Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Και μόνο που ξέρω ότι κάνει ακαποτη πίπα ήδη σήμερα μου έβγαλε απέχθεια όταν πέρασα ..πάλι θα ξεχειμωνιάσω με το σήριαλ την Ιουλία μου φαίνεται.
Χειμώνας έρχεται άντε να ζευγαρώνουμε σιγά σιγά οπότε εκτός από σία tiger έχουμε κ Ιουλία DEWARSS

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Χειμώνας έρχεται άντε να ζευγαρώνουμε σιγά σιγά οπότε εκτός από σία tiger έχουμε κ Ιουλία DEWARSS
Κ πως ξεκινησαμε ε; Εγω απο μια...μανουρα.....κ ο Dew εκει για σπασιμο....

• Χαχα
Αντιδράσεις: Humax

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Ξέρουν ήδη από εδώ ότι μιλάμε και ήμαστε ομάδα όπως λες.δεν χρειάζεται να καρτωσουν φάτσες ,ετσι όπως είναι τώρα χανόμαστε μέσα στους επισκέπτες και δεν μπορούν να καταλάβουν ποιος γράφει .αν γράψεις μια μαλακια και είσαι σταμπαρισμενος μπορεί να γίνεις στόχος , ισχύει παντού όχι μόνο για πιάτσα.
Σε αυτό συμφωνώ εν μέρει, μου έτυχε από συμπεθέρα Έλενα την προηγούμενη εβδομάδα να με έχει ρωτήσει 4-5 φορές που χάθηκα ( για διάστημα 10 ημερών) όπως και να μου πει ότι πέρασα ακόμα 2 φορές προτού την πάρω. Όπως αναφερε και ο crucifix και μια βόλτα με σχολιασμό είναι επίσης μια λύση. Το δικό μου συμπεράσμα σχετικά με την πληροφόρηση που έχουν μεταξύ τους είναι ότι όλες συζητάνε κάποια πράγματα και όχι τα πάντα. Άνετα μπορώ να χαρακτηρίσω την κάθε μια κοπέλα επιχείρηση που κρατάει τα εταιρικά μυστικά για την πάρτη της και κοιτά να αυξήσει τα έσοδα τής γνωρίζοντας ότι όλοι οι πελάτες κάνουν γυρες επίσης το 90% των πελατών πάει με όλες εκτός των αγαπουληδων που βγάζουν Ντάγκλα με συγκεκριμένα κορίτσι.

Τελευταία τροποποίηση:

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Καφεδάκι δεν ξέρω αλλά κανένα μισαωρακι να κάνουμε μια γύρα εκεί κοντά θα ήταν καλή φάση να σχολιάζουμε και να κρίνουμε...Το έχω κάνει αυτό δύο φορές με άλλα μέλη μπορώ να πω και ποια είναι Stalone και Velociraptor...
Φίλε crusiflix βρίσκω την ιδέα σου πολύ καλή. Θεωρώ ότι απάντησες to the point ☝️. Λοιπόν εκτός Παρασκευής είμαι μέσα για οποιαδήποτε ώρα και ημέρα ..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.857
Πόντοι
3.796
Πάλι με άγριο κοίταξε σήμερα και μου ζήτησε 30 , εννοείται εφαγε άκυρο.ηταν θυμωμένη από κάτι και μετά από λίγο εξαφανίστηκε.
Με βγάζει ωραία καύλα το μαλακισμενο όλο μου την μπαίνει άγρια ή με διώχνει και όταν την φόρτωνα τσιμπουκωνε σαν λυσσασμένη και με κοιτούσε στα μάτια ..μου αρέσει το γυφτοστυλακι της δεν έχει το βρώμικο γύφτικο ..είναι σαν την Παπαχαραλάμπους όταν την γαμουσε ο Γλετσος στους ψιθύρους καρδιάς .
Θα φάω κανα 2-3 άκυρα και πάλι ξαφνικά θα ανοίξει την πόρτα ..

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Κ πως ξεκινησαμε ε; Εγω απο μια...μανουρα.....κ ο Dew εκει για σπασιμο....
Μας πήρατε όλα τα καλά κορίτσια να δούμε τι θα μείνει για μας
Από σήμερα ξεκινάω τις γύρες να δω ποια είναι πιο σπαστικια να την κάνω πρόταση να τα φτιάξουμε :2funny::2funny:
Εκεί στην χλόης μαζεύτηκαν 5/6 χοντρό Βουλγάρες π βρέθηκαν αυτές κανένας δε της αναφέρει γιατί είναι ανάξιες αναφοράς
Οσο για το Βουλγαρακι με το τζιν π είπε ο dew δίπλα στην Σία είναι η μαρίνα με τις Βύζαρες π συστηνόταν πριν καιρό σαν Ρουμάνα κ πέρασε κ από την Φρίξου

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Από σήμερα ξεκινάω τις γύρες να δω ποια είναι πιο σπαστικια να την κάνω πρόταση να τα φτιάξουμε :2funny::2funny:
Εκεί στην χλόης μαζεύτηκαν 5/6 χοντρό Βουλγάρες π βρέθηκαν αυτές κανένας δε της αναφέρει γιατί είναι ανάξιες αναφοράς
Οσο για το Βουλγαρακι με το τζιν π είπε ο dew δίπλα στην Σία είναι η μαρίνα με τις Βύζαρες π συστηνόταν πριν καιρό σαν Ρουμάνα κ πέρασε κ από την Φρίξου
Μαρινα;;;;;Η γνωστη που εκανε πιατσα πριν καιρο; Αν ειναι αυτη ειναι η πρωτη που πηρα.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
861
Πόντοι
371
Πριν μισή ώρα μια βόλτα για να μην παραπονιέστε.
Κτηνιατρική 2 τρανσακια .
Απέναντι από το σελ Γιώτα τρανς .
Ακριβώς στο περίπτερο μετά το σελ νέο βουλγαρακι με μαύρη φουστιτσα και λίγο άγρια χαρακτηριστικά,φοβήθηκα μην είναι τρανς αλλά στο δεύτερο πέρασμα είμαι κατά 90%σιγουρος ότι είναι γυναίκα.
Απέναντι από το 4all νέο βουλγαρακι μαυρομαλικο αδύνατο με τζιν και Σια tiger.
Η αλβανίδα έλειπε και στεκόταν εκεί μια γυφτιτσα ξανθιά σαν πρεζόνι μου φάνηκε .
Λιγο πιο πέρα η μάνα της Σόνιας με φόρεμα έτοιμη για καμία μπουζουκοταβερνα.
Στις λαμαρίνες μετά από καιρό η Ιουλία ,ομολογώ ότι με καύλωσε πάλι το πουτανακι,έχει κάτι καυλιαρικο ,μαύρισμα γύφτικο αλά σολαριουμ τα μπούτια έξω και έχει κάνει ωραίο βυζί ..είχε τα χέρια συνέχεια μπροστά στην κοιλιά ..μάλλον όντως ήταν γκαστρωμενη γιατί το βυζί παρά φούσκωσε .
Απέναντι η Μαρία Φίατ.
Στην χλόης η τσιμπουκοχειλου καύλα το μωρό με κολάν ροζ.
Πιο κάτω ηταν η κρητικια με μια άλλη και πριν την διχάλα η Ντανιέλα με ένα καυλοφορεμα μινι και ντεκολτέ να σφίγγει τις βυζάρες της .
Στροφή μοναστηριού και το γερμανοβουλγαρακι στο πόστο του ...λοιπόν έχω να πω ότι εκτός ότι το καλομαθατε το πατσαβουρεψατε κιόλας το μωρό ..μαλλί λιγδα καμία σχέση με όπως την θυμάμαι ,χύμα στο κύμα με την κόκα κόλα ακουμπημενη στο πεζοδρόμιο ,μαύρη ζακέτα και πάλι το κίτρινο φόρεμα που από ότι κατάλαβα πήρε και αυτή την κατηφορα και βαριέται να αλλάξει ρούχα .
Πειραιώς η Σύλβια με ροζ μαλλί.
Αυτά προς το παρών ..δεν πήρα τίποτα γιατί πρώτη φορά ήμουν ανάμεσα σε 3 επιλογές και δεν ήξερα τι να φορτώσω ..αυτήν στο περίπτερο στο σελ,την Ιουλία ή την τσιμπουκοχειλου;
Θα περάσω σήμερα να δω αυτήν στονσελ που λες και την άλλη απεναντιναπο τα 4αλλ

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.857
Πόντοι
3.796
Πάρε εσύ την Μαρία αλβανίδα,ποιο σπαστικια δεν θα βρεις !

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Πάρε εσύ την Μαρία αλβανίδα,ποιο σπαστικια δεν θα βρεις !
Την Εχω πάρει πριν 1,5 χρόνο περίπου κ την έδιωξα μετά το δεύτερό άντε τελειώνεις κ από τότε ούτε γυρίζω να την δω κ ενώ δε την έκανα κουβέντα για τα λεφτά διέδωσε ότι της τα ζητούσα πίσω η καριολα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.857
Πόντοι
3.796
Την Εχω πάρει πριν 1,5 χρόνο περίπου κ την έδιωξα μετά το δεύτερό άντε τελειώνεις κ από τότε ούτε γυρίζω να την δω κ ενώ δε την έκανα κουβέντα για τα λεφτά διέδωσε ότι της τα ζητούσα πίσω η καριολα
Ναι το θυμάμαι ,εγώ ενώ μου αρέσει η κωλαρα της δεν την ξανά παίρνω γιατί είναι πολύ βαρεμενη..σου δίνει την αισθηση ότι σου κάνει και χάρη .μπροστά σε όλα αυτά τα πακια που την στήνουν στα 4 συν τους γυφτους έπρεπε να λέει και ευχαριστώ όταν την γαμαμε,πρώτη φορά είδα να μου κρατάει πουτανα το πουτσο διπλα στο στόμα της και να χασμουριεται ,εγώ όρθιος έξω και αυτή να κάθεται στο κάθισμα του συνοδηγού μην κουραστεί!

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Ναι το θυμάμαι ,εγώ ενώ μου αρέσει η κωλαρα της δεν την ξανά παίρνω γιατί είναι πολύ βαρεμενη..σου δίνει την αισθηση ότι σου κάνει και χάρη .μπροστά σε όλα αυτά τα πακια που την στήνουν στα 4 συν τους γυφτους έπρεπε να λέει και ευχαριστώ όταν την γαμαμε,πρώτη φορά είδα να μου κρατάει πουτανα το πουτσο διπλα στο στόμα της και να χασμουριεται ,εγώ όρθιος έξω και αυτή να κάθεται στο κάθισμα του συνοδηγού μην κουραστεί!
Τήν είχα πάρει δεύτερη φορά πρίν απο 1μιση μήνα περίπου. Μπαίνει μέσα στο αμάξι νευριασμένη επειδή ο πρίν απο εμένα την είπε ότι θα την έπαιρνε απο τον κώλο νταηλίκι, Ηταν εκτός εαυτού και λέει ότι ήταν τυχερός που δεν ήταν ο δικός εκεί, επειδή αυτό που είπε ο άλλος θα ήτανε βιασμός. Με τα πολλά πάμε καβάτζα και σε μία φάση, σταματάει το τσιμπούκι, σηκώνει το κεφάλι της και λέει δυνατά κάτι περίεργα στα Αλβανικά με νεύρα. Λέω τί έγινε ? Και μου λέει τραγουδω!!!! Εβγαλε τσατίλα απο τον προηγούμενο και την πλήρωσα εγώ. Τελικά μαλακία στην ουσία μου τράβηξε, επειδή το τσιμπούκι ήταν μισό και έφυγε. Απο τότε ποτέ ξανά την καριόλα.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Λοιπόν μόλις γύρισα από κατάθεση σε Σβεντα, τα λόγια είναι περιττά. Πρώτη φορά την ταίριαξα ( μάλλον με ταίριαξε ) και επισήμως είναι από τα πιο δυνατά. Είχα σκοπό να βγω το βράδυ και λέω δεν πάω μια βόλτα τώρα μπας και δω τπτ, τελικά ηταν η πιο καλή σκέψη της εβδομάδας.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.857
Πόντοι
3.796
Λοιπόν μόλις γύρισα από κατάθεση σε Σβεντα, τα λόγια είναι περιττά. Πρώτη φορά την ταίριαξα ( μάλλον με ταίριαξε ) και επισήμως είναι από τα πιο δυνατά. Είχα σκοπό να βγω το βράδυ και λέω δεν πάω μια βόλτα τώρα μπας και δω τπτ, τελικά ηταν η πιο καλή σκέψη της εβδομάδας.
Δώσε λεπτομέρειες φίλε.καβατζα(ρωτάω λόγο ώρας ) και τι παίχτηκε στον αγώνα .

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Δώσε λεπτομέρειες φίλε.καβατζα(ρωτάω λόγο ώρας ) και τι παίχτηκε στον αγώνα .
Λοιπόν, με τράβηξε σε ένα στενό μετά το ερείπιο πριν την διχάλα στα αριστερά, μου λέει εδώ , μπαίνω μέσα καμμία 50 μέτρα και μου λέει εδώ είσαι καλά. Λεω ρε συ μέσα στον δρόμο? , Ναι δεν περνάει κανείς μην ανησυχείς. Συζήτηση χαμογελαστή, κοινωνική και ευγενική. Πίπα από την πιο δυνατή της αγοράς!! Σε κάνα πεντάλεπτο λέω στοπ γιατί θέλω να χωσω κιόλας, βγαίνουμε από το αμάξι και βγαίνουμε ύπαιθρο στην πίσω πλευρά, και με ρωτάει, μπορώ να πιάνω το Πορτ μπαγκαζ!!!!!! Έπαθα πλάκα με την ευγένεια της. Κωλαρακι τρελλο στήσιμο με υποβοήθηση στο σπρώξιμο σε 5 λεπτά τελείωσα, ποδαρες, γκαβλωτικο μουτράκι, μάτια γαμάτα. Σίγουρα το τοπ στην πιάτσα σε ολόκληρο το πακέτο.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.857
Πόντοι
3.796
Λοιπόν, με τράβηξε σε ένα στενό μετά το ερείπιο πριν την διχάλα στα αριστερά, μου λέει εδώ , μπαίνω μέσα καμμία 50 μέτρα και μου λέει εδώ είσαι καλά. Λεω ρε συ μέσα στον δρόμο? , Ναι δεν περνάει κανείς μην ανησυχείς. Συζήτηση χαμογελαστή, κοινωνική και ευγενική. Πίπα από την πιο δυνατή της αγοράς!! Σε κάνα πεντάλεπτο λέω στοπ γιατί θέλω να χωσω κιόλας, βγαίνουμε από το αμάξι και βγαίνουμε ύπαιθρο στην πίσω πλευρά, και με ρωτάει, μπορώ να πιάνω το Πορτ μπαγκαζ!!!!!! Έπαθα πλάκα με την ευγένεια της. Κωλαρακι τρελλο στήσιμο με υποβοήθηση στο σπρώξιμο σε 5 λεπτά τελείωσα, ποδαρες, γκαβλωτικο μουτράκι, μάτια γαμάτα. Σίγουρα το τοπ στην πιάτσα σε ολόκληρο το πακέτο.
Κατάλαβα ,καβατζα στο χωματόδρομο σε πήγε .ωραίος .καλό φαίνεται,δεν την έχω πάρει ποτέ γιατί έχω λίγο μπερδευτεί με αυτήν για τις υπηρεσίες που έλεγαν ότι κάνει .
Άμα έβγαινε νύχτα θα είχε δοκιμαστει σίγουρα ,αλλά μέρα όταν την βλέπω ,είναι λίγο ψιλή και πολύ αδύνατη και δεν μου κάθεται να την πάρω .

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Κατάλαβα ,καβατζα στο χωματόδρομο σε πήγε .ωραίος .καλό φαίνεται,δεν την έχω πάρει ποτέ γιατί έχω λίγο μπερδευτεί με αυτήν για τις υπηρεσίες που έλεγαν ότι κάνει .
Άμα έβγαινε νύχτα θα είχε δοκιμαστει σίγουρα ,αλλά μέρα όταν την βλέπω ,είναι λίγο ψιλή και πολύ αδύνατη και δεν μου κάθεται να την πάρω .
Αδελφέ, πρώτη φορά ημέρα φορά παρτίδα, ήμουν λίγο στην τσίτα να σου πω την αλήθεια. Αλλά κακά τα ψέματα το αξίζει, εάν έβγαινε και βράδυ τότε θα ήταν το νούμερο 1. Σχετικά με τα ακαποτα μου είπε ψέματα ότι πήγε μόνο 2 φορές χωρίς σκουφάκι.

ivanovi

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2023
Like
274
Πόντοι
20
Καλησπέρα αλάνια, έκανα γύρα το προηγούμενο Σάββατο αργά το βράδυ και στο τέλος της Γιαννιτσων είδα μέσα σε ένα στενό μια τυπισσα η οποία φαινόταν Μουναρα (αλλά έχω αμφιβολίες γτ ήταν μέσα στο σκοτάδια) και ζήτησε 50 ευρώ για να τον παίξω μπροστά της και 70 για να της πιάσω τον κωλο. Γέλασα και έφυγα, ξέρει κανεις κάτι; Επίσης μια άλλη φορά είχα συναντήσει μια Κολομβιανή που δεν μιλούσε αγγλικα αλλά δεν την πέτυχα ξανά, την έχει πάρει κανεις; Αν θέλω να πάρω κάποια πιατσοβια ποιο ξενοδοχείο είναι το οικονομικότερο;

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.736
Πόντοι
201
Σημερα ηταν στα καταπρασινα ντυμενη ...αντε τοσο καλο τσιμπου?Βασικα η φατσα δεν με εμπνεει...20€ ηταν η αλλη τιμη σου ειπε?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.857
Πόντοι
3.796
Αδελφέ, πρώτη φορά ημέρα φορά παρτίδα, ήμουν λίγο στην τσίτα να σου πω την αλήθεια. Αλλά κακά τα ψέματα το αξίζει, εάν έβγαινε και βράδυ τότε θα ήταν το νούμερο 1. Σχετικά με τα ακαποτα μου είπε ψέματα ότι πήγε μόνο 2 φορές χωρίς σκουφάκι.
Μαλακίες λέει ,το 2 άμα λέει είναι ×100 ..
Τέλος πάντων απλά προσοχή λίγο με αυτές .
Εγώ την ημέρα είμαι λίγο δύσκολος να διαλέξω γιατί φαίνονται όλες οι ατέλειες

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom