Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Γεια σου φιλος-που τις βλεπεις ολες αυτες ; Μπορεις να μου γραψεις ακριβως ; Δεξια μετα το ΣΕΛ ναι εχω δει 1 καλη περιπτωση οντως μελαχρινη αλλα οι αλλες δεν αξιζουν στο δρομο πανω στην Γιαννιτσων πολύ μαπα. Ειναι σε στενα ;
Γεια σου και εσένα ..εσύ όταν περνάς από την Γιαννιτσών που ακριβώς κοιτάς;
Η περιμένεις να δεις πιάτσα τύπου Άμστερνταμ.
Οι περισσότερες είναι Βουλγάρες και δεν φοράνε τίποτα προκλητικό με τον καιρό τις μαθαίνεις ..εδώ μέσα όλοι ξέρουν ακριβώς για κάθε μία ποια εννοώ και που βρίσκεται .όλες είναι πάνω στη Γιαννιτσών συνήθως .

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Γεια σου και εσένα ..εσύ όταν περνάς από την Γιαννιτσών που ακριβώς κοιτάς;
Η περιμένεις να δεις πιάτσα τύπου Άμστερνταμ.
Οι περισσότερες είναι Βουλγάρες και δεν φοράνε τίποτα προκλητικό με τον καιρό τις μαθαίνεις ..εδώ μέσα όλοι ξέρουν ακριβώς για κάθε μία ποια εννοώ και που βρίσκεται .όλες είναι πάνω στη Γιαννιτσών συνήθως .
τις εχω δει τοτε ναι -δεν αξιζουν ! Εχει και κατι μαυρες. Η μονη που αξιζει ειναι αυτη μετα το ΣΕΛ αλλα φαινεται παγωμενη ξενερωτη

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
τις εχω δει τοτε ναι -δεν αξιζουν ! Εχει και κατι μαυρες. Η μονη που αξιζει ειναι αυτη μετα το ΣΕΛ αλλα φαινεται παγωμενη ξενερωτη
Ο καθένας με τα γούστα του .
Για κάποιους κάποιες από αυτές είναι μουναρες για άλλους αδιάφορες οπως εσύ .
Η πιάτσα αυτή είναι ,αυτά που βλέπεις στα έργα και στο τικ τοκ τις ταιλανδες δεν υπάρχουν στην Ελλάδα.
Αν όπως λες τις είδες όλες αυτή είναι η αλήθεια και τώρα την έμαθες .

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Ο καθένας με τα γούστα του .
Για κάποιους κάποιες από αυτές είναι μουναρες για άλλους αδιάφορες οπως εσύ .
Η πιάτσα αυτή είναι ,αυτά που βλέπεις στα έργα και στο τικ τοκ τις ταιλανδες δεν υπάρχουν στην Ελλάδα.
Αν όπως λες τις είδες όλες αυτή είναι η αλήθεια και τώρα την έμαθες .
Πριν καμια 7-8 χρονια ειχα καλα μωρα φιλε -δουλευα εκει σε μεγαλο ομιλο εταιριων ( Γιαννιτσων).
Ισως δοκιμασω αυτη με το φορεμα δεξια μετα το ΣΕΛ θα δουμε.
Παλια εκαναν και πιατσα στη Μοναστηριου εκει στο ξενοχοδειο στη γωνια 3-4 αν θυμασαι.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.081
Πόντοι
2.356
βόλτιτσα σήμερα αρκετά καλα η πιάτσα μπορώ να πω και ελπίζω να συνεχισει έτσι .
Μετά το σελ η Μαρία αλβανίδα με κολλητό κοντο φόρεμα σήμερα που τεντωνε στην κωλαρα της ,μαζί της και η Σία ( tiger) με άσπρο φόρεμα κολλητό και αυτή τέντα πάνω της ..και οι δύο φουλ βαμμένες έτοιμες για μπουζούκια ...μπράβο τα κορίτσια.
Στις λαμαρίνες η Ιουλία που δεν φαινόταν γιατί βάλανε εκεί δύο κάδους και ακόμα και πάνω στο πεζοδρόμιο είναι πιο κοντή ,εγώ την κατάλαβα από το μπουφάν γιατί φαινόταν μόνο η κουκούλα της από εκεί πίσω .
Απέναντι η γεμάτη με τις βυζάρες και το κόκκινο αμάξι .
Στην χλόης έγινε στέκι κανονικά,όλα τα βουλγαρακια πάλι εκεί και να φορτώνονται συνέχεια.αυτο πάντως με τα φουσκωμένα χείλη το μικρό που πήρα την προηγούμενη φορά συνεχίζει να είναι καύλα ..
Στο ερείπιο η μάνα της Σόνιας και πιο πριν ήταν και η κριτικια( ντεμεκ) .
Απέναντι από την διχάλα η Αννιλια με την αδερφή της ,Βάσια νομίζω ..;όλο ξεχνάω και στους κάδους η καδισια Μαρία ,ότι και να κάνει δεν μπορεί πάλι εκεί γυρνάει .
Στη διχάλα 2 πρεζουδες φουλ καλυμμένες με κουκούλες λες και έχουμε Δεκέμβριο .
Πιο πάνω στην αντιπροσωπεία στο φανάρι η Νταίζη μιλφ η οποία και τιμήθηκε σήμερα ,γιατί έκανα αμάν να την ξανά πετύχω .πολύ καλή και καθαρή η κοπέλα και χωρίς βιασύνες στα 20 ευρώ .
Ωραίο σώμα και πολύ ορεξατη ..επιβεβαιώνω οποιον έχει γράψει ότι πέρασε καλά μαζί της .
Μιλφακι είναι μην ρωτάτε πολλά τι και πως πιπινι δεν θα δείτε πάντως ..το λέω για όσους ενθουσιάζονται γρήγορα και είναι πολλοί .
Στη μοναστηριού ήταν μόνο η Βάσια στα σκαλιά ,όπως είπε και ο φίλος εχθές ,πάλι εμφανίστηκε ..δίπλα και ο τύπος που στέκεται μαζί της .
Περιποιημένη και αυτή με φόρεμα όπως πρόλαβα να δω ,αφού παλιότερα την είχα συνηθίσει να βγαίνει με τσινακια .
Αυτά προς το παρόν αν έχει κάτι κάποιος να συμπληρώσει περιμενουμε ..είδα είχε αρκετή κίνηση και από συναγωνιστές
Να συμπληρώσω τις συμπεθέρες μοναστηριού Έλενα κ νταιζη από την πάνω τ η ξανθια απέναντί
Την αδερφή της ανιλια την λένε Ντάνιελα κ να πω ότι σταμάτησα στο καδισιο κ ρώτησα είπε πίπα σεξ 20 το είπα θα γυρίσω αλλά έφυγα θυμήθηκα π ήταν στα 30 ακατέβατα κ λέω αστην να περιμένει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πριν καμια 7-8 χρονια ειχα καλα μωρα φιλε -δουλευα εκει σε μεγαλο ομιλο εταιριων ( Γιαννιτσων).
Παλια εκαναν και πιατσα στη Μοναστηριου εκει στο ξενοχοδειο στη γωνια 3-4 αν θυμασαι.
Περασμένα ξεχασμένα κ διηγώντας τα να κλαις

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Πάνω κάτω αυτά είναι ..και στη μοναστηριού έχει μερικές ,απέναντι από Πειραιώς είναι Έλενα και Νταίζη.
Και Βάσια πιο πέρα .
Λίγα πράγματα άμα σε ενδιαφέρει τόσο πολύ η εμφάνιση πάρε αυτή που είδες και σου άρεσε .
Η Μαρία η αλβανίδα είναι .

• Like
Αντιδράσεις: Humax

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Να συμπληρώσω τις συμπεθέρες μοναστηριού Έλενα κ νταιζη από την πάνω τ η ξανθια απέναντί
Την αδερφή της ανιλια την λένε Ντάνιελα κ να πω ότι σταμάτησα στο καδισιο κ ρώτησα είπε πίπα σεξ 20 το είπα θα γυρίσω αλλά έφυγα θυμήθηκα π ήταν στα 30 ακατέβατα κ λέω αστην να περιμένει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Περασμένα ξεχασμένα κ διηγώντας τα να κλαις
Πέρασα και μοναστηριού αλλά μόνο την Βάσια είδα .
Ντανιέλα ! Ναι ευχαριστώ ρε φίλε ..δεν μπορώ ποτέ να το θυμηθώ .

• Like
Αντιδράσεις: Humax

Vascoda25

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Κριτικές
1
Like
998
Πόντοι
81
Μετά το σελ η Μαρία αλβανίδα με κολλητό κοντο φόρεμα σήμερα που τεντωνε στην κωλαρα της ,μαζί της και η Σία ( tiger) με άσπρο φόρεμα κολλητό και αυτή τέντα πάνω της ..και οι δύο φουλ βαμμένες έτοιμες για μπουζούκια ...μπράβο τα κορίτσια.
Στις λαμαρίνες η Ιουλία που δεν φαινόταν γιατί βάλανε εκεί δύο κάδους και ακόμα και πάνω στο πεζοδρόμιο είναι πιο κοντή ,εγώ την κατάλαβα από το μπουφάν γιατί φαινόταν μόνο η κουκούλα της από εκεί πίσω .
Στην χλόης έγινε στέκι κανονικά,όλα τα βουλγαρακια πάλι εκεί και να φορτώνονται συνέχεια.αυτο πάντως με τα φουσκωμένα χείλη το μικρό που πήρα την προηγούμενη φορά συνεχίζει να είναι καύλα ..
Απέναντι από την διχάλα η Αννιλια με την αδερφή της ,Βάσια νομίζω ..;όλο ξεχνάω και στους κάδους η καδισια Μαρία ,ότι και να κάνει δεν μπορεί πάλι εκεί γυρνάει .
Πιο πάνω στην αντιπροσωπεία στο φανάρι η Νταίζη μιλφ η οποία και τιμήθηκε σήμερα ,γιατί έκανα αμάν να την ξανά πετύχω .πολύ καλή και καθαρή η κοπέλα και χωρίς βιασύνες στα 20 ευρώ .
Ωραίο σώμα και πολύ ορεξατη ..επιβεβαιώνω οποιον έχει γράψει ότι πέρασε καλά μαζί της .
Μιλφακι είναι μην ρωτάτε πολλά τι και πως πιπινι δεν θα δείτε πάντως ..το λέω για όσους ενθουσιάζονται γρήγορα και είναι πολλοί .
Στη μοναστηριού ήταν μόνο η Βάσια στα σκαλιά ,όπως είπε και ο φίλος εχθές ,πάλι εμφανίστηκε ..δίπλα και ο τύπος που στέκεται μαζί της .
Περιποιημένη και αυτή με φόρεμα όπως πρόλαβα να δω ,αφού παλιότερα την είχα συνηθίσει να βγαίνει με τσινακια .
Αυτά προς το παρόν αν έχει κάτι κάποιος να συμπληρώσει περιμενουμε ..είδα είχε αρκετή κίνηση και από συναγωνιστές
Η αλβανίδα με αυτήν την Σία πρέπει να ανταλλάζουν ρούχα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.081
Πόντοι
2.356
Παιδια Σοφια και καδησιο ολα τα λεφτα...αρχιζει παλι και αναβαθμιζετε η φτωχομανα μας...
Πήρες το καδισιο κ το λες η για εμφάνιση μιλάς γιατί δεν είδα να γράψεις κάτι
Κάνα 2 π το πήραν ο ένας του μύριζε ο άλλος νομίζω είπε ξεπέτα αν θυμάμαι καλά

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Η αλβανίδα με αυτήν την Σία πρέπει να ανταλλάζουν ρούχα
Ίσως και η κοντή που ήταν μαζί τους πιο παλιά τις κόκκινες μπότες μάλλον από την αλβανίδα τις πήρε η πήρε ιδιες..αλλά μικρή σημασία έχει.η ουσία είναι ότι βγαίνουν προσεγμένες πάντα στην πιάτσα και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο .

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
Θα περασω στις 6 το πρωι για ενα γρηγορο ξαλαφρωμα,κουκλες μην φυγετε!

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Ακριβώς αυτές είδα και γω που πέρασα κατά τις 22 00. Όντως στην Μοναστηρίου στα σκαλιά χτες ήταν η Βάσια αφού την ίδια είδα και σήμερα και η άλλη που έλεγα στην γωνία γιαννιστών για να πας προς την καβάτζα απέναντι του fever ήταν η ίδια και σήμερα άρα με βάση τα λεγόμενα σου χτες είδα εκεί την Σία ( tiger) με άσπρο φόρεμα κολλητό. Το λύσαμε αυτό, έχω να προσθέσω το εξείς για χάρη του ρεπορτάζ σου ότι η Αλβανίδα και η Σία που όντως ήταν περιποιημένες και φουλ βαμμένες τις είδα που πήγαιναν ποδαράτες με έναν τυπο στην καβάτζα , προφανώς για παρτούζα, αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι γαμιόντουσαν φόρα παρτίδα εντελώς ακάλυπτες ,τους είδα με το αμάξι καθώς ανέβαινα και συνολικός χρόνος κατάθεσης το πολύ 7 λεπτά με το ρολόι , δηλαδή ο τύπος έδωσε 40 ευρώ για 7 λεπτά ? Αν ναι τότε τι να πω, εκτός αν στην παρτούζα παίρνουν λιγότερα. Αυτή η Βάσια αξίζει να την πάρεις? Αυτό το βουλγαράκι με τα φουσκωμένα χείλη που λες φορούσε σήμερα ένα άσπρο παντελόνι? για να δω αν λέμε για την ίδια.

Τελευταία τροποποίηση:

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Ωραια αναφορα... ωραιος

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
714
Πόντοι
81
Καλημερα,
Εκανα κι εγω μια μεγαλη σχετικα βολτα τριτη βραδυ δε προλαβα να γραψω. Βασικα δεν εχει και τι να γραψω απλα μια συμβουλη σε οσους διαβαζουν και δεν εχουν κανει πολλες βολτες. Μετα τις 00¨00 το μονο που καταφερα ηταν να καψω βενζινη.. Επαθα κι εμαθα παλι βεβαια καθως οταν πρωτοπερνουσα τη μοναστηριου κατεβαιναν απ το στενο και οι δυο συμπεθερες μαζι. Περπατουσαν σα χελωνες και δεν ηθελα να σταματησω και να περιμενω οποτε λεω κομπλε κανω τη γυρα και στην επιστροφη φορτωνω και τα δυο μαζι για μια πιπα. Απο εκεινο το σημειο και μετα... δεν ειδα ΤΙΠΟΤΑ. Μονο οι αφρικανες και οι τρανς. Κινηση ειχε παρα πολυ και συνεχεια τα ιδια αμαξια καθως γυρνουσα τουλαχιστον μια ωρα. Οποτε κοσμο που να γαμαει η να θελει να γαμησει εχει μπολικο. Κοριτσια δεν εχει. Ηθικο διδαγμα |Αν δειτε κατι που σας αρεσει φορτωστε ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ και κανετε βολτα για την εμπειρια μετα.| Θεωρω οτι κατι παιζει με τις βουλγαρες και τις αφρικανες και εχουν σπασει το ωραριο. Δε γινεται μετα τις 12 να μη παιζει τιποτα και να εχει κινηση απο κοσμο που ψαχνει. Μιλαμε δεν ειδα ουτε τις λιωμενες στη διχαλα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Καλημερα,
Εκανα κι εγω μια μεγαλη σχετικα βολτα τριτη βραδυ δε προλαβα να γραψω. Βασικα δεν εχει και τι να γραψω απλα μια συμβουλη σε οσους διαβαζουν και δεν εχουν κανει πολλες βολτες. Μετα τις 00¨00 το μονο που καταφερα ηταν να καψω βενζινη.. Επαθα κι εμαθα παλι βεβαια καθως οταν πρωτοπερνουσα τη μοναστηριου κατεβαιναν απ το στενο και οι δυο συμπεθερες μαζι. Περπατουσαν σα χελωνες και δεν ηθελα να σταματησω και να περιμενω οποτε λεω κομπλε κανω τη γυρα και στην επιστροφη φορτωνω και τα δυο μαζι για μια πιπα. Απο εκεινο το σημειο και μετα... δεν ειδα ΤΙΠΟΤΑ. Μονο οι αφρικανες και οι τρανς. Κινηση ειχε παρα πολυ και συνεχεια τα ιδια αμαξια καθως γυρνουσα τουλαχιστον μια ωρα. Οποτε κοσμο που να γαμαει η να θελει να γαμησει εχει μπολικο. Κοριτσια δεν εχει. Ηθικο διδαγμα |Αν δειτε κατι που σας αρεσει φορτωστε ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ και κανετε βολτα για την εμπειρια μετα.| Θεωρω οτι κατι παιζει με τις βουλγαρες και τις αφρικανες και εχουν σπασει το ωραριο. Δε γινεται μετα τις 12 να μη παιζει τιποτα και να εχει κινηση απο κοσμο που ψαχνει. Μιλαμε δεν ειδα ουτε τις λιωμενες στη διχαλα.
Έτσι ακριβώς είναι μετά τις 00:00 αλλά άμα κάνεις πολλές γυρες όλο και κάποια θα πετύχεις .
Πολύ σπάνια πλέον βέβαια .
Συνήθως θα βρεις ,την Ιουλία στις λαμαρίνες ,το καδισιο να κάθεται απέναντι από την διχάλα ,αυτή με το κόκκινο αμάξι ,μαύρες αρκετές γιατί αυτές βγαίνουν αργά πάντα,τρανς και ίσως κάποιες μέρες πετύχεις την Χρύσα .
Οι πρεζουδες σπάνια πλέον βγαίνουν αργά ,αν και λίγο μας ενδιαφέρει,αλλά έχω προσέξει όταν περνάω νωρίς το πρωί βγαίνουν από 6-7 η ώρα και μετά μάλλον για να πάνε να πάρουν κατευθείαν την δόση τους μετά .
Ιουλία και καδισια μάλλον όταν δεν έχουν βγάλει πολλά ξανά βγαίνουν αργά ,από τότε που ήρθαν τα καινούρια βουλγαρακια αυτές οι δύο δεν μπορούν να κάνουν πελάτες .

Όπως είπες ,όταν βλέπεις κάτι καλό πρέπει να το φορτώνεις χωρίς σκέψη και εγώ έτσι την έχω πατήσει πολλές φορές και μετά για να το βρω ψάχνω μέρες .

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Βόλτα κατά τις 17 00 το απόγευμα στο one Salonica για ψώνια και εθεαθει το γνωστό γυφτο βουλγαρακι της χλοης με την μπλε την φόρμα,μόλις την φόρτωσε κάποιος και πήγαινε στο ερείπιο της χλοης να γαμηθει.Οποτε έτσι τυχαία διαπίστωσα ότι βγαίνει κ νωρίς,μιλάμε για πολύ ωραίο κωλαράκι και γενικά όμορφο μικρό κοριτσάκι, κατά την γνώμη μου συνολικά σε εμφάνιση από τα καλύτερα στην πιάτσα αυτή την περίοδο.Αν ήμουν μόνος μου σίγουρα θα την ξαναφορτωνα ,συνήθως αυτά τα μελάμψα γύφτο βουλγαρακια είναι πολύ καυλα ......

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Επισκεψη προ ολιγου στην Θεσ/νικη κ βεβαια στην αγαπημενη πιατσα. Γυρω στις 21:30....Πρωτη συναντηση με την γλυκια μου (Σια-Ελενα) Χαιρετηθηκαμε κ συνεχισα την βολτα μου.Δεν υπηρχε τιποτα. Αυτη κ ενα τσιγγανακι τι ειναι που χορευει κ κοιτιεται στον καθρεφτη. Αρκετες βολτες κ αρχισα να λεω μηπως δεν ειναι η Γιαννιτσων. Εμφανιση Μαριας Αλβ. μαμα της Σονιας με μαλλι περιποιημενο...καποια στιγμη κ η Σονια. Ντανιελα Αννιλια... πρωτη φορα ειδα κ το καδισιο. Ομορφουλικο με τζινακι τσαντακι. Πετυχαινω κ στην γωνια της τα νεα Βουλγαρακια. Λεω κανω μια γυρα κ θα σταματησω. Γυριζοντας συνοδεια νεαρου κ οι δυο να φευγουν με τα ποδια...λεω δεν γινονται αυτα. Φευγω πηγαινω στους οικους.......αφου τελειωσα ξανα βολτες. Σχεδον τα ιδια απλα προστεθηκαν οι μαυρες...η Αννα αν δεν κανω λαθος το ονομα που φοραει περουκες. Η Μαρια με το κοκκινο αυτοκινητο...η αλλη η μεγαλουτσικη με το μπλε γαλαζιο τι ειναι. Κ εκει που λεω θα φορτωσω το καδισιο ξαναβλεπω τα Βουλγαρακια. Πηρα την....Τζινα....μ αρεσε που που φορουσε αυτο το μαυρο κολαν. Νορμαλ φαση. Μετρια πιπα. Ωραια εικονα καθως στηθηκε κ ωραια αισθηση. Καθολου μυρωδιες. Καποια ψευτικα βογγητα κ ηρθε το τελος. 20 ευρω. Αφου πηγα κ χαιρετησα κ παλι την γλυκια μου....πηρα τον δρομο της επιστροφης. Αυτα παιδες

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Επισκεψη προ ολιγου στην Θεσ/νικη κ βεβαια στην αγαπημενη πιατσα. Γυρω στις 21:30....Πρωτη συναντηση με την γλυκια μου (Σια-Ελενα) Χαιρετηθηκαμε κ συνεχισα την βολτα μου.Δεν υπηρχε τιποτα. Αυτη κ ενα τσιγγανακι τι ειναι που χορευει κ κοιτιεται στον καθρεφτη. Αρκετες βολτες κ αρχισα να λεω μηπως δεν ειναι η Γιαννιτσων. Εμφανιση Μαριας Αλβ. μαμα της Σονιας με μαλλι περιποιημενο...καποια στιγμη κ η Σονια. Ντανιελα Αννιλια... πρωτη φορα ειδα κ το καδισιο. Ομορφουλικο με τζινακι τσαντακι. Πετυχαινω κ στην γωνια της τα νεα Βουλγαρακια. Λεω κανω μια γυρα κ θα σταματησω. Γυριζοντας συνοδεια νεαρου κ οι δυο να φευγουν με τα ποδια...λεω δεν γινονται αυτα. Φευγω πηγαινω στους οικους.......αφου τελειωσα ξανα βολτες. Σχεδον τα ιδια απλα προστεθηκαν οι μαυρες...η Αννα αν δεν κανω λαθος το ονομα που φοραει περουκες. Η Μαρια με το κοκκινο αυτοκινητο...η αλλη η μεγαλουτσικη με το μπλε γαλαζιο τι ειναι. Κ εκει που λεω θα φορτωσω το καδισιο ξαναβλεπω τα Βουλγαρακια. Πηρα την....Τζινα....μ αρεσε που που φορουσε αυτο το μαυρο κολαν. Νορμαλ φαση. Μετρια πιπα. Ωραια εικονα καθως στηθηκε κ ωραια αισθηση. Καθολου μυρωδιες. Καποια ψευτικα βογγητα κ ηρθε το τελος. 20 ευρω. Αφου πηγα κ χαιρετησα κ παλι την γλυκια μου....πηρα τον δρομο της επιστροφης. Αυτα παιδες
Τζίνα λες το ένα από τα δύο βουλγαρακια στην γωνία της χλοης? Μια αδύνατη μικρή με μαύρα μαλλιά και λίγο πιο ψηλή από το αλλο βουλγαρακι και λιγότερο μελαμψη σε σχέση με το άλλο.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Τζίνα λες το ένα από τα δύο βουλγαρακια στην γωνία της χλοης? Μια αδύνατη μικρή με μαύρα μαλλιά και λίγο πιο ψηλή από το αλλο βουλγαρακι και λιγότερο μελαμψη σε σχέση με το άλλο.
Ναι φιλος. Ετσι μου συστηθηκε. Ισιο μακρυ μαυρο μαλλι. Ωραιο κορμακι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom