Πριν μισή ώρα μια βόλτα για να μην παραπονιέστε.
Κτηνιατρική 2 τρανσακια .
Απέναντι από το σελ Γιώτα τρανς .
Ακριβώς στο περίπτερο μετά το σελ νέο βουλγαρακι με μαύρη φουστιτσα και λίγο άγρια χαρακτηριστικά,φοβήθηκα μην είναι τρανς αλλά στο δεύτερο πέρασμα είμαι κατά 90%σιγουρος ότι είναι γυναίκα.
Απέναντι από το 4all νέο βουλγαρακι μαυρομαλικο αδύνατο με τζιν και Σια tiger.
Η αλβανίδα έλειπε και στεκόταν εκεί μια γυφτιτσα ξανθιά σαν πρεζόνι μου φάνηκε .
Λιγο πιο πέρα η μάνα της Σόνιας με φόρεμα έτοιμη για καμία μπουζουκοταβερνα.
Στις λαμαρίνες μετά από καιρό η Ιουλία ,ομολογώ ότι με καύλωσε πάλι το πουτανακι,έχει κάτι καυλιαρικο ,μαύρισμα γύφτικο αλά σολαριουμ τα μπούτια έξω και έχει κάνει ωραίο βυζί ..είχε τα χέρια συνέχεια μπροστά στην κοιλιά ..μάλλον όντως ήταν γκαστρωμενη γιατί το βυζί παρά φούσκωσε .
Απέναντι η Μαρία Φίατ.
Στην χλόης η τσιμπουκοχειλου καύλα το μωρό με κολάν ροζ.
Πιο κάτω ηταν η κρητικια με μια άλλη και πριν την διχάλα η Ντανιέλα με ένα καυλοφορεμα μινι και ντεκολτέ να σφίγγει τις βυζάρες της .
Στροφή μοναστηριού και το γερμανοβουλγαρακι στο πόστο του ...λοιπόν έχω να πω ότι εκτός ότι το καλομαθατε το πατσαβουρεψατε κιόλας το μωρό ..μαλλί λιγδα καμία σχέση με όπως την θυμάμαι ,χύμα στο κύμα με την κόκα κόλα ακουμπημενη στο πεζοδρόμιο ,μαύρη ζακέτα και πάλι το κίτρινο φόρεμα που από ότι κατάλαβα πήρε και αυτή την κατηφορα και βαριέται να αλλάξει ρούχα .
Πειραιώς η Σύλβια με ροζ μαλλί.
Αυτά προς το παρών ..δεν πήρα τίποτα γιατί πρώτη φορά ήμουν ανάμεσα σε 3 επιλογές και δεν ήξερα τι να φορτώσω ..αυτήν στο περίπτερο στο σελ,την Ιουλία ή την τσιμπουκοχειλου;