Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Παιδιά τα καλά κομμάτια ποιες είναι και που μπορώ να τις βρω ;
Τις μονές που έχουμε να σου προτείνουμε είναι οι Αλβανίδες που είναι στην Γιαννιτσών μετά το πρατήριο της Σελ και έχουν καβατζα απέναντι από το Fever το πάρκινγκ που συχνά έχει νταλίκες εκ Τουρκίας..Η μία είναι μελαχρινή αδύνατη και η άλλη Ξανθιά λίγο με πιο πιασίματα αλλά όχι προς χονδρή κανονικό σώμα... Διάλεξε και πάρε...

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Λοιπόν παίδες, μόλις γύρισα από βόλτα στα κατατόπια μας. Είδα την Αλβα, μια ξανθιά και μια μελαχρινή δίπλα από το πάρκινγκ της Γιαννιτσών, 2 μαύρες , 3 τραβελια, 3 τζανκι, τα 2 δύο νέα βουλγαρακια και την Έλενα μοναστήριου δίπλα στο χαμόσπιτο, μετά από 4 βόλτες πήρα την Έλενα από το χαμόσπιτα σε πάρκινγκ. Τα νέα έχουν ως εξής: Σήμερα έχει πέσιμο από τα υπόλοιπα κορίτσια των πέριξ στα νέα βουλγαρακια που τους παίρνουν την δουλειά με ακαποτα. Λέω ρε συ Έλενα σοβαρά πράγματα είναι αυτά? Μωρό μου λέει μας παίρνουν την δουλειά και χαλάνε την πιάτσα, δεν το ανέχομαι άλλο. Οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε σήμερα

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Λοιπόν παίδες, μόλις γύρισα από βόλτα στα κατατόπια μας. Είδα την Αλβα, μια ξανθιά και μια μελαχρινή δίπλα από το πάρκινγκ της Γιαννιτσών, 2 μαύρες , 3 τραβελια, 3 τζανκι, τα 2 δύο νέα βουλγαρακια και την Έλενα μοναστήριου δίπλα στο χαμόσπιτο, μετά από 4 βόλτες πήρα την Έλενα από το χαμόσπιτα σε πάρκινγκ. Τα νέα έχουν ως εξής: Σήμερα έχει πέσιμο από τα υπόλοιπα κορίτσια των πέριξ στα νέα βουλγαρακια που τους παίρνουν την δουλειά με ακαποτα. Λέω ρε συ Έλενα σοβαρά πράγματα είναι αυτά? Μωρό μου λέει μας παίρνουν την δουλειά και χαλάνε την πιάτσα, δεν το ανέχομαι άλλο. Οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε σήμερα
Ωριαίος
Καλό goasipακι

o germanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
34
Πόντοι
0
Εάν πάρουμε μια από πιάτσα στο αμάξι χαλαρά 3-4 χιλιόμετρα μακριά για σιγουριά. Μας ακολουθεί κανένας είναι μόνες τους τα κορίτσια η έχουν τον security εκεί κοντά να πέρνει μάτι εγώ δεν θέλω να με κοιτάει ο δικός τις λογικό . Γιατί πριν γράψατε ακόμα πως τηλεφωνάει live

o germanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
34
Πόντοι
0
Αααα και εχθές πέτυχα κατά τις 5 το απόγευμα μια στην Κονσταντινου οικονόμου. Μελαχρινή με κολάν κάπου στα 23 να δίνει πολλά φιλία με ένα τυπά με Cabrio είναι μια οδός δίπλα στην γιαννιτσων είναι δικιά μας λέτε η τυχαίο;;

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Αααα και εχθές πέτυχα κατά τις 5 το απόγευμα μια στην Κονσταντινου οικονόμου. Μελαχρινή με κολάν κάπου στα 23 να δίνει πολλά φιλία με ένα τυπά με Cabrio είναι μια οδός δίπλα στην γιαννιτσων είναι δικιά μας λέτε η τυχαίο;;
Επειδη εισαι οπως εχεις γραψει αρκετα νεος....κανε τις βολτες σου. Κ παρε την αποφαση να σταματησεις να μιλησεις κ να φορτωσεις καποια που σου αρεσε. Μην δισταζεις. 3-4 χιλιομετρα μακρια θα βγεις εξω απ την Θεσ/νικη!!!!

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.337
Πόντοι
1.056
Εάν πάρουμε μια από πιάτσα στο αμάξι χαλαρά 3-4 χιλιόμετρα μακριά για σιγουριά. Μας ακολουθεί κανένας είναι μόνες τους τα κορίτσια η έχουν τον security εκεί κοντά να πέρνει μάτι εγώ δεν θέλω να με κοιτάει ο δικός τις λογικό . Γιατί πριν γράψατε ακόμα πως τηλεφωνάει live

Σιγά μην την πας και στην βεροια ρε φίλε....

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
497
Πόντοι
21
Επειδή τώρα γυρνάω από γήπεδο …Ύαρχει κάτι αξιοπηδηχτο σήμερα ή να πάω για τσάι ;

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Σήμερα είδα τις δύο που λέτε στην μοναστηριού μεταξύ 4all.και πυροσβεστικής.Και οι δύο στα μαύρα,κοντές.Σιγα τις γκόμενες.Πολυς ντόρος για το τιποτα.Αντιθετως το γυφτάκι στην Γιαννιτσών με τα τσιμπουκοχειλα που τα είχε βάψει έντονα κόκκινα και φορουσε μαυρο κολάν ήταν αξιογαμευσιμο τουμπανακι.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Ρε φίλε για να γαμησεις πας ή για απαγωγή;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σήμερα είδα τις δύο που λέτε στην μοναστηριού μεταξύ 4all.και πυροσβεστικής.Και οι δύο στα μαύρα,κοντές.Σιγα τις γκόμενες.Πολυς ντόρος για το τιποτα.Αντιθετως το γυφτάκι στην Γιαννιτσών με τα τσιμπουκοχειλα που τα είχε βάψει έντονα κόκκινα και φορουσε μαυρο κολάν ήταν αξιογαμευσιμο τουμπανακι.
Συμφωνώ και η τσιμπουκοχειλου πρέπει να ξανά φορτωθεί σύντομα.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Διαβάζω εδώ και μέρες για το γερμανοβουλγαρακι που το δίνουν μερική ακαποτα τσιμπουκι θα ήθελα να μάθω δεν φοβάστε να δίνεται στην πιάτσα; Το κακό είναι ότι πάτε και στα μπουρδελα μετά και τρίβεστε και δίνεται ακαποτα τσιμπουκια !! Και δεν ξέρω και γώ τι άλλο! Λίγο προσοχή παν μέτρον άριστο !

Το μόνο που έπιασε είναι ότι του είπε η Έλενα ότι είναι μισή Από Αλβανια και μισή από Ελλάδα όντως ισχύει και νομίζω την λένε Κατερίνα κανονικά
Χθες βραδύ στις 12, φόρτωσα τογυφτοβουλγαρακι απο την δαφνης μοναστηρίου στην εξαθλιωμενη καβατζα της. Αν κσι ζήτησε 40, της έδωσα μόνο 20 χωρίς την αεροπιπα της. Γαμισι στσ γρήγορα με πολλούς κινούμενους θεατές. Τελικά την τοποθετώ στις μέτριες, θα προτιμούσα την επόμενη φορά να πάρω κάτι άλλο. Στην χλωης έσκασε μύτη η χειλου με κολάν και κατακοκκινα τσιμπουκοχειλα μαζί με μια άλλη κωλογρια και πήγαιναν προς το salonoka, μάλλον για να αγοράσουν καπότες. Πολύ πιο πριν, στην μοναστηρίου στο ύψος που είναι ένα χαμοσπιτο σε εγκαταλελειμενο οικόπεδο ήταν μια ελενα. Κοντοσταθηκα, μιλήσαμε και είπε 30. Μετά είπε 20 για ένα γρήγορο αλλά θα μου έκανα πιπα που δεν θα μπορούσα μετά να περπατήσω, έτσι είπε. Έχει βυζαρες και ωραίο κωλαράκι. Αξιζει πραγματικά, τον παίρνει το στόμα χωρίς καποτα;

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Χθες βραδύ στις 12, φόρτωσα τογυφτοβουλγαρακι απο την δαφνης μοναστηρίου στην εξαθλιωμενη καβατζα της. Αν κσι ζήτησε 40, της έδωσα μόνο 20 χωρίς την αεροπιπα της. Γαμισι στσ γρήγορα με πολλούς κινούμενους θεατές. Τελικά την τοποθετώ στις μέτριες, θα προτιμούσα την επόμενη φορά να πάρω κάτι άλλο. Στην χλωης έσκασε μύτη η χειλου με κολάν και κατακοκκινα τσιμπουκοχειλα μαζί με μια άλλη κωλογρια και πήγαιναν προς το salonoka, μάλλον για να αγοράσουν καπότες. Πολύ πιο πριν, στην μοναστηρίου στο ύψος που είναι ένα χαμοσπιτο σε εγκαταλελειμενο οικόπεδο ήταν μια ελενα. Κοντοσταθηκα, μιλήσαμε και είπε 30. Μετά είπε 20 για ένα γρήγορο αλλά θα μου έκανα πιπα που δεν θα μπορούσα μετά να περπατήσω, έτσι είπε. Έχει βυζαρες και ωραίο κωλαράκι. Αξιζει πραγματικά, τον παίρνει το στόμα χωρίς καποτα;
Η Ελενα ειναι αυτη που ειπε ο φιλος πιο πανω οτι την ψωνισε με τα ακαποτα κ θα εκανε μανουρα.

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Η Ελενα ειναι αυτη που ειπε ο φιλος πιο πανω οτι την ψωνισε με τα ακαποτα κ θα εκανε μανουρα.
Όπως είπε και ο φίλος Tiger , αυτη μου είπε χθες που την πήρα στο αμάξι ότι θα επεφταν ψιλες με τα γυφτοβουλγαρακια. Σχετικά με ακα πίπα δεν την ρώτησα ποτέ επειδή δεν με ενδιαφέρει, επίσης δεν μου το πρότεινε ποτέ , παρόλο που την πήρα στο Ρεξ την προηγούμενη φορά . Σχετικά με τις ψιλες πιθανώς θα μάθω αύριο εάν έπαιξε τίποτα. Εάν ακούσετε κάτι οι υπόλοιποι συναγωνιστές παρακαλώ ενημερώστε.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Σιγά να μη την πας κ στη Γερμανία να την πηδήξεις
Οπού κ να πας ένα drone υπάρχει στην πιάτσα τώρα αν πετύχεις την ώρα π πετάει θα σε πάρει μάτι

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
497
Πόντοι
21
Κατάθεση σε ξανθιά επι της Μοναστηριου,ξανθιά Σύλβια από Ρουμανία συστήθηκε …Υγρή πίπα στα 15…Τιμιοτατη…Στα 20 ήταν το πήδημα στο στενάκι του Δαβανοπουλου…

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
εκκει στον δαβανοπουλο ηταν 2 πιτσιρικες,φοιτητριες ελεγαν ταχα μου.Υπαρχουν ή εφυγαν;

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Κατάθεση σε ξανθιά επι της Μοναστηριου,ξανθιά Σύλβια από Ρουμανία συστήθηκε …Υγρή πίπα στα 15…Τιμιοτατη…Στα 20 ήταν το πήδημα στο στενάκι του Δαβανο
Όπως είπε και ο φίλος Tiger , αυτη μου είπε χθες που την πήρα στο αμάξι ότι θα επεφταν ψιλες με τα γυφτοβουλγαρακια. Σχετικά με ακα πίπα δεν την ρώτησα ποτέ επειδή δεν με ενδιαφέρει, επίσης δεν μου το πρότεινε ποτέ , παρόλο που την πήρα στο Ρεξ την προηγούμενη φορά . Σχετικά με τις ψιλες πιθανώς θα μάθω αύριο εάν έπαιξε τίποτα. Εάν ακούσετε κάτι οι υπόλοιποι συναγωνιστές παρακαλώ ενημερώστε.
Με αρχηγό την κωλογρια την Σύλβια. Ήμουνα στην φάση που έψαχνε την γυφτοβουλγαρα στη δάφνης μαζί με την νταιζη την συμπεθέρα.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Την πληροφορία για το πέσιμο την πήρα προχθές και επειδή είχα δει την Έλενα αποφασισμένη θεώρησα ότι την ίδια ημέρα θα είχαμε μαλλιοτραβηγματα. Τώρα δεν γνωρίζω τι παίχτηκε στο background και εάν έγιναν συζητήσεις μεταξύ νταβαδων κτλ. και τα βρήκαν.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Απορία , έχουμε κάνα fb η insta από τα κορίτσια? Δέχομαι και pm :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom