Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (5 μέλη και 16 επισκέπτες)

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Κάτσε καλά Γιάννη ,μια φορά να γίνει συγκέντρωση θα μας καρτωσει όλη η πιάτσα .
Ποιος ο λόγος να φάμε κάρτα φίλε μου? Ίσα ίσα πιστεύω ότι εάν δουν ομάδα δεν θα μπορούν να κάνουν το παιχνίδι που θέλουν επειδή θα ξέρουν ότι είμαστε γνωστες. Σαν επαγγελματίας που είμαι άλλη αντιμετώπιση έχω στον απλό Λιανικής και άλλη αντιμετώπιση στο γνώστη . Επίσης πιστεύω ότι το συγκεκριμένο forum τους είναι γνωστό επειδή αφορά την δουλειά τους, και πολλά γράφονται public, οπότε δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Ηλικία θα μας πεις.. Γιατί εμείς είμαστε κοντά στα 40 μπαρμπαδες σύμφωνα με ένα φυντανι παλιό φίλο που έγραφε..Μην είσαι κανένας πιτσιρικάς και μας λες γέρους 38 χρόνων ανθρώπους
51 φίλε μου παντρεμένος και πατέρας επίσης, μπορεί να είμαι και πρεσβύτερος :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μαλακες τζάμπα πόνεσε το χέρι μου ,για τα κορίτσια που έγραψα ουτε ένα σχόλιο!
Ωραίος!!!!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.913
Πόντοι
3.796
Ποιος ο λόγος να φάμε κάρτα φίλε μου? Ίσα ίσα πιστεύω ότι εάν δουν ομάδα δεν θα μπορούν να κάνουν το παιχνίδι που θέλουν επειδή θα ξέρουν ότι είμαστε γνωστες. Σαν επαγγελματίας που είμαι άλλη αντιμετώπιση έχω στον απλό Λιανικής και άλλη αντιμετώπιση στο γνώστη . Επίσης πιστεύω ότι το συγκεκριμένο forum τους είναι γνωστό επειδή αφορά την δουλειά τους, και πολλά γράφονται public, οπότε δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα.
Ξέρουν ήδη από εδώ ότι μιλάμε και ήμαστε ομάδα όπως λες.δεν χρειάζεται να καρτωσουν φάτσες ,ετσι όπως είναι τώρα χανόμαστε μέσα στους επισκέπτες και δεν μπορούν να καταλάβουν ποιος γράφει .αν γράψεις μια μαλακια και είσαι σταμπαρισμενος μπορεί να γίνεις στόχος , ισχύει παντού όχι μόνο για πιάτσα.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
51 φίλε μου παντρεμένος και πατέρας επίσης, μπορεί να είμαι και πρεσβύτερος :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ωραίος!!!!
Νόμιζα δεν ήσουν ούτε 30 ... Ελπίζω να μείνεις μαζί μας γιατί όλοι έρχονται γράφουν φεύγουν και μετά μένουμε μόνο εμείς οι γνωστοί που γράφουμε και ενημερώνουμε

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Νόμιζα δεν ήσουν ούτε 30 ... Ελπίζω να μείνεις μαζί μας γιατί όλοι έρχονται γράφουν φεύγουν και μετά μένουμε μόνο εμείς οι γνωστοί που γράφουμε και ενημερώνουμε
Δεν ξέρω εάν το καταλάβατε μου άρεσε το παρεάκι εδώ μέσα , για αυτόν το λόγο και ζήτησα ένα καφεδάκι από κοντά, το οποίο και υποστηρίζω.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Ξέρουν ήδη από εδώ ότι μιλάμε και ήμαστε ομάδα όπως λες.δεν χρειάζεται να καρτωσουν φάτσες ,ετσι όπως είναι τώρα χανόμαστε μέσα στους επισκέπτες και δεν μπορούν να καταλάβουν ποιος γράφει .αν γράψεις μια μαλακια και είσαι σταμπαρισμενος μπορεί να γίνεις στόχος , ισχύει παντού όχι μόνο για πιάτσα.
Όταν σε έχουν πελατακο και πλέον ξέρουν τα γούστα σου για να σε έχουν καλά, γνωρίζοντας ότι είσαι και γνώστης είναι ένας λόγος παραπάνω για να σε προσέξουν καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση δεν παύεις να είσαι πελάτης για τις υπηρεσίες που πουλάνε. Και λόγω ότι πουλάνε υπηρεσία και όχι εμπόρευμα, και ανταγωνισμού από Ελληνίδες, μαύρες, Βουλγάρες, γυφτακια κτλ δεν τις παίρνει για να χάνουν τακτικο εισόδημα. Σίγουρα την δουλειά δεν την κάνουν από γούστο αλλά από ανάγκη για "εύκολο" χρήμα, εάν μπορώ να το χαρακτηρίσω "εύκολο", και λόγω ελλείψης δεξιοτήτων για δουλειές της καθημερινότητας.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Δεν ξέρω εάν το καταλάβατε μου άρεσε το παρεάκι εδώ μέσα , για αυτόν το λόγο και ζήτησα ένα καφεδάκι από κοντά, το οποίο και υποστηρίζω.
Καφεδάκι δεν ξέρω αλλά κανένα μισαωρακι να κάνουμε μια γύρα εκεί κοντά θα ήταν καλή φάση να σχολιάζουμε και να κρίνουμε...Το έχω κάνει αυτό δύο φορές με άλλα μέλη μπορώ να πω και ποια είναι Stalone και Velociraptor...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.913
Πόντοι
3.796
Όταν σε έχουν πελατακο και πλέον ξέρουν τα γούστα σου για να σε έχουν καλά, γνωρίζοντας ότι είσαι και γνώστης είναι ένας λόγος παραπάνω για να σε προσέξουν καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση δεν παύεις να είσαι πελάτης για τις υπηρεσίες που πουλάνε. Και λόγω ότι πουλάνε υπηρεσία και όχι εμπόρευμα, και ανταγωνισμού από Ελληνίδες, μαύρες, Βουλγάρες, γυφτακια κτλ δεν τις παίρνει για να χάνουν τακτικο εισόδημα. Σίγουρα την δουλειά δεν την κάνουν από γούστο αλλά από ανάγκη για "εύκολο" χρήμα, εάν μπορώ να το χαρακτηρίσω "εύκολο", και λόγω ελλείψης δεξιοτήτων για δουλειές της καθημερινότητας.
Απλά θα σου πω ότι όλες ξέρουν με ποιες πηγαίνεις ,σε τι συχνότητα και τα γούστα σου ,ακόμα και τους αριθμούς από τις πινακίδες ..πολλές φορές σου τα λένε κατάμουτρα όταν σπάζονται επειδή δεν τις παίρνεις .
Για αυτό σου μιλάω για κάρτα .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.913
Πόντοι
3.796
Για τα κοριτσια θα σε ευχαριστησουν εγκαρδια οι 36 επισκεπτες του νηματος. Μην ειστε αχαριστοι ε!!!!!!
Μην το γελάς καθόλου tiger μιλιά δεν έχουν τα παιδιά ,με το που πέφτει αναφορά σε 10 λεπτά βλέπεις μποτιλιάρισμα στην Γιαννιτσών , κωφάλαλοι αγωνιστές .

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.913
Πόντοι
3.796
Εγώ έμεινα στην coca cola... ύποπτο
Ξέρω γιατί το υποθέτεις..αλλά δεν έχει δώσει τέτοια σημάδια.
Να μου πεις τα ίδια λέγαμε και πέρυσι για την Χρύσα που πίνει μόνο αγνή μπύρα ..και είδαμε τα φετινά της χάλια

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Ξέρω γιατί το υποθέτεις..αλλά δεν έχει δώσει τέτοια σημάδια.
Να μου πεις τα ίδια λέγαμε και πέρυσι για την Χρύσα που πίνει μόνο αγνή μπύρα ..και είδαμε τα φετινά της χάλια
Ε βέβαια... coca cola + πιάτσα=??

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.913
Πόντοι
3.796
Εγώ έμεινα στην coca cola... ύποπτο
Επίσης δεν μου αρέσει αυτή η απόγνωση που άκουσα τελευταία από συναγωνιστές ότι τους ζητάει 30 για να τους κάνει ακαποτη πίπα .
Τις πρώτες μέρες που εμφανίστηκε και το πήρα χωρίς παζάρια στα 20 ευρώ δεν έκανε καμία περίεργη κίνηση ούτε είπε κάτι ύποπτο.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.913
Πόντοι
3.796
Ε βέβαια... coca cola + πιάτσα=??
Και μόνο που ξέρω ότι κάνει ακαποτη πίπα ήδη σήμερα μου έβγαλε απέχθεια όταν πέρασα ..πάλι θα ξεχειμωνιάσω με το σήριαλ την Ιουλία μου φαίνεται.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Επίσης δεν μου αρέσει αυτή η απόγνωση που άκουσα τελευταία από συναγωνιστές ότι τους ζητάει 30 για να τους κάνει ακαποτη πίπα .
Τις πρώτες μέρες που εμφανίστηκε και το πήρα χωρίς παζάρια στα 20 ευρώ δεν έκανε καμία περίεργη κίνηση ούτε είπε κάτι ύποπτο.
Ααα ώστε έτσι...
άρα coca cola+πιάτσα+απόγνωση ακαποτης πίπας=??

• Χαχα
Αντιδράσεις: Dimis

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.913
Πόντοι
3.796
Ααα ώστε έτσι...
άρα coca cola+πιάτσα+απόγνωση ακαποτης πίπας=??
Θα μάθουμε σύντομα!!!! Χαχαχα..στην πιάτσα όλα γρήγορα μαθαίνονται..ήδη προχθές από ότι έγραψαν εδώ την έκαναν ντου οι συμπεθερες

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.498
Πόντοι
1.436
Και μόνο που ξέρω ότι κάνει ακαποτη πίπα ήδη σήμερα μου έβγαλε απέχθεια όταν πέρασα ..πάλι θα ξεχειμωνιάσω με το σήριαλ την Ιουλία μου φαίνεται.
Μην φοβάσαι την ακάποτη πίπα, κατεβάζεις μια μπλε Fanta και δεν κολλάς τίποτα όπως έλεγαν παλιά χαχαχαχα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.913
Πόντοι
3.796

Stories

Νέο!