Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.602
Πόντοι
7.095
Οταν λεμε για την πιατσα "περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τα να κλαις" θα φανταζεται καποιος που δεν την ηξερε παλια την πιατσα, οτι τοτε ειχε μουναρες. Δεν ηταν ποτε ετσι, απλα ηταν λιγο καλυτερα απο τωρα. Στα 20 χρονια που την ξερω εγω την πιατσα, μετρημενες στα δαχτυλα οι αντικειμενικα ωραιες. Αντιθετως, φουλ της πρεζας, της γυφτισας, του τραβελου και του Κοπα Αφρικα. Αυτο, απλα για να βαζουμε τα πραγματα στη θεση τους και να μη νομιζουν οι νεοτεροι οτι παλια οι πιατσες ηταν οπως στις τσοντες.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Οταν λεμε για την πιατσα "περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τα να κλαις" θα φανταζεται καποιος που δεν την ηξερε παλια την πιατσα, οτι τοτε ειχε μουναρες. Δεν ηταν ποτε ετσι, απλα ηταν λιγο καλυτερα απο τωρα. Στα 20 χρονια που την ξερω εγω την πιατσα, μετρημενες στα δαχτυλα οι αντικειμενικα ωραιες. Αντιθετως, φουλ της πρεζας, της γυφτισας, του τραβελου και του Κοπα Αφρικα. Αυτο, απλα για να βαζουμε τα πραγματα στη θεση τους και να μη νομιζουν οι νεοτεροι οτι παλια οι πιατσες ηταν οπως στις τσοντες.
Και για ένα μικρό διάστημα κάτι κορμιά στον παλιό σταθμό 3 με 4 κοπελες αν θυμάμαι καλά. Οχι τραβελια. Η μία που είχα πάρει τότε ήταν ρωσιδα είχε κ χώρο στο στενό δίπλα στην χλοης στη γωνία στην πολυκατοικία

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.602
Πόντοι
7.095
Εδώ μια περίοδο σχετικά πρόσφατα είχε πιάτσα με μαύρες και κάτι ξεμπαρκες Ρωσίδες της κακιάς ώρας σε Ίωνος Δραγούμη Συγγρού κτλ.
Αλλά σπάνια είχε κάτι αξιομνημόνευτο.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Εδώ μια περίοδο σχετικά πρόσφατα είχε πιάτσα με μαύρες και κάτι ξεμπαρκες Ρωσίδες της κακιάς ώρας σε Ίωνος Δραγούμη Συγγρού κτλ.
Αλλά σπάνια είχε κάτι αξιομνημόνευτο.
Τις θυμάμαι φίλε !σε πήγαιναν στο άθλιο ΚΑΣΤΟΡΙΑ να γαμησεις !

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Ετσι ακριβως...

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Καπου καπου βγαινανε ομως και ωραια...οπως μια Ιταλιδα το 2007 ( με ειχε πει τοτε οτι ειχε χρέοι πολλα και επρεπε να δουλεψει για τσ χρέη!!! Επερνε 50 ευρω την θυμαστε;;;
2 Ρουμανες μουναρες και στενες στην Μοναστηριου 2010 - 2011, κατι αλβανιδες σκυλες
παλιοτερα, η βέσκα αμα την θυμαστε μδ φοβερο σωμα και τον επερνε και με 20 ευρω απ τον κολο. Την ειχαμε ξεσκισει...
Μια αλλη επισης με ωραιο σωμα φιλη της Βεσκας που εκανε πιατσα απεναντι απο το shell στην γωνια...φοβερα γαμησια. Τυφλα ναχουν τα σπιτια...
Ααα επισης θυμηθηκα και μια 18χρονη απο Αθηνα ειχε ανεβει για λιγες μερες. Κολαν, στενο, βογγητα...
Στεκοταν εκει που ειναι η εθνικη που τελειωνει η Γιανιτσων...

Τελευταία τροποποίηση:

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
266
Πόντοι
21
την θυμάστε την simona μια ψιλοskinny που δούλευε κάποτε σπιτάκια και ξαφνικα μια μέρα άρχησε τις πιάτσες??? ω ρε φάση που είχε ουρές καναμε με τα αυτοκινητα για να την φορτώσουμε...ωραίο πήδημα όμως έκανε!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
την θυμάστε την simona μια ψιλοskinny που δούλευε κάποτε σπιτάκια και ξαφνικα μια μέρα άρχησε τις πιάτσες??? ω ρε φάση που είχε ουρές καναμε με τα αυτοκινητα για να την φορτώσουμε...ωραίο πήδημα όμως έκανε!
Εγώ θυμάμαι τη μελαχρινή Μαριάννα που δούλευε Σαπφούς 8 και μετά βγήκε στη Γιαννιτσών και την έψαχναν πολλοί εκείνη την εποχή

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Που κοντα εκανε πιατσα;; μια ξανθια;

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Εγώ θυμάμαι τη μελαχρινή Μαριάννα που δούλευε Σαπφούς 8 και μετά βγήκε στη Γιαννιτσών και την έψαχναν πολλοί εκείνη την εποχή
Ναι ναι...
Και μια Κατερινα που εκανε πιατσα στη γεφυρα στην δυτικη εισοδο κατω απο το one salonica...πριν το 2010

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Με την Μαριάννα στεκόταν τότε τρίδυμο φωτιά ,είχε και την άλλη την σχιστοματα μαζί την Σιβηριανη που είχε ασιατικά χαρακτηριστικά

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Εβγαινε κ μια Μαρία βουλγαρα με mercedes a class γκρι χρώμα, εκεί στην εθνική συνήθως απεναντι απο την κτηνιατρική. Την θυμάται κανείς;

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
τωρα το γυρισαμε στο κοπα αμερικα με τις κολομβιανες

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.602
Πόντοι
7.095
Εγώ προσπαθώ να θυμηθώ το όνομα εκείνης που ήταν κοντά στις ράγες του τρένου. Στο φανάρι. Μια ωραία γκόμενα.

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.194
Πόντοι
201
Καπου καπου βγαινανε ομως και ωραια...οπως μια Ιταλιδα το 2007 ( με ειχε πει τοτε οτι ειχε χρέοι πολλα και επρεπε να δουλεψει για τσ χρέη!!! Επερνε 50 ευρω την θυμαστε;;;
2 Ρουμανες μουναρες και στενες στην Μοναστηριου 2010 - 2011, κατι αλβανιδες σκυλες
παλιοτερα, η βέσκα αμα την θυμαστε μδ φοβερο σωμα και τον επερνε και με 20 ευρω απ τον κολο. Την ειχαμε ξεσκισει...
Μια αλλη επισης με ωραιο σωμα φιλη της Βεσκας που εκανε πιατσα απεναντι απο το shell στην γωνια...φοβερα γαμησια. Τυφλα ναχουν τα σπιτια...
Ααα επισης θυμηθηκα και μια 18χρονη απο Αθηνα ειχε ανεβει για λιγες μερες. Κολαν, στενο, βογγητα...
Στεκοταν εκει που ειναι η εθνικη που τελειωνει η Γιανιτσων...
Τι είπες ρε φίλε τώρα... Βέσκα, όλα τα λεφτά. Πως την δούλευε την κωλοτρύπα...

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Λοιπόν, όποιος γουστάρει να γαμισει γυφτυσσα με πολύ μινιον και σκληρά κωλομαγουλα, να πάρει τζανικα στη χλοης. Εγώ την έσκισα πισοκολητα πριν λίγο στα όρθια σε εκείνο το αχουρι και χουφτωνα τα κωλομερια της, μου πήρε και πιπα. Για ένα 20ρικο καλά είναι αν και νομίζω για ένα 10ρικο αξίζει αυτή.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Ωραίο μουνι ήταν η βουλγαρα που καθοταν στην άλλη γωνία από την Βεσκα. Ξανθια πετιτ όχι γυφτισσα σπαστό μαλλί μεχρι τους ωμους πάντα ντυμένη ωραια στα μαύρα κ με ωραίο ταττου στο μπούτι. Πολύ ωραίο πετιτ κολαρακι

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Λοιπόν, όποιος γουστάρει να γαμισει γυφτυσσα με πολύ μινιον και σκληρά κωλομαγουλα, να πάρει τζανικα στη χλοης. Εγώ την έσκισα πισοκολητα πριν λίγο στα όρθια σε εκείνο το αχουρι και χουφτωνα τα κωλομερια της, μου πήρε και πιπα. Για ένα 20ρικο καλά είναι αν και νομίζω για ένα 10ρικο αξίζει αυτή.
Τα φουσκώνεις λίγο φίλε μου! :cheesy:το ...μου πήρε και πίπα είχε πλάκα .
Καλό πετιτ είναι ,αλλά επειδή είναι από τα πιο δυνατά αυτή την στιγμή στην πιάτσα ,όχι και την εσκισες..αυτή τρώει 10 ψολες στο μισάωρο από τοτε που εμφανίστηκε έχει αυτοκίνητα με σειρά αναμονής ..τα βογγητα τα κάνει επίτηδες,την ξέρει καλά την δουλειά μην το βλέπεις μικρό .
Πάντως είναι καλή για το 20ρικο όπως είπες και για αυτούς που θέλουν να γαμησουν κάτι σε πετιτ και σφιχτό ..γυφτάκι βέβαια .

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587

Τα φουσκώνεις λίγο φίλε μου! :cheesy:το ...μου πήρε και πίπα είχε πλάκα .
Καλό πετιτ είναι ,αλλά επειδή είναι από τα πιο δυνατά αυτή την στιγμή στην πιάτσα ,όχι και την εσκισες..αυτή τρώει 10 ψολες στο μισάωρο από τοτε που εμφανίστηκε έχει αυτοκίνητα με σειρά αναμονής ..τα βογγητα τα κάνει επίτηδες,την ξέρει καλά την δουλειά μην το βλέπεις μικρό .
Πάντως είναι καλή για το 20ρικο όπως είπες και για αυτούς που θέλουν να γαμησουν κάτι σε πετιτ και σφιχτό ..γυφτάκι βέβαια .
Χθες είχε αναδουλεια και μια χαρά τσιμπουκι έκανε. Όλα αυτά όμως γίνανε βιαστικά. Εχθές φόραγε ένα σκισμένο τζιν, έχει ίσια μαύρα μαλλιά, φουσκωμένα χείλη και την έκανα περί τα 20-21.Φάτσα καλή και το παίζει μαγκια κλανια χωρίστρα και κωλο κουβαριστρα. Ίσως την ξανασπρώξω πριν να την κάνω.

Τελευταία τροποποίηση:

Bobiras12

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2022
Like
22
Πόντοι
0
Ξέρει κανένας τι απέγινε αυτή η ψυχή. Όμορφο κοριτσι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom