plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 659
- Πόντοι
- 366
Ετσι ακριβως...Χλόης τέρμα κάτω στο αδιέξοδο είναι το καλύτερο σημείο γαμας έξω από το αμάξι και δεν σε ενοχλεί κανένας
Ετσι ακριβως...Χλόης τέρμα κάτω στο αδιέξοδο είναι το καλύτερο σημείο γαμας έξω από το αμάξι και δεν σε ενοχλεί κανένας
Σύλβια , Νταίζη, Έλενα.Οι συμπεθερες ποιες είναι; Χλόης , φιβερ και στη χωματοκαβατζα απέναντι απο εκεί που αραζει η Ντανιέλα πάω. Σε αυτές τις καβατζες τις παλιές που λέω είχα παει πολύ λιγες φορές πριν απο 6-7 χρόνια
Ποιά λέτε ανίλλια ? Επίσης σε προηγούμενες σελίδες μιλάτε για μία καδίσια γιατί την φωνάζεται έτσι? Μήπως έχει άλλο όνομα? Σίγουρα θα τις είδα ίσως και να πήδηξα κάποια από αυτές, γενικά τα ονόματα-παρατσούκλια των κοριτσιών δεν τα ξέρω καλά ,ίσως και επειδή αρκετές φορές έτυχε να γαμήσω στην πιάτσα και να μην τις ρωτήσω πως τις λένε, επίσης και όταν σταματάω για να μάθω τιμή και υπηρεσίες σπάνια ρωτώ όνομα.Η χλόης είναι καλή λύση και απέναντι από την Αννιλια βράδυ .
Στο φιβερ κάποτε έμπαινες στο πάρκινγκ αλλά τώρα νομίζω το έχουν οι Κινέζοι και σε κυνηγάνε άμα πας εκεί
Άντε να κάνουμε μια ανακαιφαλαιωση.Ποιά λέτε ανίλλια ? Επίσης σε προηγούμενες σελίδες μιλάτε για μία καδίσια γιατί την φωνάζεται έτσι? Μήπως έχει άλλο όνομα? Σίγουρα θα τις είδα ίσως και να πήδηξα κάποια από αυτές, γενικά τα ονόματα-παρατσούκλια των κοριτσιών δεν τα ξέρω καλά ,ίσως και επειδή αρκετές φορές έτυχε να γαμήσω στην πιάτσα και να μην τις ρωτήσω πως τις λένε, επίσης και όταν σταματάω για να μάθω τιμή και υπηρεσίες σπάνια ρωτώ όνομα.
Η ντανιελα ειναι η καδήσια που λενε;;;Ευχαριστώ για την πληροφορία αν κ πλεον μονο για την ντανιελα που αραζει στη διχάλα αξίζει να κατεβω να αδειασω τις αρχιδομπαλες
Καβάτζες να θέλεις και όρεξη να εχειςΕπίσης και σε ενα στενό που βγάζει μοναστηριού εχω δει μια παλια καβατζα που καθάρισαν , έκοψαν θάμνους και χάλασαν προφανώς κατοικοι. Λιγοστεύουν οι καβατζες αλλά μετα τη διχάλα ως τα ΚΤΕΛ εχει τόσο χώρο που δεν φοβάσαι
Η αδερφή της αννιλιας είναι. Η καδησια ειναθ αλληΗ ντανιελα ειναι η καδήσια που λενε;;;
Οτι υπάρχει μουνοδουλιαση ακόμα κ στη πιατσα της Γιαννιτσών με ξεπερνάει..χαχαΆντε να κάνουμε μια ανακαιφαλαιωση.
Η αννιλια είναι αυτή που στέκεται απέναντι από την διχάλα η ξανθιά με την αδερφή της την Ντανιέλα ,μια γεματουλα μελαχρινή.
Ακριβώς απέναντι τους που έχει 2 κάδους στέκεται η μικρή Βουλγάρα Μαρία για αυτό την λέμε καδισια αλλά επειδή κάποιος μάλλον μας ρουφιανεψε τώρα κάθεται παρέα με την Αννιλια και την Ντανιέλα για να της φύγει η ρετσίνια και από ότι κατάλαβα ξεκαβαλισε και παίρνει 20 πλεον
Φανταζεσε και να μας τραβαει ο ματακιας στους θσμνους που τραβηξε το βιντεο;; θα τον ελεγα ελα και συ...Εχει τύχει να γαμαω στη καβατζα στο φιβερ και να βλέπω άλλον να γαμάει δίπλα στην Άλβα και να χυνω φαντασιονοντας οτι γαμαω εγώ την Άλβα.. Αλλά οπως κ να έχει είναι άβολα και ακάλυπτα, τα βλέπουν όλα απο τον δρόμο. Καλύτερες κανατζες είναι οσες κρύβεσαι καλά απο το δρόμο
Αν υπάρχει λέει ;....μπορούν να σε πουν και τα άλλα μέλη που τα ξέρουν από πρώτο χέρι .Οτι υπάρχει μουνοδουλιαση ακόμα κ στη πιατσα της Γιαννιτσών με ξεπερνάει..χαχα
Τι κανει κανεις μπας κ γλυτώσει 5 ευρώ στη πίπα..Αν υπάρχει λέει ;....μπορούν να σε πουν και τα άλλα μέλη που τα ξέρουν από πρώτο χέρι .
Άμα διαβάσεις πιο πίσω ιστορίες ..μέχρι και τι γράφουμε πάνε και τις δείχνουν για να κάνουν τα καλά παιδιά μερικοί
Αποτι καταλαβα η καδησια πρεπει να να στεκετε σεναν καδο που βρισκετε στην διχαλα....Ποιά λέτε ανίλλια ? Επίσης σε προηγούμενες σελίδες μιλάτε για μία καδίσια γιατί την φωνάζεται έτσι? Μήπως έχει άλλο όνομα? Σίγουρα θα τις είδα ίσως και να πήδηξα κάποια από αυτές, γενικά τα ονόματα-παρατσούκλια των κοριτσιών δεν τα ξέρω καλά ,ίσως και επειδή αρκετές φορές έτυχε να γαμήσω στην πιάτσα και να μην τις ρωτήσω πως τις λένε, επίσης και όταν σταματάω για να μάθω τιμή και υπηρεσίες σπάνια ρωτώ όνομα.
Σε ευχαριστώ όλες αυτές τις ξέρω φατσικά αλλά δεν ήξερα τα ονόματα τους, Αυτή την καδίσια που λέτε πριν λίγο καιρό την σταμάτησα κα μου ζήτησε 30 ευρώ πίπα σεξ ,μου έκανε τρομέρη εντύπωση τότε, φυσικά και δεν την πήρα. Στην πιάτσα το πολύ 20 ευρώ άντε 25-30 αν καμιά δώσει κώλο και να είναι και ομορφούλα...Γιατί ζητούσε 30 αυτή η μικρή βουλγάρα κατάλαβε κανείς? Είναι καλή αν την πάρεις ? Τώρα που έριξε την τιμή ίσως να δοκιμαστεί......Άντε να κάνουμε μια ανακαιφαλαιωση.
Η αννιλια είναι αυτή που στέκεται απέναντι από την διχάλα η ξανθιά με την αδερφή της την Ντανιέλα ,μια γεματουλα μελαχρινή.
Ακριβώς απέναντι τους που έχει 2 κάδους στέκεται η μικρή Βουλγάρα Μαρία για αυτό την λέμε καδισια αλλά επειδή κάποιος μάλλον μας ρουφιανεψε τώρα κάθεται παρέα με την Αννιλια και την Ντανιέλα για να της φύγει η ρετσίνια και από ότι κατάλαβα ξεκαβαλισε και παίρνει 20 πλεον
Στον ματάκια όμως κάθε τρεις και λίγο στέλνεις μηνύματα για όλες και για όλα…Φανταζεσε και να μας τραβαει ο ματακιας στους θσμνους που τραβηξε το βιντεο;; θα τον ελεγα ελα και συ...
Μυνηματα στελνω φιλε μου οποιος με ζητησει κατι. Οπως και γω αμα ζητησω...Στον ματάκια όμως κάθε τρεις και λίγο στέλνεις μηνύματα για όλες και για όλα…
ψηφίζεις εσυ τώρα Ε…;Μυνηματα στελνω φιλε μου οποιος με ζητησει κατι. Οπως και γω αμα ζητησω...
Δεν νομιζω να αφορα εσενα το που και σε ποιον στελνω μυνηματα.
Εσυ που το ξερεις που ειναι ο ματακιας; και ποιος ειναι ο ματακιας;;
Ο ματακιας ομως τα ξερει ολα εφοσον ειναι ματακιας. Δεν θα περιμενει απο μενα...Στον ματάκια όμως κάθε τρεις και λίγο στέλνεις μηνύματα για όλες και για όλα…
Νομιζω μπερδεψες τα μπουτια σου!!!ψηφίζεις εσυ τώρα Ε…;
Πολυ καλη καταγραφήΑπό καβατζες προσωπικά θυμάμαι:
-Τον χώρο δεξιά της μοναστηριου μετά τον κατσαρό με τα τρακτέρ, όπως στρίβουν τα λεωφορεία για να μπουν σταθμό, συνήθως με πήγαιναν κάτι τρυφερουδια που έβγαιναν κάποτε στη μοναστηριου πριν το χοτελ Ροτόντα.
-Ένα ωραίο αδιέξοδο Βίτσι με τσορλινη, όπως στρίβεις δεξιά από Αγίων πάντων πριν το φανάρι.
-Η άλλη μεριά της Βίτσι, όπως πήγαινες από μεριά αερογέφυρας (εποχές κατσαρίδας) και έβγαιναν κάτοικοι και μας μπουγέλωναν, εκεί με Κερδυλλίων, σε ένα μεγάλο πάρκινγκ και πέριξ.
-στο πάρκο το γκαζόν της Βίτσι πολύ παλιά όντως οι μαύρες δίπλα άκουγες τρένα στις ράγες.
-δεξιά του 4all στη μοναστηριου μετά την πυροσβεστική, και πάλι αριστερά (Εν ολίγοις πάνω παράλληλος δρόμος), εκεί πήγαινε καβάτζα πριν κάνα μήνα αυτή η μελαχρινή μιλφ Μαρία που έβγαινε εκεί στα σκαλιά πριν την Σύλβια
-Καβάτζα αλβα
-καβάτζα φιβερ όντως τώρα Κινέζοι με είχαν διώξει όταν επιχείρησα με Ελενη Σια
-σε ένα πάρκινγκ στη Σαπφούς υψος παλιά μπουρδελα,
με πήγε η φιονα όταν την πρώτο πήρα πριν χρόνια όταν ακόμα έβγαινε 26ης. Αργότερα με πήγε σε ένα πάρκινγκ απέναντι απο τα Αθηνά μανιτάρια μαγαζί κάτω από τη Γιαννιτσων
-πίσω από την κτηνιατρική χύμα πάρκαρα απλά πάνω στο πεζοδρόμιο
-στην πιψου πίσω από το βενζινάδικο πριν καμία τετραετία στα μουλωχτά σήκωναμε κάτι λαμαρινες στη στιαπου, με μια καβλιτσα δε θυμάμαι όνομα
-καβάτζα τρανς δεξιά της Σαπφούς
-στην πιψου αριστερά πριν βγεις σε σαπφους,σε ένα υπόγειο πάρκινγκ ένα ωραίο τρανς μελαχρινό εποχές 2012-13
-το χαλικωτο πάρκινγκ στην Κωλέττη πίσω από το today’s το οποίο κλείσανε πριν κάποια χρόνια, στο οποίο πήρα/γνωρίστηκα με τισ περισσότερες
-επίσης στο χώρο που είναι σήμερα το 4all στη Γιαννιτσων τράβηξα κάνα δυο φορές λαμαρίνες ή περίφραξη για να μπω
-ερείπια σβετας και χλοης (αναμνήσεις στο πρώτο αμέτρητα κουνούπια και της πουτανας μέχρι να φτάσεις πίσω που είναι σαν πίστα της Lara Croft με κλαδιά, που κρεμούσα το παντελόνι μου για μην ακουμπήσει πουθενά,δέντρα και μπάζα, και στο δεύτερο χάλια εμπειρία βρώμα και παντού πεταμένα ότι φαντάζεσαι μη μπορώντας να γαμησεις) εννοείται αύρα τσίκνας/κατουρου/σπερμ
-τέρμα χλοης, προσωπικά προτιμώ αριστερόθεν εκεί στην μάντρα που λέει ο Ντιου, γιατί είναι πιο κλειστά αλλά πάντα πολύ κουνούπι το καλοκαίρι (εκεί έριξα ίσως το καλύτερο γαμησι μου σε πιάτσα, ίσως) δεξιοθεν νομίζω έχει σκέπαστρο και επίσης 3-4 φορές όταν ήθελα κάτι πολύ γρήγορο πήγαινα πριν το τέλος της χλοης δεξιά, Μπροστά σε ένα σπίτι πριν βγεις δάφνης. Αλλά εκεί μόνο αργά μισή γιατί δίπλα οι γυφτοι έχουν μωρά να παίζουν
-Δεμέστιχα γωνία με Καβάλας φυσικά με την Άννα την ψηλή κοντό μαλλί ξανθό, νυν περούκες. Κρυβόσουν πίσω από δέντρα, περνούσε κόσμος, πατούσες καποτες
-μαζαρακη πριν βγεις Κώττα Ρουλια παραδίπλα απ χαρλεαδες σε ένα μικρό Πάρκινγκ με πήγαινε η Βικτωρια
-Κωττα Ρουλια πριν το φανάρι της δάφνης πηγαίναμε με Λαουρα
-καβάτζα συμπεθερων
-καβάτζα πάρκινγκ απέναντι απο ντανιελα-Ανιλια, σε πήγαινε η θεία με το μπλε ματιζ, η γιωτα μπεμπα, καδισιο και αλλεσ.. κάποτε μια Κυριακή μεσημέρι η γυφτοκρητικια, με πήγε πιο μέσα και δεξιά στην ουσία πίσω απ το δέντρο, σε ένα μέρος Τίγκα σε καποτες, μπάζα, ότι σκατα φαντάζεσαι ντεμεκ για να μη μας δουν οι γείτονες που ταν πρωί, αλλά μας έβλεπαν κανονικά. Ούτε μου σηκώθηκε και ακόμα εκείνο το 20€ το θυμάμαι γαμωτο
-κάτι αδιέξοδα παράλληλα στη Γιαννιτσων
-καβάτζα απέναντι από Ανιλια κ πίσω από καδισιο, ένας χωματόδρομος που σταματάς στα μισά του δρόμου και Γαμας. Πάλι Τίγκα στα Απορρίμματα. Μη με ρωτήσετε ποιες σε πάνε εκεί! Χαχαχα πάντως έχω χρόνια να πάω!
-στο δρομο για ΚΤΕΛ, πριν η μετά τις ράγες, στρίβεις σε ενα στενό Αριστερά και μετά από 100μ δεξιά σε μια ωραία καβάτζα. Γυφτοκρητ τελευταία που πήγα.. δε θυμάμαι τις αλλες
-επίσης στον ίδιο δρομο μετά το βενζινάδικο και πριν τα ΚΤΕΛ, πριν πιάτσα ταξί,δεξιά σε μια είσοδο με παρμπρίζ , clima center κτλ, που μπαίνεις και πας μετά από πίσω στην πουστια, καλή καβάτζα (μιλάω για 2013) πήγαινα με ένα γυφτάκι ωραίο. Για όσους ξέρουν εκεί μέσα έχει μια κατήφορα που οδηγεί στο μαγαζί, εκεί πάνω στην καβλα μου εστριψα νωρίτερα απ ότι έπρεπε και μπηκα με τα μούτρα στην κατηφόρα! παραλίγο να σκοτωθώ. Είχα φέρει οδικη να με σηκώσει και το γυφτάκι να με βρίζει χαχαχαχα! ολα Καλά όμως! Διηγώντας τα να κλαις
-καβάτζα Ντεσης μιλφ έναντι grand. Άνεση και απόλαυση
-καβάτζα παλιά ΝΙΝΑΡΑΣ. Περνάς το φανάρι της δάφνης απέναντι προς μπουρδελα. Πριν τις ράγες αριστερά Έμπαινες σε ένα χώρο εργοταξίου. Νινα τρανς, γρια μπλε ματιζ σίγουρα κάποτε. Τώρα έκλεισε. Επίσης κάπου εκει αριστερά στον κατήφορο πήγαινε και η Εμη κάποτε. Δε ξέρω τώρα
Σας κούρασα το ξέρω και με συγχωρείτε αλλά μαζί με εσάς νοστάλγησα κ γώ. Σίγουρα υπάρχουν κ άλλες καβατζες η μέρη που κάναμε θέμα. Όπως πχ έχω γαμησει σ Μαργαροπουλου μαυρακια κτλ αλλά αυτά ήταν που μ έχουν μείνει!