Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (4 μέλη και 9 επισκέπτες)

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Σε καμιά ώρα θα κάνω βόλτα στην πιάτσα... πέρασε κάνεις τώρα να δει τι παίζει;
Μόλις τελειώσα βόλτα, μια μεγάλη στο πόστο της Αλβα, tiger και Άλβα απέναντι από 4 all Γιαννιτσών, χειλου και χοντρή στην χλόης, από Έλενα μοναστήριου και γερμανοβουλγαρακια δεν πέρασα να τσεκαρω. Στο πάρκινγκ ήμουν μέσα στο αμάξι με tiger, και σε μια φάση σταματά και βλέπει ένα ματακια πισω από τον τοίχο να μας βλέπει, κατεβάζει το παράθυρο και τον κράζει. Εξαφανίστηκε ο ανώμαλος :)

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.540
Πόντοι
456
Λοιπον λεβεντες..επειδη ειμαι οπτικος τυπος..να οργανωσουμε μια ομαδικη τσαρκα να μου δειξει καποιος γνωστης τα κοριτσια να μαθω τα ονοματα τους;

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Λοιπον λεβεντες..επειδη ειμαι οπτικος τυπος..να οργανωσουμε μια ομαδικη τσαρκα να μου δειξει καποιος γνωστης τα κοριτσια να μαθω τα ονοματα τους;
Ναι να κάνουμε πορεία, καμμία δεκαριά αμάξια μαζί με πανό και ζητάμε καλύτερες τιμές :)

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.988
Πόντοι
726
Θα μου εξηγήσει κανείς ποια είναι αυτή γκαστρωμενη εκεί κοντά στο 4all σήμερα;

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.002
Πόντοι
456
Με την Έλενα ενώ έχω μιλήσει κάποιες φορές δεν την έχω πάρει ποτέ.. Ενώ είναι εμφανίσιμη και νεαρή και με κωλαρα και βυζάρες δεν μου βγάζει αυτή την καύλα που ζητάω να την πάρω...Πχ όπως είναι η Αλβανίδα και η Ζβεζντα με καυλωναν πολύ και τις έπαιρνα ανελλιπώς συν κάποιες ακόμα λιγότερες φορές
Συμφωνώ. Το μείον της Έλενας είναι ότι έχει ωραίο κωλο, αλλά χαμηλοκωλα, στα 4 δεν το στινει καλά, καμια φορα και στραβά. Εκτός αν την βάλεις γονατιστή στο καθισμα κ εσύ εξω. Η συμπεθέρα Ντεζη σαφώς ανώτερη σε στήσιμο και αίσθηση μουνιού και καθαριότητα.
Σβετα το καλύτερο πουτανακι βεντούζα το μουνι της όταν την παίρνεις στα 4. Αν είχαν λίγο τις υπηρεσίες της Σία και Αλβανιδα θα έβγαζαν τα διπλά αποτι τώρα.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Συμφωνώ. Το μείον της Έλενας είναι ότι έχει ωραίο κωλο, αλλά χαμηλοκωλα, στα 4 δεν το στινει καλά, καμια φορα και στραβά. Εκτός αν την βάλεις γονατιστή στο καθισμα κ εσύ εξω. Η συμπεθέρα Ντεζη σαφώς ανώτερη σε στήσιμο και αίσθηση μουνιού και καθαριότητα.
Σβετα το καλύτερο πουτανακι βεντούζα το μουνι της όταν την παίρνεις στα 4. Αν είχαν λίγο τις υπηρεσίες της Σία και Αλβανιδα θα έβγαζαν τα διπλά αποτι τώρα.
Μπορείς να ενημερώσεις σε ποιες υπηρεσίες της Σιας και Άλβα αναφέρεσαι? Ρωτάω επειδή είναι οι πιο ωραίες κοπέλες τις περιοχής για εμένα και θεωρώ ότι υπολείπονται υπηρεσιών των υπολοίπων λόγω εμφάνισης. Ευχαριστώ

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.915
Πόντοι
3.796
Μόλις τελειώσα βόλτα, μια μεγάλη στο πόστο της Αλβα, tiger και Άλβα απέναντι από 4 all Γιαννιτσών, χειλου και χοντρή στην χλόης, από Έλενα μοναστήριου και γερμανοβουλγαρακια δεν πέρασα να τσεκαρω. Στο πάρκινγκ ήμουν μέσα στο αμάξι με tiger, και σε μια φάση σταματά και βλέπει ένα ματακια πισω από τον τοίχο να μας βλέπει, κατεβάζει το παράθυρο και τον κράζει. Εξαφανίστηκε ο ανώμαλος :)
20231010_004103.jpg

Χαμαθ;

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.485
Πόντοι
746
Μπορείς να ενημερώσεις σε ποιες υπηρεσίες της Σιας και Άλβα αναφέρεσαι? Ρωτάω επειδή είναι οι πιο ωραίες κοπέλες τις περιοχής για εμένα και θεωρώ ότι υπολείπονται υπηρεσιών των υπολοίπων λόγω εμφάνισης. Ευχαριστώ
Εννοει αν Σια κ Αλβα ειχαν τις υπηρεσιες της Σβεζντας...

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.002
Πόντοι
456
Δεν εννοώ ακαποτα πάντως. Εννοώ συμπεριφορά και ο τρόπος που σε ελκύει όταν περνάς και σε κοιτάει μαυτα τα πονηρά ματια, από τον τρόπο που θα σου στήσει το κορμι της στο γαμησι, και ότι δεν κοιτάει στο τρίλεπτο να σε ξεπετάξει και με ερωτήσεις συνέχεια αν τελείωσες.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.485
Πόντοι
746
Δεν εννοώ ακαποτα πάντως. Εννοώ συμπεριφορά και ο τρόπος που σε ελκύει όταν περνάς και σε κοιτάει μαυτα τα πονηρά ματια, από τον τρόπο που θα σου στήσει το κορμι της στο γαμησι, και ότι δεν κοιτάει στο τρίλεπτο να σε ξεπετάξει και με ερωτήσεις συνέχεια αν τελείωσες.
Εγω ακουγα τοσο καιρο για την συγκεκριμενη....Την πηρα πριν λιγο καιρο κ μολις μου ειπε το ονομα καταλαβα οτι ειναι αυτη. Αντε να δουμε λεω. Κ τελικα ηταν καλη φαση.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Γενικά ερώτηση εάν τελειώνω έχω ακούσει μόνο από Άλβα, και δεν την απάντησα. Την Σβεντα δεν την πήρα ακόμα, μπαίνει στα must

EFILNIKUFESIN

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2018
Like
67
Πόντοι
0
Καλησπερα στη παρεα. Εχω καιρο να κατεβω πιατσα.Εχθεϛ εκανα μια τσαρκα. Μια στη διχαλα, μπροστα ακριβωϛ, μεγαλουτσικη, με λινο φορεματακι, καλουτσικη, σταματησα και μου ειπε 30 γαμησι και 20 ακαποτη πιπα. Την ξερετε. Ειναι καλη?

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
Καλησπερα στη παρεα. Εχω καιρο να κατεβω πιατσα.Εχθεϛ εκανα μια τσαρκα. Μια στη διχαλα, μπροστα ακριβωϛ, μεγαλουτσικη, με λινο φορεματακι, καλουτσικη, σταματησα και μου ειπε 30 γαμησι και 20 ακαποτη πιπα. Την ξερετε. Ειναι καλη?
μην δινεις ακαποτα στην πιατσα ρε φιλε και ειδικα προς την διχαλα!!!

pirosvestis43

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
183
Πόντοι
1
Μαγκες πέρασα χθες 5 η ώρα για άσχετο λόγο και είχε μια με ένα μπλε φόρεμα και κατι γόβες κάτι ποδαρες έπαθα πλάκα... Ποια είναι ? Δεν μπορούσα να μιλήσω για ευνόητους λόγους ήμουν με παρέα

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Κανένας ανταπόκριτης από το μέτωπο που έχουμε να βρεθούμε εκεί από την Δευτέρα? :)

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.766
Πόντοι
201
Κανένας ανταπόκριτης από το μέτωπο που έχουμε να βρεθούμε εκεί από την Δευτέρα? :)
Καλησπερα...αν και παρακολουθω καιρο γραφτηκα σημερα μονο και μονο για να πω πως επανηλθε η Τζανικα και τιμηθηκε με δοξα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.915
Πόντοι
3.796
Πριν μισή ώρα μια βόλτα για να μην παραπονιέστε.
Κτηνιατρική 2 τρανσακια .
Απέναντι από το σελ Γιώτα τρανς .
Ακριβώς στο περίπτερο μετά το σελ νέο βουλγαρακι με μαύρη φουστιτσα και λίγο άγρια χαρακτηριστικά,φοβήθηκα μην είναι τρανς αλλά στο δεύτερο πέρασμα είμαι κατά 90%σιγουρος ότι είναι γυναίκα.
Απέναντι από το 4all νέο βουλγαρακι μαυρομαλικο αδύνατο με τζιν και Σια tiger.
Η αλβανίδα έλειπε και στεκόταν εκεί μια γυφτιτσα ξανθιά σαν πρεζόνι μου φάνηκε .
Λιγο πιο πέρα η μάνα της Σόνιας με φόρεμα έτοιμη για καμία μπουζουκοταβερνα.
Στις λαμαρίνες μετά από καιρό η Ιουλία ,ομολογώ ότι με καύλωσε πάλι το πουτανακι,έχει κάτι καυλιαρικο ,μαύρισμα γύφτικο αλά σολαριουμ τα μπούτια έξω και έχει κάνει ωραίο βυζί ..είχε τα χέρια συνέχεια μπροστά στην κοιλιά ..μάλλον όντως ήταν γκαστρωμενη γιατί το βυζί παρά φούσκωσε .
Απέναντι η Μαρία Φίατ.
Στην χλόης η τσιμπουκοχειλου καύλα το μωρό με κολάν ροζ.
Πιο κάτω ηταν η κρητικια με μια άλλη και πριν την διχάλα η Ντανιέλα με ένα καυλοφορεμα μινι και ντεκολτέ να σφίγγει τις βυζάρες της .
Στροφή μοναστηριού και το γερμανοβουλγαρακι στο πόστο του ...λοιπόν έχω να πω ότι εκτός ότι το καλομαθατε το πατσαβουρεψατε κιόλας το μωρό ..μαλλί λιγδα καμία σχέση με όπως την θυμάμαι ,χύμα στο κύμα με την κόκα κόλα ακουμπημενη στο πεζοδρόμιο ,μαύρη ζακέτα και πάλι το κίτρινο φόρεμα που από ότι κατάλαβα πήρε και αυτή την κατηφορα και βαριέται να αλλάξει ρούχα .
Πειραιώς η Σύλβια με ροζ μαλλί.
Αυτά προς το παρών ..δεν πήρα τίποτα γιατί πρώτη φορά ήμουν ανάμεσα σε 3 επιλογές και δεν ήξερα τι να φορτώσω ..αυτήν στο περίπτερο στο σελ,την Ιουλία ή την τσιμπουκοχειλου;

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Αλάνια ιδέα! Κανά βραδινό καφεδάκι-μπυρα στον αγαπημένο μας δρόμο για συζήτηση και άθληση μετά παίζει?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.915
Πόντοι
3.796
Αλάνια ιδέα! Κανά βραδινό καφεδάκι-μπυρα στον αγαπημένο μας δρόμο για συζήτηση και άθληση μετά παίζει?
Κάτσε καλά Γιάννη ,μια φορά να γίνει συγκέντρωση θα μας καρτωσει όλη η πιάτσα .

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Ηλικία θα μας πεις.. Γιατί εμείς είμαστε κοντά στα 40 μπαρμπαδες σύμφωνα με ένα φυντανι παλιό φίλο που έγραφε..Μην είσαι κανένας πιτσιρικάς και μας λες γέρους 38 χρόνων ανθρώπους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom