You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
Βασια στη χαλκιδος κ στις λαμαρινες στα κινέζικα, βουλγαραΓνωρίζει κανείς που θα βρω στην πιάτσα καμιά χοντρουλα (όχι γριά) η καμία γκαστρωμενη;
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
Σήμερα το μεσημέρι που έκανα βόλτα είδα μόνο το καδίσιο γυφτακι με ασπρόμαυρο κολάν και λίγο παραπάνω ακριβώς στη διχάλα αυτή την κρητικια που λέτε και τρόμαξα ρε παιδιά... την χτυπούσε και ο ήλιος,δε φορούσε το πρεζογυαλο και ήταν τρυπημένη μέχρι και στη μούρη.
Και επειδή την βλέπω σχεδόν κάθε Κυριακή αναρωτήθηκαν αν πάει άνθρωπος μαζί της
Κατ'αλλα σήμερα ούτε Σόνια, ούτε μάνα,ούτε Σβετα ενώ συνήθως Κυριακή μεσημέρι υπάρχει κινησούλα
Κατ'αλλα σήμερα ούτε Σόνια, ούτε μάνα,ούτε Σβετα ενώ συνήθως Κυριακή μεσημέρι υπάρχει κινησούλα
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.974
- Πόντοι
- 456
Δεν ειναι η κρητικά αυτή.... Αυτη ειναι η amy winehouse του δεντροποταμου. Η κρητικια κάθεται με Σονια ή την μανα της όταν βγαινειΣήμερα το μεσημέρι που έκανα βόλτα είδα μόνο το καδίσιο γυφτακι με ασπρόμαυρο κολάν και λίγο παραπάνω ακριβώς στη διχάλα αυτή την κρητικια που λέτε και τρόμαξα ρε παιδιά... την χτυπούσε και ο ήλιος,δε φορούσε το πρεζογυαλο και ήταν τρυπημένη μέχρι και στη μούρη.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
Ααα εμένα γιατί μου φάνηκαν ίδιες??ποια είναι πιο καμμένη?Δεν ειναι η κρητικά αυτή.... Αυτη ειναι η amy winehouse του δεντροποταμου. Η κρητικια κάθεται με Σονια ή την μανα της όταν βγαινει
Πράγματι τις άλλες φορές απέναντι από το ερείπιο την βλέπω δίπλα στη μαμά Σόνιας
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.974
- Πόντοι
- 456
Η γυφτο κρητικά δεν είναι πρεζονιΑαα εμένα γιατί μου φάνηκαν ίδιες??ποια είναι πιο καμμένη?
Πράγματι τις άλλες φορές απέναντι από το ερείπιο την βλέπω δίπλα στη μαμά Σόνιας
plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 659
- Πόντοι
- 366
Η Ζβετα βγηκε στις 15:30...Σήμερα το μεσημέρι που έκανα βόλτα είδα μόνο το καδίσιο γυφτακι με ασπρόμαυρο κολάν και λίγο παραπάνω ακριβώς στη διχάλα αυτή την κρητικια που λέτε και τρόμαξα ρε παιδιά... την χτυπούσε και ο ήλιος,δε φορούσε το πρεζογυαλο και ήταν τρυπημένη μέχρι και στη μούρη.
Στις 17 00 που πέρασα μπροστά από το ερείπιο δεν υπήρχε καμιά κοπέλα δηλαδή δεν είδα Σβέτα,λίγο πριν το ερείπιο είδα επί της Γιαννιτσών στο ύψος της Βυζαντίου 100 m πριν το ερείπιο δηλαδή μια ψηλή 1,75 σίγουρα, αδύνατη, καστανόξανθη ,την Σόνια ,για γυφτο βουλγάρα την έκανα. Εσύ φίλε που ακριβώς είδες την Σβέτα και δώσε σε παρακαλώ μια περιγραφή εμφάνισης διότι μάλλον δεν την έχω δει ποτέ μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων .Επίσης το ένα μελαμψό κοντοπούτανο γυφτοβουλγαράκι της χλόης η Στεφανία ήταν από νωρίς στην πιάτσα με μια γύφτισα χοντρούλα.Αργότερα που ξαναπέρασα κατά τις 20 00 κλασσικά εμφανίστηκε και το άλλο γυφτοβουλγαράκι της χλόης με τα μαύρα μαλλιά, αδύνατο και με φουσκωμένα χείλη και απίστευτη κωλάρα, λογικά η δεύτερη δεν θα κλείνει μπούτι ,είναι από τα ωραιότερα τεμάχια στην πιάτσα ......λίγο μαγκιόρα μου φάνηκε όμως που την ρώτησα τιμές πριν κάτι μέρες.Η Ζβετα βγηκε στις 15:30...
Τελευταία τροποποίηση:
plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 659
- Πόντοι
- 366
Πρωτην φορα την βλεπω αλλα απο τις περιγραφες πρεπει αυτη να ηταν. Μελαχροινη, φορουσε ασπρο παντελονι κολητο, με τα γυαλια και ενα καφεδακι μαζι της....οδος γεωργιου κουμαρα στον παπαδατο καθοταν. Διεφερε απο τις αλλες οποτε υπεθεσα αυτη ειναι Ζβετα...Στις 17 00 που πέρασα μπροστά από το ερείπιο δεν υπήρχε καμιά κοπέλα δηλαδή δεν είδα Σβέτα,λίγο πριν το ερείπιο είδα επί της Γιαννιτσών στο ύψος της Βυζαντίου 100 m πριν το ερείπιο δηλαδή μια ψηλή 1,75 σίγουρα, αδύνατη, καστανόξανθη ,την Σόνια ,για γυφτο βουλγάρα την έκανα. Εσύ φίλε που ακριβώς είδες την Σβέτα και δώσε σε παρακαλώ μια περιγραφή εμφάνισης διότι μάλλον δεν την έχω δει ποτέ μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων .Επίσης το ένα μελαμψό κοντοπούτανο γυφτοβουλγαράκι της χλόης η Στεφανία ήταν από νωρίς στην πιάτσα με μια γύφτισα χοντρούλα.Αργότερα που ξαναπέρασα κατά τις 20 00 κλασσικά εμφανίστηκε και το άλλο γυφτοβουλγαράκι της χλόης με τα μαύρα μαλλιά, αδύνατο και με φουσκωμένα χείλη και απίστευτη κωλάρα, λογικά η δεύτερη δεν θα κλείνει μπούτι ,είναι από τα ωραιότερα τεμάχια στην πιάτσα ......λίγο μαγκιόρα μου φάνηκε όμως που την ρώτησα τιμές πριν κάτι μέρες.
plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 659
- Πόντοι
- 366
Την ρωτησα και μου ειπε 30 θελειΠρωτην φορα την βλεπω αλλα απο τις περιγραφες πρεπει αυτη να ηταν. Μελαχροινη, φορουσε ασπρο παντελονι κολητο, με τα γυαλια και ενα καφεδακι μαζι της....οδος γεωργιου κουμαρα στον παπαδατο καθοταν. Διεφερε απο τις αλλες οποτε υπεθεσα αυτη ειναι Ζβετα...
Να γελαω ή να κλαίω;;;
30 για πιπα σεξ στην πιάτσα είναι πολλά, εκτός αν δίνει και το κωλαρακιι της.Την είδα και σήμερα εκεί ήταν, η σβετα είναι αυτή? όποιος φίλος ξέρει ας μας πει.Την ρωτησα και μου ειπε 30 θελει
Να γελαω ή να κλαίω;;;
plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 659
- Πόντοι
- 366
Αυτη πρεπει να ειναι... μια ειναι που διαφερει απο τις αλλες30 για πιπα σεξ στην πιάτσα είναι πολλά, εκτός αν δίνει και το κωλαρακιι της.Την είδα και σήμερα εκεί ήταν, η σβετα είναι αυτή? όποιος φίλος ξέρει ας μας πει.
Τελευταία τροποποίηση:
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Ακριβώς έτσι φίλε illuzion ,από περιγραφή και το 30ρι που αναφέρουν για αυτήν μιλάνεΤόση ώρα για την κρητικά γράφετε να ξέρετε
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Χθεσινοβραδυνο γαμισι πάλι με την τζανικα στη χλοης μέσα στο αχουρ παλας. Χθες φόραγε ενα ξεκωλο σορτσάκι και τα αμάξια ήταν πράγματι σε ουρά. Μου πήρε μία καλή και πολύ βαθιά πιπα και μετά στα όρθιο της πέταξα τα μάτια έξω. Επίσης πάει και ξενοδοχείο με 100 ευρώ την ώρα. Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να την πάρω πάλι και αυτή την φορά θα την επαιρνα σε ξενοδοχείο. Ξεβιδώστε την, αξίζει τον κόπο.
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Φίλε η τρανς που αναφέρεις δεν έκανε ποτέ πιάτσα ,αν δουλεύει θα την βρεις στο κάνε σεξ η στο θέμα για τις τρανς της Θεσσαλονίκης.Μάγκες η Ιωάννα μαντερλι τρανς το εξασκεί το επάγγελμα η σταμάτησε; Και αν έχει κανείς το τηλ της αυτα
Στην πιάτσα τόσα χρόνια δεν την έχω δει ποτέ να βολταρει
Ναι δε λέω για πιατσα ευχαριστωΦίλε η τρανς που αναφέρεις δεν έκανε ποτέ πιάτσα ,αν δουλεύει θα την βρεις στο κάνε σεξ η στο θέμα για τις τρανς της Θεσσαλονίκης.
Στην πιάτσα τόσα χρόνια δεν την έχω δει ποτέ να βολταρει
Καταφερα χθες και φορτωσα Ντεζυ. Ειχε παρα πολυ κινηση οπως μου ειπε και αυτη και ολα τα κοριτσια γταν εξω αλλα δεν εκλεισαν μπουτι. Ειδα την Μαρια με κοκκινη μποτα πανω απ το γονατο ετοιμος ημουν να φορτωσω αλλα παλι σα μαλακας ρισκαρα μηπως βρω τη Ντεζυ και μου βγηκε ευτυχως. Ντεζαρα παιδια... ευγενεια ανεση κουβεντουλα. πιπαρα με πουτσοσκαμπιλα και γλυψιμο τις μπαλες και το κανει για ωρα... ειπε οταν θελεις να μπεις πες μου. Δεν θελει καβαλα μονο στα 4 η ιεραποστολικο. 20 ευρω value for money. Στο γυρισμο πετυχα και συμπεθερες και απεναντι Συλβια με ουρα στο καθε ποστο 3 αυτοκινητα
Φιλε κι εγω δε τη πετυχα τις 3 τελευταιες φορες και γυρνουσα πανω απο μια ωρα τη καθε φορα. Χθες τη πετυχα καθως καποιος τη ξεφορτωνε. Ακριβως απεναντι απ το βενζιναδικο ελλιν η οτι ειναι την ωρα που αναβε τσιγαρο. Ηταν μεταξυ 22 30 και 23 00 και μου ειπε οτι βγαινει για ενα τριωρο κατα τις 20 00Αυτή η Τζανικα μήπως έχει κι άλλο nickname? Και η Ντέζυ ρε συναθλητή τι ώρα εθεάθη? Δεν μπορώ με τίποτα να την πετύχω... Χτες πάλι γύρω στη 1 είδα την Χρύσα, προσπέρασα γιατί ήμουν γι άλλα