Καλημερα,
Εκανα κι εγω μια μεγαλη σχετικα βολτα τριτη βραδυ δε προλαβα να γραψω. Βασικα δεν εχει και τι να γραψω απλα μια συμβουλη σε οσους διαβαζουν και δεν εχουν κανει πολλες βολτες. Μετα τις 00¨00 το μονο που καταφερα ηταν να καψω βενζινη.. Επαθα κι εμαθα παλι βεβαια καθως οταν πρωτοπερνουσα τη μοναστηριου κατεβαιναν απ το στενο και οι δυο συμπεθερες μαζι. Περπατουσαν σα χελωνες και δεν ηθελα να σταματησω και να περιμενω οποτε λεω κομπλε κανω τη γυρα και στην επιστροφη φορτωνω και τα δυο μαζι για μια πιπα. Απο εκεινο το σημειο και μετα... δεν ειδα ΤΙΠΟΤΑ. Μονο οι αφρικανες και οι τρανς. Κινηση ειχε παρα πολυ και συνεχεια τα ιδια αμαξια καθως γυρνουσα τουλαχιστον μια ωρα. Οποτε κοσμο που να γαμαει η να θελει να γαμησει εχει μπολικο. Κοριτσια δεν εχει. Ηθικο διδαγμα |Αν δειτε κατι που σας αρεσει φορτωστε ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ και κανετε βολτα για την εμπειρια μετα.| Θεωρω οτι κατι παιζει με τις βουλγαρες και τις αφρικανες και εχουν σπασει το ωραριο. Δε γινεται μετα τις 12 να μη παιζει τιποτα και να εχει κινηση απο κοσμο που ψαχνει. Μιλαμε δεν ειδα ουτε τις λιωμενες στη διχαλα.
Έτσι ακριβώς είναι μετά τις 00:00 αλλά άμα κάνεις πολλές γυρες όλο και κάποια θα πετύχεις .
Πολύ σπάνια πλέον βέβαια .
Συνήθως θα βρεις ,την Ιουλία στις λαμαρίνες ,το καδισιο να κάθεται απέναντι από την διχάλα ,αυτή με το κόκκινο αμάξι ,μαύρες αρκετές γιατί αυτές βγαίνουν αργά πάντα,τρανς και ίσως κάποιες μέρες πετύχεις την Χρύσα .
Οι πρεζουδες σπάνια πλέον βγαίνουν αργά ,αν και λίγο μας ενδιαφέρει,αλλά έχω προσέξει όταν περνάω νωρίς το πρωί βγαίνουν από 6-7 η ώρα και μετά μάλλον για να πάνε να πάρουν κατευθείαν την δόση τους μετά .
Ιουλία και καδισια μάλλον όταν δεν έχουν βγάλει πολλά ξανά βγαίνουν αργά ,από τότε που ήρθαν τα καινούρια βουλγαρακια αυτές οι δύο δεν μπορούν να κάνουν πελάτες .
Όπως είπες ,όταν βλέπεις κάτι καλό πρέπει να το φορτώνεις χωρίς σκέψη και εγώ έτσι την έχω πατήσει πολλές φορές και μετά για να το βρω ψάχνω μέρες .