετών από 30 και πάνω την είδα. Δεν είχε κάτι να με τράβηξει και έφυγα χαλαρά. Ψιλό γυφτάκι νομίζω ότι είναι.Αυτη που ανεφερα προχθες που καθοταν στην γωνια πριν το περιπερο μετα το Σελ...ντυμενη στα μαυρα με μακρια μαυρα μαλλια...την ειδε καποιος την γνωριζει; Δεν ξερω αλλα μου μπηκε στο μυαλο οτι φερνει λιγο σε μια Μαρια που καθοταν γωνια ακριβως απεναντι απ το Σελ κ ελεγε ειναι απο Αθηνα. Βεβαια εκεινη πιο κοντη κ αδυνατη η αν πηρε κιλα κ με τα παπουτσια φαινοταν προχθες πιο ψηλη.
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.847
- Πόντοι
- 3.796
Αυτή ποια είναι πάλι;Βουλγάρα;Μίνι βόλτα και κατάθεση στην γκαστρωμενη δίπλα από το 4all , μου συστήθηκε ως Χριστίνα αλλά το κανονικό της είναι Νόρα ...μπλε μπλούζα που με το ζόρι καλύπτει την κοιλιά μαύρο κολλάν και τσαντάκι με τα χέρια από πάνω για να καλύπτει... Μου λέει σεξ δε κάνω ...μόνο πίπα....μου λέει 20€! .... Της λέω 10 και άμα θες....και εν τέλει έγινε η κατάθεση ....Φεύγοντας είδα μια ακόμη με ασημένια ένδυση σχεδόν ξεβρακωτη!
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 4.399
- Πόντοι
- 1.436
Φορτώθηκε η εμφανίσιμη μαύρη, ξανθιά με ωραίο σώμα. Μου συστήθηκε ως Στέλλα. Με πήγε τέλος Δεμέστιχα με Καβάλας στην άκρη του δρόμου κάτω από κάτι δέντρα. Πίπα δυνατή με ήχους, στήσιμο στα όρθια και τέλος. Δεν μας ενόχλησε κάνεις.
δεν γνωριζω ειλικρινα...την ιουλια δεν την ξερω φατσικα... μπορει να λεμε την ιδια...απλα μου συστηθηκε ως χριστινα....γκαστρωμενη διπλα στο 4all συνηθως μιλαει με μαρια αλβαΑυτή ποια είναι πάλι;Βουλγάρα;
Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.337
- Πόντοι
- 446
Συνάδελφε κανένα report ποιες ήταν στον δρόμο έχουμε? Για εμάς τους καημένους που κάθησαμε σπίτι σήμερα...Φορτώθηκε η εμφανίσιμη μαύρη, ξανθιά με ωραίο σώμα. Μου συστήθηκε ως Στέλλα. Με πήγε τέλος Δεμέστιχα με Καβάλας στην άκρη του δρόμου κάτω από κάτι δέντρα. Πίπα δυνατή με ήχους, στήσιμο στα όρθια και τέλος. Δεν μας ενόχλησε κάνεις.
Monadikosss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2023
- Like
- 1.726
- Πόντοι
- 201
Πραγματοποιηθηκε εκ νεου καταθεση στη Τζανικα τη χειλου στη Χλοης..μοναδικο λαρυγγατο τσιμπουκι με προσπαθεια να παρει και αρχιδια μεσα...μπουκωμα μεταπτυχιακου επιπεδου...
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.847
- Πόντοι
- 3.796
Αυτή απλά είναι χοντρή ,δεν είναι γκαστρωμενη.δεν γνωριζω ειλικρινα...την ιουλια δεν την ξερω φατσικα... μπορει να λεμε την ιδια...απλα μου συστηθηκε ως χριστινα....γκαστρωμενη διπλα στο 4all συνηθως μιλαει με μαρια αλβα
Η Ιουλία είπαμε είναι στις λαμαρίνες μετά το one
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.897
- Πόντοι
- 4.766
Ποια λέει την καινούργια που είχε εμφανιστεί το καλοκαίρι με κοντό τζίν σορτσάκι ή την χοντρή κοντή με τις μπότες μια από τις δύο θα είναι σίγουρα αλλά δεν κατάλαβα ποια εννοείΑυτή απλά είναι χοντρή ,δεν είναι γκαστρωμενη.
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.847
- Πόντοι
- 3.796
Η αυτή με τις μπότες ή μια άλλη που μιλάει συνήθως με την αλβανίδα και φοράει μαύρο φόρεμαΠοια λέει την καινούργια που είχε εμφανιστεί το καλοκαίρι με κοντό τζίν σορτσάκι ή την χοντρή κοντή με τις μπότες μια από τις δύο θα είναι σίγουρα αλλά δεν κατάλαβα ποια εννοεί
Γκαστρωμενη 10000% μου το είπε η ίδια... Γιαυτό δε γαμιεται λέει... Ρωγες κατάμαυρες... Κοιλιά τούρλα....Αυτή απλά είναι χοντρή ,δεν είναι γκαστρωμενη.
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.847
- Πόντοι
- 3.796
Ακόμη δεν έχω καταλάβει για ποια μιλάςΓκαστρωμενη 10000% μου το είπε η ίδια... Γιαυτό δε γαμιεται λέει... Ρωγες κατάμαυρες... Κοιλιά τούρλα....
Καλησπέρα παιδιά εχθές πέρασα με το γερμανοβουκγαρακι νομίζω όνομα είπε Ντένις αυτή με το ωραίο προσωπάκι, πιπα εγώ έπιασα βυζάκια πιπα ωραία της έσπρωχνα και το κεφάλι μετά στήσιμο και κάρφωμα, απλά την ώρα της πιπας την πήρε κάποιος τηλ.και μιλούσαν, όταν σταμάτησα λέει 30 της λέω 20 μου λέει πάμε,το 40αρι μάλλον δεν της πολύ βγαινει
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.847
- Πόντοι
- 3.796
Κανένα δεν είναι καινούργιο,αυτά όλα στην Βουλγαρία καποτε τα ξεμουνιαζαν οι παππούδες από τα 14-15 για ένα τάλιροΜλκες έχω την εντύπωση πως αυτή η Τζανικα δεν ειναι και τόσο καινούργιο φρούτο!
ivanovi
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2023
- Like
- 274
- Πόντοι
- 20
Πέρασμα χθες κατά τις 12 το βράδυ, είδα κάτι γυφτάκια που δεν τα είχα ξαναδεί, η μία φαινόταν καλούτσικη αλλά δεν είμαι fan οπότε προσπέρασα. Οι μαύρες ήταν σχεδόν όλες. Γενικά δεν είδα κάτι αξιόλογο και έφυγα. Κυρίως έψαχνα την Κολομβιανή που στήνεται στο One Salonica, αλλά δεν την βρήκα και αποχώρησα. Την είχα πάρει την περασμένη εβδομάδα και ήταν από τις πιο καλές εμπειρίες που είχα. Βέβαια μου είπε ότι σε λίγες μέρες θα έφευγε οπότε μπορεί και να μην την ξαναπετύχω... Εάν την έχει πάρει και κανείς άλλος ας πει άποψη.
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.744
- Πόντοι
- 1.336
Σταμάτησα την περασμένη βδομάδα και μιλουσα μαζί τηςΠέρασμα χθες κατά τις 12 το βράδυ, είδα κάτι γυφτάκια που δεν τα είχα ξαναδεί, η μία φαινόταν καλούτσικη αλλά δεν είμαι fan οπότε προσπέρασα. Οι μαύρες ήταν σχεδόν όλες. Γενικά δεν είδα κάτι αξιόλογο και έφυγα. Κυρίως έψαχνα την Κολομβιανή που στήνεται στο One Salonica, αλλά δεν την βρήκα και αποχώρησα. Την είχα πάρει την περασμένη εβδομάδα και ήταν από τις πιο καλές εμπειρίες που είχα. Βέβαια μου είπε ότι σε λίγες μέρες θα έφευγε οπότε μπορεί και να μην την ξαναπετύχω... Εάν την έχει πάρει και κανείς άλλος ας πει άποψη.
Οτνως πολύ ευγενική και πρόθυμη φάνηκε αλλά εκείνη την ώρα δεν είχα γκαφρα επανω μ και βαριόμουν να πάω ατμ
Με ψιλό καβλωσε αυτή της η ευγένεια κ το χαμόγελο και την είχα στα υπ όψιν
Κρίμα αν σταμάτησε!
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Εσυ για να το λες κατι υπαρχει που ανακαλυψες!!!Μλκες έχω την εντύπωση πως αυτή η Τζανικα δεν ειναι και τόσο καινούργιο φρούτο!
maver fucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 776
- Πόντοι
- 81
Σιγουρα 4 χρονια μην σου πω και παραπανω..με την σοφια χλοης εκανε παρεα παλια οταν ερχοταν απο βουλγαρια μαζι της εβλεπα..