Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.984
Πόντοι
726
Γνωρίζει κανείς που θα βρω στην πιάτσα καμιά χοντρουλα (όχι γριά) η καμία γκαστρωμενη;

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Σήμερα το μεσημέρι που έκανα βόλτα είδα μόνο το καδίσιο γυφτακι με ασπρόμαυρο κολάν και λίγο παραπάνω ακριβώς στη διχάλα αυτή την κρητικια που λέτε και τρόμαξα ρε παιδιά... την χτυπούσε και ο ήλιος,δε φορούσε το πρεζογυαλο και ήταν τρυπημένη μέχρι και στη μούρη.
Και επειδή την βλέπω σχεδόν κάθε Κυριακή αναρωτήθηκαν αν πάει άνθρωπος μαζί της :priest:

Κατ'αλλα σήμερα ούτε Σόνια, ούτε μάνα,ούτε Σβετα ενώ συνήθως Κυριακή μεσημέρι υπάρχει κινησούλα

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Σήμερα το μεσημέρι που έκανα βόλτα είδα μόνο το καδίσιο γυφτακι με ασπρόμαυρο κολάν και λίγο παραπάνω ακριβώς στη διχάλα αυτή την κρητικια που λέτε και τρόμαξα ρε παιδιά... την χτυπούσε και ο ήλιος,δε φορούσε το πρεζογυαλο και ήταν τρυπημένη μέχρι και στη μούρη.
Και επειδή την βλέπω σχεδόν κάθε Κυριακή αναρωτήθηκαν αν πάει άνθρωπος μαζί της :priest:

Κατ'αλλα σήμερα ούτε Σόνια, ούτε μάνα,ούτε Σβετα ενώ συνήθως Κυριακή μεσημέρι υπάρχει κινησούλα
Δεν ειναι η κρητικά αυτή.... Αυτη ειναι η amy winehouse του δεντροποταμου. Η κρητικια κάθεται με Σονια ή την μανα της όταν βγαινει

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Δεν ειναι η κρητικά αυτή.... Αυτη ειναι η amy winehouse του δεντροποταμου. Η κρητικια κάθεται με Σονια ή την μανα της όταν βγαινει
Ααα εμένα γιατί μου φάνηκαν ίδιες??ποια είναι πιο καμμένη?:cheesy:
Πράγματι τις άλλες φορές απέναντι από το ερείπιο την βλέπω δίπλα στη μαμά Σόνιας

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Ααα εμένα γιατί μου φάνηκαν ίδιες??ποια είναι πιο καμμένη?:cheesy:
Πράγματι τις άλλες φορές απέναντι από το ερείπιο την βλέπω δίπλα στη μαμά Σόνιας
Η γυφτο κρητικά δεν είναι πρεζονι

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366

Η Ζβετα βγηκε στις 15:30...

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Η Ζβετα βγηκε στις 15:30...
Στις 17 00 που πέρασα μπροστά από το ερείπιο δεν υπήρχε καμιά κοπέλα δηλαδή δεν είδα Σβέτα,λίγο πριν το ερείπιο είδα επί της Γιαννιτσών στο ύψος της Βυζαντίου 100 m πριν το ερείπιο δηλαδή μια ψηλή 1,75 σίγουρα, αδύνατη, καστανόξανθη ,την Σόνια ,για γυφτο βουλγάρα την έκανα. Εσύ φίλε που ακριβώς είδες την Σβέτα και δώσε σε παρακαλώ μια περιγραφή εμφάνισης διότι μάλλον δεν την έχω δει ποτέ μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων .Επίσης το ένα μελαμψό κοντοπούτανο γυφτοβουλγαράκι της χλόης η Στεφανία ήταν από νωρίς στην πιάτσα με μια γύφτισα χοντρούλα.Αργότερα που ξαναπέρασα κατά τις 20 00 κλασσικά εμφανίστηκε και το άλλο γυφτοβουλγαράκι της χλόης με τα μαύρα μαλλιά, αδύνατο και με φουσκωμένα χείλη και απίστευτη κωλάρα, λογικά η δεύτερη δεν θα κλείνει μπούτι ,είναι από τα ωραιότερα τεμάχια στην πιάτσα ......λίγο μαγκιόρα μου φάνηκε όμως που την ρώτησα τιμές πριν κάτι μέρες.

Τελευταία τροποποίηση:

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Στις 17 00 που πέρασα μπροστά από το ερείπιο δεν υπήρχε καμιά κοπέλα δηλαδή δεν είδα Σβέτα,λίγο πριν το ερείπιο είδα επί της Γιαννιτσών στο ύψος της Βυζαντίου 100 m πριν το ερείπιο δηλαδή μια ψηλή 1,75 σίγουρα, αδύνατη, καστανόξανθη ,την Σόνια ,για γυφτο βουλγάρα την έκανα. Εσύ φίλε που ακριβώς είδες την Σβέτα και δώσε σε παρακαλώ μια περιγραφή εμφάνισης διότι μάλλον δεν την έχω δει ποτέ μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων .Επίσης το ένα μελαμψό κοντοπούτανο γυφτοβουλγαράκι της χλόης η Στεφανία ήταν από νωρίς στην πιάτσα με μια γύφτισα χοντρούλα.Αργότερα που ξαναπέρασα κατά τις 20 00 κλασσικά εμφανίστηκε και το άλλο γυφτοβουλγαράκι της χλόης με τα μαύρα μαλλιά, αδύνατο και με φουσκωμένα χείλη και απίστευτη κωλάρα, λογικά η δεύτερη δεν θα κλείνει μπούτι ,είναι από τα ωραιότερα τεμάχια στην πιάτσα ......λίγο μαγκιόρα μου φάνηκε όμως που την ρώτησα τιμές πριν κάτι μέρες.
Πρωτην φορα την βλεπω αλλα απο τις περιγραφες πρεπει αυτη να ηταν. Μελαχροινη, φορουσε ασπρο παντελονι κολητο, με τα γυαλια και ενα καφεδακι μαζι της....οδος γεωργιου κουμαρα στον παπαδατο καθοταν. Διεφερε απο τις αλλες οποτε υπεθεσα αυτη ειναι Ζβετα...

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Πρωτην φορα την βλεπω αλλα απο τις περιγραφες πρεπει αυτη να ηταν. Μελαχροινη, φορουσε ασπρο παντελονι κολητο, με τα γυαλια και ενα καφεδακι μαζι της....οδος γεωργιου κουμαρα στον παπαδατο καθοταν. Διεφερε απο τις αλλες οποτε υπεθεσα αυτη ειναι Ζβετα...
Την ρωτησα και μου ειπε 30 θελει :cheesy:
Να γελαω ή να κλαίω;;;

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Την ρωτησα και μου ειπε 30 θελει :cheesy:
Να γελαω ή να κλαίω;;;
30 για πιπα σεξ στην πιάτσα είναι πολλά, εκτός αν δίνει και το κωλαρακιι της.Την είδα και σήμερα εκεί ήταν, η σβετα είναι αυτή? όποιος φίλος ξέρει ας μας πει.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
30 για πιπα σεξ στην πιάτσα είναι πολλά, εκτός αν δίνει και το κωλαρακιι της.Την είδα και σήμερα εκεί ήταν, η σβετα είναι αυτή? όποιος φίλος ξέρει ας μας πει.
Αυτη πρεπει να ειναι... μια ειναι που διαφερει απο τις αλλες

Τελευταία τροποποίηση:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Χθεσινοβραδυνο γαμισι πάλι με την τζανικα στη χλοης μέσα στο αχουρ παλας. Χθες φόραγε ενα ξεκωλο σορτσάκι και τα αμάξια ήταν πράγματι σε ουρά. Μου πήρε μία καλή και πολύ βαθιά πιπα και μετά στα όρθιο της πέταξα τα μάτια έξω. Επίσης πάει και ξενοδοχείο με 100 ευρώ την ώρα. Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να την πάρω πάλι και αυτή την φορά θα την επαιρνα σε ξενοδοχείο. Ξεβιδώστε την, αξίζει τον κόπο.

Angelo89

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Μάγκες η Ιωάννα μαντερλι τρανς το εξασκεί το επάγγελμα η σταμάτησε; Και αν έχει κανείς το τηλ της αυτα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Μάγκες η Ιωάννα μαντερλι τρανς το εξασκεί το επάγγελμα η σταμάτησε; Και αν έχει κανείς το τηλ της αυτα
Φίλε η τρανς που αναφέρεις δεν έκανε ποτέ πιάτσα ,αν δουλεύει θα την βρεις στο κάνε σεξ η στο θέμα για τις τρανς της Θεσσαλονίκης.
Στην πιάτσα τόσα χρόνια δεν την έχω δει ποτέ να βολταρει

Angelo89

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Φίλε η τρανς που αναφέρεις δεν έκανε ποτέ πιάτσα ,αν δουλεύει θα την βρεις στο κάνε σεξ η στο θέμα για τις τρανς της Θεσσαλονίκης.
Στην πιάτσα τόσα χρόνια δεν την έχω δει ποτέ να βολταρει
Ναι δε λέω για πιατσα ευχαριστω

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
714
Πόντοι
81
Καταφερα χθες και φορτωσα Ντεζυ. Ειχε παρα πολυ κινηση οπως μου ειπε και αυτη και ολα τα κοριτσια γταν εξω αλλα δεν εκλεισαν μπουτι. Ειδα την Μαρια με κοκκινη μποτα πανω απ το γονατο ετοιμος ημουν να φορτωσω αλλα παλι σα μαλακας ρισκαρα μηπως βρω τη Ντεζυ και μου βγηκε ευτυχως. Ντεζαρα παιδια... ευγενεια ανεση κουβεντουλα. πιπαρα με πουτσοσκαμπιλα και γλυψιμο τις μπαλες και το κανει για ωρα... ειπε οταν θελεις να μπεις πες μου. Δεν θελει καβαλα μονο στα 4 η ιεραποστολικο. 20 ευρω value for money. Στο γυρισμο πετυχα και συμπεθερες και απεναντι Συλβια με ουρα στο καθε ποστο 3 αυτοκινητα

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
714
Πόντοι
81
Αυτή η Τζανικα μήπως έχει κι άλλο nickname? Και η Ντέζυ ρε συναθλητή τι ώρα εθεάθη? Δεν μπορώ με τίποτα να την πετύχω... Χτες πάλι γύρω στη 1 είδα την Χρύσα, προσπέρασα γιατί ήμουν γι άλλα
Φιλε κι εγω δε τη πετυχα τις 3 τελευταιες φορες και γυρνουσα πανω απο μια ωρα τη καθε φορα. Χθες τη πετυχα καθως καποιος τη ξεφορτωνε. Ακριβως απεναντι απ το βενζιναδικο ελλιν η οτι ειναι την ωρα που αναβε τσιγαρο. Ηταν μεταξυ 22 30 και 23 00 και μου ειπε οτι βγαινει για ενα τριωρο κατα τις 20 00

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom